Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Lola, Privehuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #26
    Een paar dagen terug voor het eerst een afspraak gemaakt met Lola, leek me op de foto's en omschrijving wel een leuke dame. En ze stelde zeker niet teleur, mooie dame en kwam op mij heel spontaan en leuk over. Ik heb er een lekker pretpakket bij genomen en ze lijkt er zelf ook erg van te genieten. Heerlijk begonnen met een b2b massage, ze zoent heel lekker, daarna een heerlijke pijpbeurt gehad met als afsluiter een aantal verschillende standjes. Al met al een zeer geslaagde date!

    Comment


    • #27
      Aantal berichten hier verwijderd, discussies kunnen in andere topics. Graag weer beperken tot recensies of relevante informatie. Bedankt voor de medewerking.

      Comment


      • #28
        Gisteren een bezoek aan Lola gebracht, een mooie latina vrouw met grote borsten. Als extra gekozen voor beffen en zoenen.
        Het zoenen bij haar is een belevenis op zich, wat kan zij heerlijk haar tong gebruiken in en rond je mond. Ze nam meteen de regie in handen en we begonnen met een massage, waarbij ze lekker tussen mijn benen door over mijn kruis masseerde. Daarna omdraaien en verder gegaan met her masseren van mijn pik en ballen en vervolgens lekker gepijpt.
        Ook haar lekker mogen beffen. Ze zorg dat je je geen moment verveeld en weet met haar ervaring hoe ze je moet verwennen.
        Ook na afloop even lekker masseren en gelegenheid om even te douchen.
        Ik ga haar zeker nog eens bezoeken. Het was een lekkere ervaring.

        Comment


        • #29
          Vorige week voor het eerst een bezoek aan La Cloche gebracht. Lola werd mij, omdat ik weinig ervaring heb, door de vriendelijke gastvrouw aangeraden. Iets waar ik zeker geen spijt van heb gehad. Lola is een mooie, vriendelijke en geduldige dame die je al snel op het gemak stelt. Van de daad zelf is niets terechtgekomen, omdat ik al vrij snel tijdens het pijpen klaarkwam. Daarna samen gedoucht en met een knuffel afscheid genomen. Helaas had ik maar een half uurtje de tijd. Ze raadde mij aan om de volgende keer driekwartier te boeken. Dat gaan we dan maar doen 😅

          Comment


          • #30
            Vorige week opnieuw een bezoek gebracht aan Lola. Deze keer voor 45 minuten betaald en als extra tongzoenen genomen. Dat kan ze erg fijn. Ook een erg lekkere massage gehad.

            Comment


            • #31
              Mooie Latina vrouw, ook duidelijk de dame van de foto's. Lekkere vrijpartij met haar. Zoenend en teasend maakte ze me gek van genot.

              Comment


              • #32
                Het warme weer brengt de vlinders in buik (met uitstraling naar de balzak haha) altijd meer in beweging. Op de bonnefooi La Cloche binnen gestapt en deze prachtige Latina was aanwezig. Ik herinnerde ons vorige hete uurtje en de keuze was dan ook snel gemaakt.

                Haar mooie getinte huid kroelend over mij heen, haar lippen die de mijne vonden. Haar lekkere borsten die over mij heen gleden. Lola pakte mij helemaal in vanaf het eerste moment. Haar lippen vonden haar weg naar beneden en mijn harde pik werd overheerlijk verwend. Daarna kwam ze boven op mij en ondanks de warmte bereed ze mij met veel passie, daarna omgedraaid en van achter met haar mooie billen stevig in mijn handen stootte ik mijzelf naar een hoogtepunt.

                Comment


                • #33
                  Vandaag op de bonnefooi bij la Cloche binnengelopen. Na voorstel rondje voor Lola gekozen om even te ont stressen. Zeer relaxte dame met een prima figuur en een leuke babbel. Gekozen voor een uurtje en beffen als extra optie. Na afloop weer ontstresst naar buiten. Toppertje

                  Comment


                  • #34
                    Laatst een lekkere afspraak van een uur met Lola gehad. Wat een prachtige dame. Heerlijke borsten en billen. Ze begon met mij speels te masseren. Vervolgens heb ik nog even lekker met haar kunnen spelen en nog in verschillende standjes doorgegaan tot een hoogtepunt.

