Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

De wereld is gek nieuws (allerlei)

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #26
    https://www.telegraaf.nl/nieuws/4160...andende-kachel

    Grootouders wurgen huilende kleinzoon en gooien hem in brandende kachel

    Een ouder echtpaar is in het zuidwesten van Siberië opgepakt voor moord. Het stel zou tijdens het oppassen zó gek zijn geworden van het gehuil van hun 2-jarige kleinzoon, dat ze het kindje zouden hebben gewurgd. Vervolgens gooiden ze zijn lichaam in de houtkachel om deze vervolgens buiten in de sneeuw te dumpen.



    Dimi werd op 9 december bij zijn grootouders ondergebracht zodat zijn ouders een avondje de deur uit konden. Bij terugkomst troffen de ouders de kleding van hun zoon aan, maar het kindje was nergens te bekennen. Dat meldt het Nieuwsblad.

    Na een zoektocht vonden de ouders het lichaam van hun zoon, buiten in de sneeuw”, aldus de lokale politie. De jongen was gewurgd en vervolgens in een brandende kachel gegooid. Beide grootouders zijn opgepakt op verdenking van moord. „Forensisch onderzoek moet de exacte doodsoorzaak uitwijzen”, aldus de politie.

    Comment


    • #27
      https://www.sexdome.nl/nieuws/verple...in-ziekenhuis/

      Verpleegster geschorst na vrijpartij met coronapatiënt in ziekenhuis

      30 december 2020
      Een Indonesische verpleegster is op non-actief gezet nadat ze seks had met een coronapatiënt in het toilet van een ziekenhuis. De feiten kwamen aan het licht toen de patiënt erover opschepte op sociale media.



      Het tafereel speelde zich onlangs af in het ziekenhuis van Wisma Atlet in de Indonesische hoofdstad Jakarta. Een verpleegster sprak met een coronapatiënt via WhatsApp af in zijn kamer. Daar aangekomen trok de verpleegster haar beschermingspak uit en flikflooide ze met de patiënt in het toilet.
      Pikante conversatie


      Nadien pochte de patiënt over de vrijpartij op Twitter. Hij deelde enkele screenshots uit hun WhatsAppgesprek waarin ze het onder meer hadden over glijmiddel en de grootte van hun geslachtsdelen. Er zat ook een foto bij van de kamer waarop het beschermingspak van de verpleegster te zien is. Die beelden kwamen onder de aandacht van de politie, die meteen een onderzoek instelde.
      Mogelijke celstraf


      Ze bekenden de feiten. De verpleegster werd intussen geschorst, maar ze riskeren tevens allebei een gevangenisstraf van maximaal tien jaar. De verpleegster werd in quarantaine geplaatst, maar testte uiteindelijk negatief op het coronavirus.

      Comment


      • #28
        De volgende is ook weer fantastisch!

        https://www.telegraaf.nl/financieel/...ste-huisdieren

        PREMIUM

        Het beste van De Telegraaf
        ’Ik leg contact met vermiste huisdieren’

        AMSTERDAM - Na een lange carrière in de administratie en debiteurenbeheer besloot Arjanne Sinnige (51) het roer om te gooien en dierentolk te worden. „Het lukt me bijna altijd om contact te maken met een dier.”



        Wat doe je concreet?

        „Ik help bijvoorbeeld huisdiereigenaren om hun dier beter te begrijpen. Vooral hondjes die gered worden uit bijvoorbeeld Roemenië of Spanje hebben een flink rugzakje met trauma’s. Ook doe ik vermissingen. Ik zoek contact met een huisdier dat kwijt is en help zo om het terug te vinden. Grappig is dat ik niet alleen voor katten en honden word ingeschakeld, maar laatst zelfs voor een stel zwanen.”

        Wat doe je concreet?

        „Ik help bijvoorbeeld huisdiereigenaren om hun dier beter te begrijpen. Vooral hondjes die gered worden uit bijvoorbeeld Roemenië of Spanje hebben een flink rugzakje met trauma’s. Ook doe ik vermissingen. Ik zoek contact met een huisdier dat kwijt is en help zo om het terug te vinden. Grappig is dat ik niet alleen voor katten en honden word ingeschakeld, maar laatst zelfs voor een stel zwanen.”

