Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Angelique, House of Dreams, Amersfoort, Soesterweg 271

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #26
    Laatst heb ik een bezoekje aan Angelique gebracht. Ze is hartstikke vriendelijk en zeer relaxt, dus dat begint goed. Ze 'waarschuwde' me veel van knuffelen en strelen te houden, en dat heb ik geweten! Haar handen en zachte lippen bezochten me overal en we hebben uitgebreid gezoend voor ze me ging pijpen. Uiteindelijk ben ik al zoenend met haar klaar gekomen. Het was al met al een heerlijk half uurtje!

    Comment


    • #27
      Zondagavond weer een bezoekje gebracht aan HOD, Wederom een super welkom ontvangst door de gastvrouw.
      Ik had 1 uur met Angelique afgesproken. Ze is wel iets ouder dan ik had verwacht. Aan het begin vroeg ze gelijk of ik een probleem er mee heb als ze een peukje zou roken, ik had aangegeven dit liever niet te hebben en dit deed ze dan ook.

      Ze is een super aardige dame het bezoek bestond uit erg veel knuffelen/zoenen (een ware GFE) , haar beffen en vervolgens heeft ze mij gepijpt (voor ik het wist zat er een rubbertje om), door het vele knuffelen en zoenen helaas niet toegekomen aan intiem.

      Comment


      • #28
        Toen ik de eerste keer (met afspraak) met haar in HoD heb afgesproken, heb ik ervaren dat deze stoere vrouw met haar lekkere lichaam, ook een hele aandachtige, lieve, rustige kant heeft, waardoor we elkaar op een fijne manier konden vinden en ik een diepere intensiteit kon ervaren dan 'standaard' (wat dat ook moge zijn).

        Recent was ik benieuwd naar het voorstelrondje in La Cloche, en toen ik haar daar tegen kwam, was de herkenning wederzijds en haar reactie vrolijk.
        De andere twee meiden die werden voorgesteld klikte het wat minder mee, dus de keuze was simpel en de ervaring was opnieuw top.

        Angelique bedankt en wellicht tot binnenkort weer.

        Comment


        • #29
          Angelique is vanaf vandaag na lange tijd weer terug! zie ook www.privehuishod.nl

          Comment


          • #30
            Angelique is vandaag weer terug na een periode van ca. 8 maanden?

            Comment


            • #31
              Vandaag afgesproken met Angelique voor een uur. Ik was 10 minuten te vroeg en het was zo druk binnen, dat me werd gevraagd om later terug te komen.

              Na een uitgebreide ronde gelopen te hebben, kwam het slechte nieuws dat Angelique vertraging had met de NS en dat het 30 minuten zou duren voordat ze er zou zijn.

              Zelfs als je niet reist met de NS weten ze je dag nog steeds te verprutsen.... Het is een kunst. ik had later op de dag nog een andere verplichting, en geen enkele andere dame was beschikbaar op dat moment. Dus teleurgesteld weer naar huis gegaan.

              Hopelijk is mijn volgende bericht een tevreden review na een leuke tijd met Angelique.

              Comment


              • #32
                Tja, kan gebeuren. Er zijn meerdere dames die eerst met de trein en daarna met de bus moeten komen. Het laatste stuk moeten ze dan lopen. Als je dan als eerste een afspraak hebt met één van hen loop je het risico dat ze wat later komt. Tip: plan je afspraak ruim in en zorg dat je een uur extra reserveert voor onvoorziene omstandigheden. Is fijner voor jezelf en voor het meisje. In dit geval zit je date nog in het vat, heb je iets om naar uit te kijken.

