Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Lola, Privehuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Lola, Privehuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

    • Lola
    • Spaanse
    • 35 lentes
    • 1.60m
    • Zwart haar
    • Bruine ogen
    • D-cup Borsten (echt)
    • Normaal postuur
    • Geen piercings/geen tattoo’s
    https://www.privehuislacloche.nl/lola/

    Vanmiddag even op de bonnefooi naar La Cloche geweest, alleen Lola was vrij een rijpere Spaanse dame met grote boezem. Ik had ff tijd tussendoor om ff stoom af te blazen dus voor een halfuurtje gedaan met pijpen en neuken en dat wat allemaal dik voldoende. Lola moet wel je type zijn, maar haar service is gewoon goed en het is ook een aardige vrouw.

  • #2
    Voor afgelopen donderdag had ik een afspraak gemaakt bij Rosalie. 10 minuten voor de afspraak stapte ik binnen bij La Cloche. Rosalie is er niet, ze heeft zich afgemeld. Heb ik weer. Dat is niet de eerste keer dat mij dat overkomt. Eerst balen maar er waren nog een aantal andere dames beschikbaar. Laat die dan maar langskomen om uit te kiezen. Ik had toch wel erg veel zin in goede sex. Ik koos Lola. Een mooie Spaanse van midden dertig. Ik heb de extra's pijpen zonder condoom en beffen gekozen. Lola begon met een body to body massage. Dat beviel mij goed. Ik was nog wat stijf in de spieren van het sporten de dag ervoor. Met haar lekkere borsten heeft ze mijn rug gemasseerd. Een heerlijk gevoel. Ik was nu helemaal ontspannen. Draai je maar om zei Lola. Ze begon mij heerlijk geil te pijpen. Blijft een geweldig gezicht een mooie schone met jouw pik in de mond. Heerlijk! Daarna heb ik Lola uitgebreid gebeft. Dat vond zij ook geweldig. Lola heeft me daarna nog even gepijpt en mijn pik van een condoom voorzien. Ik heb Lola daarna op zijn hondjes geneukt. Ik had niet meer zoveel nodig om heerlijk klaar te komen. Wel jammer dat ik op mijn hoogtepunt kramp in mijn hamstring kreeg. Best kloten moet ik zeggen. We waren net zo lekker bezig. We hebben ons even opgefrist. Lola heeft mij nog een penismassage gegeven. Ze heeft daarbij ook heerlijk mijn anus bewerkt. Heerlijk. Ben niet meer klaargekomen. Dat lag niet aan Lola maar aan mij.
    Ik heb dus weer heerlijk genoten. Lola is zeker een aanrader.

    Comment


    • #3
      Van de week voor het eerst in mijn leven een bezoekje gebracht aan een bordeel, dit was in La Cloche in Utrecht. Bij binnenkomst aangegeven dat ik erg nerveus was en dat dit eigenlijk mijn eerste ervaring was met een dergelijk iets. Ik werd netjes naar een kamer gebracht waar 1 voor 1 een aantal dames werden voorgesteld. De eerste dame die werd voorgesteld was Lola, naast dat zij er geweldig uitziet viel ik meteen op haar zachte karakter en vrolijke uitstraling, de keuze was dus snel gemaakt en ik werd door haar meegenomen naar onze kamer.
      ik werd echt fantastisch behandeld en Lola was erg geduldig met mij en mijn onkunde. na een goede massage heeft ze me tot 2 keer toe naar een geweldig hoogtepunt geleid en was ze super attent en lief. al met al was het een uitzonderlijk leuke ervaring en is Lola zeker een aanrader. 10 out of 10 en tot binnekort!

