Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Op basis van wat besluiten jullie een dame van plezier te gaan bezoeken?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Op basis van wat besluiten jullie een dame van plezier te gaan bezoeken?

    Op basis van wat besluiten jullie een dame van plezier die je nog nooit bezocht hebt, te gaan bezoeken?

  • #2
    Meestal op basis van recensies en foto's met beschrijving van het huis of de dame zelf.

    Meestal pakt het positief uit, soms valt het tegen.

    Comment


    • #3
      Toch wel uiterlijk, dames met hoge laklaarzen zijn een weak spot van me, als ik een dame zie met die hoge hakken (liefste met plateauzolen) dan kijk ik bijna geeneens meer naar haar uiterlijk.
      Verder word ik opgewonden van grote borsten, liefste met siliconen.
      In het SKW staat bijvoorbeeld Melissa, met hoge laarzen en een sili cup F, alleen van de gedachte al dan word ik al warm van binnen.

      Dat vind ik dus ook zo spannend van een raamgebied, afwachten wat je aan zult treffen en of er dames staan die aan je wensen voldoen. De ene keer heb je wat meer mazzel dan de andere keer maar in Antwerpen moet ik zeggen dat ik altijd wel wat vind, niet alleen dames die SM of kinky doen hoewel dat natuurlijk ook heel lekker is.
      Last edited by jandevries; 21-07-2020, 16:42.

      Comment


      • #4
        uiterlijk, manier hoe ze communiceert en uit haar ogen kijkt, en eventueel recensies als ik het vantevoren weet

        Comment


        • #5
          uitstraling, uiterlijk en als ik haar recensies gelezen heb haar serviceniveau of als ik er geweest ben ook de persoonlijke klik

          Comment


          • #6
            ik vind wat ze aanheeft qua lingerie of sexy kleding ook zeker een reden om haar wel of niet te bezoeken

            Comment


            • #7
              bij het voorstellen in een privehuis op haar ogen en lach!

              Comment


              • #8
                Alleen recensies vinden wordt lastig nu 95% van Hookers af is, en dit forum moet nog groeien, op relaxxboard staan weinig actuele recensies en alleen van ramen belgie en wat saunaclubs, en inhoudelijk vaak amper goede recensies, meer een clubje van ego's die elkaar vervelen met gescheld op Hollanders of meiden afkraken op hun uiterlijk, alsof zij zelf George Clooney zijn. En verder zijn er geen noemenswaardige fora met recensies...

                Comment


                • #9
                  Allereerst moeten de foto's van de dame me aanspreken, ik moet er een bepaald gevoel door krijgen, 'lekkere trek' zal ik maar zeggen, anders houdt 't voor mij al op, en zijn die er niet dan wordt 't ook al lastiger om een keuze te maken, 'voorstelrondjes' doe ik eigenlijk nooit tot op heden, mogelijk verandert dat nog ooit, maar ik weet qua uiterlijk graag van tevoren waar ik op kan rekenen, vervolgens zoveel mogelijk over haar te weten komen via anderen die haar bezocht hebben, door persoonlijke uitwisseling of middels recensies, en dan kan 't qua service en dienstverlening altijd nog mee- of tegenvallen, want recensies zijn ook tenslotte maar de beleving van iemand die toch een andere persoon is dan jij, en zo'n dame kan ook bij jou een ander gevoel hebben dan bij een ander, en dan uiteindelijk maar 'God zegene de greep', maar ook het 'verrassingselement' en 't onverwachte zijn juist een leuk aspect van 't hele wandelen, voorspelbaarheid is ook zo saai, en durf ook gewoon 'missers' te incasseren, bij een volgende dame weer een kans moet je dan maar denken, er zijn er tenslotte meer dan genoeg nietwaar!
                  Last edited by Rotta; 06-08-2020, 13:09.
                  "Ontdek jezelf, herontdek jezelf, en vernieuw jezelf, telkens weer, maar blijf wel altijd jezelf!"

