Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Meesteres Jessica, Geleenstraat 100b1, Den Haag

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #26
    Sana…niet denken maar gewoon doen !

    Comment


    • #27
      Weer heerlijk genoten…
      2e paasdag kon ik het toch weer niet laten om af te spreken met Meesteres Jessica. En jawel…dezelfde avond mocht ik weer bij haar komen.
      Terwijl ik door de regen van mijn auto naar haar raam liep stuurde ze een foto van haar in mijn favoriete high heels met de tekst “ they are waiting for you “.
      Nadat ze mij binnenliet en elkaar begroeten mocht ik achter haar aan lopen.
      Wow, ze had deze keer een mooie zwarte latex jurkje aangetrokken.
      Zo’n openwerkt model, super sexy !
      Terwijl ik achter haar aanloop, lopen wij langs een andere meesteres die haar stalen naaldhakken liet pijpen door haar knielende naakte sub. Ik kon mijn ogen er niet vanaf houden. De sub had een zwarte hood op zodat hij niet herkenbaar was. Moet superspannend zijn om vlak bij de toegangsdeur zo te mogen dienen terwijl er andere gasten voorbij komen. Supergeil om te zien.
      Meesteres Jessica haalt wat drinken terwijl ik alvast naar haar sm ruimte mag lopen. Ik kan het bijna blindelings vinden.
      In haar kamer is er even tijd om aan elkaar te vragen hoe het gaat en kan ik haar high heels goed van dichtbij bekijken. Het zijn heels met een zwart glanzende zool en hakken en een transparant plastic bovenzijde zodat je haar mooie voeten goed kan zien.
      Ze verwacht niet dat ze de hele sessie de heels aanhoudt…maar ook dat is geen straf voor mij. Ze vraagt aan mij wat ik graag wil. Ik antwoordde dat ik het wel fijn zou vinden om deze keer harder aangepakt te worden ( zie mijn vorige review).
      Bijvoorbeeld met zweepslagen op mijn rug en mijn billen.
      Wat ik op dat moment nog niet kon weten is dat het anders zou lopen.
      Een mindfuck of wilde zij gewoon laten merken dat er maar één bepaalt wat er gaat gebeuren? Ze prepareerde het hoge bed die meer in het midden van haar kamer werd geschoven. Ik mocht daarop op mijn rug op liggen. Mijn benen en armen werden vastgebonden. Ik kreeg een oogmasker op waardoor elke aanraking, geluid intenser werd. Vervolgens werd een groot gedeelte van mijn lichaam in de plastic folie gewikkeld. Dus van mijn dijen tot aan mijn tepels.
      Mijn armen waren eerst langs hoofd vastgebonden maar dit werd pijnlijk voor mijn schouders…dus heeft ze mijn armen langs mijn lichaam ook in de folie gewikkeld. Ik kon echt geen kant meer op. En zonder dat ik het kon zien, speelde ze met mij…teased ze mij…en knipte ze een opening zodat mijn pik en ballen goed bereikbaar waren.
      Scherpe voorwerpen, kaarsvet en een heftig trillende dildo werden gebruikt om mij nog geiler te maken….
      Tussendoor mocht ik haar speeksel ontvangen, proeven en doorslikken. Ik heb weleens vaker breathplay ervaren en ik vind van mijzelf dat ik redelijk lang mijn adem kan inhouden maar met mijn buik en borstkas strak ingewikkeld in de plastic folie en duct tape op mijn mond, …dat is wat anders.
      Dan zet ze een trillend voorwerp tegen mijn ballen en zegt ze dat zo terugkomt.
      Daar lig ik dan, naakt, in de folie gewikkeld en ik zag niks. Er ging van alles door mijn hoofd. Hoe lang ging het duren? Wat ging ze doen of halen?…misschien een andere Meesteres of kinky girl? Stond de deur nog open? En kunnen anderen mij zien liggen?
      Dan komt ze gelukkig terug en wordt mij duidelijk wat ze heeft gehaald.
      IJs-, en ijskoud….mijn pik en ballen worden met ijsblokjes ingesmeerd. Ook weer super intens.
      Hierna speelt zij verder met mij totdat ze mij melkt en opdracht geeft om alles te geven…waarna ik alleen maar heftig en heerlijk kon klaarkomen.
      Dan is er tijd om terug te komen op aarde..
      Ze hield mij goed in de gaten, vroeg regelmatig hoe het ging, gaf mij poppers maar beschermde mijn huid onder mijn neus in te smeren met een crème.
      En toen het lastig werd om al liggend aan het flesje poppers te snuiven liet ze mij snuiven aan watten die met poppers vloeistof vochtig werd gemaakt.

