Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Lara, Privehuis Almere, Josephine Bakerstraat 29

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Lara, Privehuis Almere, Josephine Bakerstraat 29

    • Lara
    • Nederlandse
    • 25 lentes
    • 1.70m
    • Bruin haar
    • Blauwe ogen
    • D-cup Borsten
    • Normaal postuur
    https://www.privehuisalmere.nl/lara-2/

    Dit is inderdaad een leuke nieuwe verschijning en echt mooie meid van midden 20. Denk Nederlands met iets van Oost Europese roots? Sprak wel goed Nederlands hoor. Mooi lichaam, knap gezicht, en goede lekkere sex met vol inzet van haar. Tongen was lekker en opwindend, en diverse standjes neuken ook, en ook haar pijpkwaliteit zijn zeer goed te noemen. En ik vond haar vriendelijk en wat geils hebben in omgang en sensueel, precies wat ik zoek bij een dame van plezier. Ontvangst discreet door een vriendelijke gastvrouw en geen andere mannen tegengekomen en makkelijk bereikbaar via A-1 en A-6, en gratis parkeren dat is ook wel eens een verademing in de randstad Kreeg ook nog met de tijd die over was een fijne erotische massage en mocht haar op einde beffen in 69 standje terwijl ze mij met olie voor een 2e keer liet komen. Echt ok deze nieuwe Lara!

  • #2
    Prive huis Almere is voor mij persoonlijk een thuiswedstrijd woon er om de hoek dus heerlijke wandeling gemaakt naar deze perfecte locatie. Gekozen voor Lara haar foto's en verhaal spraken mij aan.

    Lara is een mooie verschijning prachtig lang haar en een mooie heerlijke lach en dat in combinatie met een prachtig lichaam in een dito setje lingerie.... om te smelten....Lara is een heerlijk lieve meid die me meteen op me gemak stelde zelf was ik nogal zenuwachtig vandaar.

    Even heerlijk onder de douche, een super massage verder geen details of wat we gedaan hebben dat blijft toch altijd persoonlijk en ik kan me voorstellen dat dat voor iedereen anders kan zijn.

    Lara bedankt voor een super uurtje ! kom snel weer bij je langs XXX

    Nico

    Comment


    • #3
      Dit is een leuke sexy dame, mooi figuur en knap gezicht. Locatie is best goed bereikbaar, met vrij parkeren op een soort mini bedrijven terrein. Sfeervol van binnen, van buiten zou je niet zeggen dat er een privehuis gevestigd is. Lara nam mij mee naar haar mooie kamer en schoon ook, met sfeerlicht en ruime douchecabine waar ik mijzelf kon douchen, wel zo prettig voor de sex. Bij het afdrogen kwam ze speels naar mij toe en zoende mij subtiel op mijn schouders en mijn nek en droogde ze met mij mee, dat was opwindend en subtiel en zo werd er de toon gezet voor een lekkere intieme vrijpartij die voorbij zou vliegen omdat ik genoot van Lara.

      Het uur werd ook volledig volgemaakt ook toen ik klaar was gekomen na het neuken, toen nog ff gedoucht en op bed wat na geknuffeld met subtiel was masseren en voelen bij elkaar. Ja leuke lekkere meid!

      Comment


      • #4
        Ik ben wel eens bij Lara geweest. Ik vond het een mooie meid die overeenkwam met de foto’s. We hebben gedoucht en seks gehad en ze heeft me gemasseerd. Ze is slim onderhoudend en heel gezellig . Ik had van te voren gevraagd of ik haar in haar gewone kleren kon ontmoeten en dat ik haar dan al voelend mocht uitkleden. Dat was geen probleem en dat was ook zoals afgesproken. Mijn minpunt is dat ze tijdens de vrijpartij pas duidelijk maakte dat ze niet wilde dat ik haar befte. “Dat doe ik niet” zei ze. Later las ik in de advertentie dat ze dat WEL doet. Dat was achteraf een afknapper. Ik ben wat ouder dus dat zou het kunnen zijn. Dat kan zijn dat je daar op afknapt. Als het tot een volgende afspraak komt ga ik dat zeker vooraf met haar bespreken

        Comment


        • #5
          Lara is mooi schattig en geil!
          Ze heeft een heel goed lichaam en hele mooie lange haren en ook niet geheel onbelangrijk een mooi gezichtje.

          Ben al meerdere keren bij haar geweest.
          De eerste keer was wat onwennig, maar daarna werd het bij elke keer beter!

          Lara begint graag met samen douchen, waarbij tongzoenen en het strelen al begint!
          Verder ging ze goed mee in wat ik wilde, vaak was dat een lekkere geile ontspannen gfe.
          Ze kan goed pijpen, als ze dat doet zodat je haar heerlijke kont in de spiegel ziet dat is zo geil!
          Haar beffen is ook zeker geen straf, ze kan er van genieten en standje 69 is ook heerlijk.
          De standjes intiem die ik wilde doen hebben we ook altijd gedaan.

          Als ik vroeg klaarkwam gingen we voor een tweede ronde of gaf ze me nog een massage.

          Lara is lekker speels, lief en geil!

          Jammer genoeg is ze al een tijdje niet meer in almere geweest.

          Comment

          Working...
          X