Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Milou, Privehuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Milou, Privehuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

    Naam: Milou
    Leeftijd: geboortejaar 1997
    Uiterlijk: Nederlandse
    Kleur haar: Bruin
    Lichaamsbouw: Volslank
    Cupmaat: F
    Siliconen: Nee
    Piercing: Nee
    Tattoo's: Nee

    https://www.privehuislacloche.nl/milou/

    Milou was al een tijdje op mijn ´radar´ omdat ze actief is op Twitter en ik wel erg benieuwd werd. Sinds zij bij HOD werkt, wat voor mij wat dichter in de buurt is, kon ik er dus niet meer omheen. Afspraak gemaakt en met goede moed richting Amersfoort om Milou in levende lijve te mogen bewonderen. De foto´s laten natuurlijk altijd maar een deel zien dus het is altijd een spannend moment om de dame uiteindelijk in het echt te zien. Dat moment kwam toen zij de kamer binnenkwam en dat viel absoluut niet tegen. Milou is een BBW en daar moet je van houden, en ik vind dat het goed bij haar past. Ze heeft een mooi, ondeugend gezicht, en verder gewoon gezellig.

    De keuze gemaakt voor ook nog wat extra´s en toen kon de pret beginnen. Dat begon door gewoon lekker in elkaars armen te liggen, te zoenen, strelen en de boel op te bouwen. Ik had drie kwartier geboekt en ik vind het altijd lastig inschatten. Naar mijn idee hadden we ruim de tijd genomen om elkaars lichaam te ´ontdekken´ en te verwennen toen we uiteindelijk overgingen op het echte werk. Met een prachtige Milou bovenop die je ondeugend aankijkt heb je het goed voor elkaar. In deze positie voelde het zo fijn dat we dit een tijd hebben aangehouden en ik uiteindelijk de finish heb bereikt. Voor mijn gevoel zaten we al tegen het einde, maar dat bleek wel mee te vallen.

    Milou stelde dan ook voor om nog lekker op bed onze date af te maken door samen te liggen en te kletsen en dat vond ik superlief en fijn. Ik kan niet anders zeggen dat ik een geslaagde date heb gehad en met een goed gevoel weer naar huis ben gegaan.

  • #2
    Ik had al een paar weken zin om weer eens een dame bij House of Dreams op te zoeken, en na op de website gekeken te hebben, liet ik mijn oog vallen op Milou. Afspraak gemaakt over de telefoon voor zondag van 12 tot 2.

    Eenmaal aangekomen, kreeg ik te horen dat ze iets later was. Toen ze als nog bezweet binnen kwam, zag ze er goed gevuld uit, in haar dagelijkse kleding. Meteen even kennis gemaakt, mijn wensen besproken. Ze gaf aan meestal niet meer dan een uurtje per afspraak te hebben, maar na mijn wensenpakket besproken te hebben ging ze akkoord met een samenzijn van 2 uurtjes.

    Op de kamer aan gekomen eerst even gekibbeld over de prijs, en ze staat daarin haar mannetje, zij het met een ondeugende grijns waardoor je al gauw toegeeft. Na betaald te hebben, hebben we ons gauw uitgekleed en samen onder de douche gesprongen. Elkaar heerlijk afgespoeld, haar af gedroogd, en op bed gaan liggen. Na wat geknuffel en strelen is zij op haar buik gaan liggen en mocht ik haar masseren.

    Ze heeft een heerlijk vol lichaam, zoals eerder beschreven een echte BBW, een vrouw met een paar maatjes meer. Daar heeft ze geheel geen probleem mee, en ze kan er ook echt van genieten als het je volle aandacht heeft. Haar heerlijk gemasseerd van top tot teen, en daarna haar vulva gelikt en gevingerd, dit alles begeleid door vele kreuntjes en zuchtjes.

    Toen we beiden voldaan waren nog eventjes gekletst en geknuffeld en het afgemaakt met opnieuw een hete douche waarin we elkaar afgesopt hebben. Haar hartelijk bedankt voor een heerlijke middag, een kus op de wang, en blij en tevreden naar huis. Het is een heerlijke volle meid met een ondeugende twinkel in haar ogen en een mooie grijns, en zeker voor herhaling vatbaar.