        Beste abonnee, bedankt voor het lezen van dit artikel.
        Omdat we u als abonnee zo waarderen willen wij u graag wijzen
        op onze nieuwsbrieven, columns en horoscopen.

        Wat is je achtergrond?

        „Ik heb de mavo gedaan en daarna Schoevers. Ik heb ook jarenlang allerlei administratie-achtige banen gehad, vooral op de debiteurenafdeling. Toen we zelf honden kregen, waarvan eentje vaak ziek was, hebben we een keer een dierentolk ingeschakeld. Dat vond ik zo interessant, dat ik opleidingen heb gevolgd om dat ook te kunnen doen.”

        Wanneer maakte je de grootste carrièrestap?

        „Ik denk toen ik samen met mijn man besloot me volledig op het dierentolken te richten. Sinds juli doe ik dat. Ik begin nog maar net dus, maar ik weet dat ik hier goed in ben.”

        Wat was je grootste fout op carrièrevlak?

        „Ik werd door een kennis gevraagd of ik niet bij een zorginstelling wilde komen werken. Het werk was prima, maar ik moest samenwerken met een vrouw die de ene na de andere collega versleet. Ze werkte me ook helemaal niet in, daar werd ik doodongelukkig van.”

        Wat is je uiteindelijke doel?

        „Ik wil tot de top van de Nederlandse dierentolken horen en nog meer mensen helpen.”

        En wat schuift dat nou?

        „Nou, ik vraag €25 voor een kort consult en €45 voor een lang consult, dus het verdient nog niet zoveel. Ik heb nog niet zoveel klanten.”

        Comment


        • #29
          wat ook gek is om van te worden zijn die gasten met 1 hersencel die overal tegen zijn en dan nu in Haarlem bijvoorbeeld met honderden op elkaar gaan demonstreren , ja dan help je echt je mede mens die er aan kapot gaat, mijn god wat een domme egotrippers

          https://www.telegraaf.nl/nieuws/7766...-uit-te-leggen

          Comment


          • #30
            https://www.ad.nl/auto/ontslagen-wer...sjes~ac8ce2ee/

            Ontslagen werknemer sloopt uit wraak ruim 50 gloednieuwe Mercedes-busjes


            Een ontslagen medewerker van de Mercedes-Benz-fabriek in het Spaanse Vitoria heeft 2020 afgesloten door tientallen splinternieuwe Mercedes-busjes te slopen. Het zou gaan om een wraakactie tegen zijn voormalige werkgever.



            In de Noord-Spaanse fabriek bouwt Mercedes-Benz de V-klasse en de Vito. Dat doet het met ruim 5000 werknemers, van wie er tenminste één vlak voor het einde van het jaar te horen kreeg dat het voor hem ophield. De 38-jarige man was daar naar verluidt zo verbolgen over, dat hij besloot vlak voor de jaarwisseling over te gaan tot een wraakactie. Hij bemachtigde een shovel, reed ermee naar de fabriek en richtte daar een ravage aan.



            De Spanjaard schepte en ramde volgens automagazine Perodismo del Motor ruim 50 splinternieuwe V-klasses en Vito’s die klaarstonden om te worden afgeleverd. Andere bronnen spreken over maar liefst 70 auto’s. Hierna probeerde de man zich naar verluidt nog een weg te banen naar de productielijn in de fabriek om die onklaar te maken, maar hij kon op tijd worden gestopt en gearresteerd. De totale schade wordt geschat op ruim vijf miljoen euro. Foto's van het voorval gaan inmiddels rond op Twitter.

            Daimler maakte vlak voor het einde van het jaar bekend dat er in de fabriek, die al sinds 1954 operationeel is, banen gaan verdwijnen. In eerste instantie gaat het om 500 uitzendkrachten die niet meer terug hoeven te komen. In het voorjaar volgt mogelijk ook ontslag voor vast personeel. Waarschijnlijk gaat het in bovenstaand geval om een van de uitzendkrachten. Het schrappen van de banen leidde tot veel onrust onder het personeel.

