Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Alicia, Privehuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287d

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Alicia, Privehuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287d

    Naam: Alicia
    Leeftijd: 20 - 25
    Lengte: 1.60
    Uiterlijk: Nederlandse
    Kleur haar: Brunette
    Lichaamsbouw: Slank
    Cupmaat: E+
    Siliconen: Nee
    Piercing: Nee
    Tatoeages: Nee

    https://www.privehuislacloche.nl/alicia/

    Dit knappe meisje werkte een tijdje geleden ook in House of Dreams maar nu sindskort in Utrecht dus bij Privehuis La Cloche. En een ware topper heren! Dat durf ik met alle stelligheid te stellen. Alicia is al een snoepje om te zien, en ook nog alles puur natuur, zelfs haar prachte grote E cup. Knap gezichtje en erg leuk in omgang en zeer gepassioneerd en geil tijdens de sex. Ik had de tijd van mijn leven met haar. Volle tongzoenster, standjes, teasen, voorspel en een voortreffelijke pijpbeurt en haar kutje verwennen was ook een genot. Alicia werkt heel weinig en meestal overdag al vanaf 10 uur in de ochtend, dus in Utrecht te bezoeken nu.

  • #2
    Deze dame heb ik ook bezocht, hieronder mijn recensie.

    Onlangs was ik weer in de gelegenheid om een privehuis te bezoeken ditmaal La Cloche in Utrecht. Een vorige keer was bij hun andere vestiging in Amersfoort bij de line up Alicia in mijn hoofd blijven hangen dus die moest er nog steeds aan geloven, en die was na een tijdje weggeweest te zijn weer opgedoken in hun vestiging La Cloche in Utrecht wat ik online gezien had via https://www.privehuislacloche.nl/alicia/
    Aangezien ik nog vrij nieuw ben in het privéhuis wereldje liep ik toch een beetje nerveus naar de ingang maar gelukkig kun je de deur direct opendrukken bij indrukken van de bel, want die is gekoppeld aan het slot.
    Ik had op voorhand al een afspraak gemaakt met de gastvrouw voor Alicia, om zeker te zijn dat ik niet hoefde te wachten en ook om zeker te zijn dat ze er aanwezig was. Alicia kwam er gelijk aan en gelukkig zag ze er net zo uit als in mijn herinnering, zal toch wat zijn dat het ineens tegen valt.

    Genoeg over de bijzaken, sessie met Alicia was top. Ik had een uurtje geboekt, in een kamer met Jacuzzi, en ik kon meteen doorlopen, ideaal. Kamer was sfeervol en schoon.

    Hoewel ik normaal van de siliconen ben vind ik het lichaam van Alicia erg mooi, prachtige natuurlijke borsten, ik schat een toch wel een F en ze heeft een leuk koppie met naar mijn idee licht Aziatische trekjes. Sex was heerlijk, ouderwets vriendinnetje gevoel geeft ze en ik kon volop TZ met haar in de Jacuzzi. Zo’n jacuzzi is toch wel leuk hoor, geeft een hele andere dimensie aan het spel.

    Na verloop van tijd vond ik het natte gedeelte wel genoeg en verlegden we het speelveld naar het bed, een 69 en verschillende standjes later kwam ik klaar en nahijgend bleef ik nog even in Alicia haar armen liggen. Een 2e sessie had ik niet eens aan kunnen beginnen want ik was behoorlijk af.
    Ik had nog tijd om me even op te frissen en toen ik het pand wilde verlaten moest ik heel even wachten omdat er net 2 klanten naar binnen kwamen. Ik had daardoor nog even tijd om de gang in te kijken waar ik een rijtje dames zag staan. Zag nog net een kanjer staan, blank, slank, en lang bruin haar, wellicht dat iemand hier weet wie dat is?

    Was weer een succesvol bezoek. Mijn hart ligt nog steeds bij de ramen maar dit privéhuis is voor mij een prima alternatief. Ook qua extra mogelijkheden als tongzoenen en compleet lagere prijs dan bij de ramen.

    Comment


    • #3
      Eindelijk weer me account terug. Lang geen recensie geschreven maar vandaag eve me wachtwoord gereset. Vanmiddag Eve na alicia gewees. Blijft een mooi lief meisje met mooie rondingen en seksskils. Uitgeput na buiten gelopen en de kroeg in! Eve bijkomen haha tot snel gr Rachid

      Comment


      • #4
        Zeer goede ervaring gehad met Alicia afgelopen maand bij dit uitstekende privehuis, die nu meerdere topmeisjes heeft qua looks en service. Alicia is niet vaak aanwezig begreep ik, maar is een lekker ding, Nederlandse van begin 20, klein van stuk maar een lekker ding om te zien met iets Oosterse look dacht ik aan haar ogen te zien, en geen kunstingrepen, zelfs haar supergrote en lekkere borsten (E cup?) zijn echt.