    Comment


    • #3
      Hoe ziet haar pretpakket eruit ? En de kosten

      Comment


      • #4
        Zie haar pagina, alleen onveilige dingen mogen er niet op staan

        Comment


        • #5
          Ik ben vandaag bij Milou geweest bij La Cloche in Utrecht. Ze was heel lief voor mij. We begonnen rustig en ze weet precies hoe ze je fijn kan laten voelen. Ze vraagt wat je prettig vindt en dan gaat ze er voor. Ik zou haar voor iedereen aanraden. Achteraf heerlijk geknuffeld.

          Comment


          • #6
            Laatst bij house of dreams geweest in Amersfoort. Ik kom er met regelmaat en ga altijd met een tevreden gevoel terug naar huis. Dit keer had ik een afspraak met de prachtige Milou deze dame is mijn reis en mijn geld dubbel en dwars waard. We begonnen eerst gwn met praten zodat we elkaar beter konden leren kennen en toen we dat gingen doen sprongen we op bed. Tijdens t pijpen kwam ik al bijna klaar omdat ze me helemaal op geilde door de dingen die ze deed en de dingen die ze zei. We hebben t erna nog heerlijk gezellig gehad nog even nagebabbeld en elkaar gedag gezegd. Ik zat terug in de auto alleen maar denkend aan Milou en ik kan niet wachten tot de volgende keer.

            david.

            Comment


            • #7
              Afgelopen woensdag voor de tweede maal bij Milou geweest. Nu in Utrecht in plaats van Amersfoort. Maar de verwennerij was van hetzelfde hoogstaande niveau. Wat kan deze vrouw je een fijne tijd bieden (als de befaamde 'klik' er is) en het is extra fijn als ze er zelf ook van geniet. Die blik in haar ogen tijdens de missionarispositie zei alles. Onbetaalbaar!

              Comment


              • #8
                ze werkt nu vooral bij Privehuis La Cloche

                Comment


                • #9
                  Ik heb Milou nog nooit ontmoet in het echt, maar zou haar graag eens een keer haar "LIVE" willen ontmoeten en ook een uurtje ermee spelen.
                  Ik had haar al op de site gezien bij HOD en LC en was al helemaal weg van haar, maar nu ze wat meerdere vaardigheden erbij hebben geplaatst word mijn interesse alleen maar groter.
                  Zou gaaf zijn als ze weer eens naar Amersfoort komt!

                  Comment


                  • #10
                    Utrecht is niet zo ver

                    Comment


                    • #11
                      Ligt er ook maar net aan waar je vandaan komt, kan me voorstellen dat je niet vanuit Groningen even bij Milou op visite komt.
                      Voor mij is het 53 minuten rijden...

                      Comment


                      • #12
                        Milou is vandaag zaterdag en morgen zondag in Amersfoort aanwezig hoor, zie https://www.privehuishod.nl/weekagenda/

                        Comment


                        • #13
                          HOD heeft mijn voorkeur boven La Cloche, omdat het voor mij makkelijker te bereiken is met de auto, en de ingang is ook iets discreter. Verder is de service in beide huizen prima, net als de keuze. Gelukkig komt Milou ook af en toe naar Amersfoort. Alweer een week of twee geleden had ik haar voor drie kwartier geboekt. Voor mij kort, maar ik wilde de poes uit de boom kijken, ik kende haar nog niet en wilde niet 100% op de foto's afgaan voor een uur of meer. Een langere afspraak komt er zeker nog wel. Wat een schat. Ze heeft een prachtig gezicht en een echt lekker BBW lijf. Alles verpakt in een leuk setje dat weinig verborgen liet. Milou is ook heel goed op jou gericht, maar kan zelf ook genieten. De tijd was die keer te kort, maar ik genoot er toch van want ik wist dat dit niet de laatste keer zou zijn voor mij. Massage, pijpen, missionaris, douchen vooraf en erna, daarmee waren de drie kwartier goed gevuld. Tot een volgende keer.

