Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Seda, Privehuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Seda, Privehuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

    • Seda
    • Oost-Europees
    • 21 lentes
    • 1.73m
    • Zwart haar
    • Bruine ogen
    • D-cup Borsten (echt)
    • Slank postuur
    • Geen tattoos , geen piercings
    • Roken? Nee

    Seda - Privehuis La Cloche

    Vanochtend op tijd op pad, ik vind dat altijd wel wat hebben een ochtend wip. Bij La Cloche waren op dat moment 2 dames beschikbaar waaronder een mooie nieuwe frisse twintiger Seda genaamd. Seda is een echt mooie slanke langbenige meid met lange zwarte haren, donkere ogen, knap gezicht, zongebruind zachte huid en een mooie body. Ze was heel vriendelijk en nog wat onwennig in de omgang, omdat ze denk nieuw in het vak is. Maar de sex en erotiek was heel prettig en fijn met haar. Ze gaf mij een goed gevoel toen na 5 minuten het ijs gebroken was, conversatie gaat overigens in het Engels met haar., en dat ging prima.

    Ze teasde me lekker met haar vingers en strelingen en haar lippen en tong. En lekker zoenen, en ze gaf me ook een plezierige lekkere pijpbeurt en ook lekkere sex in 3 standjes. Ik heb Seda als een pareltje ervaren en hoop dat ze het werk leuk vindt en blijft bij La Cloche dan gaat ze mij zeker nog zien!
    Last edited by martin aston; 24-11-2020, 13:48.

  • #2
    Zeer schone dame van begin 20. Mooi sprekend gezicht, mooie teint huid, prachtig lichaam met echte D cup borsten, en ook een lieve leuke dame in haar doen en laten. En goede instelling qua service en sex inzet, want Seda heeft mij echt genot en een weldaad aan pleasure gegeven. Ik denk dat Seda nu 1 van de knappere jonge dames is van Privehuis La Cloche en dat gecombineerd met zeer goede service waarin je als man even de wereld om je heen doet vergeten. Ik vond het een ware girlfriend experience die ik meemaakte. Haar lichaam op de mijne, en haar minnespel maakte mij verrukt van genot.

    Comment


    • #3
      Ik had een van de leukste tijden die ik in een tijdje heb gehad. Ze was super lief en begripvol, want dit was mijn eerste keer. Ze ziet er fantastisch uit en haar lichaam was geweldig. Ze gaf me een pijpbeurt en haar poesje voelt geweldig aan. Ik ga haar in de nabije toekomst zeker weer zien. Het beste halfuur dat ik in heel lange tijd heb gehad.

      Comment


      • #4
        Heb er in de wandelgang gezien.. denk je Eve rustig aan te willen doen kom je zo een toppertje tegen in de gang.. houd maar niet op 😩

        Comment


        • #5

          Ik bezocht Seda op dinsdag 24 november (haar eerste dag) om 15.00 uur (een geboekte afspraak van 30 minuten). Ze is een nieuwe dame bij La Cloche en eigenlijk in het vak. Ik werd discreet en prettig ontvangen door de gastvrouw.
          Hoe meer mensen Seda leren kennen, hoe moeilijker het zal zijn om een ​​kans te krijgen voor een date met Seda (volgeboekt zal een norm worden tegen haar naam op de agenda).

          Hieronder volgt een samenvatting van mijn ervaring met Seda en waarom ik zei dat het binnenkort een geluk zal zijn dat Seda niet volgeboekt op de agenda staat.

          UITERLIJK
          Seda is een verbluffend mooie dame van begin twintig, ze is zeker een lust voor het oog en een trigger voor een sensuele geest (het soort dat je hart sneller doet kloppen). Lang, slank maar met mooie rondingen op de juiste plaatsen, mooie en fluweelzachte licht gebruinde prachtige huid en uitzonderlijk mooie natuurlijke Dcup borsten.

