Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Jacky, Privéhuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Jacky, Privéhuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

    • Jazz
    • Nederlandse
    • 22 lentes
    • 1.71m
    • Bruin/blond haar
    • Groene ogen
    • C-cup Borsten (echt)
    • Slank postuur
    • Wel piercings/wel tattoo’s.
    • Roken? Ja
    https://www.privehuislacloche.nl/jacky/

    Ik was rond het middaguur of zo in Utrecht dus ff bij La Cloche binnen gegaan, en was de nieuwe knappe topaanwinst Olivia al bezet, nu al schijnbaar veel afspraken met klanten. Dus de voorstelronde dan maar. En daar zag ik deze Jazz, nieuw en vandaag begonnen bij La Cloche zo ver ik het begreep. Leuke sexy slanke twintiger met alles puur natuur echte volle C cup, leuk gezicht en best lange meid, en donkerblond zoals ze dat noemen. Helaas geen tongzoenen in pakket, maar de sex wat meer dan de moeite waard en ik heb van Jazz zeker genoten en vond het een lekkere geile 45 minuten, want zo lang had ik genomen voor Jazz.

  • #2
    heb ff lekker geneukt met jazz pijpen was best prima maar niet het beste wat ik ooit heb gehad maar ze heeft wel een lekker lijf en mooi koppie dus tijdens het neuken wel fijn om naar kijken en te voelen ze is lekker jong en vorlijk dus ik heb het wel naar mijn zin gehad met jazz

    ik hou liever van rock muziek maar deze keer vond ik jazz ook wel leuk hahaha

    Comment


    • #3
      Ik was ook weer eens toe aan gewone sex, en geen afspraak gemaakt gewoon binnen gelopen en toen ik Jazz zag was ik er snel voor mijzelf uit. Mooi meid, slank licht atletisch, mooie benen, mooi en vriendelijk gezicht. Ik vond haar in het echt er beter uit zien dan de foto s die men daar nu online heeft staan, doen vermoeden. Ik heb ook erg genoten van Jazz in de jacuzzi en op bed. Leuke dame met inhoud die ook zeker enthousiast vrijt en met je speelt, teast en opgeilt.

      Lekker tongzoenen en elkaar aankijken, beffen, strelen, teasen en zo op naar meer aktie, en Jazz deed onvermoeid mee, ik moest zelf even bijkomen tussendoor tot hilariteit van Jazz zelf, wat overigens een op en top Hollandse meid is van midden 20. Ik zal Jazz zeker nog een keer in mijn gedachten houden voor een lekkere sexpartij!

      Comment


      • #4
        Dit is een lekkertje hoor! Jazzzzz heeft me lekker verwend zeg, die meid weet wel hoe het moet. Lekker geil gepijpt, en stevig geneukt in 3 standjes maar liefst, ik was helemaal in de wolken en verder gewoon lekkere sexpartij met een mooie aardige meid. Kan niks anders zeggen!

        Comment


        • #5
          Afgelopen donderdag had ik om 12.00 uur een afspraak staan met Gaia. Ik kon eigenlijk moeilijk een keuze maken tussen Gaia en Jazz, want de recensies , beschrijvingen en foto’s waren van allebei de meisjes veelbelovend. Gaia had zich dinsdag ziek gemeld, en toen ik in Utrecht gearriveerd was en nog even op de site van La Cloche keek zag ik dat ze niet meer op de presentielijst stond. Gelukkig stond Jazz daar wel op, en na een snel telefoontje bleek ze nog vrij te zijn. Jazz gaat kennelijk niet over één nacht ijs, want de gastvrouw zei me dat we ons even aan elkaar moesten voorstellen omdat ik nog niet eerder bij haar geweest was. Toen kwam er een prachtige meid in een rode bikini het kamertje binnen en zij gaf me lachend een hand en vertelde dat ze Jazz heette. Toen verdween ze weer, waarna de gastvrouw verscheen en me naar één van de mooie kamers bracht. Blijkbaar had Jazz me goedgekeurd. Even later kwam ze binnen en het ijs is met haar snel gebroken. Jazz is een leuke, vrolijke en oprechte meid, met een knap gezicht een schitterend slank, sexy en lichtgespierd lichaam. Vooral haar benen zijn prachtig en heel atletisch gevormd. Geen wonder, want Jazz gaat een aantal keren in de week naar de sportschool.
          Over de sessie kan ik kort zijn, Het was een geweldig uur. Jazz is speels en vindt alles leuk om uit te proberen. Het is alleen al een feest om een uur lang naar haar te kunnen kijken. Bij First Dates zou iedereen haar direkt inpakken en meenemen. Als ik vorige week naast haar bezig zou zijn geweest in de sportschool zou ik direkt stoute gedachten krijgen..... Jazz heeft me erg verwend, maar genoot zelf ook zeer van een befnummertje. Na ca 55 minuten had ze me aardig uitgeput en me een heerlijke finish bezorgd. Nog even gedouchd en daarna afscheid genomen. Jazz staat bij mij zeker in de top 5 aller tijden, en dat zijn bij elkaar best wat jaartjes. Echt een topgirl!

          Comment


          • #6
            Vorige week op de bonnefooi bij Jazz geweest. Hele mooie slanke meid met een prachtig figuur. Je kon duidelijk zien dat ze in haar vrije uurtjes in de sportschool doorbrengt.
            Koos voor 45 min en het begon met een heerlijke voorspel.
            Het pijpen ging haar goed af en vervolgens verder in missionaris, ON-top en doggy-style. Tot 2x toe heerlijk klaargekomen en vervolgens nog nagenieten van elkaar.
            Dank je wel Jazz en tot gauw!

            Comment

            Working...
            X