Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Julia, Rotterdam

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Julia, Rotterdam

    Naam: Julia
    Leeftijd: 50
    Uiterlijk: Aziatisch
    Kleur haar: Zwart
    Lichaamsbouw: ?
    Cupmaat: B
    Siliconen:?
    Piercing: ?
    Tattoo's: ?

    https://www.kinky.nl/advertenties/8383317-julia

    Hey geile mensen,
    ik ben dus vandaag bij Julia geweest zij adverteerderd op kinky als 50 jarige geile Aziatische dame zonder taboes. En GODVERDOMME zij is nog beter dan ze besxhioo haar profiel! Ok de fotos zijn nep maar ze is nog veel lekkerder veel geiler dan haar profiel zegt!
    Ik zoek dus een oudere dame zonder taboes. Ik moet tongen beffen bare neuken en pis drinken en geloof me al zolang opzoek naar een hoer als Julia!
    Bij binnenkomst begon ik haar gelijk te tongen en damn ze zoent geil! En damn wat een volslank sexy lichaam. Ze vroeg me of ik met haar ging douchen zodat ik daar haar pis kon drinken. Ze kleede zich uit en fuck echt heerlijk. Pakte gelijk haar kutje en die was al zeiknat. Onder de douche maakte ze zichzelf en mij lekker schoon we tongzoende lekker onder douche tot ze zei drink my piss come. En dus ik begon haar in de douche te beffen en mmmmm ze piste zo in mijn mond en dronk alles op en tot mijn verbazing toen ik opstond begon ze me gewoon te tongen wat bijna geen vrouw doet dus had dit niet verwacht. Na douchen nam ze me mee naar slaapkamer en gelijk weer passioneel tongen en ik kon gewoon echt niet van haar heerlijke volslanke grote hangende tieten en haar kont afblijven en al helemaal niet van haar zeiknatte kutje! Geloof me ze is echt zeiknat. Ik ging op bed zitten en ze begon me te pijpen en fuck wat pijp ze lekker! We deden toen standje 69 likte lekker diep haar kutje en kont en geil en nat dat ze werd. Ze klom zo bare zonder condoom op mijn keiharde stijve pik en begon me te rijden niet normaal! Toen doggy style en neukte hard en stootte heerlijk tegen haar heerlijke dikke kont. Ik kwam in haar kutje klaar maar bleef haar door neuken. Toen ging ze op haar rug en kon ik tijdens neuken lekker weer met haar echt lekkere tieten spelen. Toen ze op mij pik ging rijden zij bovenop kon ik lekker met haar tieten spelen en zuigen en likken. Echt ze is zo'n geil sletje!
    ik ben 3 keer in haar klaar gekomen 2 keer in haar kutje en de laatste keer zei ze cum in my mouth en slikte alles door!

    Dus al zijn de fotos op haar profiel niet echt. Geloof me je moet echt naar haar toe en zult geen spijt krijgen! Bare en piss koste extra maar ik ga dus echt heel snel terug bij haar!

    Dus fuck die nep fotos op haar profiel en ga snel naar Julia toe en je zult geen spijt krijgen! En vergeet niet op hamster mijn blogs te lezen! Snel zal ik hier nog meer ervaring met jullie delen!
Working...
X