                    Comment


                    • #35
                      Een date net Lola kan je het beste beschrijven als:
                      - Heerlijke massage om op te warmen waarbij vooral het teasen van Lola top is.
                      - Pijpen met alles erop en eraan
                      - Passie is alles wat ze doet

                      Comment


                      • #36
                        Lola is een lieve en geweldige vrouw, vol aandacht voor je. Ze stelt je goed gerust en warmt je rustig op. Heerlijk twee keer klaargekomen in twee standjes, en dat in een half uurtje! Topper. Hasta la proxima vez, lola.

                        Comment


                        • #37
                          Als je een combinatie van rust en passie zoekt, is Lola de perfekte keuze. Een paar weken terug koos ik voor haar uit de aanwezige dames omdat ik op de recensies afging. Ik werd niet teleurgesteld. Ik had beffen en zoenen als extras genomen, voor een uur, en dat was het geld meer dan waard. Ze stelt je op je gemak, speelt in op je wensen, en je voelt jezelf even heel speciaal. Ze communiceert makkelijk, wat de date echt gezellig en ontspannend maakt. Dit was niet mijn laatste keer met haar, denk ik. Al is de keuze bij La Cloche vaak erg moeilijk. Maar dan in goede zin 😎

                          Comment


                          • #38
                            Lola, mijn hemel. Wat was je zacht, wat was je lief. Je maakte me gek met je tong, je billen, je borsten - en die lange, lange nagels. Het was allemaal even fijn. Maar je massage - oef! - die staat met stip op nummer één. Alle vermoeidheid wreef jij er vakkundig uit. Ik weet niet hoe je het deed, maar je weet wat je doet. Bedankt, Lola, voor dit goddelijke uur.

                            Comment


                            • #39
                              Vanmiddag was het druk bij Privehuis La Cloche toen ik er was en ik had geen afspraak gemaakt, alleen Lola stelde zich voor, een rijpere maar goed uitziende Zuid Amerikaanse dame die ook heel sympathiek overkwam, dus ervoor gegaan en geen spijt gehad. Wat een lekkere kroelert en sexdier is dit, die wel weet hoe het moet, toch die ervaring? Of is het die bekende Zuid Amerikaanse passie? Het werd een geweldige vrijpartij en geweldige sex, dus ik ben zeer blij verrast!

                              Comment


                              • #40
                                Ik was vorige week bij Lola geweest maar ik kan mij persoonlijk helaas niet vinden in sommige verhalen.
                                lola stond mij op te wachten en nadat ik zei dat ik graag zoenen erbij wilde reageerde ze teleurgesteld. Nadat ze mij heel kort had gepijpt ging ze op mij zitten. Toen ik na eventjes vroeg om een andere positie ging dat heel moeizaam. Om maar te zwijgen over een vervolgpositie. Na 2 minuten doggy te hebben gedaan ging ze zitten en begon zij mij af te trekken en daarbij steeds "come, come, come" uitsprak. Misschien komt het omdat ik de laatste klant was van de dag, maar ik kreeg helaas een heel gehaast en naar gevoel bij de date.

                                Comment


                                • #41
                                  Jerommeke was op de bonnefooi in La Cloche beland en ging voor een uurtje met Lola naar de kamer. Haar zwarte haardos, tropische uitstraling en borsten die nauwelijks beteugeld werden door haar BH beloofde veel goeds. In de praktijk viel het echter zwaar tegen.
                                  Het begin was nog aangenaam. Lola masseerde Jerommeke lekker; eerst de achterkant en daarna van voren. Terwijl Jerommeke op zijn rug lag gaf Lola Jerommeke een korte, maar sappige pijpbeurt. Lola gebruikte de olie rijkelijk en Jerommeke zijn staaf stond al snel glimmend en wel overeind. Ook Jerommeke zijn ballen werden niet vergeten en glommen dat het een lieve lust was. Toen Lola ook nog met haar vinger in mijn kontje ging begon de spanning al snel op te lopen.
                                  Het rukken en trekken aan Jerommeke zijn pik ging onverminderd door. Om niet te snel klaar te komen vroeg ik Lola om het iets rustiger aan te doen en wat minder olie te gebruiken. Lola wachtte luttele seconden en ging vervolgens met nog meer olie en dezelfde aftreksnelheid verder. Dit herhaalde zich diverse malen. Aangezien Lola haar BH nog aan had vroeg ik of ze deze uit wilde doen. Ze wipte haar borsten eruit maar Jerommeke mocht ze nauwelijks aanraken. Lola ging fanatiek door met aftrekken.
                                  Daarna ging Lola meteen over tot het neuken en ging boven op Jerommeke zitten. In snel tempo bereed ze mijn pik en het duurde dan ook niet lang of Jerommeke spoot het condoom vol.
                                  Van de extra’s die Jerommeke afgenomen had was enkel een korte pijpbeurt zonder condoom verzilverd. Aan tongzoenen en beffen is niet toegekomen. Al met al een teleurstellende ervaring. Voor een bezoek aan een massagesalon met happy ending was de behandeling voldoende, maar niet voor een bezoek aan een privehuis. Jerommeke wilde geen scene veroorzaken en nam zijn verlies.
                                  Vervolgens was het snel opruimen en mocht Jerommeke even douchen. Het water bleef echter koud. Deze mislukte date was dus ook letterlijk nog een koude douche.
                                  Misschien had Lola haar dag niet, maar een ding is zeker. Jerommeke zal Lola niet nog een keer gaan bezoeken.
                                  Toch wil Jerommeke nog met een positieve noot eindigen. Wat mogen wij, wandelaars, ons gelukkig prijzen dat er zoveel lieve en leuke dames bij La Cloche (en HoD) zijn die een meer dan prima service verlenen. Jerommeke waardeert dat nu nog meer en zal dan ook gauw weer afspreken met een van zijn vriendinnetjes.

