Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Cynthia, Privéhuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #26
    Gisteren bij Cynthia geweest en zij is een heerlijke verschijning. Ze stelde me op mijn gemak en ik voelde me al snel ontspannen bij haar. Voor wat extra gekozen pijpen zonder en zoenen.
    Pijpen vindt zij lekker om te doen en dat was te merken, een heerlijk gevoel en ze keek me ook geil aan.
    Het uurtje vloog voorbij. Ze heeft me vooraf en achteraf gewassen dus het was een uurtje puur verwennerij.

    Comment


    • #27
      Weer mijn stoute schoenen aangetrokken en naar Utrecht getogen. Ik had een afspraak met Cynthia dus we konden meteen zakendoen.neat is het een heerlijke vrouw. Zalig pijpen, de hele kama soutra doorgenomen en heerlijk op haar heerlijke kontje klaargekomen, zonder condoom. Dank je lieve Cynthia tot gauw

      Comment


      • #28
        Zaterdag voor het eerst naar lacloche geweest. Discrete ontvangst in een apart kamertje. Prima voor degenen die daar prijs op stellen maar jammer voor degenen die ook weleens een blik willen slaan op de andere meisjes die daar rondlopen. Ik had gekozen voor een uur met Cynthia. Leuke, spontane dame die moeite doet je op je gemak te stellen. Ik had ook gekozen voor het hele pakketje. Haar zoenen vond ik niet geweldig maar voor de rest was het prima. Ze stelde allerlei standjes voor en had ook al snel in de gaten dat ik gevoelig ben in mijn tepels. Daar besteedde ze dus extra aandacht aan. Zo heb ik heerlijk met haar kunnen vrijen. Wel jammer dat we ruim op tijd klaar waren; de rest van de tijd vulde ze met praten. Leuk natuurlijk en het hoort er ook bij maar daar was ik natuurlijk niet echt voor gekomen. Al met al voor mij geen herhalingsgevaar.

        Comment


        • #29
          Deze week ook even langs Cynthia geweest, het blijft een top vrouw die weet hoe je een man gek kan krijgen.
          Het was een feest om met haar te seksen, een paar lekkere standjes met haar gedaan en toen was het kruit alweer verschoten

          Comment


          • #30
            Vandaag voor het eerst langs geweest bij Cynthia. Een en ander naar aanleiding van de recensies en op aanraden van Roxy. Zoals gebruikelijk bij LC weer een geweldige ervaring. Cynthia is een mooie volwassen vrouw met een heerlijk vrouwelijk figuur. Meestal betekent een vrouwelijk figuur dat de dame gezet is. Dat is bij Cynthia zeker niet het geval. Ze heeft een normaal postuur met mooie heupen, strakke lekkere billen en mooie stevige borsten.
            Cynthia laat zich heerlijk verwennen (ik vind het verwennen van vrouwen het mooist om te doen). Ze lag duidelijk te genieten, ik kon haar kippenvel voelen. Uiteraard verwende zij mij ook. Heerlijk gepijpt, lekker gestreeld en het heerlijk afgemaakt met een neukpartij. Naast haar seks-skills is Cynthia ook gewoon een gezellige babbelaar op de kamer.

            kortom: Ik kan me helemaal aansluiten bij de eerdere prachtige recensies.

            Cynthia dank je wel.

            Comment


            • #31
              Ik heb op een vrijdag drie weken geleden een bezoek gebracht aan la Cloche. Met speciale reden om Cynthia gevraagd. Omdat ze wat later was mocht ik even wachten. Super vriendelijke gastvrouw die me steeds even op de hoogte kwam houden dat het nog even ging duren. Een goede gastvrouw is bij de ontvangst heel erg belangrijk\. Het huis is, beetje donker, maar wel erg netjes. Ook de toiletten bijvoorbeeld . En toen Cynthia kwam was het helemaal compleet. Ik kende haar al wat langer maar dit was de eerste keer voor mij bij haar. Vriendelijk en echt en lekker :-). Wat ik fijn zou vinden is een meer discrete ingang ipv zo aan een drukke weg. Maar ga zeker nog een keer terug komen. Zag pas op televisie een interview waarin een andere dame te horen was. Die staat ook op het lijstje. Complimenten voor la Cloche

              Comment


              • #32
                Was weer in de buurt en Cynthia was weer aanwezig. Dan is de keuze makkelijk. Heerlijke gf experience gehad, zalig geneukt en heerlijk klaargekomen. Tot gauw lieverd.

                Comment


                • #33
                  Was bij Cynthia, met zo’n vrouw thuis ga je nooit meer wandelen
                  Slechts 44 jaar en een mooi strak lijf, heerlijke perkey borsten, 100%echt
                  Licht bruin haar met tintelende ogen
                  Figuur top.

                  Deze dame speelt het spel niet mee, ze doet mee! Dat is echt andere koek.
                  Een liefhebber van pijpen en ieder standje dat je maar wil.
                  Beschaafd, goed gebekt en vooral gezellig.
                  Wel het liefhebberspakket erbij nemen.

                  Comment


                  • #34
                    De stoute schoenen aangetrokken en op aanraden van een andere dame op bezoek gegaan bij Cynthia. Inderdaad een zalige vrouw van begin 40. Haar sex skills zijn buitengewoon goed. Pijpen neuken met haar alles super. Wat voor mij ook belangrijk is je kunt met deze dame een prettig gesprek voeren. Cynthia bedankt .

                    Comment


                    • #35
                      Soms moet je beschrijvingen van dames met een korreltje zout nemen. Zo niet de omschrijving van Cynthia. “Nederlandse MILF met heerlijke grote billen en borsten” is een korte maar adequate beschrijving van Cynthia. Graag zou ik daar aan willen toevoegen dat ze ook erg vriendelijk, correct en plezierig in de omgang is.

