Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Angelique, House of Dreams, Amersfoort, Soesterweg 271

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Angelique, House of Dreams, Amersfoort, Soesterweg 271

    Naam: Angelique
    Leeftijd: 25 - 30
    Lengte: 1.40 - 1.65
    Uiterlijk: Nederlands
    Kleur haar: Blond
    Lichaamsbouw: Athletisch
    Cupmaat: B
    Siliconen: Nee
    Piercing: Ja
    Tatoeages: Nee

  • #2
    Ik liet mijn oog vallen tijdens het voorstellen op de zeer slanke Hollandse Angelique. Leuk gezichtje, krullend haar en zwarte kouzen aan. In bed beland bleek zij een gepassioneerd type te zijn met een leuke babbel en veel aandacht. Tongzoenen, neuken en pijpen was gewoon top met dit girl next door typje. Ik had het naar mijn zijn

    Comment


    • #3
      Leuk verzetje met Angelique gehad bij House of Dreams in Amersfoort. Slanke Nederlandse meid, krullend haar. zoenen, neuken pijpen, en ook nog een goede massage met extra orgasme (met aftrekken van mijn pik) gehad en zo dus 2 maal klaar gekomen. Niets mis mee hoor.

      Comment


      • #4
        Recent bij Angelique geweest: Al bij de kennismaking hadden we een klik.... Eenmaal binnen deed ze iets wat maar weinig meisjes doen: Samen douchen...
        Dat is toch wel een heel fijne manier om te ontspannen en elkaars lichaam te verkennen. Wat haar lichaam betreft: Ze is mooi slank en heeft borsten waar je heerlijk mee kunt spelen....
        Eenmaal op bed wist ze me met haar nagels helemaal gek te maken. Zelf raakte ze er voelbaar ook opgewonden door, want zelf was ze lekker vochtig....

        De seks zelf was heerlijk.... Ze streelt en zoent je.... ze voelt als een echte vriendin.
        Behalve dat het heerlijk is om met haar te vrijen, is ze ook 'gewoon' heel lief en gezellig.

        Een aanrader!

        Comment


        • #5
          Na lange tijd weer een afspraak gehad met Angelique. Was ouderwets goed en lekker. Teasen en pleasen in optima forma. Daarnaast is het praatje vooraf en achteraf altijd gezellig. Heerlijke date en weer totaal ontspannen de deur uit. Herhalingskans is 100%

          Comment


          • #6
            Zondagavond gebeld naar House of Dreams voor een afspraak met Angelique. Veel over haar gelezen en dus nieuwsgierig geworden naar haar. Angelique is inderdaad the girl nextdoor, maar dat is zeker geen kritiek. Betaald voor een uur en beffen extra genomen. Angelique houdt erg van knuffelen en dat is zeer aangenaam. Ook had ze het over tantra massage, daar schijnt zo ook goed in te zijn. Ik wist niet wat dat precies inhoudt, maar dat heeft ze me uitgebreid uitgelegd. Na een heerlijk uurtje elkaar te hebben bevredigd, in super relaxte modus, ging ik weg met de afspraak binnenkort bij haar terug te komen voor een tantra massage.

            Comment


            • #7
              Originally posted by cocaracha1968 View Post
              Zondagavond gebeld naar House of Dreams voor een afspraak met Angelique. Veel over haar gelezen en dus nieuwsgierig geworden naar haar. Angelique is inderdaad the girl nextdoor, maar dat is zeker geen kritiek. Betaald voor een uur en beffen extra genomen. Angelique houdt erg van knuffelen en dat is zeer aangenaam. Ook had ze het over tantra massage, daar schijnt zo ook goed in te zijn. Ik wist niet wat dat precies inhoudt, maar dat heeft ze me uitgebreid uitgelegd. Na een heerlijk uurtje elkaar te hebben bevredigd, in super relaxte modus, ging ik weg met de afspraak binnenkort bij haar terug te komen voor een tantra massage.
              Ik heb tantra massage even moeten googlen. Ik denk dat het inderdaad een bijzonder iets is. Ik zeg: ga ervoor! En schrijf daarna ff een recensie hoe het geweest is. Misschien hebben andere lezers daar ook iets aan. Maar het kan ook zijn dat het zo intiem en heftig is, dat je er juist niet over zou moeten schrijven. Sommige zijn goed om in "stilte" te ervaren en/of te verwerken. In ieder geval: veel plezier met je aankomende afspraak.