                                  Comment


                                  • #42
                                    Lola is echt een Spaanse furie met alles erop en eraan. Haar verschijning is ondanks haar 35 jaar echt top en dan heb ik haar pijp skills met alles erop en eraan nog niet genoemd. Een aanrader!

                                    Comment


                                    • #43
                                      ff Latijnse hot sex net gehad met Lola bij La Cloche, had maar half uurtje, maar daarin zeker aan mijn trekken gekomen

                                      Comment


                                      • #44
                                        Leuk om Lola één keer mee te maken - maar geen herhaling voor mij - er was niet veel keus op Donderdagavond bij La Cloche dit keer - het is niet anders.

                                        Comment


                                        • #45
                                          Pas een afspraak gemaakt met Lola. Ik had haar al een paar keer gezien in de gang en ik vond het tijd worden. Ik ging voor drie kwartier, maar stond wel een stuk eerder weer buiten. Maar de tijd zelf was zeker fijn. Het 'gevaar' als een dame goede pijpskills heeft is dat de daad daarna niet zo lang duurt. Zeker niet de eerste keer bij iemand bij wie ik voor de eerste keer kom.

                                          Na een heerlijke pijpbeurt, was het tijd voor missionaris waarin ik het ook maar heb afgemaakt.

                                          Comment


                                          • #46
                                            Lekkere geile date gehad met Lola. Altijd succes verzekerd voor een geslaagde date. Lola heeft een lekker lichaam met alles erop en eraan op de juiste plekken. En daar heb ik van genoten. Tot slot heerlijk happy end gehad met uitzicht op haar heerlijke mooie billen!
                                            Bedankt Lola!

                                            Comment


                                            • #47
                                              Vanmiddag heb ik me lekker laten pijpen door Lola. Achterover liggens, met mijn handen achter mijn hoofd en mijn jongeheer diep in dat keeltje. Zalig. ze heeft het lekker een uutje gerekt, waarna het zaad uit mijn tenen eruit kwam. Zalig!

                                              Comment


                                              • #48
                                                Deze maand ook bij Lola geweest. Dat is echt een feestje! De passie die zij heeft neemt je echt even mee naar de 7de hemel. Vol hartstocht alsof je de enige bent die dag. Ze ziet er top uit en de date was ook top.
                                                Bedankt topper!

                                                Comment


                                                • #49
                                                  Op goed geluk bij la Cloche binnen gelopen. Lola was de enige beschikbare dame. Zij is een prachtige vrouw, met volle borsten. Om die te zien moest ik 20 euro bijbetalen. Voor pijpen zonder vroeg ze 60. Beffen en zoenen heb ik niet eens gevraagd. Wel een beetje uitperserij zo, hoe mooi ze ook is. De penismassage was oké, het pjjpen ook. Doggy matig, maar als missionaris kwam ik snel en daarna werd ik vlot weer naar buiten gewerkt. Al met al gemengd gevoel, denk niet dat ik snel weer kom.

                                                  Comment


                                                  • #50
                                                    Weer naar mijn zin gehad met deze sexy dame. Het was heel lekker om weer met haar te sexen. Altijd zorgt zij voor een geile en opwindende date, ook nu weer. Mij ziet ze zeker nog een keer terug.
                                                    Bedankt topper!

                                                    Comment

                                                    Working...
                                                    X