            Comment


            • #31
              Mag ‘Grease’ nooit meer uitgezonden worden? “Seksistisch en homofoob”

              5 januari 2021
              Tijdens de kerstdagen worden allerlei films herhaald, zo ook Grease met Olivia Newton-John en Jon Travolta. BBC kreeg meerdere klachten omdat de filmklassieker seksistisch, homofoob en racistisch zou zijn.



              De Britse krant The Sun ziet dat er vele klachten zijn over deze ‘feelgood’ movie die is gemaakt in de jaren 70 en zich afspeelt in de jaren 50. Op Twitter zijn o.a. de ze berichten te lezen:

              “Oh man, ik kijk net naar Grease en het is één van mijn favoriete films en zo representatief voor de tijd. Zo vrouwonvriendelijk, seksistisch en een beetje verkrachtend”

              “Damn. Het lijkt alsof Danny een beetje aan aanranding doet in de Drive-In met Sandy.”

              Slut shaming




              Ook ‘slut-shaming’ komt nog voorbij volgens kijkers. Het karakter Rizzo, gespeel door Stockard Channing, krijgt van haar leeftijdsgenoten kritiek omdat seks heeft gehad. De scene waarbij vermeld wordt dat koppels van hetzelfde geslacht niet mogen dansen, krijgt ook opmerkingen van een kijker: “Grease is het toppunt van homofobie”.

              Van https://www.sexdome.nl/nieuws/mag-gr...h-en-homofoob/

              Comment


              • #32
                steeds meer gekkies in ons land: https://www.ad.nl/binnenland/recorda...n-br~ae53e73c/

                Comment


                • #33
                  ja na zwarte piet het volgende onderwerp, fims die zogenaamd sexistisch of homofoob zijn, je ziet het, zo gaan we stap voor stap dingen verbieden,

                  Comment


                  • #34
                    https://www.ad.nl/show/huwelijk-kany...ppen~aa79e940/

                    Zo die 2 malloten ook uit elkaar eindelijk

                    ‘Huwelijk Kanye en Kim op de klippen’


                    De Amerikaanse realityster Kim Kardashian en rapper en modeontwerper Kanye West gaan scheiden, meldt entertainmentsite Page Six op basis van bronnen dicht bij het stel. Geruchten over een scheiding doen al langer de ronde, maar dit maal zou het koppel al in gesprek zijn over de scheidingsregeling.

                    Comment


                    • #35
                      Maarten v Rossem waar ik een enorm fan van ben kan de slappe lach hebben! https://www.ad.nl/dossier-de-slimste...eeft~aa049831/

                      Comment


                      • #36
                        Scheelt weer 1 malloot in de toekomst in het Witte Huis

                        Comment


                        • #37
                          In kader van leuk nieuws: https://www.ad.nl/auto/man-kocht-in-...coin~a68ebddd/

                          Man kocht in 2014 Porsche voor 50 bitcoin, nu verkoopt hij 'm voor 0,95 bitcoin


                          Een Belg heeft binnen enkele uren zijn Porsche Panamera verkocht voor 0,95 bitcoin. De tien jaar oude Porsche Panamera kostte daarmee omgerekend 29.500 euro. De Porsche stond daarvoor vier maanden lang tevergeefs te koop voor een prijs in euro's.



                          In 2009 werd Bitcoin gelanceerd. Twee jaar later was één bitcoin twintig dollar waard, vandaag is dat maar liefst 38.000 dollar oftewel zo'n 30.000 euro. Afgelopen week werd op de Belgische verkoopsite 2dehands.be een Porsche Panamera uit 2011 te koop aangeboden voor 0,95 bitcoin, toen goed voor ongeveer 27.500 euro.

                          Volgens de verkoper uit Vlaams-Brabant stond de auto vier maanden lang te koop voor een doodgewone geldprijs, maar zonder resultaat. ,,Omdat ik zelf al jaren in de bitcoin geloof, besloot ik mijn Porsche voor 0,95 bitcoin te koop te zetten. En met succes, zo blijkt. Amper enkele uren nadat de advertentie verscheen, is de auto al verkocht. Ik heb al een voorschot ontvangen.”

