Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Maud, Privéhuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Maud, Privéhuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

    https://www.privehuislacloche.nl/maud/

    * Nederlandse
    * Brunette
    * 33 jaar
    * Slank
    * 1.71m
    * C-cup (echt)
    * Bruine ogen
    * Tattoo's: ja
    * Piercings: ja
    * Rookt niet

    Net geweest, enorme leuke dame met fraaie lingerie tip top gekleed daarin en zeer vriendelijk. Ik heb een top girlfriend experience met haar meegemaakt met tongzoenen en deepthroat pijpen erbij. Vol passie en zeer aangenaam gezelschap kan ik zeggen. Ziet er ook goed uit, ze heeft iets van Jaimy van House of Dreams weg. Zeer goede versterking voor La Cloche!

  • #2
    Mooie slanke vrouw, dertiger denk ik en met echte volle borsten. Heel spontaan en vriendelijk in haar omgang. Ook sex geweldig en opwindend met haar.

    Comment


    • #3
      Vandaag een geweldige date gehad met Maud, was net nieuw vandaag , dus dat moest ik even gaan bekijken, nou wat een feest met Maud, heerlijk zoenen en vrijen, als of je met je eigen vriendin aan het zoenen bent, wederzijds goede klik, uur vloog om, Maud dank je wel tot de volgende keer, hou de agenda goed in de gaten wanneer je er weer bent !!! 😘😘😘😘

      Comment


      • hammie
        hammie commented
        Editing a comment
        Deze week heb ik een bezoekje gebracht aan de schitterende Maud. Gelukkig kun je nu de foto's van haar op de website van House of dreams zien 😍 (schitterend gedaan overigens) Een prachtige slanke dame met echte C cup borsten. Heerlijke rondingen en een goede billen. Bij binnenkomst werd ik welkom geheten door een vriendelijke gastvrouw. Maud kwam zich gelukkig ook voorstellen en daar heb ik gelijk gebruik van gemaakt want er kwam gelijk een brede grijs op mijn gezicht. Zo mooi! Het langere haar, een mooi setje ik dacht die neem ik mee voor een half uurtje.
        Eigenlijk was een half uurtje wat te kort want na een paar standjes ging de tijd toch wel erg snel. Uiteindelijk lekker in missionaris standje klaar gekomen.
        Pijpwerk was ook dik in orde al moest ik oppassen niet te snel klaar te komen. Naast de goede sex kun je ook leuk met haar kletsen over allerlei dingen. Ze doet haar best om het naar je zin te maken en met een lekker gevoel weer uit de kamer te vertrekken. 😀 Wat fijn dat house of dreams steeds weer dames met kwaliteit weet aan te trekken en nu hopen dat het in het weekend ook nog iets meer bezetting komt zodat het voor mij iets makkelijker is om weer het reisje naar het droomhuis te maken. Conclusie: een sessie met Maud is zeer de moeite waard (check de foto's maar eens!) Maar in het echt is ze nog mooier!
        Veel succes verder Maud en veel bedankjes🤗

    • #4
      Vandaag weer bij Maud geweest want vorige x was mij zeer goed bevallen., en nu zelfs nog beter!

      Comment


      • #5
        Vandaag ben ik ook naar Maud geweest.
        Wauw wat was het heerlijk.
        Wat een leuke lieve schat van een vrouw is dat zeg.
        Ik ben een heel stuk blijer weer naar huis gegaan dan toen ik er heen ging.
        Echt een fijn en prettig karakter ,
        en wat een heerlijk lijf heeft ze.
        leuke gesprekken
        kan je met haar ook hebben
        Dit kan niet de laatste keer zijn dat lijkt me sterk.
        ​​​​​​dat hoop ik niet in ieder geval, ze is nog niet lang bezig in deze branche ,maar ik hoop nog heel lang.

