Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Gaia, Park 118, Sarphatipark 118, Amsterdam

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #26
    N.a.v. de recensies en mijn eerdere goede ervaring met Emma van La Cloche, had ik deze week een uur met Gaia ingepland.
    Na 2 uur rijden was ik mooi op tijd en toe aan een jacuzzi ;-).

    De ontvangst bij de entree door de gastvrouw was professioneel en oprecht. Kortom: precies zoals het hoort.
    Gaia kwam een half uurtje later en verontschuldigde zich hiervoor. Ik was blij dat ik niet voor niets gereden was en gelukkig kon het feest beginnen.
    Dat begon eerst met wat waterpret, aangezien de jacuzzi vanuit de kamer zo de gang op spoot toen de gastvrouw deze alvast wilde aanzetten.

    Toen de deur dichtging nog even wat aanvullende wensen besproken met Gaia. Dit was PZC, beffen, zoenen en als we dan toch bezig zijn ook anaal.
    Prijzig, maar achteraf gezien geen spijt van gehad. Wat er vervolgens gebeurde was werkelijk in 1 woord: magisch.

    Ze is een goede verleidster, voelde me feilloos aan en alles was werkelijk even lekker en geil. Het uur vloog voorbij en denk dat dit toch wel mijn beste DVP-ervaring is tot nu toe.
    Op het bed, staande, in jacuzzi, uit jacuzzi....magisch... Ze heeft een heerlijk figuur en is ook nog eens leuk in de omgang. Dat geeft het voor mij een extra dimensie.

    Ik ga deze maand zeker nog een keer naar La Cloche aangezien deze tent mij tot nu toe zeer goed bevalt. De heenweg is 2 uur voorpret tijdens het rijden en terug lekker nagenieten en ook een beetje op het verkeer letten;-)

    Comment


    • #27
      Vandaag stond Gaia op de planning maar was schijnbaar een fout want ze was er niet, en ze was volgeboekt en had ook een afspraak met haar, maar gelukkig was Ruby vrij dus daar lekkere date met gehad.

      Comment


      • #28
        Wow! wat een leuke vrolijke spontane en sexy dame is dit. Vorige week voor het eerst met een vriend afgesproken om samen naar Gaia te gaan voor een MMV trio, best spannend hoe het zou gaan natuurlijk maar vanaf het eerste moment was het ontspannen en geil door de leuke spontane reactie van Gaia. Super mooie dame om te zien, lekker actief en ook zelf aan het genieten. Wat we gedaan hebben blijft tussen ons maar we hebben veel van ons lijstje kunnen afstrepen :-)

        Comment


        • #29
          Een geweldige vrouw, sensueel en intelligent en heel verslavend. Haar manier van erotiek beleven en contact met je hebben is speciaal. Denk wel dat ze een persoonlijke klik met je moet hebben en ze werkt ook niet veel, alleen als ze zin heeft alsof ze het niet puur als werk ziet, ook weer jammer want 1x in de week dat ze er maar paar uurtjes is vind ik dan wel erg kort. Afijn goede sex gehad met heerlijk voorspel waarbij ze mijn zintuigen prikkelde maar ook aangaf wat ze van mij verlangde als tijdelijke minnaar en dan vond ik een creatieve en spannende benadering en wat ik natuurlijk met extra veel plezier deed.

          Het werd een intense en zeer diepgaande vrijpartij althans zo beleefde ik het van mijn kant. Helemaal gereset thuis gekomen en ready to go voor de rest van de week!

          Comment


          • #30
            Gaia is echt een klasse apart, heel sensueel en doet graag dingen net iets anders. Ik heb een heerlijke trantra massage gekregen, ze voelde mij goed aan en dat maakt deze massage echt lekker

            Comment


            • #31
              Is Gaia en haar mooie kont nog actief? Waar kan in haar vinden?

              Comment


              • #32
                Gaia is nu veelal werkzaam bij park 118. Echt een sensuele ervaring en vrouw met klasse. Ennn stiekem wel het mooiste meisje dat ik ken dat zich in haar kont laat nemen. Ook echt een aanrader ..

                Comment


                • #33
                  Ik zie haar niet meer op de website staan bij Park118. Weet iemand of ze is gestopt, of misschien verhuisd? Ik was van plan haar te bezoeken na alle lovende reviews.

                  Comment


                  • #34
                    Werkt soms voor zichzelf a 350 euro per uur via kinky.nl , goodluck haha

                    Comment


                    • #35
                      Weet iemand of Gaia nog steeds femdom sessies doet en wat de kosten zijn? Voor ze bij park118 zat adverteerde ze zelf met sensuele femdom sessies, en ben altijd nieuwsgierig geweest. Iemand ervaring?

                      Comment


                      • #36
                        als ze niet adverteert dan is ze niet werkzaam, zou ook naar buitenland vertrokken zijn

                        Comment


                        • #37
                          Vandaag en vrijdag op de agenda

                          Comment

                          Working...
                          X