Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Algemeen, Raambuurten, Den Haag

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • I don't like jealous people. Frank is very ok! He do a lot of good work for us girls, and he is honest and a sweet gentleman. Keeps things professional, so who do bad now too him. Means he do good things.

    Kinky X, Kinkygirl Alesia
    www.smstudio-amersfoort.nl
    www.kinkyladyalesia.nl

    Comment


    • Originally posted by Haagse Sjonnie View Post
      Misschien een jaloerse klant die het niet kan hebben dat jij veel meiden kent en goed met ze bent
      Het zit me nog niet helemaal lekker. Toch begrijp ik die jaloezie van klanten naar andere klanten niet goed. Zeker niet in de SM wereld. Ik ben sowieso niet jaloers aangelegd. Ik kom bij een meesteres voor een sessie waar we allebei lol in hebben. Natuurlijk vertellen mijn vaste meesteressen wel eens ervaringen met andere klanten en sommige dingen proberen wij dan ook. Net zoals ze mij vertellen dat ze bepaalde dingen die wij gedaan hebben ook aan andere klanten voorstellen. En andere dingen krijg ik niet. Dat zal dan wel. Ik heb voldoende lol in mijn sessies.

      Het feit dat iemand de mogelijkheid heeft om veel en vaak bij verschillende meiden/meesteressen langs te gaan is iemands eigen verdienste. Ik kan niet in iemands portemonnee kijken. Dat wil ik ook niet. Ik weet dat mijn hobby geld kost, geld dat ik nu gelukkig heb.

      In de loop der jaren heb ik ook veel meesteressen bezocht. Bij sommige was het bezoek eenmalig, maar de meeste toch meer dan eens. Maar altijd vriendelijk naar hen toe, respect voor hun persoon, hun werk en hun grenzen. Dat komt vervolgens tot uiting in de sessie, waarbij Ik overigens wel graag mijn eigen grenzen laat onderzoeken en oprekken door hen.

      Tenslotte zijn de recensies van
      frankkinky voor mij altijd een bron van nieuwe inspiratie voor zowel nieuwe meesteressen als handelingen. Ze zijn een genot om te lezen. Ga vooral door met schrijven. We kennen elkaar niet, maar je bent heel vertrouwd.

      Comment


      • Dank, ik lees jouw recensies ook met belangstelling, uitvoerig zijn ze, ook al is het vaak deels mijn soort spel niet, maar toch interessant en leuk om te lezen en ik hoor zover ik wat hoor positieve dingen over je, meestal van is een leuke of aardige man die klant Sana van die meiden.

        Ja ik twijfel nog even of ik door ga met schrijven, want ik heb zo'n hekel aan die negatieve energie en gedoe, gaat nergens om. En die meiden zijn ook niet gek, die weten precies welke klant wel te vetrouwen is of niet of hoe ze zich gedragen in of na een sessie bijvoorbeeld via app contact, en waar ze eventueel op uit zijn. Ik wil ook genieten in mijn sessie, en prima dat je wat links en rechts hoort, maar heb geen zin in dat overbluffen van elkaar of dat iemand anders wat meer of minder krijgt. Ja de beste klanten qua geld zijn de klanten die vele uren blijven of tig uur per week dames bezoeken. Ja daar kan ik jaloers op zijn omdat ik mijzelf dat financieel niet kan of wil veroorloven, want er is nog een heel leven naast prostitutie bezoek. En ja met sommige dames heb je een betere band etc. Maar uiteindelijk is het professioneel. Zij werken voor het geld en stoppen op een dag met dit vak en dan zijn ze weg. Ik heb veel respect voor de dames, en zorg altijd dat ik qua hygiene top ben en verder vriendelijk en respectvol en hun grenzen respecteer. En met sommigen kan je speltechnisch een extra goede klik hebben en met sommige ook persoonlijk. Maar we blijven klanten.

        Ik ben nog aan het speuren waarom en door wie dit met welke bedoeling gebeurde, en sommige dames speuren mee. Verder moet het qua negatieve energie niet winnen. Kreeg van aantal dames al what s app berichten dat ik me er niets van aan moest trekken en gewoon door moest gaan, omdat je anders iemand anders laat winnen. En dat is eigenlijk ook weer zo... ik kijk het ff aan

        Comment


        • Nou gewoon doorgaan, misschien juist meer schrijven! Je favorieten daar zijn aan de recensies te zie Miruna, Stella, en dan nog afwisselend Nella, Luna, Andrea, July en nog links en rechts af en toe een dame? En de rest qua ramen vooral in Antwerpen. En dit tip... die niet klopte, kan je nagaan of het 1 van genoemde dames is die het is wijsgemaakt door een klant, maar die appen jou toch zelf dan wel direct? Of een jaloerse dame in de straat, of gewoon die kerel zelf die geen eigen leven heeft of je bepaalde dames qua omgang niet gunt? Wat een loser!!