          HOUDING
          Seda is een ontspannen, geweldig persoon die me een geweldige babbel heeft aangegaan en onze verlangens en grenzen heeft leren kennen. Ze zorgde ervoor dat ik me erg op mijn gemak en ontspannen voelde. Je kunt zien dat ze nieuw is, maar er komt heel veel aan. Ik moet zeggen dat het een van de beste ontvangst is die ik door een dame heb gehad.

          SEKSUELE DIENSTEN

          Ze is er zeker ook uitzonderlijk in. Ze geniet er vooral van (wat veel betekent). Plots stond de hele wereld stil, alleen het genieten van dat moment met Seda. Om respectvolle redenen ga ik niet in op de details.
          Veiligheid van mijzelf en de dames staat bij mij voorop en daarom vraag ik alleen om veilige diensten en geen extra's.

          Ik zal haar zeker nog een keer bezoeken
          Looks … Seda Oost-Europees 21 lentes 1.73m Zwart haar Bruine ogen D-cup Borsten (echt) Slank postuur Geen tattoos , geen piercings Roken? Nee Talen … Engels Bij juiste klik & hygiëne bespreekbaar … Intiem Franse massage Tongzoenen Laten beffen Trio met 2 mannen Trio met 2e meisje Masseren Lesbi trio met 2e meisje Deepthroat pijpen ... Read more...

          Comment


          • #6
            Gezien de mooie foto's en goede recensies ook een date geboekt met Seda. Het eerste wat opviel was de prachtige verschijning en vervolgens bleek Seda ook nog eens in staat om gelijk een ontspannen sfeer te creëren. Heb genoten van haar inzet. Opwarmen en lekker teasen beheerst ze goed. En dat vind ik toch wel een belangrijk ingrediënt voor een geslaagde date. Verder is Seda behoorlijk flexibel wat wat de nodige mogelijkheden opleverde bij het doornemen van een aantal standjes. Seda, dank voor de fijne date!

            Comment


            • #7
              Nou dit is wel een versterking van het team van La Cloche. Wat een mooie en leuke meid. Ook in omgang heel relaxt en een ware beauty. Jong en welwillend met ook extra mogelijkheden. Ik hoorde de gastvrouw nog net tegen Seda in het Engels zeggen toen ik door haar werd opgehaald, dat ze volgeboekt was. Dus het lijkt al storm te lopen voor haar. En ik begrijp ook waarom. Want Seda veroverde mijn hart snel, niet alleen door haar uiterlijk en mooie minzame glimlach, maar ook daar haar geweldige manier van vrijen en sexen. Ik kon er eigenlijk geen genoeg van krijgen, maar verlengen kon niet meer omdat ze volgeboekt was, en ze kreeg ook daarna ff pauze om bij te kunnen komen, dat doen ze netjes daar.

              Seda vertelde dat ze die week was begonnen en ook nieuw het vak was, en het spannend maar ook leuk vond. Mara een blonde vriendin van haar was ook begonnen maar die heb ik dus niet kunnen bewonderen. Ik ben daar zeker ook ook benieuwd naar. Het zijn de weinige lichtpuntjes in deze zware corona crisis tijd waar je weinig dingen nog kan doen die plezier opleveren. Mijn budget voor restaurantbezoekjes houd ik nu voor dit soort lekkere erotische maaltjes

              Comment


              • #8
                Ook bij deze dame geweest. Weeer een heerlijk jong meisje erbij. Vind dat zelf toch altijd het leukst. Bij binnenkomst in Engels tijdje gebabbeld. Is voor mij beetje een nadeel, omdat ik t niet vloeiend spreek.

                maar erna heerlijk date gehad. Gepijpt vanaf de stoel, geneukt voor de wasbak terwijl we beiden in de spiegel keken en klassiek afgemaakt met zn 2en verstrengeld op t bed.

                half uurtje is prima voor mij vanwege de taalbarriere. Maar als je Olivia niet kan boeken, is dit voor de liefhebber een prima alternatief..