              Comment


              • #8
                Originally posted by man4forums
                Soms moet je iets doen om te voelen dat je leeft. Zomaar, iets spontaans.
                En soms moet dat iets zijn wat je jezelf eigenlijk niet kunt veroorloven, maar dat je het dan toch doet. Omdat het moet. Omdat het een kans is op een ervaring die je nieuwe energie geeft. Een mogelijkheid om opgetild te worden, een ervaring om nooit meer te vergeten.
                Mooi verhaal wat je hebt geschreven. Een positieve ervaring dus!

                Comment


                • #9
                  Vorige week bij Angelique geweest. Super relaxte ervaring. Leuke meid om te zien maar niet opvallend of super geil. Zoals door medeschrijvers al gezegd, het kan je buurmeisje zijn. Maar dan wel een buurmeisje dat je ontzettend lekker en relaxt verwent. Lekker op bed gelegen waar ze lekker tongt en ook je lichaam en tepels uitgebreid onderhanden neemt. Daarna kwam de jonge heer aan de beurt. Ook hij kreeg een lekkere relaxte pijpbeurt. Tijdens de sex was het relaxte verdwenen en werd het een stevige sexpartij in meerdere standjes. Lekker geil klaargekomen en daarna nog even op het gemak gekletst. Top date, lekker klaargekomen en ik liep super relaxt naar buiten, alsof je een hele dag in de sauna bent geweest.

                  Comment


                  • #10
                    ANGELIQUE!!

                    Zij, die met haar zijdezachte vleugels was neergedaald om tot de mensen te spreken.
                    Zij, die de mensen zag voor wat ze waren, en ze accepteerde in hun lichamelijke nood.
                    Zij, die zichzelf op gaf om beschikbaar te zijn. Voor de lust van de man, voor de vrede die na de daad zou ontstaan in de man.
                    Zij, die de mensen aan hoorde en geen oordeel velde over wie ze waren.

                    Soms moet je iets doen om te voelen dat je leeft. Zomaar, iets spontaans.

                    Comment


                    • #11
                      Onlangs weer een heerlijke date gehad met Angelique. Een dame waar ik me altijd heerlijk bij thuis voel. Haar teasen en pleasen is van uitzonderlijk hoog niveau. En omdat we elkaar al wat langer kennen, is er in de loop van de tijd ook een soort vertrouwensband ontstaan en vertel je elkaar ook wat meer. Ging weer 100% ontspannen de deur uit zoals gewoonlijk.

                      Comment


                      • #12
                        Nog een laatste keer in 2019 naar Angelique geweest. Dit keer een SM kamer op de 1e verdieping met een megaspiegel in het plafond van het hemelbed. Heel bijzonder. De date was zoals gebruikelijk heerlijk ontspannend. Angelique is een heerlijke meid die precies weet wat ik lekker vind. Klaarkomen is lekker maar de weg er naar toe is nog veel lekkerder. Totaal relaxed weer de deur uit. Kijk nu alweer uit naar de eerstvolgende date in 2020.

                        Comment


                        • #13
                          Tijdje terug bij Angelique geweest.

                          Het was heerlijk. Heel erg genoten en het begon gelijk met uitkleden bij het binnenkomen van de kamer.
                          Al met al een heerlijk uurtje gehad.

                          Comment


                          • #14
                            Onlangs een date gehad met Angelique. Na de altijd prettige ontvangst door de gastvrouw moest ik even wachten op Angelique. Blijkbaar was er iets fout gegaan in de planning. Geen probleem, gewoon even rustig wachten. Een date met Angelique is altijd een prettig samenzijn. Ze voelt je altijd goed aan en weet wat je lekker vindt. Daarnaast is ze gewoon erg goed in haar werk! Ging weer volkomen ontspannen de deur uit.

