Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Meesteres Yilan, Antwerpen, Villa Tinto 32

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Meesteres Yilan, Antwerpen, Villa Tinto 32

    Meesteres Yilan
    Roemeense
    Blondine
    29 jaar
    Bruine ogen
    Slank
    E-cup
    1.70m
    Intiem geschoren of streepje
    Tattoo's: ja
    Piercings: nee
    Engels sprekend

    https://www.redlights.be/prive-ontva...-mistress.html

    Intelligente goed uitziende Meesteres / Kinky Lady dus bij klik en goede hygiene ook erotische mogelijkheden. Werkt overdags tot ca.5 uur

    Heeft best wel wat toys etc hangen en liggen waaronder zweepen, diverse (ook grote) maten voorbinddildo's etc, tepelklemmen. Gehuld in hoge zwarte laklaarzen en kinky zwart setje ontving ze mij. Friste zich extra op waar ik bij was terwijl dat ook deed. Vroeg goed wat mijn do's en don'ts waren, vriendelijke intelligente goed uitziende dame met charisma. Goed verkennend spel gespeel waarbij ze mijn tepels teste met haar vingers, nagels, tong en tanden. En ze bood haar grote mooie borsten aan die ik op commando met mijn vingers/handen en tong moest verwennen en even later ook haar frisse poesje terwijl ze op mij zat en ik omhoog keek naar haar ogen via haar prachtige grote borsten, terwijl ze met haar armen achterlangs met haar handen en nagels mijn tepels bewerkte. Erg opwindend, later verkende ze mij anaal tot een goede geile stevige fistsessie.

    Zeker voor herhaling vatbaar en ze heeft ook ervaring opgedaan in trio sessies bij haar collega Mrs. Kiana die schuin aan de overkant overdags werkt. Mrs. Yilan heeft een bordje op haar raamdeur hangen als ze aanwezig is

  • #2
    Een 2e goede sessie met haar gehad. Geil kinkyspel met erotische games en nipletorture en geile fisting , zelfs dubbele fisting.

    Comment


    • #3
      Waa bij Yilan tijdje terug geweest voor kinky half uur op de dag. Zeer vriendelijke dame met inhoud. Sexy kinky geile uitstraling en best veel toys en kleding.

      Geil erotisch kinky lustslavery spel gespeeld met nipleplay, fisting, facesitting en blowjob en haar mega borsten op commando verwennen.

      Ga een volgende keer langer, dat is nu zeker.

      Comment


      • #4
        Vrijdag haar in antwerpen gezien, uurtje gekozen. Kort gesprek, altijd lastig om de 1e keer iemand in paar zinnen de basis van je beleving uit te leggen.

        Na een korte keuring besloot ze dat ze niet veel nut aan me had maar haar kont mocht ik dan wel kussen en op de juiste plek likken. Niets mis mee heerlijk achterwerk. Daarna waren haar voeten aan de beurt. Gezien ik een pervers ventje was kreeg ik ook wat plas, zoals wel meer achter de ramen wil ze zo te proeven nog wel eens aan de red bull zitten.

        Een niet al te grote strapon werd omgedaan en diep in mijn keel gedrukt, ik kon hem hebben maar deep throat is toch beter op een lege maag.

        moest op handen en knieën gaan zitten en ze begon te neuken, al snel ging het tempo stevig omhoog, op een gegeven moment hield ik het niet meer en viel op mijn buik, dat was voor haar een reden om me diep en hard te nemen, met af een toe diepe harde stoten afgewisseld met series snelle stoten.

        Er is niet veel dat beter is dan het lichaam van de vrouw die je aan het neuken is op je te voelen.

        Na een tijdje vond ze dat ze wilde checken of groter ook kon, een groter zwart model wel ingebracht, met de hand, en ze ging door me uit te wonen.

        tot slot werd ik op mijn rug gelegd benen vastgemaakt aan ketting boven het bed en nam ze me weer met de originele strapon. Voor de dames die sportscholen en yoga studios betalen, probeer eens een half uur met een strapon te neuken, je verbrandt calorieën en je maakt iemand blij

        Zo ongemerkt was het uur voorbij dus dat was het, vrij plotseling.

        dus groot pluspunt neukt als de beste, minpunt haar tijdmanagement is niet optimaal

        Comment

        Working...
        X