                Comment


                • #33
                  Ik had afspraak gemaakt met Angelique,
                  Het was leuk om haar weer te zien.
                  lekker ontspanninng massage .
                  zij weet wat is mijn wnesen.
                  zij heefft goed gedaan..

                  ik kom wel weer een keer terug

                  Comment


                  • #34
                    Angelique werkt onregelmatig, zo was ze nu 2 weken vrij geweest, maar nu weer aanwezig en vaak in de avond. Ze heeft iets aparts, maar maakt het je snel naar de zin. Soort van aparte GFE, kan het niet goed uit leggen, maar het voelt goed aan en heel relaxt in omgang met leuke babbel, en de nodige erotiek natuurlijk

                    Comment


                    • #35
                      Toen ik zag dat Angelique weer aanwezig was heb ik meteen een afspraak gepland. Had er veel zin in na een maand vakantieverlof. Als vanouds een heerlijke tijd gehad met deze lekkere meid. Ik kan al wat hiervoor is geschreven alleen maar bevestigen. Had haar graag voor mezelf gehouden.

                      Comment


                      • #36
                        Mijn bezoek van gisteren aan Angelique was een prettige kennismaking. Ze heeft geweldig haar best gedaan om het elkaar over en weer naar de zin te maken, al kon ze niet al mijn wensen inwilligen. Angelique is een open en vriendelijke DvP, met een prachtig slank figuur. We hadden een leuke conversatie, over van alles en nog wat.

                        Ja, mijn kutje smaakt inderdaad lekker, zei Angelique toen we aan het tongzoenen waren nadat ik een tijdje met mijn tong met haar clitje had gespeeld. Het tongen vond haar clitje lekker en in de laatste ronde, liggend op haar rug, kwam Angelique tot een heerlijk en uitbundig orgasme.

                        Comment


                        • #37
                          Een service gerichte Hollandse slanke meid van 30+ die vaak in de avond aanwezig is bij House of Dreams. Lekkere tongzoenster en ook op een rustige manier sensueel, waardoor ik heel relaxt werd en de waan van de dag die de gekke wereld om ons heen draait tegenwoordig, even kon vergeten. Angelique weet wat ze doet en dat beviel me wel. Ook een fijne namassage na de sexuele activiteiten die we hadden, omdat er nog wat tijd over was. Geen haastwerk. Dus heb genoten van de tijd en Angelique

                          Comment


                          • #38
                            Ben vandaag bij Angelique op bezoek geweest. Het was weer als vanouds . Lekker gebabbeld en gevreeën . Angelique heeft mij op een fijne manier tot een hoogtepunt gebracht.
                            Ik bezoek haar al 3 jaar en het is bij haar altijd een feestje.
                            Dus Angelique bedankt voor de gezelligheid en hopelijk tot gauw. Ratels

                            Comment


                            • #39
                              Laatste keer met Angelique die zeer slank, knuffelbaar en zeer relaxt is, was zo goed bevallen dat ik net laat in de middag even geweest ben voor 45 min pret. En meer voor ontspanning dus, massage, knuffelen en relaxt vrijen. Soms is dat ook ff lekker ipv geile sex etc.

                              Comment


                              • #40
                                Toch nog een keer afgesproken maar Angelique. In juli kon de eerste afspraak niet doorgaan vanwege de NS, maar dat ging me niet nog eens gebeuren.

                                Vooraf had ik een kleding verzoek ingediend, en helaas was één item kapot gegaan, maar ze had een goede vervanging daarvoor. Ze zag er fantastisch uit toen ze de kamer binnen kwam.

                                Na een heerlijk uurtje ben ik weer helemaal tevreden naar huis gegaan, bedankt Angelique.

                                Comment


                                • #41
                                  Donald komt net bij Angelique vandaag, altijd zeker van constante kwaliteit en inzet van deze slanke Nederlandse ondeugd en lieverd. Ook heerlijke massage gehad waar ik wel aan toe was na een week druk werken en ook lekker tongzoenen, sex met alles er op en er aan. Ik kan nu voldaan de zondag avond op de bank hangen met een glimlach denken aan zojuist met Angelique

                                  Comment


                                  • #42
                                    Vandaag het weekend heerlijk afgesloten met Angelique. Ze vroeg of ik zin had in een lekkere massage.. na een drukke week was ik daar wel aan toe. Met haar heerlijke zachte handen en later haar hele lichaam bracht ze me lamgzaam maar zeker in de stemming! Eenmaal helemaal tot standje totempaal, kwam ze lekker op me zitten en hebben we lekker geneukt! Was een hele fijne date, tot snel!

