Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Lady Thalea, Bizarradies SM Studio, Peter Andersstrasse 4b, Munchen

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Lady Thalea, Bizarradies SM Studio, Peter Andersstrasse 4b, Munchen

    Thalea.freemail@yahoo.de
    +49 176 36 72 29 57
    Twitter.com/Ladythalea
    domina-thalea.de
    https://www.smstudio-amersfoort.nl/lady-thalea/
    https://www.smstudio-almere.nl/lady-thalea/

    Weer een nieuwe knappe Domina uit Duitsland die naar ons Nederland toekwam, vanwege de sluiting daar in Duitsland nog van het corona virus. Lady Thalea, de foto's en haar website beloofde veel goeds en ik ben dus gisteren bij haar in SM Studio Almere geweest waar ze deze week en deel van volgende week ook is en zondag nog in Amersfoort, samen met haar vriendin Kinky Jay. Nou ik heb een uitstekende SM sessie met een erotische kwinkslag en tease & denial meegemaakt. Ze is goodlooking, Engels is ok, haar Duits is beter. Ik kreeg een gevarieerd spel waarbij ik ook op de sling genomen werd door Thalea op verschillende manieren. Prachtig gezicht en borsten en mooi slank figuur en prachtig fetish gekleed. Mijn tepels gloeien ook nog na van haar doortastende aanpak. Ja zeker een welkome aanvulling voor in de kinky BDSM scene in Nederland

  • #2
    Heb haar ook bezocht toen ze in Nederland was, maar nog geen tijd gehad om over te schrijven en ik las dat ze komende week weer kwam zie ook https://www.smdome.com/lady-thalea-w...-in-september/ en www.smstudio-almere.nl/agenda
    Nou knappe slanke professionele Blonde Meesteres die momenteel blond haar heeft. Mooie grote borsten, mooie ogen die het spel en interactie met haar ook al spannender maken en dat alles in een goede setting van een ruime grote sfeervolle SM kamer.

    Geil en opwindend teasingspel waarbij ze duidelijk de leiding heeft en dominant blijft, om later afwisselend mijn pik, kontgaatje, tepels te gaan gebruik en misbruiken waarbij ze haar lichaam goed gebruikt en ook de nodige speeltjes. Fisting goed opgebouwd en wisselend en op het einde heftig slingerend in de ruimte grote sling die in de kamer aan kettingen hangt.

    Een Meesteres met toplooks en die weet waarmee ze bezig is!

    Comment


    • #3
      Met groot plezier heb ik vandaag een sessie ondergaan bij Lady Thalea. Zij is samen met Kinky Jay nu in Nederland, haar had ik vorige keer bezocht. Maar nu dus haar Duitse collega Lady Thalea.

      Een echt mooie blonde dame met fantastisch grote borsten (Cup F). Een aardige vrouw, maar ik kon mijn ogen niet van haar afhouden tijdens het gesprekje en ik was al keihard voordat we begonnen.

      Ik ben gegaan voor een soft-kinky sessie met fetish elementen. Ze ontving me in fraai latex waar ze me flink mee teasde, ik mocht het laten glimmen met mijn handen, het likken en ruiken.

      Ook haar heerlijke borsten en tepels heb ik mogen kussen en likken.

      Met blinddoek en bondage wist ze mij goed te prikkelen, door met radarwieltje of haar nagels over bepaalde lichaamsdelen te gaan en met een flogger een klein tikje her en der, met goede spanningsopbouw. Ze kan ongetwijfeld veel harder ook, maar ik had gevraagd om het soft te houden.

      De finale was haar strap-on, waarmee ze me lekker neukte terwijl ze me opwindend aankeek. Ik mocht mijzelf aftrekken en kwam klaar vanuit mijn tenen!

      Ik kon mij na afloop even opfrissen en bij het verlaten van de kamer kwam ik Kinky Jay ook nog tegen, die mij herkende van de vorige keer. Bij een volgend bezoek de spaarpot even omgooien om een trio mee te maken van Kinky Jay en Lady Thalea, dat moet ultiem zijn!

