Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Skye, Privehuis Dreamgirls, Oude Stationsweg 43, Bergen op Zoom

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Skye, Privehuis Dreamgirls, Oude Stationsweg 43, Bergen op Zoom

    Naam: Skye
    Leeftijd: 28
    Uiterlijk: Antilliaans
    Kleur haar: Zwart
    Lichaamsbouw: Volslank
    Cupmaat: F
    Siliconen: Nee
    Piercing: Nee
    Tattoo's: Nee

    https://www.privehuisdreamgirls.nl/skye-neveah/

    Mijn ervaring met Skye kan ik niet onopgemerkt voorbij laten komen en dus klim ik in de pen om mijn uurtje met haar te beschrijven!

    Een prachtige Antilliaanse met prachtig mooie volle F-Cup borsten en grote ronde billen. Ze is zeker dikker dan je op de foto's ziet, maar in fijne proportie vond ik. Heerlijk vrouwelijk! Ze heeft een leuke babbel, terwijl ik mij van kleding ontdeed en waste. Nadat ik mij had uitgekleed, gingen we op bed lekker vrijen. Zij nog in lingerie, tongend, strelend, handen die overal heen gingen. Langzaam en teasend ontdeed ze haar zelf van haar lingerie en gretig vergreep ik mij aan haar grote zachte boezem. Kussend, likkend, heerlijk!

    Pijpen deed ze heel goed, zo goed dat ik haar even moest vragen om te stoppen om niet al klaar te komen. Ze nam daarna de tijd voor een body to body massage. Haar borsten omhulde mijn pik, och wat voelt dat toch heerlijk! Gevolgd met een zwoele cowgirl, waarbij ik haar prachtige borsten en billen heerlijk kon vastpakken. De finish was in doggystyle, haar billen lekker schuddend bij elke stoot net als haar borsten wat ik in de spiegel kon zit. Het hoogtepunt kon niet uitblijven

    Daarna samen gedoucht en ik ging weer huiswaarts, dit was een goed einde van mijn werkdag
    Last edited by Citygirl.nl; 13-09-2022, 16:04. Reason: Van Villa Weizigt verplaatst naar Privehuis Dreamgirls

  • #2
    Had Skye vorig jaar ook al eens gehad bij Casa Cherda en ondanks dat kanshebster Anita net als Skye ook in de huiskamer was toch voor Skye gekozen omdat ik wilde weten hoe het met haar zou zijn als ik haar missionaris zou nemen waarbij ze haar dijen zo hoog mogelijk zou optrekken en zo mogelijk achter mijn rug om zou slaan.

    Het voorspel op de bank beneden was al geslaagd met heerlijk en uitgebreid tongzoenen (Skye's beste kwaliteit) aftrekken/strelen en het bevoelen van haar grote joekels.

    Op de kamer lekker doorgegaan met Russisch, tongen, strelen, pijpen en natuurlijk neuken. Heerlijk geil hoor om zo'n lekker ding dat haar benen maximaal spreidt lekker ordinair te liggen naaien. Ik ging dan ook als de brandweer maar dat gaf niks, ik had mijn fantasie ten uitvoer gelegd en het was heel lekker en opwindend.
    Rustig en gezellig nagepraat, gedoucht en weer naar beneden gegaan waar we afscheid van elkaar namen.

    Skye is gewoon helemaal prima en als je haar zoals ik lekker vind om zo nu en dan te 'daten' kom je bij haar totaal en erg lekker aan je gerief!
    Geen liefhebber van een mager figuurtje? Houdt jij van echte volle billen en mooie natuurlijke grote borsten cup F ? Dan bent u een liefhebber van Antiliaanse Skye ;...

    Comment


    • #3
      Skye ontvangt a.s woensdag 29-6 en donderdag 30-6 bij Dreamgirls in Bergen op Zoom onder de naam Neveah

      https://www.privehuisdreamgirls.nl/weekagenda/

      Comment


      • #4
        Kijk aan, dat zijn mooie berichten! Even kijken hoe ik mijn agenda kan ombuigen donderdag Is al bekend op welke tijden ze er is?

        Comment


        • #5
          Van de week bij Dreamgirls geweest en daar een heerlijke tijd gehad bij Skye (Skye-Neveah noemt ze haarzelf nu). Die borsten zijn prachtig, echt zo mooi en vol. Lekkere kont, mooi koppie en geile lippen die ik tijdens het tongzoenen goed heb mogen voelen En diezelfde lippen pijpte lekker, en neuken was lekker stevig met haar schuddende tieten kwam ik in missio lekker klaar. Dat was wat sneller dan de tijd die ik had afgesproken, dus nog een beetje liggen navrijen en ze heeft met nog gemasseerd.

          Comment

          Working...
          X