Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Tip: Hoe maak ik een recensie aan?

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Tip: Hoe maak ik een recensie aan?

  Hier leggen we je uit hoe je een recensie kan aanmaken.


  Is er al een recensie van de dame?
  Als er al een recensie is van de dame, hoef je geen nieuw topic aan te maken. Je kan in het zoekveld de naam van de dame intikken om te zien of er al een recensie bestaat.

  Als er al een recensie bestaat, kan je daarop reageren door het tekstveld onderaan de recensies in te vullen en op 'plaats bericht' te klikken.


  Er is nog geen recensie van de dame
  Je bent dus de eerste die op ons forum een recensie gaat schrijven over deze dame. Helemaal goed! Zoek het juiste sub-forum op (bijvoorbeeld Privehuizen / Club -> Utrecht), en klik op '+ New Topic'


  Als titel, hou onderstaande format aan:
  Naam dame, Naam Privehuis/Club, Plaatsnaam, straat+huisnummer


  Begin je recensie met het gebruik van het onderstaande lijstje. Dat schept duidelijkheid voor andere lezers:

  Naam:
  Leeftijd:
  Uiterlijk:
  Kleur haar:
  Lichaamsbouw:
  Cupmaat:
  Siliconen:
  Piercing:
  Tattoo's:


  Met uiterlijk bedoelen wij bijvoorbeeld Aziatisch, Oost-Europees, Latina, Nederlands etc. etc. Lichaamsbouw kan je samenvatten in bijvoorbeeld Atletisch, Slank, Normaal, Volslank.


  Link toevoegen
  Als de dame een website heeft of een advertentie, dan kan je via de 'Plaats link' button (naast het cameraatje) de link invullen.


  Tags
  Eventueel kan je aan je recensie ook 'Tags' toevoegen. Eentje die veel is gebruikt, is de tag 'grote natuurlijke borsten'. Alle dames waar dit bij is gezet, zijn dan te zoeken met deze tag. Wel zo makkelijk voor bijvoorbeeld de grote borsten liefhebber :-)


  Inhoud van de recensie
  Let erop dat je geen persoonlijke gegevens van de dame publiceert. Als de dame geen telefoonnummer of mailadres publiekelijk bekend heeft gemaakt, en jij hebt dat wel, betekent dat nog niet dat het netjes is om dat te delen! Voor de lezers is het leuk als je recensie uit iets meer bestaat uit één regel, probeer een echt goede indruk te geven van het geheel. Natuurlijk van de diensten van de dame, maar eventueel ook over de locatie, hygiene, kon je makkelijk parkeren etc. etc.


  Bedankt voor het lezen en veel plezier met het schrijven van jouw ervaring!
Working...
X