Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wat zijn jullie favoriete TV-programma's?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Tom Egbers terug bij de NOS😃

    Comment


    • Dat is mooi, kijk graag naar zijn programmas's, en een jaar bannen tov zijn gedrag is veel te zwaar, en niet in verhouding.

      Comment


      • EK voetbal mag ie niet doen, en nu kijken wie er verder nog uitgesloten worden of dat er nieuwe namen komen van mensen die beticht worden van grensoverschrijdend gedrag, denk verhaal zonder einde.

        Comment


        • die Khalid Kasem is NIET vrijgesproken he, heeft een waarschuwing gehad en de deken die van zijn eigen groep is, vond geen hard bewijs ondanks zijn eigen uitspraken die vastgelegd zijn. Veel advocaten schamen zich ook voor de uitspraak van die deken. Die Kasem is op diverse punten zo fout als het fout kan zijn en het is absurd dat ie door BNN Vara, en zelfs ook Jeroen Pauw o.a. min of meer verheerlijkt wordt. Maar goed eigen belang natuurlijk.

          Comment


          • https://www.nu.nl/media/6307597/geen...lid-kasem.html

            Dit us natuurlijk niet afgelopen

            Comment


            • https://www.ad.nl/show/bnnvara-terug...orde~a06927c5/

              Op dit moment?? Mag hopen never met al zijn misdragingen

              Comment


              • https://www.ad.nl/show/slechts-jaar-...koop~af550b7c/

                Die Meilandjes boeren goed

                Comment


                • https://www.ad.nl/show/sophie-en-jer...vond~a96ee788/


                  Sophie Hilbrand en Jeroen Pauw © BNNVARA

                  Sophie & Jeroen vanaf september in de late avond


                  Sophie Hilbrand en Jeroen Pauw beginnen op 2 september met hun late talkshow. Eerder maakte deze site bekend dat BNNVara Pauw had gestrikt voor dat tijdslot. De twee zijn van maandag tot en met donderdag te zien bij BNNVara, zo bevestigt de omroep op Instagram.

                  -------------------------

                  top dat Pauw vast terugkomt maar verschrikkelijk da die Hilbrand mee gaat die is totaal ongeloofwaardig en totaal niet onafhankelijk en ook een matige interviewster.

                  Comment


                  • https://www.telegraaf.nl/entertainme...ilbrand-zitten

                    Tina bekijkt het!
                    Waarom mocht Soumaya Sahla helemaal alleen naast Sophie Hilbrand zitten?

                    Waarom mocht Soumaya Sahla eigenlijk helemaal alleen aan tafel zitten bij Sophie Hilbrand van de redactie? En werden de overige gasten zoals Hugo Borst en Raymond Mens weggestuurd, letterlijk een treetje lager, naar de voorste rij in het publiek? Waarom zat Sywert van Lienden helemaal alleen aan tafel bij Tijs en Margje van Op1 om zijn gesprek over de mondkapjesaffaire te voeren? Ook Glennis Grace kreeg een uitzonderingspositie toen ze voor het eerst publiekelijk haar verhaal deed bij Jinek over de vechtpartij in de Jumbo.




                    Natuurlijk is een talkshow altijd op zoek naar spraakmakende gasten en prefereren alle talkshows, gesprekken met de mensen die in het nieuws zijn, boven gesprekken óver de mensen die in het nieuws zijn met altijd diezelfde deskundigen. En dus is het logisch dat er veel enthousiasme is bij de redactie, als zich eens in de zoveel tijd een opzienbarende gast aandient. Dat hij of zij drie jaar in gevangenis heeft gezeten en geroyeerd is als lid van de VVD, verdacht wordt van het miljonair worden door een schimmige mondkapjesdeal of komt praten over deelname aan een grote vechtpartij in een supermarkt doet er dan niet zo veel toe. De redactie weet immers: dit is spraakmakend, dit gaat veel betere kijkcijfers opleveren dan het zoveelste gesprek over de formatie.

