Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Milou, House of Dreams, Amersfoort, Soesterweg 271

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Milou, House of Dreams, Amersfoort, Soesterweg 271

  Naam: Milou
  Leeftijd: geboortejaar 1997
  Uiterlijk: Nederlandse
  Kleur haar: Bruin
  Lichaamsbouw: Volslank
  Cupmaat: F
  Siliconen: Nee
  Piercing: Nee
  Tattoo's: Nee

  Milou was al een tijdje op mijn ´radar´ omdat ze actief is op Twitter en ik wel erg benieuwd werd. Sinds zij bij HOD werkt, wat voor mij wat dichter in de buurt is, kon ik er dus niet meer omheen. Afspraak gemaakt en met goede moed richting Amersfoort om Milou in levende lijve te mogen bewonderen. De foto´s laten natuurlijk altijd maar een deel zien dus het is altijd een spannend moment om de dame uiteindelijk in het echt te zien. Dat moment kwam toen zij de kamer binnenkwam en dat viel absoluut niet tegen. Milou is een BBW en daar moet je van houden, en ik vind dat het goed bij haar past. Ze heeft een mooi, ondeugend gezicht, en verder gewoon gezellig.

  De keuze gemaakt voor ook nog wat extra´s en toen kon de pret beginnen. Dat begon door gewoon lekker in elkaars armen te liggen, te zoenen, strelen en de boel op te bouwen. Ik had drie kwartier geboekt en ik vind het altijd lastig inschatten. Naar mijn idee hadden we ruim de tijd genomen om elkaars lichaam te ´ontdekken´ en te verwennen toen we uiteindelijk overgingen op het echte werk. Met een prachtige Milou bovenop die je ondeugend aankijkt heb je het goed voor elkaar. In deze positie voelde het zo fijn dat we dit een tijd hebben aangehouden en ik uiteindelijk de finish heb bereikt. Voor mijn gevoel zaten we al tegen het einde, maar dat bleek wel mee te vallen.

  Milou stelde dan ook voor om nog lekker op bed onze date af te maken door samen te liggen en te kletsen en dat vond ik superlief en fijn. Ik kan niet anders zeggen dat ik een geslaagde date heb gehad en met een goed gevoel weer naar huis ben gegaan.


 • #2
  Ik had al een paar weken zin om weer eens een dame bij House of Dreams op te zoeken, en na op de website gekeken te hebben, liet ik mijn oog vallen op Milou. Afspraak gemaakt over de telefoon voor zondag van 12 tot 2.

  Eenmaal aangekomen, kreeg ik te horen dat ze iets later was. Toen ze als nog bezweet binnen kwam, zag ze er goed gevuld uit, in haar dagelijkse kleding. Meteen even kennis gemaakt, mijn wensen besproken. Ze gaf aan meestal niet meer dan een uurtje per afspraak te hebben, maar na mijn wensenpakket besproken te hebben ging ze akkoord met een samenzijn van 2 uurtjes.

  Op de kamer aan gekomen eerst even gekibbeld over de prijs, en ze staat daarin haar mannetje, zij het met een ondeugende grijns waardoor je al gauw toegeeft. Na betaald te hebben, hebben we ons gauw uitgekleed en samen onder de douche gesprongen. Elkaar heerlijk afgespoeld, haar af gedroogd, en op bed gaan liggen. Na wat geknuffel en strelen is zij op haar buik gaan liggen en mocht ik haar masseren.

  Ze heeft een heerlijk vol lichaam, zoals eerder beschreven een echte BBW, een vrouw met een paar maatjes meer. Daar heeft ze geheel geen probleem mee, en ze kan er ook echt van genieten als het je volle aandacht heeft. Haar heerlijk gemasseerd van top tot teen, en daarna haar vulva gelikt en gevingerd, dit alles begeleid door vele kreuntjes en zuchtjes.

  Toen we beiden voldaan waren nog eventjes gekletst en geknuffeld en het afgemaakt met opnieuw een hete douche waarin we elkaar afgesopt hebben. Haar hartelijk bedankt voor een heerlijke middag, een kus op de wang, en blij en tevreden naar huis. Het is een heerlijke volle meid met een ondeugende twinkel in haar ogen en een mooie grijns, en zeker voor herhaling vatbaar.

  Comment


  • #3
   Hoe ziet haar pretpakket eruit ? En de kosten

   Comment


   • #4
    Zie haar pagina, alleen onveilige dingen mogen er niet op staan

    Comment


    • #5
     Ik ben vandaag bij Milou geweest bij La Cloche in Utrecht. Ze was heel lief voor mij. We begonnen rustig en ze weet precies hoe ze je fijn kan laten voelen. Ze vraagt wat je prettig vindt en dan gaat ze er voor. Ik zou haar voor iedereen aanraden. Achteraf heerlijk geknuffeld.

     Comment


     • #6
      Laatst bij house of dreams geweest in Amersfoort. Ik kom er met regelmaat en ga altijd met een tevreden gevoel terug naar huis. Dit keer had ik een afspraak met de prachtige Milou deze dame is mijn reis en mijn geld dubbel en dwars waard. We begonnen eerst gwn met praten zodat we elkaar beter konden leren kennen en toen we dat gingen doen sprongen we op bed. Tijdens t pijpen kwam ik al bijna klaar omdat ze me helemaal op geilde door de dingen die ze deed en de dingen die ze zei. We hebben t erna nog heerlijk gezellig gehad nog even nagebabbeld en elkaar gedag gezegd. Ik zat terug in de auto alleen maar denkend aan Milou en ik kan niet wachten tot de volgende keer.

      david.

      Comment

      Working...
      X