Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Seda, Privehuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #26
    Seda is helaas niet vaak aanwezig en zelfs een tijdje gestopt na de lockdown. Maar als ze er is, dan mag ze er zeker zijn ;-). Prachtig figuur, mooie ogen en een van mijn favoriete borsten!
    Ze is heel sensueel, houdt van strelen en het voelt echt als een GFE. Hoop na de lockdown vaker bij jou te komen.

    Comment


    • #27
      Seda was er weer afgelopen week en ik heb me kans gepakt om haar te pakken. De vakantie heeft haar goed gedaan, mooi gebruinde huid ook de borsten. de sex was weer zoals vanouds heerlijk samenzijn gehad met haar. Jammer dat ze er niet zo vaak is, maar goed ook en zo blijft altijd extra lekker als ze er wel weer is. Ik kijk weer uit naar de volgende keer. Bedankt Seda.

      Comment


      • #28
        Vorige week weer heerlijk genoten met Seda. Ze is er helaas niet vaak maar als ze er is, probeer ik altijd een gaatje te vinden in de agenda. Zo gezegd, zo gedaan. In de regen naar Utrecht gereden. Haar lichaam met een mooie porn-look maakt een hoop goed. Ze pijpt voortreffelijk en kreunt lekker natuurlijk mee tijdens de sex. Ik hoop echt dat je er vaker bent beauty! Een aanrader voor iedere man!

        Comment


        • #29
          Ja, ze was er eindelijk weer een keer, en gelijk een uurtje kunnen boeken, met Seda, ze is er niet vaak, maar als ze er is is haar inzet echt Top!, zou houdt ze het exclusief en de kwaliteit hoog. Ik heb echt heerlijk en lang met haar liggen vrijen en zij ook met mij we hebben er beide van genoten. Ik hoop dat ze er snel weer is, maar anders maakt het niet uit dan kan ik mijn spaarpotje voor haar weer rustig en voldoende vullen . Until the next time Seda!

          Comment


          • #30
            Wat was ik blij haar weer te zien! Ze vertelde me dat ze ook weleens in Adam werkt en daardoor niet zo vaak in Utrecht is. Wederom volop genoten van deze beauty! Het pijpen doet ze voortreffelijk en de sex is geweldig. A real GFE.

            Comment


            • #31
              Seda ook definitief gestopt met dit werk.

              Comment

              Working...
              X