                          Comment


                          • #14
                            Lieve Milou,
                            we hebben echt een heerlijke date gehad, begonnen met elkaar heerlijk strelen terwijl in elkaars armen lagen.
                            waarbij je me zo heerlijk aankeek met lieve gezicht.
                            De echte sex was ook zo lekker, dat ik graag nog een uurtje langer was gebleven.
                            ik hoop je snel weer te mogen verwennen, en jij mij❤️

                            Comment


                            • #15
                              ja dit was voor mij een aparte maar zeer fijne geile ervaring, die me nog lang bij zal blijven. Milou doet iets of heeft iets wat ik niet kan beschrijven, een soort passie en energie en geiligheid in 1, wat dan meer geile energie in mij losmaakt, waardoor ik ook zelfs nog beter ging presteren haha. Het geile sexbeest werd in mij los gemaakt

                              Comment


                              • #16

                                Vorige week na lange afwezigheid weer eens richting La Cloche geweest. Via de site had ik mijn oog al laten vallen op Milou en gelukkig was ze ook aanwezig.

                                Een eerste ontmoeting blijft altijd spannend, maar ik moet zeggen dat ze er in het echt zelfs beter uitziet dan op de site. Milou is een volle dame met een aantrekkelijk gezicht. Brede heupen en grote borsten, kortom een aangename verschijning. Je moet er wel van houden!

                                Voor we konden starten wilde ze weten of ik wat extra’s wilde nemen. Dit was wel even wennen voor me. Ben gewend dat de prijs all in is. Weet niet of dit de werkwijze is tegenwoordig of dat dit Milou haar werkwijze is. Hier moet ik wel even in het vervolg rekening mee houden als ik deze kant op ga.

                                De date verder met Milou was geweldig. Wanneer ze je jongeheer wast kijkt ze je doordringend aan en het duurde niet lang voor die op volle oorlogssterkte was. Heb haar even mogen masseren en toen de flat iron gedaan. Na drie keer stoten kwam ik al bijna klaar, dus snel even pauze genomen. Alle begrip vanuit deze dame. En toen afgemaakt in de missionaris positie. Dit duurde niet lang voor ik leegliep, moet ook toegeven dat ik na zo een lange tijd ook wel flink geil die kant op ben gegaan.

                                Milou, dank je wel en je gaat me zeker terugzien!

                                Comment


                                • #17
                                  Na een eerdere afspraak in mei gisteren voor een tweede keer afgesproken met Milou bij HOD. Wederom genoten. Groot herhalinggevaar. Heb al wat ideeën. Milou is een zeer geschikte dame om mee af te spreken voor een GFE. Terecht benoemd als haar specialiteit. Zij lijkt mij ook een goede keuze voor mannen die voor het eerst een privéhuis bezoeken of gebruik willen maken van de Virgin Service. Zij straalt rust uit en laat jou ontspannen. Heb zelf veel ervaring met sekszorg/intieme zorgverlening. Milou lijkt mij ook geschikt voor deze doelgroep(en). Milou lijkt mij niet geschikt voor vluggertjes of de bekende extremen. Zij neemt graag de tijd voor jou en geniet merkbaar van goed voorspel (knuffelen, strelen, zoenen, teasen/plagen etc). Milou beheerst de kunst van het pijpen en diverse standjes. Zij heeft een goed uithoudingsvermogen. Milou kan duidelijk haar grenzen aangeven. Milou is online erg actief zo lijkt (o.a. ook op SexJobs). Haar/De hygiëne was goed. Aandachtspunt ligt in de communicatie en is 'wensen aangeven'. Tuurlijk, de klant is koning en zij is er voor mij, maar ik please ook graag.

                                  Comment


                                  • #18
                                    Van de week bij het een keer spontaan binnenlopen voor deze leuke meid gekozen en een super tijd gehad, met lekker knuffelen, pijpen en uiteindelijk ook neuken. Heb wel wel laten klaar pijpen, ik was moe en had een luie bui - Milou heeft dat lekker aangevoeld, ik heb lekker kunnen ontspannen en ben uiteindelijk lekker klaargekomen. Daarna nog even nuffelen, wat strelen, een pik die nog wel een keer wilde alleen de klok is onverbiddelijk.