                  Comment


                  • #10
                    Ik kijk altijd of de dame hindoestaans is. Als ik op hun foto's hun voeten kan zien. En als er bij de mogelijkheden plassex staat zo niet vraag ik het in hun kamer aan hun.

                    Comment


                    • #11
                      Recensies als die aanwezig zijn, heel goed teksten en foto s bekijken van de dame in advertentie als het geen raammeid is, verder heb ik een soort van 6e zintuig er voor

                      Comment


                      • #12
                        Bij het online doorzoeken van profielen krijgt soms mijn jacht instinkt de overhand en wil ik nog wel eens een willekeurige (SM) dame bezoeken, echter pakt dit 9 van de 10 keer niet zo heel goed uit.

                        Beter van te voren recenties lezen en vanuit daar een beslissing maken en soms overige social media zoals twitter en op website elders.

                        Meest ideale zijn de raambuurten, waar ik en het uiterlijke vertoon kan zien en een kort praatje maken en in de ogen aankijken.

                        Ze moet wel iets van intelligentie hebben, aangezien ik meestal voor SM-spel ga.
                        Last edited by Marcel_12345; 21-04-2021, 14:59.

                        Comment


                        • #13
                          Ja dit herken ik ook wel, dat je dan zo graag wil dat je dan maar gewoon een afspraak maakt zonder echt goed na te denken. Heb dat ook in raambuurten wel gehad hoor. De lust neemt de overhand dan Terwijl je eigenlijk beter even de tijd kan nemen om vervolgens een topsessie te hebben.

                          Maar daar moet je ook weer niet te ver in gaan, de perfecte dame vind je niet. Of alle seinen lijken op groen te staan, maar je hebt face tot face dan toch geen klik met iemand. Dus zelfs met goede voorbereiding kan je nog de mist in gaan.

                          En intelligentie van een dame maakt in een SM-sessie inderdaad ook een verschil vind ik. Het kan al gauw ongeloofwaardig of geacteerd worden. Ik wil ook wel echt graag 'bespeeld' en verrast worden.

                          Comment


                          • #14
                            Als ik voorbereid op pad ga, dan kijk ik naar de foto's en recensies om daarna te beslissen om de dame te bezoeken. Als ik onvoorbereid ga wandelen (naar een privéhuis of de ramen) dan kijk ik naar het uiterlijk (Doh! ) en de uitstraling van de dame. Bij de voorstelronde in een privéhuis laat ik ook de houding meewegen bij de voorstelronde. Uit die houding kan ik het een het ander peilen in de zin van wat mijn gevoel is bij de desbetreffende dame. Bij de ramen kijk ik ook naar de manier hoe de raamdame mij benadert. Ik kan er niet zo goed tegen als zij te fanatiek mij benadert door middel van tikken op het raam. Een subtiele glimlach en een speelse blik doet bij mij wonderen.

                            Comment


                            • #15
                              Dat laatste heb ik ook. Het is best vaak gebeurd dat ik bij DS in de huiskamer zat te wachten op een afspraak (ik ben meestal wat te vroeg) en dat een van de andere meiden op een bepaalde manier naar mij keek. Dan oogcontact. En dan kunnen er twee dingen gebeuren.
                              1. Ze gaat heel nep doen (met het puntje van haar tong haar lippen aflikken bijvoorbeeld).
                              2. Ze glimlacht heel subtiel.
                              Het eerste stoot mij af, het tweede vind ik onweerstaanbaar. En dan is een afspraak na de afspraak die al stond, snel gemaakt.

                              Met uiterlijk heb ik dat minder. Wel dat ik iemand die ik knap vind, op mijn wishlist zet, maar niet dat ik er onmiddellijk mee mee wil.

