Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Enna Divine, Bizarradies SM Studio, Peter Andersstrasse 4b, Munchen

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Enna Divine, Bizarradies SM Studio, Peter Andersstrasse 4b, Munchen

    Lady Enna Divine
    Oekraine
    Ca. 30 jaar
    Zwarte haren
    Slank
    C-cup
    1.70-1.75m
    Tattoo: ja (niet veel)
    Engels & Duits sprekend

    Miss-badgirl.de
    https://xn--dominamnchen-jlb.de/en/mistress/
    Twitter.com/EnnaDivine
    Onlyfans.com/ennadivine
    Email: enna-divine@yandex.com
    https://world-of-sm.com/de/lady-enna-divine
    Bizarradies.com
    What's app: +49 176 99129199

    Al een paar jaar stond Enna Divine op mijn wishlist voor een sessie. Haar foto's, video's online vond ik really wow. Haar lichaam, haar uitstraling, haar fetish kleding, haar stijl. Maar ja Munchen ligt niet ff op korte reisafstand.

    Nu kon ik her eindelijk combineren met bezoek voor een paar dagen aan vrienden die afgelopen jaar in Munchen zijn gaan wonen. En gisteren was het dan zo ver, voor 3 uur geboekt wel zeer highclass tarief, maar goed je leeft maar 1x. Contact per app ging zakelijk, duidelijk maar vriendelijk, 50% vd sessie per bank vooruit betaald, de rest aan haar in de studio.

    Studio ligt onopvallend op een klein bedrijventerrein in Munchen, parkeren daar op eigen terrein mogelijk. Studio is 1000m2 groot met vele themakamers, fijne spannende sfeer en aparte douche en kleedruimte met locker voor je kleding etc. Daar ontmoette ik Enna Divine, en precies zoals op de fotos, een sterke uitstraling, really womanpower, haar lange slanke sexy benen gehuld in zwarte nylons, een kinky zwart strapss lingeriesetje met gordeltje, hoge zwarte pumps met hoge scherpe naaldhak. Vriendelijk en in goed Engels converserend. Ze haalde mij later op en werd ik in een spannende ruimte met kettingen en verlichte wandspiegel lichamelijk al onderzocht door haar. Haar vingers en nagels gleden over mijn lichaam, ik merkte dat ik nog wat nerveus was, maar door Enna's uitstraling en rustige manier van opbouw en teasen wist ik dat dit een goede sessie moest gaan worden, haar energie voelde goed aan. Oogcontact gebruikte ze goed en ook haar hele manier van sensueel bewegen, haar lichaam tonen en steeds meer lichamelijk contact brachten mij langzaam in een flow. Mijn tepels werden gezocht en ze speelde subtiel ermee. Mijn pik werd afgebonden en verder ook gevoeld door haar. Later zou ze met haar in nylons gehulde benen over mijn lichaam gaan, haar hakken even in mijn tepels, en ook wist ze met haar hakken later mijn pik harder te maken en zelfs subtiel af te trekken. Dit was duidelijk een vakvrouw die het sensuele kinkspel tot in de finesse beheerste.

    ik zal niet alles in detail beschrijven, maar ze wist mij later in haar macht te krijgen door een super erotisch maar ook geil opwindend spel met haar topbody waarbij ik ook de nodige erotische beloningen kreeg, om oa haar te pleasen en dat is een kick en supergenot bij zo'n Goddess!🙃

    Ook een fistingspel op de sling waarbij mijn tepels niet werden vergeten zou de revue nog passeren. Ik was zelf niet eens 100% in goede shape, maar ik zou zo naar terug willen voor een volgende sessie waarbij ik zeker weet dat het nog veel beter wordt, en ik niet nerveus zal zijn, en dieper en geiler het spel in zou kunnen gaan, want de spelchemie tussen ons 2 was er, en Enna Divine soeelt exact qua sfeer, uitstraling etc het spel wat ik zo graag speel.