      Na het spelen eerst een beetje opruimen en dan maakt ze tijd om al rokend relaxt samen liggend op het bed over alles en nog wat te bij te praten.
      Hoe een donkere regenachtige 2e paasdag is verruild voor een heerlijke warme intense sessie die in werkelijkheid 2 uur duurde maar voor mijn gevoel voorbij vloog.
      Thank you Mistress Jessica.
      Last edited by Mario; 13-04-2023, 20:27.

      Comment


      • #28
        Superkinky !….

        Hoe een onschuldig appje in de middag met Mrs Andrea leidde tot weer een kinky sessie in de avond.
        De opdracht was duidelijk , ik moest mij avonds op een bepaalt tijdstip melden. En ze had intussen ook geregeld dat Mrs Jessica erbij zou zijn. Na een lange autorit mijn auto geparkeerd en een appje gestuurd dat ik er binnen een paar minuten ben Mrs Andrea reageerde dat ze naar het raam komt. Bij het raam aangekomen staat ze samen met Mrs Jessica mij op te wachten.
        Na een warme begroeting werd door beide dames gezegd “ you are too “ late.
        Ik kijk op mijn horloge en bied mijn excuses aan en zeg: “Apologies I think one or two minutes “. Waarop werd geantwoord “ 2 minutes is 120 …you know what it means !” Ik mag naar boven Mrs Andrea voorop en Mrs Jessica achter mij.
        Ze zagen er weer schitterend uit, Mrs Andrea in een zwart latex jurkje en Mrs Jessica in een strakke bodysuit …en beiden op mooie hoge hakken.
        In de sm kamer van Mrs Andrea moet ik mij meteen helemaal uitkleden.
        Er werd een collar om mijn nek vast geriemd de ketting hing langs mijn lichaam.
        Met polsboeien werden mijn handen hoog aan een ketting vastgemaakt en werd mijn pik en ballen stevig strak getrokken met een touw.
        Tussendoor voelde ik de nagels over mijn hele lichaam gaan en werden mijn tepels getest.
        Ik kreeg een zwarte hood om mijn hoofd en ik kon al snel niets meer zien door een oogmasker. Al was ik al behoorlijk geil, het werd alleen maar erger en erger toen ik paar goede snuiven poppers moest nemen. “ Open your mouth wide open” en beide Dames spuugden in mijn mond. Thank You Mistress. Het teasen gaat door en mijn pik wordt harder gemaakt.
        Om mijn bewegingsruimte nog verder in te perken werd één been vastgemaakt.
        Mrs Jessica stond achter mij en begon en zei “ Count till 120 “ en nog geen seconde later sloeg ze met haar zweep op mijn rug.
        Hard, nog harder en met wisselend tempo en 1 of 2 korte pauzes van een paar secondes in één stuk door. Soms een paar keer op dezelfde plek zodat de pijn er als het ware insneed.
        Het ging soms zo snel dat ik het tellen amper kan bijhouden.
        Met mijn pseudo dans bewegingen probeer ik de pijn te verdelen maar geen schijn van kans.
        De laatste 10 slagen zijn als een toetje ..het leken er wel 100 extra….pfff.
        Ik werd gekeurd en mijn pik was inmiddels weer gekrompen. “ disappointing to see “
        Mijn handen en been werden losgemaakt waarna Mrs Andrea zei, “time for a walk”.
        En daar ging ik …volledig naakt, mijn pik en ballen nog steeds gebonden …tussen de Dames in, door de gangen naar beneden. “ Maybe we meer someone to show you “