        Comment


        • #6
          Maud heeft al enige ervaringen elders in het land in een privehuis en is een ervaren vrouw in sex en dat is te merken aan de kwaliteit en passie die ze toont en ook zag en merkte ik plezier in haar manier van handelen en doen tijdens de sex. Ook netjes verzorgd, mooie sexy lingerie en ze zoende ook lekker en intens. Ook pijpte ze me heerlijk en moest ik al oppassen niet te snel te komen want ik wilde zo lekkere vrouw ook graag neuken natuurlijk en zo gezegd en zo gedaan

          Comment


          • #7
            Vandaag een bezoek gebracht aan Maud. Geweldig. Ten eerste een bloedmooi vrouw in prachtige lingerie. Daarnaast weet ze hoe je een man moet verwennen. Vrolijke babbel, intelligent, en ze weet wat seks is.
            heerlijk pakketje er bij genomen en een uur in de hemel. Ronduit topklasse.

            Comment


            • #8
              Maud is nu wel stiekum 1 van mijn favorietjes geworden. Zo heerlijk om met haar sex te hebben en te genieten van haar lichaam en aanrakingen.

              Zoent overheerlijk en ze weet je de hele tijd met haar aandacht en passie te triggeren😊

              Comment


              • #9
                Wauw, wat een leuke vrouw is Maud! Ik was meteen verkocht toen ze zich voorstelde. Super vriendelijk en aangekomen op de kamer even doorgesproken wat mijn wensen zouden zijn. Nou, die heeft ze meer dan waargemaakt. De vonken vlogen er vanaf! Bedankt Maud en tot snel!

                Comment


                • #10
                  Vorige week met Maud afgesproken. Dat was onverwachts genieten. Wat een heerlijke relaxte dame is Maud! Op de gezellige kamer ontvangen en na een korte babbel en kennismaking lekker de kleren uit en onze (huid)honger gestild met vurige activiteiten op bed. Dat was genieten. Dankjewel, Maud.

                  Comment


                  • #11
                    Galante en real passion woman deze Maud. Ook fraaie lingerie en hoge hakken aan, een dame die haar vak goed verstaat.

                    Goed opgebouwd voorspel met teasing en speels elkaar verkennen en verwennen. En zo op naar vurige spetterende sex met geen remmingen. Vond dit een geweldige topervaring met alles erop en er aan en ik zou nu alweer naar Maud toe willen gaan🙃

                    Comment


                    • #12
                      Op de bonnefooi richting La Cloche. Ik was bewust zonder afspraak gegaan omdat ik mij wilde laten verassen met een aantal nieuwe namen en dames die ik nog niet eerder gezien heb. In de hoop dat de meesten natuurlijk zich willen voorstellen. Er waren 4 dames die kwamen, waarvan ik er met 1 al een keer gekamerd had. Ik moet zeggen dat ik de keuze lastig vond. Vooral omdat ik nu voor het eerst ook Cindy zag (hoe kun je daar in godsnaam niet voor willen kiezen) en ik haar ook heel graag een keer zou willen ontmoeten op de kamer, maar je moet toch kiezen en ik koos nu voor Maud.

                      Aangezien Maud meekreeg dat ik een prijs had gewonnen en we het er even over hadden hebben we het over recensies gehad en zal ze waarschijnlijk dit ook lezen. Dat is niet de reden van mijn enthousiasme. Als het niet goed was of als er op- en aanmerkingen zijn dan staat zij er voor open en dat was al een fijn begin.
                      Iets wat ik ontzettend prettig vind bij DVP's is inzet en het gevoel geven dat je welkom bent en lekker kan genieten. Dat is iets wat je bij Maud direct ervaart. Naast dat ze er sexy uitziet in lingerie is ze direct gezellig en relaxed. Maud is nog niet zo lang bezig in het vak en ik weet dat veel wandelaars het prettig of leuk vinden als een dame je 'helpt' bij het wassen. Dit deed Maud niet en ik vind dat niet perse erg, maar dat is iets wat DVP's , als ze daar natuurlijk zin in hebben, rekening mee kunnen houden.

