Announcement

Collapse
No announcement yet.

Angelique, House of Dreams, Amersfoort, Soesterweg 271

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #26
  Laatst heb ik een bezoekje aan Angelique gebracht. Ze is hartstikke vriendelijk en zeer relaxt, dus dat begint goed. Ze 'waarschuwde' me veel van knuffelen en strelen te houden, en dat heb ik geweten! Haar handen en zachte lippen bezochten me overal en we hebben uitgebreid gezoend voor ze me ging pijpen. Uiteindelijk ben ik al zoenend met haar klaar gekomen. Het was al met al een heerlijk half uurtje!

  Comment


  • #27
   Zondagavond weer een bezoekje gebracht aan HOD, Wederom een super welkom ontvangst door de gastvrouw.
   Ik had 1 uur met Angelique afgesproken. Ze is wel iets ouder dan ik had verwacht. Aan het begin vroeg ze gelijk of ik een probleem er mee heb als ze een peukje zou roken, ik had aangegeven dit liever niet te hebben en dit deed ze dan ook.

   Ze is een super aardige dame het bezoek bestond uit erg veel knuffelen/zoenen (een ware GFE) , haar beffen en vervolgens heeft ze mij gepijpt (voor ik het wist zat er een rubbertje om), door het vele knuffelen en zoenen helaas niet toegekomen aan intiem.

   Comment


   • #28
    Toen ik de eerste keer (met afspraak) met haar in HoD heb afgesproken, heb ik ervaren dat deze stoere vrouw met haar lekkere lichaam, ook een hele aandachtige, lieve, rustige kant heeft, waardoor we elkaar op een fijne manier konden vinden en ik een diepere intensiteit kon ervaren dan 'standaard' (wat dat ook moge zijn).

    Recent was ik benieuwd naar het voorstelrondje in La Cloche, en toen ik haar daar tegen kwam, was de herkenning wederzijds en haar reactie vrolijk.
    De andere twee meiden die werden voorgesteld klikte het wat minder mee, dus de keuze was simpel en de ervaring was opnieuw top.

    Angelique bedankt en wellicht tot binnenkort weer.

    Comment

    Working...
    X