        Alicia verwende mij van top tot teen, en gebruikte haar tong en handjes en lekkere lichaam goed daarbij. Ook lekker vol tongzoenen waarin ze niet kinderachtig was, en goede interactie tijdens alle sex, van blowjob tot standjes neuken. Ik wil Alicia zeker nog een paar keer meemaken

        Comment


        • #5
          Na lang wachten om deze dame te ontmoeten, was het eindelijk een paar weken geleden. Toen ik de advertentie zag dat ze beschikbaar zou zijn, belde ik hem op en maakte een afspraak. Dit was de eerste keer dat ik haar ontmoette. Toen Alicia de kamer binnenkwam, kon ik niet geloven hoe jong en mooi ze eruitzag. Ja, ze is niet zo lang en heeft Aziatische trekken en is niet zo slank maar toch heel mooi met dat lange haar en mooie ogen en je kunt gewoon geen twee grote dingen missen, ze is inderdaad gezegend met prachtige E-cup borsten. We begonnen langzaam met tongzoenen en elkaars lichaam voelen. Ik hield van spelen en zuigen op haar mooie tieten. Ze begon me te pijpen en binnen de kortste keren was ik hard en ondertussen kon ik haar vingeren tot ik voelde dat ze nat was. Daarna neukte ze haar in koeienmeisje wat een uitzicht dat was om ze te zien stuiteren en lekker hard af te maken in doggy. We hadden nog steeds tijd om over haar leven te praten, wat ze wel en niet leuk vond en veel over eten. Het was leuk om met haar te praten. Kortom een ??erg leuke date en zou haar zeker nog een keer bezoeken als ze aan het werk is.

          Comment


          • #6
            Na zes bezoekjes aan La Cloche toch maar eens een review schrijven. Alicia stond al een tijdje hoog op mijn verlanglijstje en afgelopen maandag kon ik eindelijk bij haar terecht. Verwachtingen waren erg hoog vanwege andere reviews en de sexy foto's op de site. Toen ze mij op kwam halen was ik in het begin verbaasd dat ze er niet uitzag zoals op de foto's. Ze is eerder volslank dan slank. Misschien wat oudere foto's of vanwege privacy redenen dat er andere foto's op stonden. Maar dat mocht de pret niet drukken.

            Om het voor haar leuk te houden werkt ze niet zo veel. Maar als ze werkt kan je zien dat ze er veel plezier in heeft en gaat ze er helemaal voor. We begonnen onder een warme douche met PZC. Ze kijkt je ondeugend aan met haar mooie gezichtje en ze ging af en toe deepthroat. Het kostte mij enigzins moeite om niet vroegtijdig klaar te komen. We verplaatsten ons daarna naar het bed waar ik haar kon verwennen met een befbeurt. Als je van squirten houdt zit je bij Alicia goed want er kwam me toch een lading vocht uit toen ze klaarkwam. Vervolgens besloten we het met een aantal standjes.

            Omdat we nog wat tijd over hadden bleef ze nog even in mijn armen liggen en hebben we nog wat gepraat. Met een tevreden gevoel vertrok ik weer.

            Comment


            • #7
              de fotos zijn een paar jaar geleden in House of dreams gemaakt, ik heb haar onlangs nog gezien, ze is misschien normaal postuur ipv slank, maar een lekker en echt geil ding

              Comment


              • #8
                Olivia was snel volgeboekt weer vanochtend maar ik zag Alicia ook bij vandaag aanwezig staan en die ik vind ik eigenlijk lekkerder en geiler dan Olivia, ik kende Alicia nog van House of Dreams waar ze eerst werkte. Dus vanochtend dan voor haar gelijk afspraak gemaakt en net van terug. Nou ik kan er thuis weer tegen aan met thuiswerk. Want Alicia gaf me een ideale mix van girfriend experience en pornsex, en de vonken spatte er van af. Ze herkende me nog vaag, maar na vandaag herkent ze me zeker haha!. Wat een geweldige sex en passie, en dan die lekkere grote echte E tieten en geil koppie. Tongzoenen, neuken, pijpen vol overgaaf. Wat een energie heeft deze meid! Topperrrrr, jammer dat ze er niet meer is, dit zijn van die toppertjes die er niet heel veel voorkomen!

                Comment


                • #9
                  Alicia is definitief weg bij La Cloche, of ze gestopt is geen idee

                  Comment


                  • #10
                    Kan het zijn dat ze onder andere naam in Den Haag bv Stout prive werkzaam is, wij hoorden zo iets, wie geeft de juiste info dan kunnen we dit topic aanpassen en verplaatsen.

                    Alvast dank!

                    Comment

                    Working...
                    X