Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Cynthia, Privéhuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Cynthia, Privéhuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

    • Cynthia
    • Nederlandse
    • 36 lentes
    • 1.77m
    • Donker haar
    • Blauw/grijze ogen
    • C-cup Borsten (echt)
    • Volslank
    • Wel piercings en tattoo’s
    • Roken? Nee
    https://www.privehuislacloche.nl/cynthia/

    Vandaag ff geweest na het eten, had zin en gewoon eens gaan kijken. Leuke geile dame is dit, rijper maar goed uitziend, volslank op een lekkere manier, volle binnen en geil gezicht. Ze wist wel te sexen hoor deze Cynthia. Ze ging er vol voor, ook met vol tongzoenen en gewoon een geile tante! Hygiene tip top in orde, en dat vind ik ook belangrijk tijdens de sex met een dame.

  • #2
    Nieuwe bij La Cloche in Utrecht, deze volslanke Hollandse dertige met lekker volle ronde kont. Ook weer eens wat anders. Van ze hetseklets lekker pompen. En lekker geil deed ze mee. Ik merk toch als ik met een rijpere en of iets vollere dame ga de sex vaak geiler of heftiger is. Neukt ook veel lekkerder. Dus dat heeft zijn voordelen. Afijn Ed had pret in bed met deze Cynthia. Ook geil tongzoenen en gepijpt door haar. Helemaal goeeed!

    Comment


    • #3

      Afgelopen zaterdag vond ik het tijd voor een verwennerij voor mezelf. Dat heb ik geweten! La Cloche kende ik niet, ook al woon ik in de buurt. Het werd dus hoog tijd voor een eerste kennismaking. Ik werd hartelijk ontvangen in een kleine wachtruimte en al snel werd ik doorverwezen naar de donkere Kamer der Lusten. Het was er schoon, donker maar smaakvol ingericht. De wasbak, waar de piemels worden gewassen, zat voor mij een beetje hoog dus moest ik op m'n tenen staan om erbij te kunnen. Ook de dame van mijn keus kende ik niet, maar tijdens de voorbereiding thuis viel de foto van de ronde billen van Cynthia meteen op. De foto maakte mijn verwachting meer dan waar; stevige, gewillige billetjes om heerlijk over te aaien, ze te kussen en te likken. Cynthia in haar geheel is een schat, haar onvervalste accent verraad waar ze vandaan komt. Ze is heel duidelijk in wat ze wel en niet doet, haar grenzen zijn dus goed aangegeven. Haar lichamelijke hygiëne is tiptop: zij wast zich, waar je bij staat, tussen de benen en de handen. Haar meest in het oog springende feature zijn haar donkere ogen, waarmee ze je al gek maakt; teasen is haar sterke punt! Je kunt diep in haar ogen kijken, terwijl ze al dansend op de muziek in de kamer je ballen en pielemuis verwent, die al snel méér wil! Ze weet je op je gemak te stellen, en ik zeg je: dat is bij mij héééél erg nodig! Ik ben nogal snel nerveus... Ik had geen zin in een snelle wip, heerlijk tegen elkaar aan liggen was op dat moment even genoeg. Wat een kusbeest is Cynthia! Een heerlijke lachebek waar een goed gesprek mee mogelijk is, heel goed weet wat ze wil en helemaal voor je klaarstaat! Twee heerlijke, rustige uurtjes en een hoogtepunt met een uitzicht op haar heerlijke kont!
      Last edited by TFD; 17-09-2020, 11:31.

      Comment


      • #4
        Topper deze Cynthia. Zeer frisse verschijning met een leuke babbel, echt een girlfriend next. Zeer goede skills! alleen het wassen met koud water aan het einde van onze date was een hell

        Comment


        • #5
          Gister een bezoek gebracht aan Cynthia. Zeer vriendelijke dame met een leuk accent. Qua leeftijd wel een stukje ouder dan op de website vermeld staat maar dat heeft de pret niet mogen drukken. Hygiene prima in order, ze kan je goed op je gemak stellen. Heerlijk geneukt in verschillende standjes en natuurlijk ook haar verwend waarbij zij klaarkwam, iets waarvan zij aangaf dat niet veel mannen haar dat lukt. Een mooie compliment dus. Gezien het grote leeftijdsverschil tussen mij en Cynthia zal ik niet snel nog eens bij haar langs gaan ondanks dat ik een super uurtje heb gehad. Ik merkte alleen dat ik daar minder opgewonden van werd. Maar alles moet eens geprobeerd worden.