                Comment


                • #9
                  Voor de eerste keer naar La Cloche geweest. Parkeren is wel moeilijkere als in Amersfoort.

                  Ik had vooraf voor Seda gekozen, alleen vanaf de foto's dus dat blijft altijd een gokje.

                  Op de bel gedrukt en binnengetreden. Het was een beetje donker en allemaal smalle gangetje en deuren, ik was al heel snel de weg kwijt

                  In een kamer gezet en daar kwam Seda, een mooie dame!

                  Mooi gekleurd voor zover ik dat kon zien in het donker.

                  Heel even zitten voor een praatje en toen begonnen we.

                  Lekker zachte huid met wat meer rondingen, kortom een lekkere meid!

                  Ze was pas nieuw maar daar merkte ik niets van.

                  Prima date gehad die weer veel te snel voorbij was, ze was gewoon te lekker.

                  Ze staat zeker op de lijst voor een herhaling.

                  Comment


                  • #10
                    Seda is de bomb! die nieuwe foto ook hier https://www.privehuislacloche.nl/seda/

                    Mooi, knap, leuk, lief dit is momenteel de topper van La Cloche hoor. Gelukkig werkt ze veel en dan is het al lastig een afspraak te maken want haar agenda loopt ook vrij snel vol. Mooie benen en gezicht en ik raakte eigenlijk ff kort verliefd op haar want ze is niet alleen lekker, maar ook lief en leuk in haar doen en laten en in bed gewoon een lekker geil actief ding. Ik zet haar met stip op 1 van mijn favoriete dames op dit moment! Spreekt overigens goed Engels maar vooral de taal van de sex beheerst ze goed terwijl ze een jonge meid is. Dus een liefhebster en dat merk je direct als man als je met haar in bed ligt. Droomvrouw!

                    Comment


                    • #11
                      Ik heb Seda een uur bezocht en het is een uur om aan te herinneren. Ze is uitstekend met zorg en geeft de echte vriendin ervaring. Haar schema wordt een beetje druk, maar ze is elke seconde die je met haar doorbrengt waard.

                      Comment


                      • #12
                        Mooi dat iedereen zo blij is met Seda. Helaas vond ik het zwaar tegenvallen. Ze heeft een mooi gezichtje, rook lekker en een lekkere zachte body. Wat mij tegenstond waren de twee services die ik erbij nam namelijk beffen en tongzoenen. Het bleef bij zoenen, de tanden bleven aardig op elkaar staan, de tong moest blijkbaar beschermd blijven. Het beffen neem ik er altijd bij en het doet mij goed als de dame er van geniet. Vaak krijg ik zelfs een complimentje ervoor, maar helaas kon Seda er blijkbaar niet van genieten. Ze was al snel op haar telefoon aan het kijken en na drie minuten vroeg ze al om verder te gaan met doggy. Zeker omdat je daar 30 euro extra voor betaald vond ik dat niet professioneel. Voor mij voorlopig even geen Seda meer.

                        Comment


                        • #13
                          Jaaaaa Seda is terug!! ik wist niet wat ik las, gelijk gebeld voor afspraak en vanmiddag al geweest. En heren Seda is nog steeds erg lekker en gepassioneerd. Wat een leuke meid is dat toch. Lekker genoten van haar lippen, body, aanrakingen en haar beffen is heerlijk en door haar gepijpt worden ook. En natuurlijk door in paar standjes, helemaal tevree en lopend in de wolken ben ik nu nog op deze vrijdag. Wat een topmeid!!

                          Comment


                          • #14
                            Zeer fijne en fraaie dame om mee te verpozen. Ik kende haar niet, ik kom vaker in Amersfoort bij House of Dreams, maar ik was nu in Utrecht dus eens langs gereden om zonder afspraak te kijken of er iets van mijn gading bij zat. En in het nette schone ontvangstkamertje direct links bij de ingang (stond ook een bed in, dus ook denk bij volle bak gebruik als werkkamer), wachtte ik rustig af welke dames er voor bij kwamen. En daar zat Seda bij, een prachtige twintiger met lang donker haar, knap gezicht met vriendelijke uitdrukking, slank tot normaal mooi figuur. Ze sprak goed Engels, en dus even kort de eventuele extra's besproken met haar.