      Comment


      • #4
        Ik wil graag mijn ervaring met Lady Thalea met jullie wil delen. Deze Lady die vanuit Duitsland opereert was afgelopen maand weer voor een paar dagen in Nederland. Via haar whatsapp nummer meldde ik me aan voor een eerste sessie. Die plande we voor einde middag/begin avond en dan 1,5u. (= €300,-). Zoals gebruikelijk vraagt de meesteres vooraf je ervaringen, je wensen en je do's en dont's. Zo ook Lady Thalea. Ik wilde een stevige sessie, die alleen de meer ervaren meesteressen je kunnen bieden. Mijn wens was duidelijk voor haar.

        Ze ontving in Almere, voor de geroutineerde bdsm-liefhebbers een bekende locatie. Ik moest even wachten en had natuurlijk op haar website gekeken, waar prachtige foto's staan. Maar haar verschijning bij binnenkomst was tot de verbeelding sprekend. Hoge hakken en een prachtige 'costume' aan. We hadden een prettig gesprek en we bespraken alle details uit mijn bericht nog even. Daarna moest ik een douche pakken en naakt voor haar gaan staan.
        Het zaakje beneden werd afgebonden, de blinddoek ging om, mijn handen en voeten werden vastgebonden en ik werd vastgezet in een hoek, waar ze een volleerd bondagespel vervolgens afspeelde. En toen dat gebeurd was, waren mijn tepels haar doel van torture. Klemmen, nagels en electro werden gebruikt om grenzen te verleggen en daarnaast werden ook mijn ballen op soortgelijke wijze gepijnigd. Lady Thalea is bloemooi en je bent bereid om ver voor haar te gaan en dat weet ze en ze maakt er dus ook handig gebruik van, door de pijn af te wisselen met 'beloningen'. Een fluistering in je oor, een aai op gevoelige lichaamsdelen. Het is allemaal aan haar goed besteed.

        Na een tijd werd ik 'bevrijd' van haar andreas-hoek en werd naar het bed gedirigeerd. Nog steeds met masker op. Op het bed werd ik geketend aan handen en voeten, waarna zij verder ging met haar spel. Natuurlijk werden de gevoelige tepels keer-op-keer opnieuw door haar 'gegijzeld' en werd mijn pik steeds meer onderdeel van haar spel. Daar maakte ze handig gebruik van door in mijn anus een dildo te schuiven die de gevoeligheid aardig omhoog deed schroeven. Met behulp van poppers bracht ze me verder in de trance die ze voor ogen had voor haar ultieme einddoel en uiteindelijk resulteerde met naalden door mijn tepels heen. Ik had haar verteld dat Mrs. Samantha dit na een aantal sessies bij mij had gedaan en ik de grenzen die zij mij leerde als heel bijzonder en verslavend was gaan ervaren. Lady Thalea vond dit een plezierige uitdaging en ging direct tijdens deze 1ste keer naar dit niveau. En ik vind die naalden wel een gevoel van extase geven.
        Echter door haar spel en dit alles was ik zo gevoelig geworden dat ik voortijdig de sterren van het universum zag. Dus voor de volgende keer denk ik dat ik mijn gevoeligheid een avondje ervoor een handje moet helpen ;-)

        Lady Thalea is een echte aanwinst voor de liefhebbende BDSM-ganger. Ik weet niet of ze in November gaat komen, vanwege al Covid-perikelen die er nu weer zijn. Maar ze is het wachten meer dan waard.