    Enna Divine zit zeker nu al in mijn top 3 van meest favoriete kinky ladies. Als ze dichterbij Nederland zou werken zou ik haar zeker vaker bezoeken ondanks haar hoge tarief tov de top ladies die in Nederland werkzaam zijn. Voor de liefhebbers, Enna Divine heeft een breed spelrepertoire en doet veel aan escort, ook internationaal😉 misschien haar eens proberen collectief een x naar Nederland te halen met wat highclass kink liefhebbers?😜

  • #2
    Interessante review frankkinky! Mooie klasse dame gezien de foto's en jouw beschrijving. Inderdaad hoog prijskaartje, maar om een keer mee te maken lijkt me dat zeker interessant en spannend. Komt Enna Dvicie wel eens in Nederland of dichterbij de Nederlandse grens (Munchen is erg ver weg). Komen toch steeds meer gast Domina's in Nederland, Gina Doll al jaren bij www.smstudio-amersfoort.nl en ook Huntress Artemis en Luna May zijn deze week bij www.smstudio-almere.nl en eerder waren ook Lady Thaleaa, Mistress Tess, Kinky Jay, Calea Toxic, Black Angel, Selina Vogue, Indre Baltic, Eva-Liliel Black, Lucia Lucifa, Suna, Sonya in de SM Studio's in Almere en Amersfoort te gast, en vaak druk bezet.

    Maar ik begrijp dat Enna Divine nog een prijsklasse hoger is, en die andere Meesteressen vragen in Duitsland 300 per uur en in in Nederland 250 per uur, nog steeds 50 Euro meer dan de goede Meesteressen en kinkygirls in Nederland die gemiddeld 200 Euro per uur vragen inclusief erotische service naast fetishplay, hard en soft BDSM.

    Ik ga de site van Enna Divine in de gaten houden en mocht ze naar Nederland komen of in Duitsland op 2 a 3 uur rij afstand ontvangen, of in Belgie rond regio Antwerpen , dan ga ik zeker proberen een afspraak voor een spannende sessie met haar te maken. Ik ben zeer getriggerd door haar!

    Dank Frankkinky voor weer een mooie review en bijdrage ook met alle info erbij! Jij verrijkte toch kinky/SM Nederland met al je goede werk op dit gebied!

    Comment


    • #3
      350 per uur? Jeetje, dat kan ik niet betalen, Enna ziet er wel zeer goed en kinky uit, ben jaloers op de mannen die zich dat kunnen veroorloven.

      Comment


      • #4
        Van mij mag Enna Divine naar Nederland komen hoor🥳

        Comment


        • #5
          Als je deze foto s hier https://www.smdome.com/bizar-lady-en...ss-dominatrix/ ziet, krijg ik ook weer zin!

          Comment


          • #6
            Ik ben binnenkort daar in de buurt, ga eens kijken via contact leggen of we een sessie kunnen plannen.

            Comment


            • #7
              Denk dat ze bij een tour in Nederland wel paar rijke klanten kan trekken maar als wij hier voor 200 knappe goede kinky meiden met erotiek erbij kunnen bezoeken zal een uurprijs van 350 of 309 een moeilijk verhaal in Nederland worden, looks zijn prachtig, inspirerende verhaal van Frankkinky ook.

              Comment


              • #8
                nou heb het meegemaakt en snap nu waar Frankkinky zo enthousiast is. Wat een vrouw, wat een Goddess en wat een uitstraling. Professioneel en vriendelijk. Goed rekening houdende met mijn wensen en ze had mij vrij snel in haar energie. Die ogen wisten mij direct te raken, die body... en haar intelligentie in het spel en ervaring. Ze las me goed en wist mij gek te maken met haar lichaam en mindplay. Die mag zeker van mij eens naar Nederland komen dan ben ik zeker aanwezig voor een sessie opnieuw!

                Comment


                • #9
                  Some weeks ago in hot summertime weather, I visited Enna Divine for my 2nd session at the beautiful kink sm studio Bizarradies in Munich. She was waiting for me in highheels and so less possible clothes, cause the weather was around 30 degrees Celsius.