        Al weet ik dat ik niet herkenbaar ben door mijn hood, doodeng en supergeil tegelijk.
        “Shall we show you to the street ?” Ik weet ff niet wat ik moet zeggen.
        Beneden werd ik naar één van de ingangen begeleid en moest ik op mijn knieën de heels van de Meesteres aanbidden, kussen en de hakken pijpen.
        Terwijl ik dat doe hoor ik mensen achter mij voorbijlopen. Maar ik durf niet te kijken, en door de opwinding wil ik het aanbidden van de heels goed doen.
        Dan hoor ik Mrs Andrea praten met een andere dame. Ik moet opstaan en volgen.
        Een blonde dame heeft haar deur van open gedaan en voordat ik het weet heb ik zicht op de voorbijgangers van de Geleenstraat. En al heel snel staan er mensen stil, lopen mensen terug om te kijken…en wordt er naar mij gekeken …of naar de drie mooie dames naast mij? Hoe dan ook de mannen in de straat lopen zowat tegen elkaar op….echt.
        Ik schrik en kruip een beetje achter Mrs Andrea om niet helemaal vol in beeld te zijn…best spannend. Terwijl de dames hierom lachen of mij uitlachen.
        Er wordt besloten om weer te vertrekken en ik loop aan de collar en ketting, tussen de dames, weer naar de sm kamer.
        Mrs Jessica en Mrs Andrea gingen op de rand van het bed zitten en staken een sigaret op……mijn taak, op mijn knieën mijn rechterhand ophouden die als asbak fungeert. Terwijl ik poppers krijg probeer ik zo geil als ik ben met mijn ene hand de voeten en benen van Andrea en Jessica te strelen en mijn “asbak-hand” recht te houden …best lastig.
        De sigaretten worden in mijn hand uitgedrukt waarna ik mijn handen moet wassen en op bed moest liggen.
        Als mijn handen zijn vastgebonden begint een hemels spel van de twee Meesteressen….ik kan het eigenlijk niet in een paar zinnen samenvatten.
        Met behulp van wat olie wordt mijn pik continu hard gemaakt, krijg ik regelmatig poppers en mag ik de voeten van de dames kussen likken en aanbidden.
        Voor mijn gevoel denk ik dat ik wel 10 x bijna klaarkwam ! ….maar het mocht nog niet. Een genot en straf tegelijk.
        Terwijl Mrs Jessica mij iedere keer naar een hoogtepunt bracht speelde Mrs Andrea met mijn tepels. Superkinky!
        Mijn polsen werden losgemaakt en ik kreeg de opdracht om dan ook de voeten te masseren. “ a bit harder “ .
        Dan vinden de Meesteressen het wel welletjes …” time for champagne “ ..
        Ik moet in het bad liggen en de dames staan in het bad bovenop mij.
        “Make you’re dick harder” en terwijl ik dat doe wacht ik vol spanning op wat komt.
        En ja een heerlijke warme gouden regen valt op mijn lichaam..er komt geen eind aan. Ik vraag om klaar te komen…..”Yes you can come …10, 9, 8,..”
        Ik kan mij niet meer inhouden en bij 5 kom ik keihard klaar !
        Er wordt door ons alledrie keihard gelachen …wat een heerlijke ontlading.
        Tijd om te douchen, aan te kleden, en relaxt tussendoor na te praten.
        Ik ken beide dames al langer maar dit was de eerste keer met beide dames tegelijk.
        Ze zijn op een hele natuurlijke manier op elkaar ingespeeld en dit smaakt naar meer.
        Superkinky, sadistisch en relaxt tegelijk!