                      Jerommeke had kort voor de lockdown nog de gelegenheid om Cynthia te bezoeken. Cynthia is een knappe verschijning die meteen het ijs breekt (voor zover dat nodig mocht zijn) en terecht erg op hygiëne gesteld is. Ze vroeg of ik wilde douchen, maar aangezien Jerommeke net thuis gedoucht had was een opfrisbeurt aan de wastafel voldoende. Terwijl Cynthia Jerommeke’s edele delen waste zei ze “Wat ruik je lekker” (tip: Kneipp douche 😊).

                      Nadat Cynthia zich ontdaan had van alle overtollige kledingstukken stond daar een prachtige dame in volle glorie voor mij. Jerommeke zijn lid ging dan ook meteen vol in het gelid staan.

                      Cynthia kan heerlijk tongzoenen en dat deed ze dat dan ook uitgebreid. Op het bed beland kon Jerommeke vervolgens genieten van haar volle C-cup borsten. Mooi, rond, volumineus, stevig: in één woord: Heerlijk! Jerommeke had er zijn handen vol aan.

                      Jerommeke had ingetekend voor haar volledige dienstenpakketje en Cynthia begon Jerommeke dan ook heerlijk te pijpen. Ze kijkt je daarbij geil aan zodat zij nauwgezet het effect van haar pijpkunsten kan volgen. Jerommeke vond het een mooi en opwindend gezicht om Cynthia’s lippen strak rond zijn eikel te zien waarna Cynthia langzaam Jerommeke’s lid in haar mond en keel deed verdwijnen. Het pijpen was van buitengewone klasse en zo af en toe likte Cynthia ook lekker aan Jerommeke’s balzak.

                      Om de spanning niet te hoog te laten oplopen, draaide Jerommeke de rollen om en begon Cynthia heerlijk te verwennen. Rustig ging ik met mijn tong over haar poes en klit. Het is niet zozeer de kracht waarmee als wel de kracht van de herhaling die Cynthia in staat van opwinding bracht. Cynthia lag te kronkelen van genot en werd hoe langer hoe vochtiger. Ze vroeg dan ook of ik niet vaker wilde langskomen om haar te verwennen. Na nog een pijpsessie en Cynthia nogmaals uitgebreid gebeft te hebben, was het tijd voor de finale. Aangezien ik nog weinig van haar ronde billen had kunnen genieten, positioneerde ik Cynthia op haar knieën voor mij en schoof mijn stijve paal langzaam maar zeker bij haar naar binnen. Ik voerde het tempo op en door het voorwerk van Cynthia had Jerommeke dan ook weinig tijd nodig om tot een volledige ontlading te komen.

                      Na beiden gedoucht te hebben, zei Cynthia bij het weggaan: “Nou, ik hoop je snel weer te zien”. Door de lockdown is het daar nog niet van gekomen, maar dat Jerommeke Cynthia nu weer snel zal gaan bezoeken staat als een (stijve) paal boven water 😊

                      Comment


                      • #36
                        Ik had voor een uur een afspraak met Cynthia gemaakt. Toen ik haar zag, zag ik een prachtige vrouw met mooie ronde billen. Zij kon mij op gemak stellen en hadden een gezellig een gesprek met elkaar gevoerd. Vervolgens had zij mij gepijpt en hebben we elkaar geneukt. Zij was een hele geile vrouw, aangezien ze een net poesje had. Ze wilde niet gevingerd worden, omdat ze daaronder heel gevoelig was. Toen we elkaar geneukt hadden had ik wel het gevoel dat we wat miste. Er miste een vonk. Ondanks alles heb ik toch genoten.

                        Comment


                        • #37
                          Afgelopen week bij Cynthia geweest. Lieve mooie dame met geweldig mooie billen en borsten! Ben je een billenman dan heb je het naar je zin met haar. Heerlijke date gehad. Gezellig, spontaan en geil! Heerlijke sex maakte alles compleet! En natuurlijk geëindigd met doggy en dat was een heerlijk einde van een gele date! Dus herhaling zit er zeker in! Bedankt, Cynthia.

                          Comment


                          • #38
                            Paar weken geleden op de bonnefooi bij LC naar binnen gegaan. Na de voorstelronde gekozen voor een half uurtje met Cynthia. Een echte Rotterdamse met het hart op de tong. Curvy dame die zelf echt geniet van de seks! Heerlijk als zij bovenop je komt zitten. Pijpen (mc) was ook prima. Uiteindelijk met de hand afgemaakt.

                            Comment


                            • #39
                              Vorige week bij Cynthia langs geweest. Mooie lange vrouw met echt een goede kont, daar ben ik zelf echt dol op. Leuke vlotte babbel en inderdaad wel een Rotterdams accent. Seks was geil en ik had echt een schitteren uitzicht op die heerlijke billen.

                              Vond wel jammer dat ze liet doorschemeren dat nagenoeg alles extra kostte en ze het jammer vond dat ik daar geen gebruik van maakte.

                              Comment


                              • #40
                                Zoals welke extra's?

                                Comment


                                • #41
                                  Cynthia werkt al maanden niet bij bij La Cloche....

                                  Comment


                                  • #42
                                    ze zou weer vorige week woensdag terug zijn maar ze is niet verschenen, daar wordt je als exploitant toch ook gek van dan?

                                    Comment


                                    • #43
                                      Klopt van dat praten :-)
                                      Maar hé, wat wil je dan. Wees blij dat het zo gezellig is.

                                      Comment


                                      • #44
                                        Ze werkt er niet meer

                                        Comment


                                        • #45
                                          Dame is al maanden niet meer werkzaam dus topic gaat op slot en later offline

                                          Comment

                                          Working...
                                          X