                                    Comment


                                    • #43
                                      Een bezoekje gebracht aan Angelique. Een aangename verassing. Mooie slanke vrouw waar je ook nog een leuk praatje mee kunt maken. Het is geen porno zoals bij sommige andere dames maar heerlijke relaxte sex. Dit werd zo lekker opgevoerd dat ik ontzettend geil werd en heerlijk ben klaar gekomen. Echt zo’n afspraak waarna je met een heel goed gevoel weer vertrekt. Kom zeker terug.

                                      Comment


                                      • #44
                                        Ik word altijd blij van Angelique. Wat een heerlijke dame is dit toch.Slank mooi krullend haar.Deze zondag had ik weer het genoegen sex met haar te hebben. Ik had een uurtjes.Alles gaat heel relax. Ze begon met lekker stelen. Ze zakte af met haar mond Wat kan ze toch lekker pijpen.Wel met condoom.Maar ze doet het met heel veel gevoel.Daarna een paar standje gedaan. Na mijn drukke werkweek ben ik nu heerlijk relaxed. Angelique wederom bedankt.
                                        Last edited by Woody; 31-10-2021, 20:56.

                                        Comment


                                        • #45
                                          k heb zaterdag anderhalf uur met Angelique doorgebracht is overigens mijn 2de keer bij Angelique de eerste keer was donderdag 21 oktober voor een uurtje
                                          over die eerste afspraak kan ik heel kort zijn ik had ontzettend spijt dat ik niet eerder met Angelique had afgesproken vandaar ook de afspraak van zaterdag🤣
                                          Ja wat een leuke relaxte dame is Angelique wat iemand hier boven ook schijft zei kan heel goed schakelen wat betreft niveau in communiceren met klanten wel bijzonder dat zie je niet heel vaak.
                                          Ik vind een praatje zeker als je een langer tijd bij een dame bent wel leuk en ook belangrijk we hebben bepaalde overeenkomsten wat betreft levensverhaal en de gedachtegang over veel dingen in het leven dat het bijna beangstigend werd😂
                                          Het bevorderde in ieder geval wel de sfeer en wat daar op volgde
                                          Angelique voelt inderdaad aan als een soort vriendinnetje alles is zo relax tongzoenen vol overgave haar beffen is ook een feestje en ze kan goed pijpen met gevoel wel met condoom maar ze is wel de eerste vrouw die mij heeft kunnen klaar pijpen met condoom dus niet toegekomen aan intiem maar dat vond ik niet erg ik nam het klaar pijpen voor lief😄
                                          daarna nog even liggen tongzoenen en wat strelen en toen was de tijd alweer om.
                                          Angelique is een leuke relaxte liefe dame herhalingsgevaar is 100%

                                          Comment


                                          • #46
                                            Net na de F1 nog zin in een verzetje,HofD beeld en Angelique was nog beschikbaar maar moest wel op schieten wand ivm sluitingstijd van 18:00 was er maar weinig tijd meer
                                            bij binnenkomst netjes naar een kamer gebracht en daar liefdevol door Angelique opgehaald.
                                            het was blijkbaar even rustig geweest want ze waren aan het dansen geweest met de dames dieverij waren leuk dat de dames goed samen kunnen zijn zonder haat
                                            Samen ff lekker gedoucht en op het bed beland mijn lichaam heeft ze lekker verwend voor dat we samen in actie gekomen zijn
                                            echt een lekkere dame en na afloop nog ff gezellig aan het praten geweest. zeker voor herhaling vatbaar maar dan voor een langere tijd

                                            Angelique dank je wel dat ik deze tijd nog even met jou heb mogen doorbrengen 😚☺️

                                            Comment


                                            • #47
                                              Weer eens een bezoekje gebracht aan Angelique.Ik word altijd heel relaxed van Angelique. Ze kan heerlijk tongzoenen, strelen, masseren, haar pijpkunsten zijn ongeëvenaard. met condoom.Je kunt ook nog eens een goed gesprek voeren met Angelique. Ze is een ervaren dvp een vakvrouw. Angelique bedankt.