        Comment


        • #29
          Andrea van 23k6 stond in het raam van Mrs Jessica vanmiddag met een mannelijke slaaf, begrijp daar nooit zo goed de opwinding van voor zo'n klant, ieder zijn ding zeg maar.

          Comment


          • #30
            Originally posted by Ekelon View Post
            Andrea van 23k6 stond in het raam van Mrs Jessica vanmiddag met een mannelijke slaaf, begrijp daar nooit zo goed de opwinding van voor zo'n klant, ieder zijn ding zeg maar.
            Klopt. Dat was ik. Ik heb vanmiddag genoten bij deze twee meesteressen. En ik vind het heel kinky om als sissy slet opgemaakt en aangekleed samen met een meesteres in haar raam te staan.

            Comment


            • #31
              Lol heb ik je ook gezien toen ik vanmiddag richting mijn auto liep😉

              Comment


              • #32
                Originally posted by Sana View Post

                Klopt. Dat was ik. Ik heb vanmiddag genoten bij deze twee meesteressen. En ik vind het heel kinky om als sissy slet opgemaakt en aangekleed samen met een meesteres in haar raam te staan.
                Moet wel een kinky feestje zijn geweest Mrs Jessica en Mrs Andrea ?! 😋😈😈

                Comment


                • #33
                  Een uitgebreide beschrijving van mijn eerste ontmoeting met Mrs. Jessica staat bij het topic van Kinky girl Andrea. Het was zeker een ontmoeting die naar meer smaakt. Mooie vrouw, stevig gebouwd met een strak lijf. Inderdaad, zoals vele al gezegd hebben een prachtige kont, waar ik mijn handen niet vanaf kon houden. Dit tot haar grote plezier. We hebben ook op haar kamer gespeeld. SM4, waar ik zoveel voetstappen heb liggen in het verleden van mijn spel met Mrs. Marina.
                  Ze straalt rust en ook dominantie uit, maar alles met een glimlach. Ze is ook liefhebber van naaldenspel en piercings, zo bleek. Ze heeft een heerlijk gevoel voor het spel en ik ben door haar heerlijk gefist met een naaldencorset in mijn rug en naalden in mijn eikel. Vandaag nog even app-verkeer gehad. We willen allebei elkaar nog wel een keer ontmoeten om grenzen te verleggen en elkaar beter te leren kennen.

                  Comment


                  • #34
                    Mrs Jessica is inderdaad een mooie vrouw en in het spel dominant …..mooi en geil om te lezen !

                    Comment


                    • #35
                      En toen liep het toch iets anders…
                      Gisteravond weer een afspraak gemaakt met Mrs Jessica.
                      Mijn auto geparkeerd en toen weigerde mijn parkeerapp dus was ik aan het klooien en kwam ik een paar minuten te laat in de Geleenstraat.
                      Recht op mijn doel af naar Mrs Jessica haar raam aan de schuine hoek van Geleen/Hunze…hoorde ik getik van het raam van Mrs Andrea.
                      Ze stonden met z’n tweeën mij op te wachten en gebaarde mij om naar de deur links van Mrs Andrea naar binnen te gaan. De deur ging open en ik stond gelijk tegenover beide dames en moest ik eerst uitleggen waarom ik te laat was. Wat ik ook zei…te laat komen heeft consequenties….en dat heb ik geweten
                      Al snel werd er gezegd dat het vanavond een trio ging worden. En ja daar kon ik geen nee tegen zeggen.
                      En zo liep mijn avondje toch net even anders ..maar wel super kinky.
                      De details laat ik deze keer voor mijzelf maar ik kan je zeggen dat 2 uur lang veel aan bod kwam. Het sadisme maar ook de lol die beide dames met mij hadden spatte eraf. En na het spelen was er ruimte voor een heerlijk relaxt en warm gesprek. Dank je wel Mrs Jessica en Mrs Andrea.