          Comment


          • Franck...I cannot always understand why good people have often a lot of enemies. People listen, Franck is a good person, and no haters, he is not a regular client from me, but I can feel him and his good energy. Franck is helping us, with good advices and his opinion, even when it's not really my point of view. Often i see later he is right about our business. Intelligence and a heart of gold. He cares abaut us, he has a lot of respect for us working girls, he put himselves often away at 2nd position. He is a real man, who knows how too tread woman. In this hard and often false world, he is a shining diamond. If there were more people like him, the world be a better place. Franck be strong, we girls love you! And make the bad people more jealous, and don't go away. Write more, and even better, and keep up the good work, and stay by yourself. You don't know how nice you are. Let the enemies get their bad karma, you deserve a good karma. Stay online, please. You are a lovely man, one day more people will see it, but first you must believe in yourself! X😚

            Comment


            • Komen er langzaam weer wat dames terug van hun vakanties?

              Comment


              • De komende dagen en weken zal dat snel gaan, rond half januari zal het wel weer op het level zitten waar het de laatste maanden voor de feestdagen zat, dan afwachten hoe het gaat gezien de recessie en huidige teruglopende klandizie bij de redlightdistricten terwijl aantal goede privehuizen het wel drukker hebben, vermoedelijk door het prijsverschil en dat er veel meer jongere Nederlandse meiden die niet meer bij de ramen werken wel in de privehuizen zijn te vinden.

                Comment


                • er zijn wel minder mensen die nog wat te besteden hebben dat zie je al maanden in de raamgebieden, helaas, daardoor veel kamers leeg, dames die het niet meer voldoende vinden om te werken. Nu extra stil met die feestdagen etc. Maar die komen wel weer terug en dan hopen dat er 50-60% van de ramen weer bezet zijn.

                  Comment


                  • Heren medewandelaars

                    De beste wensen voor 2023 en dat het een mooi wandel jaar mag worden ! Maar het begin met het weer met troosteloos regen !
                    Maar goed laat we kijken en de goed hoop hebben dat de bezetting in de geleen/doube weer op een goede beztting terug komt !

                    Comment


                    • ze hebben in oost europa ook orthodox kerst en nieuwjaar later deze maand, dus aantal zal dan daarna terug komen in de laatste 2 weken van januari

                      Comment


                      • Dat geldt meer voor Rusland en Georgië, niet voor Roemenië en Bulgarije.

                        Comment


                        • Graag even aandacht ter bescherming van de damea: er mogen geen mobiel nummers van de dames zonder hun toestemming hier openbaar gepubliceerd worden. Alleen als de dame zelf een advertentie online heeft staan.

                          Comment


                          • Originally posted by Paulus2 View Post
                            Dat geldt meer voor Rusland en Georgië, niet voor Roemenië en Bulgarije.
                            Dat kan zijn, mmaar wel degelijk ook een groep in Roemenie die dat viert

                            Comment


                            • Ja ik ken ook Roemeense dames die dat vieren, of thuis in Roemenie of hier in Nederland terwijl ze werken of alleen die dagen ervoor vrij nemen. Was vorige jaren ook zo.

                              Comment


                              • Ik weet ongeveer wel welke dames op Hunsestraat 51/Geleenstraat 23 en Geleenstraat 74/76 de grotere speelkamers hebben, maar zijn al die kamers bezet? en door wie? En zijn die grote kamers ook bezet als de vaste dame die er zit even paar weken terug is naar haar land?

                                Comment


                                • Wat ik uit mijn hoofd weet, hebben Miruna, Stella, Olga, Jessica, Jade, Denise, July, Jeanina op hoekpand 23/11 grote kamers boven en Diane de middelgrote kamer beneden als ze werken, en op nr 74/76 Cindy 1 grote kamer boven, de grote kamer achter daar weet ik eerlijk gezegd niet

                                  en ook niet als die toppers niet werken wie er dan op zit

                                  Comment


                                  • Grote kamer achter van 74/76, eerste verdieping, wordt gebruikt door Maria van 74k4.

                                    Comment


                                    • Er komt weer wat leven in de Haagse brouwerij, dat is goed te horen🙃

                                      Comment


                                      • frankkinky ik lees dat rare gedoe over je dood en zo, raar hoor, ben je er al achter waarom dat in de wereld is geholpen en door wie? Omdat je veel schrijft of zo. Waarom zijn andere mensen daar zo mee bezig, we doen toch allemaal ons ding. Laat je niet kisten man, gewoon blijven schrijven. Denk dat meerdere leden dat waarderen en wat aan die info hebben, en veel meiden ook als ze daardoor weer klanten krijgen. Ik ken je verder niet maar heb wel paar keer gehoord dat je er niet kinky uit ziet haha, wel gewoon en je vriendelijk bent volgens die meiden. Nou dat is belangrijk, doe ik ook, respect is belangrijk!

