Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

BastionHotel weigert 2 dames boeken hotelkamer vanwege beroep wat ze buiten uitvoeren

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • BastionHotel weigert 2 dames boeken hotelkamer vanwege beroep wat ze buiten uitvoeren

  Hoorde van de week dat 2 legaal werkende dames in SM Studio Almere geweigerd zijn bij Bastion Hotels voor een boeking voor hotelovernachting (omdat ze daar willen slapen en niet in Nederland wonen) terwijl ze legaal in een legale vergunde studio werken met geldige papieren (wat overigens dat hotel geen bal aangaat), omdat ze niet in de studio mogen slapen. Hoezo stigma tegen sekswerk. Ze overwegen aangifte wegens discriminatie. Willem Holleeder mag toch ook een hotelkamer huren als hij daar geen illegale zaken doet? Wat doet de mening van hotelmanager over een beroep van haar logees er toen, als ze dat beroep buiten het hotel uitvoeren???

  Iemand juridisch onderlegd of dit een interessante zaak is om aangifte te doen tegen Bastion en manager en juridisch een zaak te hebben?

 • #2
  Juristje op zetten en aangifte doen

  Comment


  • #3
   anno 2023 direct aanpakken, iedereen wordt aangepakt als je iemand uitsluit en deze dames doen niets verkeerd en willen juist via de regels werken

   Comment


   • #4
    Wauw het zal je maar gebeuren als dame, lijkt me heel naar. Probeer je juist het goede te doen, wordt je alsnog zo behandeld.

    Dit is weer een voorbeeld waarbij van een bedrijf wordt verwacht dat ze iets doen tegen illegale praktijken, terwijl ze de kennis en kunde niet kunnen hebben om het goed te beoordelen. Bij banken hetzelfde verhaal.

    Hotels moeten zich ook verantwoorden als blijkt dat er illegale prostitutie plaatsvind en kunnen er boetes voor krijgen of zelfs gesloten worden, dus het is begrijpelijk dat ze proberen dat te vermijden en proberen de signalen op te vangen. Er zijn zelfs speciale online cursussen voor, o.a. Gemeente Amsterdam bied deze actief aan bij hotels. Maar probeer zo'n inschatting maar eens te maken als de situatie zich voordoet.

    Het is zoals zoveel mensen denken. 'Waar rook is, is vuur'. En op dat onderbuik gevoel blijven voortborduren.

    Comment


    • #5
     bij inchecken zijn er nog geen illegale zaken gebeurd, dus hotel is gewoon verkeerd bezig

     Comment


     • #6
      Schandalig, en dat in 2023, nooit meer bastion hotel voor mij

      Comment


      • #7
       Slecht verhaal hoor van Bastion!!

       Discriminatie van prostituees is iets van alle tijden, dat is niks nieuws. Het gebeurd helaas, het is iets wat in de mens zit, dat krijg je niet zomaar weg.

       Comment


       • #8
        Ik hoop dat de 2 dames en SM Studio Almere hier werk van gaat maken.

        Comment


        • #9
         Het is ook mogelijk, dat deze dames in het verleden in dit hotel GEWERKT hebben en daardoor op de zwarte lijst staan. Wij kennen de voorgeschiedenis niet!!!

         Het is ook mogelijk, dat ze in het verleden nachts visitie krijgen van mannen en dat het hotel dit NU op voorhand wil uitsluiten.

         Het is ook mogelijk, dat deze dames hier ook hebben (langdurig) overnacht,en plotseling niet meer kwamen, waardoor te goede trouw nog een onbetaalde rekening ligt.

         Zomaar een aantal redenen, waarom dit hotel hun de toegang TERECHT kan verbieden. Zonder dat sprake is, van RASISME of DISCRIMINATIE.

         En denk hier ff over na, iedere DVP mag zonder opgave van reden een klant weigeren. Waarom zou een hotel dan dit recht niet hebben?

         Comment


         • #10
          Nee 1 dame was voor het eerst in Almere. En beide zijn Meesteressen die een legaal ingerichte SM kamer huren volgens de regels en netjes een hotel boeken voor slapen. Dames kan je niet zomaar weigeren als ze niets verkeerds hebben gedaan en anders had het hotel ze daarmee wel geconfronteerd, nu vroegen ze juist door op beroep etc puur op hun gevoel wat zijn eventueel voor beroep hadden door afkomst en looks wellicht.

          Comment


          • #11
           Vraag mij alleen af hoe weet het hotel welk beroep de dames uitoefenen? Mij wordt nooit gevraagd welk beroep ik heb als ik een hotelkamer boek? Heel bjzonder dit.

           Comment


           • #12
            Ze werden gepushd en bleven maar doorvragen aan de dames waarvoor ze in Nederland waren, uiteindelijk vertelden ze dat maar wel waar ze werkten en alleen voor hotel overnachting kwamen

            Comment


            • #13
             Ze mogen je zonder overtreding op voorhand van een beroep wat je elders uitvoert niet weigereb. Wat denken ze wel?

             Comment


             • #14
              Zolang twitteraccounts van privehuizen en sexwerkers worden opgeschort, pinmobiel contracten van privehuizen worden opgeschort, sexwerkers zonder ovrrtreding hotelhuisregels worden geweigerd in hotels, is er anno 2023 geen verbetering in dit zogenaamd tollerante land waar inclusiviteit gepredikt wordt en racisme bestreden wordt, een farce en een lachertje om diep voor te schamen

              ABNAMRO EN BASTION HOTELS DUS EEN TOONBEELD VAN DISCRIMINATIE

              Comment


              • #15
               De fik erin zijn toch bagger hotels, die vrouwelijke manager zal wel gefrustreerd zijn dat ze dat ze dames voor zich ziet die in 1 uur meer verdienen dan zij in 1 dag

               Comment


               • #16
                ik heb het eens nagevraagd bij een jurist in mijn kenissenkring die wel ruimdenkend is, haha, anders had ik het niet durven vragen, die zegt dat de dames zeker kans maken om dit aan te geven

                Comment


                • #17
                 Denk dat die dames zich focussen op hun werk en daar toch niet meer willen slapen na zo'n behandeling. Media pikt het ook niet op en de echte illegale prostitutie groeit maar door zie ook groot artikel in het AD

                 Comment


                 • #18
                  We leven in een moderne tijd, maar sommige mensen en brdrijven horen gezien hun manier van denken en handelen geen bestaansrecht te hebben.🤬

                  Comment


                  • #19
                   Is Nederland niet zo openmindend meer?

                   Comment


                   • #20
                    op hun site hier https://www.privehuisalmere.nl/nieuws/ staat het ook al

                    Comment


                    • #21
                     Kunnen we niet met zijn allen daar fake boekingen doen bij Bastionhotel?

                     Comment


                     • #22
                      Lol, why not

                      Comment


                      • #23
                       En hotel nog niet in de fik gestoken?

                       Comment


                       • #24
                        Vuurwerkbommetje

                        Comment


                        • #25

                         Dit is wel heel weird en naar zeg

                         Comment

                         Working...
                         X