                                    Milou - dankjewel

                                    Zilverhavik.

                                    Comment


                                    • #19
                                      Vandaag een om verschillende redenen hete date met Milou gehad. Het was in het begin wat warm op de kamer, daar bood de airco uitkomst. En Milou wist mij enorn goed op te winden. Door haar heerlijke teasen, likken en plagen was ik binnen no time zo geil als boter. Omgekeerd heb ik haar ook lekker mogen verwennen met mijn tong (2x zelfs!). Daarnaast nog 2 lekkere standjes geoefend, waarbij haar heerlijke lijf zachtjes meedeinde bij iedere stoot. Ten slotte met de hand afgemaakt, waarbij Milou goedkeurend toekeek. Helemaal top!

                                      Milou, bedankt en tot binnenkort,
                                      je roomboterklontje

                                      Comment


                                      • #20
                                        Aantal berichten verplaats naar algemene topic van La Cloche, aangezien ze niet over de betreffende dame gaan.

                                        Comment


                                        • #21
                                          Fijne date gehad met Milou. Milou heeft heerlijke billen en borsten. Ik heb mij er goed mee vermaakt. En de seks was intens lekker. Het is gewoon een lekkere gele date geweest wat natuurlijk ook de bedoeling was. Alles ging heel natuurlijk van het begin tot het einde. Heel ontspannen. Ik geniet nog na als ik eraan terug denk. En gelukkig is er nog een weg terug!
                                          Bedankt Milou!

                                          Comment


                                          • #22
                                            Ik ben niet helemaal onbekend met het wandelen maar HOD was wel nieuw voor mij. Het viel me op dat richting het einde van een week er wat meer keuze is daar. Zo'n weekagenda is dan toch wel fijn! Laatst een leuke date gehad met Milou, Een mooie jonge vrouw die erg zijn best doet je te vermaken. Mooi haar, prachtige grote borsten misschien de grootste die ik tot nu toe heb gezien haha. Maar de inhoud is ook fijn. Leuk praatje en wederzijds respect stond voorop. Na het wassen en het uitdoen van de kleren verschillende standjes geprobeerd en het viel me op dat ze best lenig is. Heerlijk klaargekomen in doggy style. Nog gezellig nagepraat. Jammer genoeg was de tijd best snel voorbij want ik had Milou maar een half uurtje. Kwam erachter dat dat toch wel wat tekort is om alles van haar te ontdekken! Volgende keer maar eens wat langer gaan boeken met haar. Ze weet goed wat ze doet en komt op mij erg volwassen over en neemt dit werk serieus. Ik ga Milou een goede score geven: Een dik verdiende 9+

                                            Bedankt MIlou voor de toppie date! Hopelijk blijf je nog lang daar bij HOD!

                                            Greetz Leon1990

                                            Comment


                                            • #23
                                              Milou werkt de meeste dagen bij www.privehuislacloche.nl

                                              Comment


                                              • #24
                                                Wederom richting La Cloche als vanouds. Van tevoren een afspraak ingepland met Milou. Daar aangekomen was ze precies op de afgesproken tijd. Wat een mooie, geile jongedame. Afgesproken voor 30 minuten met wat extra’s. Dat kan ik iedereen zeker aanraden!

                                                Terwijl ik deze recensie aan het typen ben voel ik dat mn jongeheer weer omhoog komt, de gedachte alleen al aan de date met Milou. De vonken sprongen er vanaf!

                                                Net zoals vorige keer heeft ze mn jongeheer goed gewassen terwijl ze me doordringend aankijkt. Vervolgens gelijk gestart in de missionaris positie, moest snel stoppen voor ik klaarkwam. Daarna heb ik Milou even een massage gegeven, dit is mijn specialiteit. Dus hier genoot Milou hoorbaar van. Na de massage heb ik Milou achterlangs genomen en het duurde niet lang voor het rubbertje vol zat. Mij ga je zeker weer eens terugzien na de vakantie!

                                                Comment

                                                Working...
                                                X