      Comment


      • #4
        Leuke lieve exotische vrouw. En een latina die wel weet hoe ze moet sexen, want dat werd me al snel duidelijk. Lekker knuffelen en gepijpt en standjes neuken. Ook mooie vrouw voor haar leeftijd

        Comment


        • #5
          1,5 week geleden nog lekker gesext met deze donkere Lola. Ik had wel een persoonlijke klik met haar waardoor het een lekkere neuk en sexpartij zou worden. Lekker ongeremd pompen kan ook geil zijn

          Comment


          • #6
            Net al bij La Cloche geweest, wilde weer voor de geweldige Seda gaan wat eigenlijk een soort nieuwe Olivia is met mooi uiterlijk en topservice, maar ze was nog niet binnen, En dus koos ik voor Lola. Sexy Zuid Amerikaanse meer rijp met maar mooie uitstraling en body. En voordeel van Latina s die geven altijd goede sexservice en nu in het half uurtje wat ik kon ook gedaan. Mooie volle borsten en met haar volle lippen teasde ze mij lekker en een super blowjob. Daarna in 2 standjes lekker geneukt! Mijn weekend mag beginnen

            Comment


            • #7
              Gaia was volgeboekt toen ik vandaag kwam dus voorstelrondje was zo gedaan en Lola werd het. En heb dit maal ff half uurtje gesext en dat was lekker. Normaal is Lola niet mijn type, maar eigenlijk was er helemaal niets mis mee. Verzorgde Latina vrouw, sexy body met een echte D cup dus daar was het ook lekker spelen mee Op zijn hondjes lekker stotende klaargekomen en mijn rubbertje volgespoten Dankjewel Lola!

              Comment


              • #8
                indelijk is de lockdown voorbij en ik kon op zaterdag een bezoek reserveren bij Lola. Ik heb als extra's tongzoenen en beffen genomen en dat was 40euro.
                Lola is een lieve vrouw en deed ook erg haar best en heeft me ook het volle uur bezig gehouden met intiem en vooral het pijpen doet ze erg lekker.
                Ik kreeg ook de indruk dat ze er plezier in had en ik ben er ook tevreden weg gegaan.

                Comment


                • #9
                  Enige tijd geleden bij deze Spaanse geile dame op de kamer beland en een lekker geil uurtje beleefd!😋 Had eigenlijk een afspraak staan met Ruby maar bij aankomst zei de gastvrouw dat Ruby weer niet was op komen dagen.
                  Maar ze stelde voor om de aanwezige dames voor te stellen, en ik dacht ik ben er nu toch. Was voor mij de eerste keer in Utrecht en de locatie is aan een drukke straat, maar eenmaal binnen merk je daar niks meer van! 3 dames kwamen zich voorstellen en toen gekozen voor Lola, Spaans vrouwtje met een goed lichaam, stout koppie en een geile lach op haar gezicht. Dit leek me wel wat dus gekozen voor een uurtje. Na de financiën te hebben volbracht en nog wat extra’s had afgesproken kon het geile uurtje beginnen😊 na wat plagen en zoenen begon ze me lekker te pijpen zc en dit deed ze voortreffelijk. Zoenen deed ze ook vol overgave met haar volle lippen😛 hierna zijn we lekker intiem gegaan en in meerdere standjes bezig geweest. Nadat ik was gekomen heeft ze me nog lekker gemasseerd en vroeg ze of er nog een 2e ronde in zat. Normaal gesproken lukt me dat niet zo snel achter elkaar maar Lola pakte was olie erbij en zei wacht maar😏 ik moest gaan staan naast het bed en Lola kwam op dr knieën voor me zitten, wat een geil gezicht was dat! Ze begon me lekker te pijpen en te trekken met die olie en voor dat ik het wist had ik over haar geile borsten gesproken, pff wat was dit geil!
                  Nadat ik me had afgespoeld met een tevreden gevoel de deur uitgestapt, ondanks dat Ruby niet aanwezig was. Lola je bent een topper en tot de volgende keer!!😘

                  Comment


                  • #10
                    Ik was erg benieuwd naar anaal en wou dit een keer proberen dus ik had een afspraak gemaakt bij Lola in privehuis La Cloche.

                    Bij binnenkomst werd ik vriendelijk gegroet door de gastvrouw en kreeg ik wat te drinken aangeboden. Even later kwam Lola binnen en we maakte kort een praatje voordat ze haarzelf uitklede en mij vertelde om te gaan liggen. Ze deed het condoom bij me om met haar mond en ging helemaal naar beneden. Daarna pijpte ze mij nog even ook dat was lekker diep.

                    Ze nam doggy positie aan en deed wat glijmiddel bij mij en haarzelf. Op het begin hield ze mij nog een beetje tegen waardoor ik er niet volledig in kon maar al snel wende ze eraan en kon ik haar diep anaal doggy nemen. Even later ging ze boven op me zitten in cowgirl positie en ook dat deed ze erg goed tot ik kwam. Daarna nog eventjes pijpen en toen waren we klaar.