          Comment


          • #6
            Omdat de prostitutie in Belgie voorlopig door lockdown nog gesloten is, eens verkend via recensies hier en dus eens een privehuis bezocht. Heeft ook wel iets. Mooie sfeervolle inrichting en kamers. En ik ben ben de sexy Cynthia gegaan. Knap en geil gezicht en lekkere body met volle billen in de juiste vorm. En Cynthia sexte ook lekker en vol overgaaf, dat is altijd net wat beter met rijpere dames. Lekker standjes, tongzoenen, pijpen, alles passeerde de revue en heb mij kostelijk vermaakt met haar in Utrecht

            Comment


            • #7
              Ik heb vandaag al vast voor me zelf Sinterklaas gevierd en dat bij La Cloche gedaan. En mijn surprise werd Cynthia. Ik had Sophie op het oog maar die was vandaag in Amersfoort bij hun vestiging House of Dreams en ook al weer volgeboekt. Cynthia een prima vervangster. Iets rijper maar een classy stijlvolle uitziende vrouw met geile uitstraling en sexy body en leuke gezicht. Het werd een passend kadootje om uit te pakken en dat deed ik met plezier!

              Het werd lekkere sex met een dame die van wanten wist, want Cynthia is zo n ervaren goede knappe vrouw met net ff dat meer geraffineerde en passie. Dat zie je vaker t.o.v. de jongere dames. En volgens mij is Cynthia ook een echte liefhebster van sex want ik werd op en top verwend en natuurlijk ging ik daar volgraag in mee. Zoenen, neuken, pijpen, strelen en opgeilen, alles compleet en lekker, ik heb iedere minuut volop genoten en zo heb ik weer meer keuze bij dit heerlijke privehuis!

              Comment


              • #8
                op de valreep voor nieuwe sluiting deze topper nog bezocht bij Privehuis La Cloche in Utrecht, en weer geweldige sex met Cynthia gehad, een klasse vrouw en een tophoer in de goede bedoeling geschreven. Lekker geilen, met oog voor details en ondeugendheid, maar ook passie inzet en ongeremd neuken zoeken , krijg nu al weer zin in haar.

                Comment


                • #9
                  Dit toppertje is ook weer terug in La Cloche zag ik vorige week tijdens voorstelronde, dus die is binnenkort weer op mijn inhaal sexlijstje

                  Comment


                  • #10
                    Gisterenmiddag ff aangewipt of beter gezegd gewipt bij La Cloche met de rijpere maar zekere sexy Cynthia. Voordeel van rijpere dames is dat ze net ff meer ervaring en beter repetoire hebben qua sex en meer in de details zitten. Dat alles net ff wat geiler is en soort van meer passie dan jongere dames. Net wat ondeugender en meer natuurlijk qua gedrag. Cynthia heeft dat ook en daardoor werd het een heerlijke geile wip, sex, met alles erop en er aan en dan heb je als man gewoon een fijne tijd en ook nagenot!

                    Comment


                    • #11
                      Ja Cynthia is een geile dondersteen met die lekkere volle billen en geile ogen en ook als je wilt, dirty talk. Lekker voluit neuken, standjes, en vol er tegen aan! En ook lekker tongen, en gepijpt worden is bij deze Nederlandse milf een geil festijn!

                      Comment


                      • #12
                        Afgelopen zaterdag was het zover, eindelijk een date met Cynthia kunnen maken. Cynthia is een klasse apart. Bij iemand nieuw toch altijd een beetje zenuwachtig, maar door haar enthousiasme en vrolijkheid was het ijs toch snel gebroken.

                        Ze mag dan wel wat ouder zijn maar merk je nergens aan terug. Ze ziet er nog erg lekker uit en sext lekker mee en pijpen kan ze als de beste. Achteraf wel spijt dat ik niet voor pzc heb gekozen.
                        De date afgemaakt op zijn hondjes (wat een lekkere kont heeft ze toch) en met een goed gevoel naar buiten en genieten van het weekend

                        Comment


                        • #13
                          Cynthia is gewoon een ongeremde geile loeder maar dan wel goed bedoeld he! Ik heb al 2 maal pret met haar gehad en mijn kleine dom in haar geroerd. En dat vond ze niet vervelend. Ook lekke rgeil met volle kont van haar en gekreun als of ze er geen genoeg van kan krijgen. Wat ook nog mij meer opzwepende energie geeft om nog ff een tandje bij te zetten, en dat doe ik dan met de nodige inzet!

                          Ik zal haar nog wel vaker gaan zien en voelen en zij mij ook! Haha, nu al weer zin in!

