Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Lorena, House of Dreams, Amersfoort, Soesterweg 271

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Lorena, House of Dreams, Amersfoort, Soesterweg 271

    • Lorena
    • Nederlandse
    • 35 lentes
    • 1.74m
    • Bruin haar
    • Bruine ogen
    • B-cup Borsten (echt)
    • Normaal postuur
    https://www.privehuishod.nl/lorena/

    Vandaag eens bij de gezellige lorena geweest naar de extra tjes besproken te hebben lekker op bed gaan liggen effe geklest en toen kon het feest beginnen waar ze me heerlijk heeft gepijpt en toen de rollen omgedraaid mocht ik haar verwennen en afgemaakt met doggy style daarna nog wat tijd over voor een heerlijke massage

  • #2
    Wat een leuke nieuwe aanwinst voor House of Dreams. Ik kom je snel een keer bezoeken. Fijn om te zien dat jullie ook in deze drukke tijd nog nieuwe mooie dames kunnen vinden. Het is waarschijnlijk ook wel een leuke plek om te werken vergeleken met veel andere privehuizen. Ik heb me altijd welkom gevoeld bij jullie en je wordt altijd netjes ontvangen. Jammer dat Chanel niet meer bij jullie werkt. Die had ik graag nog vaker bezocht.

    mvg. Ben

    Comment


    • #3
      Ben altijd benieuwd naar nieuwe dames, dus gelijk deze dame gepakt in voorstelronde

      eerste standje haar on top. haar borsten zijn erg lekker om te zuigen zo. daarna doggy en helaas kon ik me niet meer inhouden en kwam ik klaar.

      was wel een goede ervaring, tot de volgende keer

      Comment


      • #4
        Ben dit weekend eens gaan kijken bij House of Dreams. Daar Lorena bezocht en moet zeggen een goede ervaring gehad naar de extra's besproken te hebben lekker op bed gaan liggen en wat gespeeld met elkaar daarna mij lekker gepijpt daarna mocht ik haar verwennen toen haar lekker geneukt en afgemaakt met een lekkere massage en nog wat gekletst tot de tijd voorbij was.

        Comment


        • #5
          Ik was ook benieuwd naar Lorena, dus ben ik zondag even langs gegaan ,
          Lorena is een leuke beetje verlegen , kat uit de boom kijker,
          Maar als het ijs gebroken is het een lieve dame,
          ze heeft een mooi figuur , doet alles rustig en daarna nog wat kletsen
          over het leven of van alles en nog wat
          voor herhaling vatbaar

          Comment


          • #6
            Vindt het een top vrijster, vriendelijk en lief maar eenmaal op gang ook ongeremd lekker geil in bed hoor. Helemaal niks mis mee!

            Comment


            • #7
              Na het lezen van de vorige recensies was ik benieuwd naar deze dame. En door mijn scheiding was ik wel toe naar een intiem moment met een leuke dame.
              ik kan mij er bij aansluiten dat Lorena een topper is. Wat een genot om met haar te zijn. Mijn zorgen kon ik even achter mij laten
              Zeker voor mij herhalingsgevaar.

              Comment


              • #8
                Lorena vanmiddag gedaan en dat beviel Donald zeer zeker, lekker tongen, beffen en elkaar opgeilen en lekkere blowjob wat ze goed kan en 2 standjes geil en wild neuken, ik ben weer helemaal de koning!

                Comment


                • #9
                  vandaag geile sex gehad met deze lieverd, want dat is ze, maar ook zeker ongeremd geil en ondeugend. Lorena hoef je op sexgebied niets uit te leggen en heb mijn heerlijk laten verwennen door haar. Maar natuurlijk was ik ook niet te beroerd om ook haar te verwennen, haha!

                  Comment


                  • #10
                    Vanmiddag lekker gekoeld op kamer met airco lekkere sexdate met Lorena gehad. Een lieverd die geil haar ding doet met overgaaf😜

                    Comment


                    • #11
                      Na twee bezoekjes is het wel tijd voor een recensie.
                      Ik maak eigenlijk altijd een afspraak en dat gaat eenvoudig bij HOD.
                      Lorena is een topper. Wanneer je het pretpakket neemt, kom je niets te kort. Ze heeft fantastische borsten en billen en doet actief mee. De gereserveerde tijd is altijd zo om en dan ga ik tevreden huiswaarts.

                      Comment


                      • #12
                        Ik had aan afspraak gemaakt met Lorena. We begonnen rustig. Nadat we op gang kwamen hadden we getongd. Hierna begon ze me lekker te pijpen. Ze wist precies welke positie het beste was. Ze deed het zo goed dat ik drie keer bijna klaar kwam. Ik moest even bijkomen. Vervolgens hadden we elkaar geneukt met doggy. Om het af te maken missionaris. Het was een intens moment. Tijdens haar massage hadden we een goed gesprek gehad. Hierna had ik haar kort gemasseerd. Als je haar met respect behandeld en hygiënisch bent kan je veel terug verwachten. Haar extra's zijn redelijk geprijsd. Bedankt voor alles Lorena.

                        Comment


                        • #13
                          Lekkere date gehad met Lorena. Eerst even mijn wensen besproken en dat vond ze helemaal goed, dus beide volop genoten. Tongzoenen, beffen, verschillende standjes...het was allemaal even lekker. Lorena is gewoon erg leuk, net zoals zoveel dames bij HOD.

                          Comment


                          • #14
                            Net mezelf een leuk verjaardagscadeautje gegund en dat was een bezoekje aan HOD. Ik ben bij Lorena geweest voor een halfuurtje. Had graag langer gewild maar helaas geen ruimt ervoor in de agenda.

                            Lorena komt over als een hele lieve vrouw en heeft een onwijs schattige uitstraling. Ik dacht in eerste instantie dat ze niet uit Nederland kwam vanwege haar mooie kleurtje maar dat bleek dus niet zo te zijn.

                            Eenmaal uitgekleed kon de pret beginnen en wilde ik eerst haar heerlijke borsten proeven wat ik met veel plezier deed. Vervolgens toch maar eens wat naar beneden gaan om haar van onder eens te proeven en wauw ze heeft een heerlijk en mooi poesje. Deze heb ik uiteraard met plezier gelikt wat ik nog wel een flinke poos had vol kunnen houden. Uiteindelijk was ik ook benieuwd naar haar pijpkunsten dus besloten we 69 door te gaan zodat ik nog steeds dat lekkere poesje kon proeven. Na een tijdje was ik klaar om haar lekker te nemen wat ik missionaris en doggy heb gedaan. Eenmaal in doggystyle was het niet makkelijk om het nog lang in te houden en kwam ik heerlijk klaar.

                            Al met en al een hele goede ervaring en ik zal iedereen Lorena zeker aanbevelen. Je kan leuk met haar babbelen, ze heeft een heerlijk lichaam en geniet zichtbaar van de seks als je weet wat je doet en ook aan haar genot denkt.

                            Comment


                            • #15
                              Gisteren de familie ellende gehad, vandaag free as a bird en zo lekker ook bij dit pruvehuis op de bonnefooi bezocht. Good fuck and sex. 😜

                              Comment


                              • #16
                                Lorena gestopt voor nu

                                Comment


                                • #17
                                  Ze komt straks terug bij www.privehuisalmere.nl

                                  Comment


                                  • #18
                                    Lorena is voor nu gestopt.

                                    Comment

                                    Working...
                                    X