                            Comment


                            • #15

                              Begin deze maand bij bij Angelique geweest.
                              Angelique is een mooie lange slanke Nederlandse dame. Ze heeft een mooi gezichtje en is ook een gezellige gesprekspartner.

                              We bespraken mijn wensen en na het douchen kwam ze bij me liggen om lekker te kroelen en te stoeien. Ik ben een uurtje bijAngelique geweest, maar de tijd vloog helaas veel te snel voorbij.
                              Angelique is zowel intiem als met haar handen heel erg goed. Geen harde porno werk, maar meer heel gepassioneerd. Ik heb dan ook twee heerlijke orgasmes gehad, voordat ik weer mocht gaan douchen.

                              Angelique is zeker een aanrader als je zin hebt in een passievolle sessie.

                              Comment


                              • #16
                                Op de zondagen is het bij de privehuizen meestal net iets rustiger dan de andere dagen. Dus dat is dan best fijn Leuke line up en ik koos voor de Nederlandse Angelique die ik wel wat liefs en grappigs vond hebben. In bed bleek zij een uitstekende dame van plezier te zijn die echt haar best deed om mij een fijne tijd te geven. Ook dame met inhoud. Alles met veel gevoel, rust en aandacht, als een soort vriendinnetje zeg maar.

                                Het tongzoenen was zeer lekker en vol. Haar orale kwaliteiten staan buiten kijf en intiem was lekker en close opwindend. En er was na mijn klaarkomen nog tijd over en toen gaf Angelique keurig aan om de tijd vol te maken met een lekkere massage en dat kan zij zeer goed. Ik ging geheel ontspannen de deur uit

                                Comment


                                • #17
                                  Paar dagen geleden maakte ik een afspraak met Angelique. Staat bij haar specialiteiten allerlei massage mogelijkheden. Achteraf gezien had daar ook girlfriend ervaring kunnen staan want dat was het ook, letterlijk. Ik kwam 5 min te laat aan vanwege file. Bellen van tevoren om dit door te geven lukte niet want lijn was minstens 40 min in bezet. GFE was goed begonnen dus
                                  Na HOD binnen, toen was het mijn beurt te wachten. Gezellig druk hebben ze het daar. Na kamer binnen was het alsof we elkaar al kende, het gesprek liep goed. Ik vind haar heel open en interessant en ze stelde me op mijn gemak.
                                  gfe ervaring ging verder met een heel lange massage en kletsen. Spiegels goed gebruikt. Na top massage had ik er zin in. Angelique ook dacht ik. Ik heb het gevoel dat ze haar vak heel leuk en opwindend vindt. Pijpen en intiem was echt een girlfriend ervaring. Intiem idd. Het was mij duidelijk dat ze heel veel niveaus heeft en past zich bij de klant aan. Deze niveau was bijna romantisch, vond ik. Volgende keer, zou ik een stoute niveau willen opzoeken. Dank je..

                                  Comment


                                  • #18
                                    Afgelopen dinsdag een afspraak met Angeliqie n.a.v. de positieve recensies. Leuke vrouw

                                    Comment


                                    • #19
                                      Afgelopen dinsdag een afspraak gemaakt met Angelique n.a.v. de positieve recensies. Leuke vrouw, heerlijk tongzoenen echter pzc behoorde niet tot haar extra's. Echt jammer anders zou ik haar zeker nog eens bezoeken.