                                        Comment


                                        • Lopen veel mafklappers met een slecht ontwikkeld emotionele intelligentie rond in de prostitutie. Die bij het zien en samen zijn van een naakte vrouw niet meer helder kunnen nadenken. Worden verliefd of jaloers op andere mannen die ook klant zijn. Maar ze vergeten dat due vrouwen professionele sekswerkers zijn die puur voor het geld werken en dan glimlachen en aardig doen. En zo hebben ze dat met honderden mannen🤫

                                          Comment


                                          • Originally posted by Hhh View Post
                                            Grote kamer achter van 74/76, eerste verdieping, wordt gebruikt door Maria van 74k4.
                                            Volgens haar WA komt ze 23 januari weer terug.

                                            Comment


                                            • Originally posted by Willy Wonka View Post
                                              Lopen veel mafklappers met een slecht ontwikkeld emotionele intelligentie rond in de prostitutie. Die bij het zien en samen zijn van een naakte vrouw niet meer helder kunnen nadenken. Worden verliefd of jaloers op andere mannen die ook klant zijn. Maar ze vergeten dat due vrouwen professionele sekswerkers zijn die puur voor het geld werken en dan glimlachen en aardig doen. En zo hebben ze dat met honderden mannen🤫
                                              ja dat weet ik ook, zie je al jaren op hookers en fora hoe dom sommigen met dit wereldje bezig zijn, en waarom zou je frankkinky weg willen hebben, je hebt wat aan de recensies die meestal prima qua sfeer en handelingen zijn beschreven en soms heel mooi, ook al ben ik geen kinky man, die laatste bij Miruna en Stella wordt ik zelfs licht opgewonden van dat ik bijna iets kinky zou willen gaan proberen. En Mrs. Luna zegt mooie woorden hier. Die Frank loopt al jaren in die bussiness werkt er ook in en weet heel goed hoe die handel en dames in elkaar zitten. En zo te lezen hebben ze veel respect voor hem. Nou en? waarom zou dat andere mannen jaloers moeten maken. Denk als je de meiden achter hun werkgezicht ziet wat geil en vriendelijk is, ook een ander gezicht kan zitten en die ziet Frank dan ook, dus zo prachtig is het allemaal niet denk ik dan zo. Mensen moeten gewoon eens nuchter blijven nadenken, je koopt voor veel geld tijd met een meid, en dat is het. En ze gaan jou niet vertellen of ze thuis een vriend, man of pooier hebben of niets, en als het niets is willen ze in ieder geval niet met jou. Je kan ze ook niets bieden met ons gemiddelde salaris, en wil jij dat je vriendin de hoer speelt? Nee toch? Frank doet al jaren zijn ding en kan tegen gevoelige huisjes trappen, maar hij gaat wel voor respect voor die meiden en dat je ze goed moet behandelen, en daar geef ik hem groot gelijk in! Go on Frank, en goed dat je dit forum ooit hebt opgericht, en goed verkocht in de corona tijd las ik toen. Hard werk met passie wordt beloond, dat zei mijn pa ook altijd tegen me

                                              Comment


                                              • Omdat er veel mannen niet snappen dat die meiden nooit met ze sex zouden hebben als ze ze prive zouden tegen komen, of onbetaald. Veel mannen zoeken bij die meiden een soort van bevestiging, of meer. Maar het is een betaalde dienstverlening. En je bent 1 van de tientallen per week😎

                                                Comment


                                                • I translate with Google😉, and I totally agree. A few men search private contact and forget the reality. And you mustcals be aware for false girls who take advantage of it. Franck understand this bussiness and world of prostitution totally, cause he is as client 30 years often in this crazy world, and works also 15 years in it? So he know all ways of prostitution, owners from clubs etc, and a lot of girls and he is very succesfull in his work. Cause his good heart with honesty and respect for us girls and his intelligence brings him the right things. Jealousy is quick there by other guys/clients, girls etc. But false persons will not win at long term. The most men dont write, they read, and the effect of reviews and advertisements/marketing by Franck give in these hard times new and good clients. No garbage people who often complain. With love from Rumania, go on Franck! HAIDE😉

                                                  Comment


                                                  • Ik dacht vaak dat Frankinky een fictief persoon was een soort ghostwriter

                                                    Comment

                                                    Working...
                                                    X