Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Isabel, Privehuis Almere, Josephine Bakerstraat 29

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Isabel, Privehuis Almere, Josephine Bakerstraat 29

    • Isabel
    • Zuid-Europese
    • 45 lentes
    • 1.67m
    • Blond
    • B-cup Borsten
    • Atletisch figuur
    https://www.privehuisalmere.nl/isabel/

    Ik kan geen andere reviews van deze dame vinden, vandaar een nieuw topic gemaakt.
    Ik had al eerder foto's van deze dame op kinky gezien en op de site van het privéhuis waar ze ook af en toe werkt. Ook de tekst bij haar profiel sprak me aan. De combinatie van de foto's en de tekst deden mij besluiten contact te zoeken. Via WhatsApp was er een uiterst vriendelijk contact. Toen ik tijd kreeg afspraak gemaakt en ik moet zeggen: wat een geweldig besluit. Ik werd heel vriendelijk ontvangen door een prachtig mooie vrouw met een lieve uitstraling. Na de financiële kant mezelf uitgekleed en me op het bed neergevlijd. Deze pracht kwam lekker bij me liggen en vroeg me waar ik zin in had. Ik kreeg een geweldig lekkere echte GFE met alles wat een man kan wensen. Heerlijk echt lekker tongzoenen met veel tong en geiligheid. Het pijpen was een waar genot. Niet zo'n beetje snel heen en weer in de mond, maar lekker nat met likken en zuigen, diep en warm met veel gevoel. Ook haar beffen was fantastisch. Deze meid heeft een goddelijk smakelijke kut. En na dit heerlijks haar fantastisch kunnen neuken, waarbij ik eigenlijk te snel mijn zaad in haar kut spoot. Maar na bijkomen, toch ook herhaling. Dit is een vrouw uit duizend. In één woord fantastisch.
    Hello my love,I really hope to see you soon, so we can have a very nice time together. My name is Isabel ( 45).I am educated, open minded and super hot. And I am sur...

  • #2
    Meestal laat ik het bij één recensie voor een dame, maar soms, als het heel heel heel erg goed is, dan vind ik een tweede op zijn plaats. En dan kom ik uit bij Isabel. Isabel was eerder te vinden in zowel Amsterdam als in Almere, maar sinds kort is ze volop in Almere te vinden. Ze ontvangt in www.privehuisalmere.nl een echt fijne locatie op een rustig industrieterrein met voldoende discrete plekken voor je auto. Het maken van een afspraak gaat via Whatsapp met deze mooie dame heel plezierig. Ze reageert snel en vriendelijk in prima Engels. Als je hebt afgesproken zorg je dat je op tijd in de buurt bent. Nog even een appje dat je er bent en dat geeft ze aan dat je kunt aanbellen. Een uiterst aardige gastvrouw doet open en dan maak je kenbaar met wie je de afspraak hebt. De gastvrouw leidt je naar de dame en wat ik zo leuk vind: ze wenst je veel plezier. "Geniet ervan" was een boodschap. Zo fijn om te horen.
    Dat genieten kwam ook zeker. Omdat ik al vaker bij deze pracht was geweest was de begroeting heerlijk. En lekkere tongzoen kreeg ik meteen van deze schoonheid in fijne lingerie. Terwijl ik me na het betalen ging uitkleden vroeg ze me of ze zich al moest uitkleden of dat ik haar nog even "ingepakt" wilde laten. Daarna even een frisse wasbeurt en dan op het bed. Isabel die inmiddels poedelnaakt was kwam lekker bij me liggen. Waar wil je mee beginnen, vroeg ze. Ik had zin in een lekkere GFE en vroeg haar om eerst fijn te vrijen. Tongen, strelen, vingeren, tikjes op de billen, het was allemaal heerlijk. Het werd tijd om haar lekker te beffen, want ze heeft een geweldig lekkere kut, heerlijk fris. Ik had haar vooraf gevraagd of ze lekker over mijn gezicht wilde plassen. Dat had ze voorbereid met een klein zeiltje op het bed. Ze had moeite met het plassen omdat ze zo verschrikkelijk geil was. Ze vroeg me om even niet over haar klitje te likken en ja hoor, daar kwam een heerlijk warme straal. Wat een geil genot. Ik heb haar daarna nog flink gebeft waarbij ze gillend klaarkwam. Daarna gingen we de volgende fase is. Mijn stijve pik moest diep in haar mond verwend worden. Wat is deze vrouw een expert in het orale. Heerlijk. Na een dik half uur moest het er van komen: NEUKEN. In verschillende standjes, erg wild, haar geweldig genomen. Oppassen om niet klaar te komen, want dat wilde ik in mond. Staande naast het bed, Isabel zijdelings liggend, mondje open en klaar voor het ontvangen van mijn lading. Zo geil dat zaad over haar lippen en kin. Man man, wat heb ik genoten. Tot slot nog even lekker naakt tegen elkaar liggen en wat praten. Het uur was snel om, of eigenlijk waren we iets over de tijd. Daarna wassen, aankleden, zoen en weer naar de auto. Een fijne vrouw, een fijn privehuis, een mooie kamer. Wat wil een man nog meer. Dank Isabel, dank privehuis. Tot snel.

    Comment


    • #3
      Afgelopen zaterdag voor het eerst bij deze mooie en lieve dame geweest. Wat een pracht mens, zowel innerlijk als uiterlijk. Hele leuke tijd met haar gehad en alles super hygiënisch. Lekker gedoucht en heerlijk gevreeën. Ze neemt echt de tijd voor je en doet alles wat je van te voren af spreekt. Zeker voor herhaling vatbaar!!!! Dank je wel lieve Isabel en tot snel X

      Comment


      • #4
        Dit wordt mijn eerste recensie, ben sinds enige maanden weer alleen en had de dringende behoefde aan sex en warmte. Ik had de stoute schoenen aangetrokken en had een afspraak gemaakt voor zondag 30 juli met Isabel van prive huis Almere. Op de kamer aangekomen was ik nogal nerveus, maar ze stelde me snel gerust. Betaald en uitgekleed belanden we samen op het 2 persoonsbed. Ze vroeg wat ik graag wilde, en gaf aan dat ik haar graag wilde beffen en of ze me wilde pijpen (ze praat engels maar is voor mij geen probleem). Ze gaf aan dat ze me wel even wilde laten relaxen en begon mijn pik te strelen en uiteindelijk nam ze hem in haar mond en begon me heerlijk te pijpen. Op het moment dat ik het voelde komen vroeg ze of ik wilde spuiten, ik ga een zeer uitdrukkelijke ja en kwam intens klaar, dat was lang geleden. Even een korte break en toen mocht ik haar met mijn mond verwennen, wat een lekker kutje heeft ze. Na wat strelen en genieten van haar lichaam vroeg ze of wat ik verder nog zou willen doen. Ik wilde haar wel neuken, echter zelfs met haar heerlijke mond werd mijn pik niet hard genoeg (toch nog de zenuwen of spanning ?), ze neemt mijn pik wel lekker door haar hand en krijg een combinatie van een geweldige handjob en blowjob waarbij ik voor de tweede keer mijn zaad laat vrijkomen en weer ben ik in extase. Ondanks we niet hebben geneukt (had ik bij de eerste erectie moeten doen) een fantastisch uurtje met een hele fijne lieve vrouw. Ben van plan om de komende week weer te gaan en hoop dat ik haar dan kan en mag neuken. Isabel hope to see you soon.

        Comment

        Working...
        X