                            Toen dat gastvrouw terug kwam maakte ik mijn keuze voor Seda bekend, en ging ik voor een uur. Even later kwam Seda met een vriendelijke glimlach, een setje schone handdoeken en een frisdrankje mij ophalen, en zo toog ik achter haar aan de gangen door, prettige sfeer en mooi huis is het daar toch van binnen. Op de laatste kamer, denk kamer 7 met zwart behang met bloemetjes, kwamen wij aan en kon ik mij douchen in de ruime moderne douchecabine terwijl Seda haar sexy jurkje uit trok en haar in lingerie op mij wachtte. Toen ik klaar was met douchen hielp ze mij sensueel en gingen haar handen al langs mijn lichaam en haar lippen hier en daar kussend op mijn lichaam. Kijk daar wordt een man vrolijk van, zo wil je iedere dag wel thuis uit de douche komen toch?

                            Op bed ging Seda op een heerlijke manier met mij verder, haar lippen zochten mijn lippen en lichaam, en ik genoot van haar lichaamscontac, en mijn handen en lippen zochten haar lichaam om zo stap voor stap haar ook te verwennen. Haar bh ging soepel uit en ik verkende haar tepels en borsten met mijn vingers en tong, en voelde haar tepels harder worden. En zo verdronken wij in een heerlijk minnespel. Ze daalde ook af naar mijn kleine Yankee die al fier overeind stond. De rest kunnen jullie wel raden Afijn het was een heel fijn uur met een mooie jonge vrouw dit smaakt naar meer, de volgende keer ga ik zeker voor 2 uren

                            Comment


                            • #15
                              Seda was er gelukkig vandaag vrijdag wel, ze was 2 daagjes niet lekker geweest die liever lekkere meid, nou vandaag had ik geluk wat ook niet anders kan met mijn achternaam Seda was topfit en had er weer ouderwets zin in en ik zit hier nog steeds thuis op de bank met een grijns van oor tot oor. Deze meid doet iets met je qua relaxtheid tegelijk met geilheid, een nieuwe soort tantra lol! Ik verzin het terplekke hoor jongens

                              De manier van teasen en over je heen glijden met haar mooie body en zachte huid en haar lippen die je dan sensueel voelt. En zo ging het verder en verder en waarde ik mijzelf in een perfecte erotische droom die van mij eeuwig duren mocht. Maar nee dat gaat natuurlijk niet. Maar ik kan er wel weer een paar dagen op teren!

                              Comment


                              • #16
                                Nadat Seda voor lange tijd weg was gelijk de eerste mogelijkheid gepakt dat ze er weer was, dit is wel echt een heerlijke dame, mooi lijf en goede inzet, ik ga nog wel vaker bij haar terug komen, jammer dat ze er zo weinig is.

                                Comment


                                • #17
                                  Ook ik heb Seda mogen bezoeken en ik vond het een zeer fijn bezoek. Mevrouw stelt je op je gemak en het voelt echt al en gf ervaring. Als je van dames houd die echt porno looks en handelingen verrichten moet je niet bij haar zijn. Als je een leuke gf ervaring wilt wel

                                  Comment


                                  • #18

                                    recent mij ook laten verlijden tot een bezoek aan Seda, na het lezen van alle goede verhalen hier, de foto's op de website doen echt onder voor haar, in het echt is ze veel mooier, ik heb dan ook een heerlijke tijd met haar gehad, bedankt Seda!

                                    Comment


                                    • #19
                                      Op donderdag 12/08/2021 om 15:30 ging ik naar La Cloche voor een afspraak met Seda. Wat ik leuk vind aan La Cloche is dat hun receptionisten ervoor zorgen dat de receptie zich thuis voelt met absolute privacy.