                      Comment


                      • #36
                        Ik kon het niet laten. Nieuwe afspraak gemaakt met deze intrigerende meesteres voor aanstaande maandag en ook al een lange afspraak voor na haar vakantie in eind mei gemaakt.

                        Comment


                        • #37
                          Hi Sana,… ik snap je en jij doet er nog een schepje bovenop door al twee afspraken te maken. Ik ben erg benieuwd naar je volgende reviews

                          Comment


                          • #38
                            Vanmiddag een korte sessie gehad met Mrs. Jessica. Ze appte dat ze wat later was, dus ik heb een tijdje buiten gestaan om de straat te bekijken. Het was druk met mannen, maar de dames druppelde langzaam binnen. Ze deed het gordijn open en ik kon naar binnen. Drie zoenen en ik mocht naar boven lopen. Ik had wat laarzen, kleding, een pruik en mijn borsten meegenomen, maar geen make up dit keer. Ik kleedde me aan en zij ook. Ik had namelijk een rode wetlook jurk voor haar meegenomen als cadeautje. Ik hielp op mijn knieën met haar rits. En de jurk stond haar fantastisch. “I love it, it fits me well”. We waren allebei in het rood, two red bitches. Ze gaf me poppers, speelde met mijn borsten en fluisterde geil in mijn oor. Ik mocht op het bed gaan liggen. Mijn benen werden omhoog gebonden. En ze ging eerst sounds gebruiken. Heerlijk om een steeds grotere naar binnen te voelen gaan.
                            Het was tijd voor de anale verkenning. “It always starts with one finger and then suddenly a whole hand disappears”, zei ze lachend. Een hele rustige fisting, steeds dieper en draaiend met haar hand en arm. Ze voelde tot haar genoegen dat ik meerdere anale orgasmes had. “ Next time we do more and longer, I will distroy this pussy then. It will be completly open for everyone to use”. Yes please Mistress!
                            Ze wilde nu overgaan tot haar specialisme. Naaldenspel ! Ook al hebben we elkaar maar een keer eerder meegemaakt, ze weet dat ik daar enorm van hou. “ Choose a number between 20 and 100. And after that a number between 1 and 20”. Ik koos 58 en 11. “Oké, 58 in the skin in the balls and 11 in the head of your dick it will be” in een geile poppers roes zette ze de naalden, om me daarna nog een keer te fisten. De naalden werden eruit gehaald en ze wilde me nog een cadeautje geven. Ze zette een piercing in mijn balzak. “You have to keep it till the next time we meet.” Dat doe ik maar al te graag.
                            De tijd was bijna voorbij. Natuurlijk, ik zou nog kunnen bijleggen, maar we vonden het beide genoeg. Ze kwam naast me liggen op het bed. We praten nog wat over ideeen voor de lange sessie na haar vakantie en ze liet me foto’s zien. Ik waste me nog even en kleedde me om. Drie dikke zoenen op haar kamer en drie bij de deur beneden. Ik liep de straat weer in op weg naar mijn auto. Heerlijk nagenietend, en ook een mooi vooruitzicht voor een lange sessie binnenkort met deze mooie, relaxte meesteres.

                            Comment


                            • #39
                              Een soort generale repetitie en heerlijk aperitiefje voor de langere sessie. En je hebt ook nog een mooi gevoelig aandenken. Luister goed naar Dr Jessica

                              Comment


                              • #40
                                Ze is nu een ruime week op vakantie. Volgende week dinsdag weer terug.