                          Comment


                          • #14
                            Wauw wat is Cynthia een klasse dame een heerlijke lach en super sexy ,heerlijk genoten van deze kanjer xxx

                            Comment


                            • #15
                              Vandaag ook weer langs Cynthia geweest. Wat blijft dit een lekker een wijf die echt goed kan pijpen en je op randje houdt.
                              Soms wil je dat ze uren doorgaat maar het afmaken met op zijn hondjes is nog lekkerder

                              Comment


                              • #16
                                Afgelopen maandag de stoute schoenen aangetrokken en een date met cynthia geboekt. Heerlijke meid aanstekelijke lach, heerlijk pijpen en neuken en ontzettend klaargekomen. Heerlijk. Lieve cynthia tot gauw.

                                Comment


                                • #17
                                  Weer een keer naar mijn favoriete privé huis, la cloche. Deze keer gekozen voor Cynthia. Een heerlijke dame waarmee ik spannend avontuurtje heb beleefd. Het pijpen was weer heerlijk, zoals velen met mij eens blijken te zijn. Ik kan Cynthia aan iedereen aanraden! Hoop snel weer met je af te kunnen spreken! X

                                  Comment


                                  • #18
                                    About 2 weeks ago, I went to Private house La Cloche for the first time.

                                    The host was very welcoming, however there were only 2 ladies 1 of which was Cynthia. tbh the girls didn't even have a slight smile on their face, quiet a cold reception on their behalf.

                                    Overall it was not a good experience with Cynthia, she talked a lot and not nice stuff, such as her dislike for Arab men, maybe thats why I got a bad experience as I look like an Arab.
                                    The sex itself was dull and cold, as if she didn't want to be there, as if she was doing me a favor. I don't understand why work in an area where there are a lot of Arabs?

                                    To make things worse, I tried coming back again with another girl to see maybe the bad experience was specific to Cynthia, but seems like the host didn't even open the door, I suppose a way to discriminate?
                                    Whats wrong with you people?

                                    Comment


                                    • #19
                                      Wat een heerlijke vrouw is dit. Die ogen maken je gek. Prachtig lichaam heerrlijk in alle denkbare standjes geneukt en geweldig klaargekomen. Lieve Cynthia tot gauw.

                                      Comment


                                      • #20
                                        Vandaag lekker met Cynthia gespeeld in Utrecht. Lekker tegen die volle billen geketst en lekker geil gesext met standjes en geile praat. Cynthia die weet het wel haha, en een super geile blowjob van haar gehad, ik moet zeggen een ongeremd geile beurt kreeg ik in het half uur wat ik bij haar was!

                                        Comment


                                        • #21
                                          Wat een feest was het weer met Cynthia. Je voelt je volledig op je gemak bij haar. Ze is aardig, geil en verstaat haar vak. Het uur bij Cynthia vliegt altijd voorbij. Kon ik je maar vaker bezoeken!

                                          Voor iedereen die nog twijfelt, ga er voor!

                                          Kus,
                                          Mike

                                          Comment


                                          • #22
                                            Ff ontsnappen aan de corona madness. Leuke dame zeg deze Cynthia mooi figuurtje, en mooi koppie. Ik heb lekker kunnen neuken en ook lekker vol tongzoenen, was helemaal goed en ook zeer geil en goed gepijpt door haar daarna nog wat gebabbeld
                                            mij zie je zeker terug 😘😘😘
                                            Last edited by Pet 71; 24-08-2021, 19:42.

                                            Comment


                                            • #23
                                              Wat een heerlijke vrouw. Iers ouder, maar zeer ervaren. Ze voelde precies aan wat ik lekker vind. Zalig klaargekomen over haar borsten. Zeker herhaling gevaar.

                                              Comment


                                              • #24
                                                Cynthia in La Cloche, moet niet gekker worden, zelden, beter gezegd nog nooit zo'n plezierige dame ontmoet in deze business, alles maar dan ook alles wat afgesproken was, was meer dan top

                                                Comment


                                                • #25
                                                  Geile goed uitziende vrouw, type lekkere MILF, met volle sexy kont, geile oge en lekker ongeremd aan de gang qua sex. Niet lullen maar poetsen type! En daar houdt Bill op zijn tijd van zoals ik in mijn glorie jaren in de saloons deed in het WIlde Westen! Nu reed Buffalo Bill zijn rodeo met deze geile Cynthia, en ze is moeilijk te temmen, maar och is dat erg met sex? Geil, en de zweetdruppels vlogen van onze lichamen af. Dit gaat nog zeker een vervolg krijgen

                                                  Comment

                                                  Working...
                                                  X