        Comment


        • #5
          JaJa beste mede-BDSM-wandelaars, we zijn weer op pad. Wat lekker toch!
          In mijn ontdekkingstocht en BDSM-Fetisj-Tour een afspraak gemaakt met Lady Thalea. De godin van onze Oosterburen met Frans-Duitse roots in haar. Adembenemend mooi en ook in het gesprek heel aardig, totdat....(dus let op waar je 'ja' tegen zegt). Via WA had ik vlak voor het ontsluiten van ons land al een afspraak met haar gemaakt en verder de dagen erna een lijstje gestuurd van do's & dont's en ideeën voor onze ontmoeting. Dit keer een 2u-durende sessie in 1 van de kamers in Almere.
          Al de trap oplopend in het huis stond daar Lady Thalea. In een prachtig rode outfit, deels haar been zichtbaar met een fraaie tatoeage. Lange blonde haren die over haar schouder vallen en een oogverblindende sprankeling in haar ogen. Tjonge, dat is pas 'thuis komen'. Ze heeft een andere kamer, waar ze wel content mee is, gezien de gevarieerdheid aan mogelijkheden. We hebben tijd, dus we beginnen gewoon met een ontspannen gesprek over de afgelopen periode. Lady Thalea heeft tijdens de lockdown in Duitsland weinig gedaan of kunnen doen, gevolgd door een schaterende lach. Maar we zijn natuurlijk blij dat we weer op terrassen kunnen zitten en dat ze weer professioneel aan de slag kan. Thalea stelt een rollplay voor waarbij we elkaar ontmoeten in een bar en we nu bij haar thuis zijn aangekomen (je zou zo'n meid toch in een bar tegen het lijf willen lopen ;-). Het spel begint rustig aan, maar het initiatief van de stappen, ligt duidelijk bij haar. Ik verzet me niet, want na een jaar heb ik wel zin in een mooie sessie. Ze dirigeert me naar de bondagestoel en ik wordt goed gefixeerd en geblinddoekt. Dan voel ik haar zeer lange nagels mijn tepels uittesten. Ze heeft maar 1 doel, dat ik deze nog dagen erna ga voelen als ik een shirt aan doe. Ook mijn jongeheer neemt ze onderhanden, waarbij ze de pijn 'verzacht' door de sensuele mindplay. In de 2e ronde belandt ik op de kooi met mijn benen in de beugels, een dwangbuis aan en een kap over mijn hoofd die de Lady kan gebruiken voor een breathplay spel. Totaal vastgezet, kan ik armen en benen niet meer bewegen en is dit keer echt alle zicht verdwenen, met af-en-toe een kleine opening voor wat spaarzaam zuurstof. En zo worden pik en anus in tal van mogelijkheden getest en voel ik mijn ballen met de minuut pijnlijker worden; de goede muziek en een beetje poppers brengt me in een heerlijke kadans en trance. En zo beleef ik weer het ultieme gevoel van een mooi opgebouwde BDSM-sessie. Ja, de BDSM-dames zijn echte pro's waar velen in andere gebieden van kunnen leren. En ik....ik ga weer lekker touren.
          Voor de liefhebbers: Thalea zal af-en-toe in NL zijn. Ze vindt de reistijd en toch ook wel volle dagen hier om een beetje ook financieel plezier voor haarzelf hieruit te halen best intens. Nu is ze samen met Kinky Jay in NL; de volgende tour waarschijnlijk met Lady Belle.
          Ik vind de 'Duitse' dames een aanwinst voor het Nederlandse speelveld. Hopelijk gaan er dit jaar een paar meer de grens onze kant oversteken en anders moeten wij meer richting Stuttgart.

          Comment


          • #6
            Heb deze dame gister geappt maar ze zegt dat al volgeboekt is voor de rest van de week en zaterdag
            Betwijfel het maar oke

            Comment


            • #7
              Originally posted by mocroloper View Post
              Heb deze dame gister geappt maar ze zegt dat al volgeboekt is voor de rest van de week en zaterdag
              Betwijfel het maar oke
              Het zou zomaar tock kunnen; ze vertelde me dat veel vaste klanten ervoor zorgen dat ze een volle agenda heeft. Daarnaast heeft ze de voorkeur voor wat langere sessies, minimaal 1,5-2u.

              Comment


              • #8
                klopt ik was ook te laat en het is na 5 maanden erg druk, Mrs Vernice was volgeboekt in Amersfoort, bij Mrs. Michela was ik ook te laat voor een afspraak en Thalea was ik ook te laat

                Comment


                • #9
                  Ja zal wel dan waar zijn. Ze vroeg of ik langs kinky Jay wilde blijkbaar heeft die een trio actie met Katherina voor 300. Heb nee gezegd Die kinky jay heeft veel minder looks dan thalea

                  Comment


                  • #10
                    Smaken verschillen natuurlijk, maar Kinky Jay is wel een knappe vrouw vond ik. Zou niet willen zeggen dat haar looks minder zijn. Anders, ja dat wel.

                    Comment


                    • #11
                      Komt Lady Thalea nog een x naar Nederland?

                      Comment

                      Working...
                      X