Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Meesteres Ada, Groningen, Nieuwstad 43

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Meesteres Ada, Groningen, Nieuwstad 43

  Naam: Ada
  Leeftijd: 35-40
  Uiterlijk: Oost-europees
  Kleur haar: blond
  Lichaamsbouw: normaal
  Cupmaat: D
  Siliconen: weet niet
  Piercing: nee
  Tattoo's: nee

  Ada ken ik al van het Zandpad en de Ruysdaelkade. Zo’n 5 jaar geleden vertelde ze mij dat ze terug naar haar thuisland ging. Ik dacht dat ik haar nooit meer zou zien, jammer maar helaas. Tot ik een tijdje geleden erachter kwam dat Ada weer in Groningen aan het werk was. Toen de gelegenheid zich voordeed om eens naar Groningen af te reizen, stond ik tegenover haar kamer te posten. Geen spoor te bekennen van haar. En net toen ik de moed wilde opgeven kwam ze naar buiten om in een taxi te stappen. Ik riep haar naam en ze keek naar mij. Het duurde 5 seconden en toen herkende ze mij. Met een dikke lach riep ze, blijf hier en wacht op mij, ik ben zo terug. En inderdaad was ze een kwartiertje later terug. Het weerzien was fantastisch. Ze vond het misschien nog leuker dan ik, zo enthousiast was ze.

  Gisteren ben ik voor de derde keer in korte tijd bij haar geweest voor een uurtje. De sessie was weer geweldig. Begonnen op het bed met de electro-wand en hevig tepelspel. Ik voel ze nu nog. Daarna in de sling waarbij ze met verschillende maten dildo’s aan de gang ging. De laatste, een korte maar dikke, gaf mij meerdere anaalorgasmes. Dus dat was al geweldig. Ze eindigde met een fisting. Ada stond helemaal te stralen dat het haar gelukt was, trots op haarzelf. Tot slot terug naar het bed. Het setje sounds werd te voorschijn gehaald en ik heb geloof ik alle maten wel gehad. Dat ik daarbij met mijn enkelboei haar kous ruïneerde spijt mij zeer. Tussendoor beloonde Ada mij met iets extra’s omdat ik zo mijn best had gedaan. Wat dat extraatje was, laat ik even in het midden. Bij de laatste en dikke sound explodeerde ik met een geweldig orgasme. De sessie was voor mij zeer geslaagd, ook dankzij de juiste dosering van de poppers. Is er dan niets negatiefs te melden? Ja een klein puntje. Ik ben niet zo’n fan van de blinddoek...

  Maar niet alleen voor mij was de sessie geslaagd. Ik denk voor Ada ook. Ze maakt er echt een feestje van. Ik ken veel meesteressen, maar niet eentje die zo veel plezier in het werk uitstraalt. Af en toe een geintje tussendoor, en ook de gesprekken voor en na de sessie zijn heel leuk. We hebben het over van alles en nog wat gehad. Ik zal daar niet te veel over uitweiden, maar omdat we elkaar al zo lang kennen, hebben we veel te bespreken. Dat de sessie al met al daardoor iets uitliep is blijkbaar geen probleem.

  Kortom, Ada is een fantastische meesteres, heel gezellig en enthousiast. Qua looks is het helemaal mijn type. Normaal maar prachtig postuur en gezegend met een fraaie borstpartij. Maar die gulle lach van haar maakt het plaatje compleet.

 • #2
  Die is denk eerder 50 jaar nu hoor

  Comment


  • #3
   Ik weet niet wie jij voor je hebt. Maar Ada is nog geen 40 jaar. Vraag het haar maar eens. Ze spreekt uitstekend Nederlands.

   Comment


   • #4
    Ik weet niet wie jij voor je hebt. Maar Ada is nog geen 40 jaar. Vraag het haar maar eens. Ze spreekt uitstekend Nederlands.

    Comment


    • #5
     Ada is een goede Mrs ken haar nog van Zandpad en de kade, die is zeker al aardig in de 40 hoor, wat niets geeft

     Comment


     • #6
      Meesteres Ada is nu op vakantie. 17 augustus is ze weer terug.
      Moderator, graag de titel wijzigen in Meesteres Ada

      Comment


      • #7
       Welke dagen/tijden is zij aanwezig ?

       Comment


       • #8
        Elke dag vanavond ook

        Comment

        Working...
        X