Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Chelsea, Privehuis Almere, Josephine Bakerstraat 29

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Chelsea, Privehuis Almere, Josephine Bakerstraat 29

    Naam: Chelsea
    Leeftijd: 25-30
    Uiterlijk: Nederlandse
    Kleur haar: Blond
    Lichaamsbouw: Slank
    Cupmaat: B
    Siliconen: Nee
    Piercing: Ja
    Tattoo's: Ja



    Heerlijk uurtje beleeft bij Chelsea de Best. Ik kende haar eerlijk gezegd niet, ze blijkt in al meerdere pornofilms te hebben meegespeeld. En ook op een ander forum zijn er lovende recensies over haar. Ik viel eigenlijk vooral op haar lieve lach en om de tekst die ze schrijft in haar advertentie, want ze belooft een echt unieke Girlfriend Experience. En daar is weinig aan gelogen!

    In Almere had ze kamer in gebruik, zeer sfeervol, leuk muziekje erbij en een leuke lachende meid met glinsterende ogen. We hebben eerst een beetje liggen vrijen tegen elkaar aan, benen verstrengeld, zachtjes zoenen, handen over elkaars lichaam en door elkaars haar laten gaan, en steeds meer zoenen... tongzoenen, diep tongzoenen. Heel gepassioneerd! Ze draaide mij op mijn rug en ging richting mijn pik die ondertussen al goed hard was. Condoompje erom en ze liet 'm in haar mond glijden, lekker en afwisselend zoog ze aan mn pik. Ik kreunde van genot en dacht dat ik al snel zou gaan spuiten! Ze voelde dat aan denk ik, en stopte weer, gaf me een lekkere tongzoen en vroeg of ik haar kutje wilde likken. Dat wilde ik wel! In standje 69 heb ik heerlijk aan haar mooie kutje gelikt, waar ze zelf ook wat genotskreten liet horen :-) Gelukkig pijpte ze niet te heftig, want ik wilde nog niet klaarkomen.

    Het neuken was ook erg fijn, ik heb haar in meerdere standjes genomen. Cowgirl, reversed Cowgirl en doggy. Steeds met even een rustpauze ertussen, om het orgasme niet te snel te laten komen. De finish was in missionaris, zodat we nog lekker konden tongen. Ik voelde mijn orgasme opborrelen en de laatste diepe harde stoten deden mij grommend klaarkomen. Heerlijk!

    Wat een fantastische meid, echt heel erg de moeite waard om haar te bezoeken.

  • #2
    Vorige week heb ik een bezoek gebracht aan Chelsea. Gelukkig had Chelsea nog een plekje in haar agenda vrij want het is wel dringen geblazen om er tussen te komen, ze heeft een hele volle agenda.

    De filmpjes kennen we natuurlijk allemaal wel. In het echt is zij ook een erg mooie verschijning, zeker nu ze haar borsten iets vergroot heeft is het allemaal nog mooier geworden. Ook is Chelsea bij de kapper geweest en heeft haar haar in rasta vlechtjes gedaan en hier een kleurtje doorheen laten vlechten. Werkelijk wonderschoon en nog mooier geworden.


    Over Chelsea kan je alleen maar tevreden zijn, leuke babbel en goede seks. Als ik aan die geweldige pijpbeurt denk kom ik bijna spontaan weer klaar, dat heb ik zo nog niet eerder meegemaakt. Alle standjes gaan ik goed overleg en Chelsea vindt eigenlijk niks te gek. Als je even geen standje weet zorgt zij er wel voor dat alles mooi overeind blijft staan, ze vindt het echt lekker om met je bezig te zijn en laat je dan gelukkig ook een uur niet met rust.
    Hoogtepunt gegarandeerd met deze topper!

    Chelsea bevind zich aan de top van het DVP aanbod, zij gaat mij zeker nog eens zien.
    Blijft echt een nadeel dat (voor haar fans) zij erg veel bezocht wordt en je dus op tijd moet afspreken anders loop je haar mis. En dat wil je dus echt niet!

    Comment


    • #3
      Nog vergeten te vermelden dat de locatie discreet is, voldoende parkeergelegenheid (gratis) en dat de ruimte tip-top in orde is!

      Comment


      • #4
        Deze dame schijnt even niet actief te zijn volgens haar eigen website

        Comment


        • #5
          Ja, dat "even" is al heel lang.
          Ze werkt(e) op verschillende plaatsen, een aantal privehuizen en ook in de Hunsestraat in Den Haag.
          Misschien dat ze nog terugkeert.

          Comment


          • #6
            https://chelseadebest.nl/agenda/

            Comment


            • #7
              ze heeft toen haar voet ernstig geblesseerd en daardoor is ze er lang uit mede omdat het bij het herstel niet goed gegaan is

              Comment


              • #8
                ja dat klopt nu je het zegt, ze zette haar been of zo klem per ongeluk en viel toen van het bed af terwijl ze vast zat en kon toen maanden niet lopen, en daarna ging iets fout met herstel of operatie van haar been of voet. dat is zwaar klote voor haar

                Comment


                • #9
                  Ik denk idd dat we deze leuke dame niet meer teruggaan zien ivm haar been, erg triest voor haar wat er gebeurd is ….

                  Comment

                  Working...
                  X