                      Eenmaal op het tijgerprint lagen we nog even te kletsen. Ik had als extra TZ en PZC en Maud begon mij heerlijk te zoenen. Dat voelde fijn en goed, maar vooral haar lichaam op mij voelen en haar mooie billen even vasthouden was superfijn. We hebben heerlijk een tijd zo gespeeld tot Maud mij heerlijk begon te pijpen. Dat deed ze heerlijk. Er was een bepaald moment dat ze echt even een goed ritme te pakken had. Dat was echt superfijn. Uiteindelijk komt dat moment dat de condoom tevoorschijn komt en ze vroeg mij welke standjes ik zou willen doen. Terwijl we het daar kort over hadden en het condoom omging was even het momentum weg. Maud deed het condoom om en probeerde mij weer hard te maken, maar dat ging niet direct.

                      Dit kan zo'n moment zijn dat je even helemaal niet meer op goede sterkte komt en dat gaat dan in je hoofd zitten. Ik stelde voor dat we anders even doorgingen met zoenen en dat ze lekker bij mij kwam liggen om even de focus te verschuiven en ja hoor: het zoenen, het genieten van haar borsten, haar heerlijke billen in mijn hand en ik voelde het al weer groeien. Maud gaf aan dat ze graag bovenop zit en ik vind dat ook een goede standje om mee te beginnen. Het is meestal het standje waarin ik het het langst kan volhouden en met DVP's, zeker als ik ze nog niet ken, is dat soms wel een uitdaging, dat lang uithouden.

                      Maar zo werkt het met Maud niet. Zij weet haar heupen zo te bewegen en gaat heerlijk op een neer. Het gevolg is direct extase. Superlekker, maar ik kon het gewoon niet lang volhouden. Dit hoop ik in de nabije toekomst nog eens beter te doen, want herhalingsgevaar is er zeker en de volgende keer weet ik wat mij te wachten staat met deze geweldige vrouw. Na de seks hebben we nog even fijn gekletst en heb ik ook nog een heerlijke massage gehad.

                      Een goed begin van mijn weekend.

                      Comment


                      • #13
                        Maud is 1 van die nieuw toppers bij La Cloche. Eentje die het hele erotische spel van A naar Z beheerst. Je vergeet ff de stress van de dag en waant je ff in een andere magische erotische wereld

                        Comment


                        • #14
                          Was vorige week op zoek naar een nieuwe uitdaging
                          ik kwam Maud tegen op de site
                          wouw wat een vrouw
                          eerst een lekkere massage daarna een heerlijke pijp beurt
                          en heerlijk geneukt meerdere standjes
                          waar bij Maud heerlijk klaarkwam
                          dus Maud je ziet me gouw weer terug
                          xxx pet

                          Comment


                          • #15
                            Ik had nog niet eerder de tijd om iets te schrijven maar nu toch even ervoor gaan zitten. Ik kom al wat jaartjes bij La Cloche en heb verschillende meiden onder en boven op mij gehad. Om mijn maandelijkse bezoek aan La Cloche voor te bereiden zag ik op de site Maud. Ik had nog niet eerder met haar afgesproken en was best nieuwsgierig geworden naar haar gezien de foto's. Na de kennismaking en de wasbeurt (die ik zelf moest doen) had Maud zich al op het bed gevleid, dat aangezicht bracht mijn vriendje meteen ik actie, eerst lekker tongzoenen wat ze heerlijk deed begon ik haar nek en borsten te zoenen en te likken ik zag dat ze daar zichtbaar van genoot.. Ik belande op de plek waar haar benen bij elkaar kwamen en ze was behoorlijk nat. Ik heb haar klaar gebeft. Na even bijkomen begon ze mij te pijpen en ik moet me echt inhouden. We hebben verschillende standjes gedaan en ook 69 maar daar kon ze niet op concentreren zei ze (2 dingen op hetzelfde moment) Ik heb haar de 2e keer klaar gebeft en was uitgeteld. Uiteindelijk heb ik het condoom in haar volgespoten en hebben we nog even wat gekletst. Dan ik een uur snel om maar ik ging met een lekker gevoel de deur uit en voelde mij zeer voldaan. Bedankt Maud tot de volgende keer.

                            Comment


                            • #16
                              Klassemeid, klassesex, klassetijd. Maud is voor mij een yeah wow girl😊

                              Comment


                              • #17
                                Wat een leuke en goed uitziende vrouw is dit zeg. Mooi slank vrouwelijk sexy body. In fijne lingerie, nylons en hoge hakken gestoken. En een verfijnde smaak.

