De recensie-actie is een gecombineerde actie over recensies die zijn geschreven over een bezoek bij een dame bij Privehuis House of Dreams, Privehuis La Cloche, Privehuis Almere en/of SM Studio Nederland (Almere, Amersfoort of Utrecht).

De recensies die hierover worden geschreven op Citygirl.nl dingen elke maand mee naar één van de twintig (!) gratis sexprijzen! Aan het eind van elke maand worden winnaars geloot uit de geschreven recensies, zowel positief als negatief.

Hoe weet ik of ik gewonnen heb?

De prijswinnaars worden op de nieuwspagina’s van de deelnemende privehuizen gedeeld én op het forum van Citygirl.nl.

De prijswinnaars krijgen via een intern bericht op het forum waar ze geschreven hebben ook te horen of ze gewonnen hebben. In dat bericht staat een unieke winnaarscode. Met deze code kunnen de prijswinnaars ieder hun gratis sexprijs verzilveren in de eerstvolgende maand. De prijs in te wisselen bij de gastvrouw van Privehuis House of Dreams of Privehuis La Cloche.

Wat kan ik winnen?

Uitzonderingen daar gelaten (die duidelijk vermeld zullen worden), zijn dit de fraaie gratis seksprijzen die maandelijks worden uitgereikt:
  • 1e prijs, 1 uur jacuzzi t.w.v. 140 euro
  • 2e prijs, 1 uur t.w.v. 120 euro
  • 3e prijs, 45 minuten t.w.v. 100 euro
  • 4e t/m 20e prijs, 30 minuten t.w.v. 70 euro

Prijzen en actievoorwaarden kunnen veranderen.

Schrijf jij de volgende recensie en win je gratis sex?

Wie schrijft die blijft! Ben jij één van de volgende recensieschrijvers, waarmee je grote kans maakt op gratis seks bij Privehuis House of Dreams of Privehuis La Cloche?