                  And when I see he her, her wow body, her eyes, and feel her energy, you feel double so hot😅

                  And this session was going more into the deep, now we know each other better. Mindplay, interviewmoment from Enna to me while I must masturbate in front of her. It gives me memories too sessions from years ago when I was going into the deep with some sexy high quality kinky Ladies in Holland. Even after this session I noticed that Enna triggerd things in my brains and fantasy. Yes I have connection with her and I love her stunning woman power looks, way how she is moving, her sensuality and her naughty energy and have seen pleasure in her eyes at some moments in the few hours session we had.

                  What we did this time? Sounding, mindplay, interview/masturbate, nipleteasing, niple torture, suck strap-on, fisting, dildoplay, some short teasing.😇

                  I have allready an appointment for a 3rd session with Enna Divine, and I am really looking forward too this, and hoping I can show all my skills too please her and hope too see, she can also enjoy our session. This woman is a real wow and intelligent Goddess! For sure now in my favorite top 2 from Kinky Ladies at this moment😊

                  Comment


                  • #10
                    Tja, het zegt heel wat dat ik 10 uur naar Munchen rijdt om een top Domina te bezoeken. Natuurlijk combineer ik het wel met een bezoek en logeren bij vrienden die daar ook wonen, maar toch. En ook nog een highclass Lady met daarbij behorend highclasstarief.

                    Maar Enna Divine doet iets met mij. Haar looks, uitstraling, sensualiteit, energie en kinky mind hebben een magische en hypnotische uitwerking op mij. En dan die uren met haar in een prachtige grote studio met verschillende kamers en sferen maken het compleet en daarbij ook een flesje prosseco wat ons beide relaxt en al licht opgewonden maakt.

                    Dit zou de beste en heetste sessie van de in totaal 3 gespeelde sessies met Enna Divine worden in de 1000 ogen spiegelkamer waar je op alle manieren via wand en plafondspiegels continue visueel getriggerd wordt met en op elkaar en dat is met zo'n Godess natuurlijk een lust voor het oog. Van mijn kant geen verlegenheid meer en Enna weet me nu snel via mindplay en haar aanrakingen en lichaam snel in haar macht en spelflow te krijgen.

                    Geen details ditmaal maar ze heeff mij anaal getest, gebruikt en misbruikt op diverse manieren en ik kreeg een fantastische geile beloning van haar waaraan ik nog vaak terug denk. Enna heeft mij zelfs weer aan het fantaseren gekregen, wat ik buiten sessies in het algemeen haast niet meer deed, hooguit over Lady M dan uit Den Haag. Gelijk mijn wildste fantasie om door Enna en Miruna in 1 sessie gebruikt te worden😇🤩

                    Ik kijk nu al uit naar een volgende kinky avond met 1 van de beste Bizar Ladies die ik ooit heb mogen dienen in de 30 jaar dat ik kinky ladies bezoek. Dat zegt dus wel iets! Enna kan mij vormen tot haar ideale slaaf en lustslave cq toyboy🙃

                    Comment


                    • #11
                      In maart plan ik weer een lange sessie bij haar in, en combineer ik het weer met een paar dagen vrij , logeren bij vrienden in Munchen, uit eten gaan en nog wat in de buurt bezichtigen. De sessies met Enna worden ook steeds beter, dus ik zie er al erg naar uit, 1 van mijn favorieten!

                      Comment


                      • #12
                        Onlangs weer in Munchen geweest voor een short break bij vrienden en daar natuurlijk ook een paar uur durende sessie met 1 van mijn favoriete kinky ladies Enna Divine in de BDSM club gepland.

                        Enna Divine blijft voor mij stunning en is lichamelijk en qua uitstraling voor mij een prachtige sensuele powerwoman die mij blijft betoveren met haar mix van kracht, toplooks, vrouwelijkheid, sensualiteit en naughtyness....

                        In deze sessie kwam electro CBT, whoreshipping, feetfisting op gynochair, masturbatie, erotic teasing en nipleplay en torture voorbij. Ik blijf zeer getriggerd door haar als Domina, Kinky Lady maar ook als mens een fijn en mooi karakter. 😊

                        Comment


                        • #13
                          Komt Enna Divine ook een x naar Nederland?

                          Comment

                          Working...
                          X