                                              Comment


                                              • #48
                                                Ik ben vandaag naar Angelique geweest.
                                                Heerlijk genoten van de seks .
                                                Bij Angelique is het altijd feest ,ze praat en vrijdt heel gemoedelijk.
                                                Eigenlijk zou je iedere dag wel bij haar willen langs gaan.
                                                Angelique dank voor de heerlijke seks en tot gauw.
                                                Ratels

                                                Comment


                                                • #49
                                                  Ik kom nu ca 2 jaar bij House of Dreams, en altijd netjes geholpen ook al kan het soms wat chaotisch zijn als het heel druk is, maar dat zegt ook iets goeds over dit privehuis want niet veel opsmuk heeft maar gewoon een leuke groep meiden heeft met goede service. En goede sfeer dat merk je duidelijk en dat vind ik ook een goed ding dat het er goed is voor de dames.

                                                  Angelique ken ik van meerdere dates, voor huidige lockdown vaak in avond, en nu met tijdelijke dagopening (coronaregels) ook in de dag beschikbaar. Soort alternatieve dame, begin 30, super slank en zeer geinteresseerd in je als klant en ze heeft een compleet eigen stijl en dat is gewoon prettig en ontstressend, ik kan van haar genieten, zoenen, vrijen, massage en babbelen, voor die bui die ik dan heb.

                                                  Comment


                                                  • #50
                                                    Trio time.

                                                    Vandaag was het zover. Een bucketlist dingetje, fantasie van veel mannen… een trio.

                                                    Na wat speurwerk op de, voor mij inmiddels, bekende sites de keuze laten vallen op Linda en Angelique van dit privehuis (eerste bezoek voor mij, en alles wat hierboven over HOD beschreven is is helemaal correct).

                                                    Aangezien Linda niet was komen opdagen heb ik, o.b.v. goed geluk, de naam uitgekozen die mij het meest aansprak. En dat was Lieve. En wat een schot in de roos was dat.

                                                    Angelique voldeed volledig aan de verwachting, heerlijk lijf, onwijs leuke kop en mega inzet. En deze 2 bij elkaar bracht, vermoed ik, het beste in hen naar boven. Enige spijtige is is dat Angelique geen pzc doet. Maar met was ook erg prettig moet ik bekennen, al is de aanblik zonder vele malen prettiger. En ik ben nou eenmaal visueel ingesteld.

                                                    Maar waar ik nog meer content mee was was de chemie tussen Angelique en Lieve. Ik had gekozen voor een lesbische trio. Wist niet eens dat dat een extra was ;-). Per dame moet je dan wel even € 100 euries bijleggen (samen met pzc bij Lieve voor € 50 en een uurtje trio sloeg de meter wel wat ver door, maar goed, iedere nieuwe hobby kost nou eenmaal geld). Het was iedere zuur verdiende euro meer dan waard. Ik ga niet in details treden, maar we hebben het hele boekje volledig nagelopen. Ik heb het idee dat wij drieën onwijs van elkaar genoten hebben, ik weet iig zeker dat ik genoten heb.

                                                    Beide dames zijn afzonderlijk van elkaar al begeerlijk, maar samen is next level. Kan het iedereen aanbevelen.

                                                    Herhaling 100% als de portemonnee het toe laat.

                                                    Comment

                                                    Working...
                                                    X