                                Comment


                                • #41
                                  Is meesteres Jesica al terug

                                  Comment


                                  • #42
                                    Originally posted by Donpadre19 View Post
                                    Is meesteres Jesica al terug
                                    Vrijdag was ze al weer aanwezig, meestal tot een uur of 23:00

                                    Comment


                                    • #43
                                      En ze is per whats app bereikbaar, als je ff goed kijkt in dit topic

                                      Comment


                                      • #44
                                        Ademnood ….

                                        Afgelopen donderdag weer de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt met Mrs Jessica.
                                        Altijd weer een feestje om met haar af te spreken.
                                        Ze liet mij aan het begin van de sessie haar nieuwe mooie tattoo op haar linker been zien. Ze was er zelf ook heel blij mee.
                                        Al een tijdje had ik weer zin om een gasmasker te dragen en dat heb ik Mrs Jessica laten weten. En al ben ik zelf niet zo van ik vraag en de Meesteres voert het uit, ze begreep mijn verlangen en integreerde dit heel goed in de sessie.
                                        Op het bed met mijn handen en voeten vastgebonden kreeg ik voor de zekerheid ook een collar om mijn nek. Om al mijn zintuigen opscherp te zetten kreeg ik ook een masker voor mijn ogen.
                                        Daaroverheen werd een gasmasker geplaatst waardoor het ademen meteen al een stuk moeilijker ging. Hoe harder je ademt hoe moeizamer het gaat.
                                        Een watje voorzien van wat poppers deed ze het in het filterhuis.
                                        Maar heel goed van haar is dat zij het watje niet vast in het filterhouder deed waardoor het controleerbaar bleef.
                                        Wat volgde was super intens !
                                        Ik kwam in een bepaalde flow waarbij ik in mijn hoofd kleuren zag en dingen ging inbeelden en mijn lichaam bij elke aanraking van Mrs Jessica intens reageerde.
                                        Mijn pik en ballen werden stevig onderhanden genomen en mijn tepels kregen stevige klemmen. Met regelmaat kreeg ik via het filterhuis van het maskers een nieuwe teug poppers toegediend.
                                        Ze teasde mij, speelde met mij en ik spartelde maar kon geen kant op.
                                        Soms sloot zij met haar hand of voet het gasmasker af. En dat duurde lang
                                        Totdat zij het genoeg vond, mijn masker afdeed en met haar mooie billen bovenop mijn gezicht ging zitten en mijn adem weer benam.
                                        Daarna stond ze boven mij en drukte met haar voet weer op mijn ballen.
                                        Als afsluiting kreeg ik een warme douche over mijn hele lichaam….geen plekje bleef droog Hierna in het bad gedoucht en samen opgeruimd en relaxt gekletst.


                                        Ze heeft ook weer een profielpagina op kinky.nl met haar contactgegevens.
                                        Zie de link hieronder.

                                        https://www.kinky.nl/advertenties/68...stress-jessica



                                        Comment


                                        • #45
                                          Weet iemand of meesteres Jessica ook aan kaviaar doet?

                                          Comment


                                          • #46
                                            Je kan haar zelf appen. Je vindt in dit recensietopic links naar haar oude advertenties met haar werknr voor te whats appen😉

                                            Comment


                                            • #47
                                              En zoals ik 4 dagen geleden heb geschreven heeft ze ook een nieuwe advertentie met daarin ook verwijzing naar haar contactgegevens
                                              https://www.kinky.nl/advertenties/68...stress-jessica

                                              Comment


                                              • #48
                                                Ze is momenteel weer aanwezig.

                                                Comment


                                                • #49
                                                  En bereikbaar via whats app

                                                  Comment


                                                  • #50
                                                    Heerlijke sessie
                                                    Over weken gaat Mrs Jessica met vakantie dus een afspraak gemaakt en gisteravond een heerlijke sessie gehad.
                                                    Er kwam weer van alles aan bod, pijn en kinky erotiek.
                                                    Tussendoor tijd voor lol en aan het einde samen gedoucht en lekker gekletst.

                                                    Comment

                                                    Working...
                                                    X