                                      Wat Seda betreft, dit is mijn derde bezoek aan haar. Seda is een heel mooi meisje, een lust voor het oog en een aardige en vriendelijke meid die me een vriend met voordeel (FWB) achtige ervaring geeft. Het betekent veel voor mij omdat ik altijd van een vriendelijk gevoel houd.
                                      Dank je Seda,

                                      Comment


                                      • #20
                                        Na mijn eerste bezoek aan Seda mij nogmaals laten verlijden dit keer een uur met haar doorgebracht, het was een heerlijke stoeipartij en GFE!

                                        Comment


                                        • #21
                                          Topdame met iets aparts over zich, maar zeker lekker en sexy. Wist mij snel geil te maken op een relaxte manier. Haar zachte huid schurend tegen de mijne, haar lekkere body tegen de mijne en dan die lippen overal voelen. Mmmm, ik wacht al weer even totdat ze weer op de planning staat van privehuis la cloche, want ik heb wel weer zin in sex met Seda

                                          Comment


                                          • #22
                                            Seda was door een vergissing van de webmaster naar wat ik begreep vandaag donderdag aanwezig ipv woensdag, gelukkig kon ik terecht en heb weer mogen genieten van Seda, wat een lieve leuke sexy meid is met goede looks. Zij weet mij in een soort trance te brengen met haar manier van teasen en aanraken en dan oogcontact zoeken en die zachte huid van haar over de mijne schurend voelen. En dan die lippen die mijn lichaam opwarmen. De rest gaat in een roes voorbij waarvan je wilt dat ie nooit stopt.

                                            Ik zou wel graag willen dat Seda wat meer zou werken, want ze is er wel heel weinig helaas.

                                            Comment


                                            • #23
                                              Is denk wel weer paar weken geleden geweest met Seda in Utrecht. Mooie meid en lief en ook lekker om mee te vrijen en te sexen

                                              Ik vond haar iets aparts hebben in de positieve manier dan he, bepaalde uitstraling en energie en ik hoop haar nog een keer te zien want ik vond het heel fijn met haar, maar zie haar niet zo vaal op de weekplanning staan bij La Cloche, ja of ze zegt dan af op de dag zelf

                                              Comment


                                              • #24
                                                Afgelopen week weer eens een bezoekje aan Seda gebracht, en dat was eigenlijk al weer veel te lang geleden. Wat een schoonheid blijft deze vrouw. Jammer dat ze er zo weinig is. maar dat is wellicht maar beter ook voor mijn portemonnee. Enfin ze had haar haar zwart geverfd en met die mooie gebruinde huid kwam dat heel sexy uit de verf. We begonnen mekaar al lekker op te warmen onder de douche. Dat was heerlijk want het was flink koud buiten.

                                                Onze lichamen vonden elkaar snel en ze bracht me al snel op sterkte. Daarna naar het bed verplaatst waar ze zonder moeite DT pijpte. Daarna volgde heerlijke sex waar de vonken vanaf vlogen en ze actief aan mee deed en vol van genoot.
                                                Ze zij dat ze binnenkort voor langere tijd op vakantie gaat, dus heren ga nog even bij d'r langs dat verdient ze! Ik kijk er weer naar uit om haar na d'r vakantie te ontmoeten!

                                                Comment


                                                • #25
                                                  Onlangs een half uurtje tijd om even bij La Cloche langs te gaan, daar aangekomen bleek Seda beschikbaar. Wat een geluk. Gekozen voor extra tongzoenen en pzc. Gelijk op de kamer besprong ze me en ontdeden we elkaar van de kleding en gingen we naar de douche. Ze herkende me nog en we hadden eigenlijk geen woorden nodig, alles ging naadloos in elkaar over en zo bereikte ik een heerlijk uitmuntend hoogtepunt. Dat was de extra's meer dan waard!. Het is inderdaad jammer dat ze er niet heel vaak is. Voor mij is ze het ideale spontane tussendoortje!

                                                  Comment

                                                  Working...
                                                  X