                    Op het eind nog even een praatje gemaakt en toen ging ik er weer vandoor.

                    Lola is erg vriendelijk, kan goed deepthroaten en kan je goed rijden dus ze is zeker een aanrader.

                    Comment


                    • #11
                      Afgelopen vrijdag een bezoekje gebracht aan Lola. Lola is een exotische schoonheid met mooi ravenzwart krullend haar en ondeugende ogen. Eerst een beetje gekletst en gewassen en daarna langzaam opgeilen. Ze begon mij te pijpen en gaf mij wat olie waarmee ik haar billen kon masseren. Lola houd duidelijk van porno stijl. Ze houd haar hoofd een beetje opzij en kijkt je geilbaan terwijl ze langzaam de hele lengte in haar mond laat verwijnen. Ze kreunt en maakt veel geluid. Het duurde daarom ook niet lang. Daarna heeft ze mij lekker gemasseerd en was er nog tijd voor een 2e ronde. Heerlijke ervaring.

                      Comment


                      • #12
                        Woensdagmiddag keken mensen mij vreemd aan toen ik over de Amsterdamsestraatweg liep. Toen ik in een spiegelende etalageruit keek snapte ik waarom: ik had een grijns van oor tot oor en die grijns zei "ik heb SEX gehad".
                        Ik kwam zojuist bij Lola vandaan, leuke dame, guitige lach. De laatste keer dat ik bij een DVP was geweest bestond corona nog niet, dus ik was best gespannen na zo'n lange tijd.
                        Maar Lola stelde me snel op mijn gemak en begon met een lekkere massage terwijl ik op mijn buik lag. Eenmaal op mijn rug pijpte ze mij heerlijk (PZC en beffen had ik als extra genomen) en daarna heb ik haar onder handen genomen.
                        Na een paar standjes (leuk detail: Lola had haar sneakers aan gehouden, vond ik grappig, leuke blote meid en dan die sneakers naast je hoofd), heeft Lola mij pijpend en trekkend doen exploderen. Die kwam echt uit mijn tenen.
                        Daarna nog een massage en douche. Je snapt nu waarschijnlijk wel waarom ik met die grijns op mijn kop de deur uit ging.

                        Comment


                        • #13
                          Een kleine 3 weken geleden begon het toch weer te kriebelen en ik was toch in Utrecht en dacht laat ik eens zonder afspraak La Cloche binnen lopen en kijken welke dames er beschikbaar waren.
                          Alleen Lola was beschikbaar helemaal prima dacht ik afgerekend en 3 kwartier met lola na de kamer.
                          Nou deze dame ging gelijk vol gas ik moest toch even snel de knop om zetten haha.
                          Maar met deze dame is niks mis mee de sex is goed ook is ze een leuke gesprekspartner de tijd vloog zo voorbij.
                          Als ik weer eens in Utrecht ben zal ik haar zeker weer eens bezoeken herhalingsgevaar is zeker aanwezig!

                          Comment


                          • #14
                            Het koste even moeite om uit te vinden hoe ik kan reageren, het is gelukt :-).

                            Lola, was de eerste waarmee en waarvan ik genoten heb, dat is al even geleden.
                            Maare, het was heerlijk, ontspannen, veel mogelijkheden en naast geilheid ook een slimme en mooie vrouw.

                            Echt een GFE voor mij, als beginnend 'wandelaar' destijds...... met respect en passie.
                            (ik wandel slechts een paar keer per jaar)

                            Ben inmiddels ook bij Anna geweest, wij hadden, of...... geen klik of het was te mechanisch.
                            Heb gedroomd van Olivia destijds bij 'La Cloche', maar dat kwam qua tijden niet uit.

                            Zoals je merkt ben ik niet echt ervaren, maar houd het wel een beetje bij.
                            Seda, 'La Cloche' lijkt mij iemand met veel mogelijkheden (pakketje vind ik een vreemd woord, maar hoort blijkbaar zo :-) en ook heerlijke GFE met pijpen zonder, tongzoenen, borsten/tepels masseren, likken tot ze klaarkomt, enz.....