                                      Comment


                                      • #20
                                        Om niet voor niets naar Amersfoort af te reizen had ik naar HOD gebeld om met Angelique af te spreken. De gastvrouw gaf aan dat Angelique vanaf 17.30 uur beschikbaar was. Hierop gelijk de afspraak voor een uur in laten plannen. Ik wilde een keer geen standaard sex, maar ik was benieuwd naar een van de specialiteiten van Angelique en met name de Tantra massage.
                                        Vanaf het moment dat Angelique mij ophaalde in het voorstelkamertje was het een en al spontaniteit. Wat een plezier en vrolijkheid straalde ze uit.
                                        Op de kamer hebben we eerst relaxed op het bed gezeten en mijn wensen besproken. Angelique zag het helemaal zitten en zei: dit is mijn specialiteit en ik vind het leuk om het bij jou te doen"; Ik kreeg gelegenheid om mezelf op te frissen en de hygiƫne van Angelique is helemaal in orde.
                                        Ze liet mij eerst op mijn buik liggen om mijn achterzijde tantrisch te masseren. Hierbij gaf ze aan hoe ik mijn adem het beste kon doen, voor een nog beter effect. Ik voelde me ontspannen en de aanrakingen waren waren intens. Alle zintuigen werden geprikkeld.
                                        Ook aan de voorzijde werd geen plekje overgeslagen. haar handen, haar lichaam, haar mond. alles zette ze in om mij te verwennen. haar piercing gaf mij een extra stimulans tijdens het pijpen. Mijn prostaat werd mee gemasseerd, wat ik had gevraagd tijdens het voorstellen. Ze werkte er langzaam naar toe en het gevoel was fenomenaal.
                                        Voor mij was het een zeer prettige ervaring, met een hele leuke dame van HOD. Voor mij is Angelique en haar tantra massage zeker voor herhaling vatbaar.

                                        Comment


                                        • #21
                                          Angelique is een lief en intelligent meisje. Ze kan goed luisteren en heerlijk zoenen. Ik heb een fijn nummer gehad. Tot de volgende keer!

                                          Comment


                                          • #22
                                            Ik ben jarenlang vaste bezoeker geweest van een wandelgebied en kende alleen raamprostitutie.

                                            Toch een keer de stap gewaagd bij een privehuis en in dit geval met Angelique. En ik ben om.....!!

                                            Goede ontvangst bij House of Dreams en Angelique had, ondanks mijn late reservering, rekening gehouden met mijn kledingwens en had een lekker slipje aan, want de Bijl heeft een hekel aan strings..

                                            En daarna werd het alleen nog maar fijner en fijner. Ik ben geen uitgebreid schrijver van details, maar ik heb mijn hele wensenlijstje af kunnen vinken bij Angelique. Als ik alle recensies lees heb ik het gevoel dat alle dames van HOD zeer enthousiast etc zijn. Angelique was daarop dan ook zeker geen uitzondering.

                                            Ik kom terug bij HOD

                                            Comment


                                            • #23
                                              Ik had afspraak gemaakt met Angelique op vrijdagavond.
                                              ik moest nog even wachten op haar, zij moest even de kamer schoonmaken.
                                              zij heeft mij vriendelijk ontvangst met glimlacht.
                                              eerste behandeling was tantra massage.
                                              en daarna een mijn wens; dat weet zij goed en lekker klaargekomen.
                                              Zij doen goed in haar werk.

                                              Ik ben erg tevreden over haar.

                                              Comment


                                              • #24
                                                Het was denk ik wel een maand of zo geleden dat ik met Angelique hebben kunnen vertoeven. Een slanke lady met veel aandacht en intimiteit. Behaaglijk zou ik het kunnen noemen, en een intense manier van erotiek beleven. Ze is misschien niet de knapste, maar een lieve dertiger die heel veel op haar gevoel af gaat en daardoor een intense energie kan ontstaan tussen 2 mensen. En dat geeft een kwaliteitsimpuls aan de sex en het samenzijn. Heb erg kunnen genieten van deze Hollandse krullenbol.

                                                Comment


                                                • #25
                                                  k ben 17 Sept bij deze heerlijke dame geweest dit was mijn 2e bezoek bij deze prachtige privehuis. de gastvrouw is heel erg vriendelijk. ik kwam binnen en heb gelijk voor Angelique gekozen. Wat een mooie lange slanke dame. leuk gepraat en samen gevreen. ik heb een uur genomen dus het was 2 keer knallen. grote kans om te herhalen! heel erg bedankt Angelique!

                                                  Comment

                                                  Working...
                                                  X