                                Sensueel bewegend en teasend en fijn luisterend oor en energie en een zeer goede hartstocht tijdens het minnespel. Haar lippen en tong wisten duidelijk de weg en ook met veel gevoel en een opwindende manier van vrijen en seks hebbende ik heb intens genoten van Maud en zal haar zeker snel weer gaan bezoeken😃

                                Comment


                                • #18
                                  Afgelopen keer een uurtje over dus bij Maud geweest. Dit was mijn tweede bezoek bij Lacloche. Dit keer bij een andere vrouw (ik wil ze allemaal wel proberen😋). Maud is superleuk en heeft een geweldig lichaam. ze stelt je op je gemak en vraagt naar wat je lekker vind (er zijn weinig taboes bij haar). Ze kan heerlijk tongzoenen en kreunt geil (niet te zacht, maar ook niet overdreven pornstarexperience). Goede gesprekken gehad. Dankjewel Maud!
                                  Ik ben benieuwd wie ik de volgende keer tegenkom bij de kennismakingsronde😋

                                  Comment


                                  • #19
                                    Heerlijk genoten met Maud! Deze dame weet je echt te verleiden naar een next level.
                                    Haar manier van doen en aankijken geeft de klant een echte GFE! Ze heeft een prachtig figuur met de juiste rondingen op de juiste plek. Ik ga zeker vaker (klaar)komen bij deze prachtvrouw.

                                    Comment


                                    • #20
                                      La Cloche is weer een topper rijker. Ik kan niet anders zeggen. Alles wat andere geschreven hebben klopt als een bus.
                                      Maud zorgt voor een echte GFE experience vol passie en met een prachtig lichaam

                                      Comment


                                      • #21
                                        Helemaal mee eens, eentje van het kaliber Fabienne (HoD). Wat ook een prachtige nieuwe foto’s op de site

                                        Comment


                                        • #22
                                          Ik heb twee keer een heel aangename date mogen beleven met Maud. Dat komt door haar open persoonlijkheid en haar prachtige lichaam. Ze kan bovendien erg goed masseren. De seks en de hele beleving komen dicht in de buurt van mijn helaas gestopte favoriet Jasmijn.

                                          Comment


                                          • #23
                                            Ik durf wel te zeggen en te schrijven dat Maud 1 van de huidige toppers is van Privehuis La Cloche en House of Dreams want Maud werkt vaak 1 dag dacht de maandag, in Amersfoort en dan nog rolerend 1 of 2 dagen in de week in Utrecht.

                                            Met name in Utrecht is het percentage topdames ten opzichte van de totale groep dames die daar werkzaam zijn hoog. Ook van Maud zijn onlangs mooie nieuwe foto's gemaakt die ook overeen komen met de werkelijkheid.

                                            Een mooie slanke goed uitziende vrouw die ook smaak heeft qua fraaie lingerie, en ook mooi gemanicuurd sensueel en relaxt in omgang met fatsoensnormen en een open positieve houding en ook sexueel open minded en vol passie. Zo zie ik een vrouw graag

                                            Zoenend een geweldige verleidster en ook verder in het minnespel een geweldige minnares met oog voor gevoel en detail. Ik ben zeer positief onder de indruk van Maud!

                                            Comment


                                            • #24
                                              Wat is er beter dan een geweldig jaar afsluiten bij onze toppers van La Cloche.
                                              Vandaag bij Maud geweest.
                                              Maud is een leuke dame met fraaie lingerie die alles eraan doet om het naar je zin te maken.
                                              Tongzoenen en (deepthroat) pijpen zijn top bij haar. Vol passie zorgt ze ervoor dat je in de 7e hemel komt.
                                              Maud bedankt en tot in 2024!!

                                              Comment


                                              • #25
                                                afgelopen week deze dame bezocht , ben al wat ouder.
                                                maar Maud is een wat rijpere dame die ik ook kan laten meegenieten en ze vond dat ik nog uitstekend in diverse standjes het nodige presteerde want na een half uur bezig te zijn geweest hadden we het beide erg warm 🥵😂😇
                                                en was super Maud 👍😘

                                                Comment

                                                Working...
                                                X