                            Nou, dit is mijn eerst recensie, Lola dank!
                            Enne ik kijk uit naar gelijke ervaringen met vrouwen die er voor gaan, en ja, hangt af van de 'klik' en het moment.

                            Tot later.... Xx


                            Comment


                            • #15
                              Tijdje terug bij Lola geweest. Wat een knapperd is dit toch. Je voelt je erg op het gemak bij haar en de sex is geweldig. Type latina zie ik graag, Lola past volledig in dat plaatje!

                              Tot snel Lola en bedankt voor het fijne avontuurtje!

                              Xxxxx

                              Comment


                              • #16
                                Als één van de winnaars van de recensie actie van de maand juli heb ik vandaag mijn gewonnen prijs verzilverd. In eerste instantie had ik gereserveerd voor Felicia.
                                Voor vertrek naar LC zag ik op de website staan dat zij bij HOD aanwezig zou zijn
                                Dus heb ik gebeld naar LC en mijn reservering om laten boeken naar Lola.

                                Lola is een aardige, vrolijke en goed uitziende dame die mij een heerlijke massage en pijpbeurt heeft gegeven waarna ik tijdens de sex ben klaargekomen.
                                Toch zal er voor mij geen herhaling plaatsvinden met haar omdat zij mijn type niet is. Maar spijt dat ik met Lola een uurtje heb doorgebracht heb ik zeker niet!

                                Comment


                                • #17
                                  Het is behoorlijk drukker geworden daar in Utrecht, soort van House of Dreams drukte, ook veel meer nieuwe en goede leuke meiden. Aantal waren bezet en ik vond Lola ook iets ondeugends hebben en je hoort vaak dat Latina dames beesten in bed zijn met veel aandacht etc. Nou ik moet zeggen Ed heeft zich prima vermaakt met deze ietwat rijpere maar zeer goed uitziende Latina lady. Goede service en passie en gingen zelf in alle hitte van de strijd door de tijd heen want de gastvrouw moest netjes kloppen op de deur dat het tijd was, haha.

                                  Comment


                                  • #18
                                    Lola stond al een tijdje op mijn lijstje. Toch ik had een afspraak gemaakt met Stella. Die stond ook op dat lijstje. Zebieden beide veel mogelijkheden aan. Stella was er nog niet. En na 15 minuutjes wachten vroeg de gastvrouw of ik een andere keuze wilde maken. Lola was beschikbaar, dus super. En ja, het was superrrrrr....
                                    Wat een pracht vrouw, lief, doet enorm haar best om je te vrede te stellen.
                                    Ik had een uurtje genomen met wat extra. Ze luisterde goed na mijn wensen. En was geen enkel probleem.
                                    En de uitvoering leek wel een echte keiharde pornofilm.
                                    Ik heb geen moment nog aan Stella gedacht.
                                    Nou zijn er erg veel interessante dames bij La Cloche en Amersfoort.
                                    En vele zou ik graag willen afspreken. Maar Lola heb wel de juiste snaar bespeeld. En hou het voorlopig maar ff bij Lola.
                                    100% herhaling gevaar, deze dame.

                                    Comment


                                    • #19
                                      Lola is normaal mijn type niet direct, maar had de lovende recensies hier gelezen en gebruik gemaakt van de situatie dat het er een x druk was en ze weinig dames vrij beschikbaar hadden. Nou Lola heb ik nu ook geweten en meegemaakt en ik kreeg een Latijnse seksbelevenis, eerlijk is eerlijk Lola weet wel hoe het moet. Ik heb een zalige tijd met haar gehad en ga zeker nog een keer haar bezoeken, dus ik ben ook overtuigd jongens!

                                      Comment


                                      • #20
                                        Lola is een super vriendelijke dame en stevig in haar schoenen (of moet ik zeggen hakken :P ) Ze hadden een vergissing gemaakt want ik wou eigelijk een andere dame maar die deed blijkbaar geen uur .
                                        Lola was vriendelijk en totaal niet beoordelend enige jammere vond ik dat ze ging roken terwijl ik had gevraagd NIET te roken verder was het prima halfuurtje had ook gekund uur was te lang en te duur mijn eigen schuld .