                          De Belg kocht de Porsche Panamera in 2014 voor vijftig bitcoin. Die waren toen 1.000 dollar waard, oftewel 810 euro per stuk. De Belg verkocht de bitcoin en kocht met de opbrengst de toen bijna nieuwe auto. ,,Ik verwacht dat onze overheid het binnenkort als officieel betaalmiddel zal erkennen, want bitcoin zijn ongetwijfeld de toekomst”, besluit de Vlaams-Brabander.





                          Comment


                          • #38
                            Sommigen hebben echt geen leven of iets om handen: https://www.ad.nl/binnenland/indy-23...ppij~af0e7f46/

                            Comment


                            • #39
                              Ha mooi verhaal over die Porsche.

                              Comment


                              • #40
                                Originally posted by Jonny Jon View Post
                                Sommigen hebben echt geen leven of iets om handen: https://www.ad.nl/binnenland/indy-23...ppij~af0e7f46/
                                Zo te lezen zou het zomaar een aardig verdienmodel kunnen worden. Als je de eerste bent met zoiets en nu al wereldwijd gevonden wordt door degenen die bezig zijn met genderneutraliteit en dergelijke.

                                Comment


                                • #41
                                  Ik ben al bezig! Jaaaaa ik word rijk met dank aan de gekkiessss, ik ga ook een 5G stralings beschermingscreme op de markt brengen

                                  Comment


                                  • #42
                                    Heerlijk dit! https://www.smdome.com/dominatrix-la...t-toch-beboet/

                                    Comment


                                    • #43
                                      wat een gekken en terecht die boete!

                                      Comment


                                      • #44
                                        https://www.sexdome.nl/weetjes/kan-h...or-in-de-auto/

                                        Een pijpmachine in de auto... Zou het mogen, als het maar handsfree is

                                        Comment


                                        • #45
                                          https://www.ad.nl/buitenland/man-gaa...zijn~aae52d77/ mensen draaien door, omdat een bepaald soort appel op is in de supermarkt

                                          of omdat kinderen sneeuwballen gooien, dan trek je toch gewoon een pistool? https://www.ad.nl/binnenland/man-bed...wijk~a32f9661/

                                          Comment


                                          • #46
                                            Originally posted by Frans Cats View Post
                                            https://www.ad.nl/buitenland/man-gaa...zijn~aae52d77/ mensen draaien door, omdat een bepaald soort appel op is in de supermarkt

                                            of omdat kinderen sneeuwballen gooien, dan trek je toch gewoon een pistool? https://www.ad.nl/binnenland/man-bed...wijk~a32f9661/
                                            Ik wou eerst zeggen dat iedereen een beetje 'on edge' is op het moment, corona-stress. En dan kan iets net de druppel zijn waardoor er iets knapt. Maar ik kan me herinneren dat een paar jaar geleden er ook al een gek was die schoten had gelost op kinderen die sneeuwballen gooide tegen zijn raam.

                                            Comment


                                            • #47
                                              ja gekken lopen er altijd, ik merk in winkels ook dat mensen een korter lontje hebben

                                              Comment


                                              • #48
                                                https://www.ad.nl/show/nieuw-youtube...derd~ac6786da/ Lange Frans is ook al de weg kwijt

                                                Comment


                                                • #49
                                                  Die is al een tijdje de weg kwijt... Nu moet Wybren van Haga een ander gekkie vinden met veel volgers om mee aan tafel te gaan zitten voor z'n vlogs.

                                                  Comment


                                                  • #50
                                                    https://www.ad.nl/rotterdam/trotse-s...huis~aa1c2cff/

                                                    Alleen jammer dat Sparta in rood wit speelt, ook al zijn de kleuren van de stand groen wit. Feyenoord speelt vaker in die jaren met groen wit in uit tenue

                                                    Comment

                                                    Working...
                                                    X