                              Ook als ik zonder afspraak naar een privéhuis ga, vind ik de houding en de blik belangrijk. Een slap en week handje... nee. Geen oogcontact... nee. "Hey schatje" of zo'n soort zinnetje: nee. Een beetje klasse en raffinement (of het ontbreken daarvan) merk je meteen op en dat maakt voor mij echt het verschil. Of ze moet echt drop dead gorgious zijn, dan kan ik niet meer nadenken. 😋

                              Comment


                              • #16
                                Haha zo herkenbaar dit allemaal, LeonV en Cornetto87 ! De eerste keren dat ik ooit bij een raambuurt was (de Wallen uiteraard) dacht ik nog een soort uitverkorene te zijn als er op het raam getikt werd. Nu vind ik het ook vooral irritant, trekt mij helemaal niet. Maar goed, de toeristen die er maar enkele dagen zijn en het verder niet gewend zijn zullen er vast in trappen.

                                Een slap handje krijgen bij een privehuis, nu je het zegt, dat is voor mij ook zo een typisch teken dat het niks wordt dus beter een ander kan kiezen.

                                Comment


                                • #17
                                  Ik word ook nog wel eens getipt via interne mail hier van leden, toch ook prettig!

                                  Comment


                                  • #18
                                    Vaak mijn gevoel en soms omdat ik recensies herinner of een dame goed aangeschreven staat en ik haar dan zie tijdens voorstelronde in een privehuis en soms bij de ramen ook of op wat ik zie en voel en kort praatje bij het raam.

                                    Comment


                                    • #19
                                      Tja, als er een goede recensie van de desbetreffende dame te vinden is dan graag, maar die zijn er niet meer zo veel? Anders toch echt op aangeboden diensten, uiterlijk en prijs. Tenzij de dame gelijk al langs je heen kijkt als een ijskonijn. Dan is het ook een dikke doei, al is ze nog zo knap.

                                      Comment


                                      • #20
                                        Positieve recensies helpen wel maar ik kijk ook naar de dame zelf een ga vervolgens een gesprek aan en aangezien ik vooral voor SM ga moet ik wel een gevoel er bij krijgen dat ze ook echt dominant is.
                                        soms helpt het ook een dame uit te nodigen bij een trio, daardoor ben ik ooit verslingerd geraakt aan Cindy (die nu helaas is gestopt 😟) aan het raam zou ik bij haar niet hebben gedacht dat ze dominant was maar in het spel wat ik met haar de eerste keer had was het meteen duidelijk. 😁😁

                                        Comment


                                        • #21
                                          Haha dat is pas de gouden tip, regel een trio om te zien of de extra dame wel de moeite waard is 😂

                                          Comment


                                          • #22
                                            Ik doe dat wel eens als ik twee uur (of langer) in een privéhuis ben: half uurtje iemand erbij. Ik laat dan het meisje een keuze maken, dan komt er soms iemand die mij eerder helemaal niet was opgevallen. Of iemand naar wie ik al benieuwd was maar die ik nog niet had gehad.

                                            Zo leer je echt leuke meiden kennen!

                                            Comment


                                            • #23
                                              Goeie tip wel, moet je ook wel de ruimte hebben financieel omdat spontaan erbij te regelen.

                                              Comment


                                              • #24
                                                Originally posted by LeonV View Post
                                                Ik doe dat wel eens als ik twee uur (of langer) in een privéhuis ben: half uurtje iemand erbij. Ik laat dan het meisje een keuze maken, dan komt er soms iemand die mij eerder helemaal niet was opgevallen. Of iemand naar wie ik al benieuwd was maar die ik nog niet had gehad.

                                                Zo leer je echt leuke meiden kennen!
                                                Dat is inderdaad een goede ja. Hmm wie weet. Bedankt voor de "inspiratie" 👍

                                                Comment


                                                • #25
                                                  ik gebruik mijn onderbuik, tips van andere vrienden/wandelaars, recensies

                                                  Comment

                                                  Working...
                                                  X