                                        Comment


                                        • #21
                                          Lola ff half uurtje lekker geil mee gesext. Latina passie dat heeft wel wat, caramba. Vooral neuken in doggie lekker stevig was geil

                                          Comment


                                          • #22
                                            Kort geleden bij Lola in Utrecht, La Cloche, geweest vooral na lezen reacties.
                                            Spaanse dame, cupmaat C, ietwat gezet en ik moet wel pech hebben gehad want ik vond er heel weinig aan. Vlotte babbel en voorts hoe kom ik hier zo snel mogelijk mee klaar.
                                            Heb ervaring met La Cloche maar deze dame was bij deze ontvangst La Cloche onwaardig. Dat je ook na betaling van de extra’s in no time wordt afgewerkt, nee sorry voor mij nooit meer, dan zijn daar heel wat betere keuzes,

                                            Comment


                                            • #23
                                              Lekkere dame hoor deze Lola! Mooie borsten, leuke glimlach, mooi glanzend zwart lang haar. Even met haar gepraat over extra's, tongzoenen vind ik echt een grote plus en dat kon dan ook. Ze doet ook anaal extra zei ze met een glimlach en een snelle blik op haar mooie getinte kontje deed mij overtuigen

                                              Ze had er goed zin in en dat zo eind van de ochtend al! Lekker zoenend over het bed gerold, zachtjes haar tepels gelikt en mijn handen over haar lijf laten glijden. Haar hand ging naar beneden en mijn pik was al keihard, haar warme hand trok mij zachtjes af terwijl we nog steeds aan het zoenen waren. Ze baande zich een weg naar beneden en begon me te pijpen. Hmmm!! Ze deed het echt lekker, stopte af en toe en vroeg of het lekker was, wat ik beaamde natuurlijk. En ze ging weer verder. Wat een genot.

                                              Ze nam het initiatief om te neuken en ging bovenop m'n pik zitten. Ze gooide d'r haar naar achter, haar borsten vooruit en haar billen stuiterde op en neer. Beide kreunend want het was zo lekker. Daarna vroeg ze of ik anaal ging. Ze ging op haar knieen terwijl ik ook op mijn knieen op het bed zat. Ze wisselde het condoom om en pijpte nog even snel terwijl ze haar kontje in de lucht stak. wat een heerlijk uitzicht! Ze draaide om en langzaam gleed ik bij haar naar binnen. Wat een heerlijk gevoel!! Ik voerde het tempo op en ging steeds iets sneller neuken en het was niet meer te houden en een knallend orgasme was een feit. Sorry voor de rest van het huis voor mijn harde gebrul haha.

                                              Even uitademen en ze kwam nog even tegen me aan liggen, pfoe ik begon al bijna aan een tweede ronde te denken maar heb de neiging kunnen onderdrukken mijn portemonnee helemaal leeg te gooien vandaag haha. We hebben ons beiden opgefrist, aangekleed en met een lekkere zoen namen we afscheid en liep ze met me mee naar de deur.

                                              Comment


                                              • #24
                                                Voor mij de eerste keer bij La Cloche. Het begin van de afspraak was al wat merkwaardig. Bij reserveren en toch afzien van de date zou ik 50 euro moeten betalen om het meisje te compenseren.
                                                Toch maar afgesproken. Het alternatief op goed geluk naar La C gaan is voor mij minder aantrekkelijk. La C ligt een flink eind buiten mijn route.

                                                Bij het zien van Lola sloeg de twijfel toe. De foto's zijn stevig gephotoshopped. Dat is een tegenvaller. Toch maar besloten te blijven.
                                                Lola is een lieve meid die haar best doet er wat van te maken. Ik had een uur genomen omdat ik graag kalm aan doe en langzaam start.
                                                Na de extra's te hebben betaald rustig begonnen. Het was geen slechte date, alleen tongzoenen stelde teleur.

                                                Geen ervaring die mij aanleiding geeft nog eens naar La Cloche te gaan ook al werkt daar een bloedmooie blonde 21 jarige schoonheid.

                                                Comment


                                                • #25
                                                  Die 50 euro snap ik niet, op welke dag was je er en werd die 50 opgeteld bij het uur geld? Zoiets heb ik daar of uberhaupt elders nooit gehoord.

                                                  Comment

                                                  Working...
                                                  X