Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Mrs Ivy Belle, SM Studio Nederland, Almere

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Mrs Ivy Belle, SM Studio Nederland, Almere

    Naam: Mrs Ivy Belle
    Leeftijd: 39
    Uiterlijk: Nederlandse
    Kleur haar: Brunette
    Lichaamsbouw: Slank
    Cupmaat: B

    https://www.smstudio-almere.nl/meesteres-ivy-belle/

    Een mooie elegante vrouw die mij heel goed wist te bespelen. Ontvangen in Almere, geen onbekend adres voor mij, in SM kamer 1. Ik moest mij wassen en werd gekeurd door de Meesteres die mij aan het rad aan de muur stevig vastbond. Gelukkig werd ik niet rondgedraaid op het rad, maar bracht ze mij wel figuurlijk ondersteboven Haar handen streken over mijn lichaam, haar nagels gaven venijnige kneepjes in mijn tepels en ze heeft een mooie lach op de momenten dat ze een pijnprikkel gaf. Ze stond dichtbij mij en in combinatie met haar heerlijke geur werd ik al flink hard. Ze maakte mij los en met een ferme greep van haar hand op mijn pik trok ze mij richting de bank.

    Ik heb daar haar mooi gelakte voetjes gekust en ook haar billen gehuld in leer mogen kussen. Ze bewoog mij richting één van de andere meubelen waar ik voorovergebogen op moest gaan zitten en deed mij een blinddoek om. Haar vingers zochten mijn gaatje op en met glijmiddel ging ze soepel naar binnen. Ik gaf een zucht en een kreun, ik vond het heerlijk. Ze liep even weg en ging haar strap-on aantrekken, bij terugkomst voelde ik de strap-on tegen mijn gezicht aantikken. 'Mond open' en zo gleed de strap-on mijn mond in, die ik eerst goed nat moest maken. Zo af en toe duwde ze diep mijn keel in, waardoor de tranen onder het blinddoek uit kwamen bij mij.

    Ze liep naar achteren en de strap-on werd subtiel naar binnen gebracht, en niet snel daarna gooide ze het tempo omhoog en begon ze flink te neuken en ik kreunde het uit. Ze gebood mij om mijzelf af te trekken en ik moest toestemming vragen om klaar te komen. De eerste keer dat ik het vroeg, kreeg ik een nee te horen en moest ik stoppen en daarna weer door. De tweede keer was het weer een nee, en bij de derde keer was het een ja en terwijl ze me de hardste stoten gaf kwam ik keihard klaar. Hijgend lag ik voorover en ze gaf nog één harde stoot voordat ze lachend de strap-on uit mij haalde.

    Ik vond het een zeer lekkere ervaring met Mrs Ivy Belle!

  • #2
    Ik heb van een goede kennis vernomen die geen recensies schrijft dat deze Meesteres zeer knap is en van hoog niveau en een goed spel speelt, echt 1 met klasse en super uitstraling. Ikzelf ben er nog niet geweest en kan helaas vandaag zaterdag ook niet, als ze in Almere is bij www.smstudio-almere.nl

    Comment


    • #3
      A.s. vrijdag is ze weer in Almere, zie https://www.smdome.com/a-s-dinsdag-m...studio-almere/

      Comment


      • #4
        Voortreffelijke Meesteres en a real Dominatrix met een goede uitstraling, niveau en schoonheid. Goed in een klassiek spel met erotische toespelingen waarin ze je mind ff laten draaien, wat ga je verlangen en wat denk je te krijgen. Het is een mix van teasing en denail, maar ook onderwerpen en devotion, Een Meesteres die duidelijk spelplezier heeft en dat voel je, die energie is het magische voor mij als dat ontstaat als je als haar sub in haar macht bent.

        Comment


        • #5
          Moeilijk afspraak mee te maken

          Comment


          • #6
            Ze cancelt ook veel data

            Comment


            • #7
              As dinsdag ook weer uitcde agenda, neem haar niet zo serieus meer

              Comment


              • #8
                Is ook meer een hobby Mrs, ze doet het niet als broodwinning, maar meer als ze er ook zin in heeft.

                Comment

                Working...
                X