                    Helaas is wel vaak het gevolg dat de redactie de regie over het gesprek uit handen geeft door een meegekomen eisenpakket zoals bijvoorbeeld: het gesprek moet minimaal vijftien minuten duren, de gast wil een eigen kleedkamer en een taxi heen en terug. Belangrijkste eis is natuurlijk het alleen aan tafel zitten. Zo wordt voorkomen dat onverwachte vragen van onverwachte medegasten het vooropgezette mediaplan flink kunnen saboteren. De monoloog van Soumaya gisteren bij Sophie, het optreden van Sywert bij Op1 en de zielig kijkende Glennis bij Jinek hebben echter één ding duidelijk gemaakt. Zeg als redactie voortaan gewoon keihard nee tegen zo’n eisenpakket. De gesprekken zijn zo voor ingestudeerd door de hoofdgast dat het keer op keer tot een slecht interview en voor de kijker tot teleurstelling leidt. En op termijn juist voor slechtere kijkcijfers kan zorgen. Maar bovenal zijn het vaak de mensen die alleen met zo’n eisenpakket te gast willen zijn, de mensen die het juist niet verdienen om op een voetstuk gezet te worden.

                    Comment


                    • https://www.ad.nl/show/ik-heb-na-twi...rouw~a73b7a5c/


                      PREMIUMAngela de Jong. © Shody Careman

                      Ik heb na twintig minuten mijn buik meer dan vol van deze mevrouw


                      ANGELA KIJKT TVHet is dat er in dit land geen prijs bestaat voor het slechtste tv-interview, anders was de competitie voor 2024 beslist. Met als glorieuze winnaar… Sophie Hilbrand, die woensdag een ex-terroriste alle ruimte gaf, schrijft Angela de Jong.
                      Als veroordeeld ex-terrorist van de Hofstadgroep die bezig is met een grootschalig pr-offensief kun je stevige eisen stellen aan een tv-interview bij de NPO. Dat werd woensdagavond pijnlijk duidelijk bij Sophie & Jeroen.

                      Sophie Hilbrand ontving Soumaya Sahla. Voor een compleet overzicht van haar carrière sinds haar vrijlating verwijs ik u graag naar Wikipedia, maar haar meest recente wapenfeit is dat ze geroyeerd is door de VVD na de beschuldiging dat ze Frits Bolkestein 85.000 euro zou hebben ‘ontfutseld’.

                      Op Soumaya’s verzoek, Sophie zei het nadrukkelijk, was de tafel ‘leeggeveegd’. Ik haalde in eerste instantie even opgelucht adem, want dat betekende dat notoire stoorzender Soundos El Ahmadi niet nóg een gesprek kon verpesten door steeds maar weer over zichzelf te beginnen.

                      Maar het hield helaas ook in dat scherpere geesten Hugo Borst en Raymond Mens zich op de publieke tribune zichtbaar zaten te verbijten tijdens de ellenlange monologen van Soumaya. Het leverde humoristische camerashots op, die het kijken naar dit verschrikkelijke gesprek nog enigszins draaglijk maakten, maar ik had die twee liever aan tafel gezien zodat er in elk geval nog iemand een kritische vraag durfde te stellen.

                      Het tweede waar ik me hogelijk over verbaasde: Soumaya mocht als gast zelf de insteek bepalen voor het gesprek. Eerste vraag van Sophie luidde namelijk: ‘Afgelopen weekend heb je al een groot interview gegeven aan de Volkskrant. Met welk doel zit jij nu hier?’ Alsof er verdorie gratis zendtijd geboekt kan worden bij Sophie&Jeroen. O, u wilt aan tafel uw blazoen schoonvegen? Kom dan maar gauw, wij zullen u geen strobreed in de weg leggen. En zo ging het ook precies. Nadat Soumaya omslachtig had uitgelegd dat het ‘goed’ was dat de Nederlandse samenleving haar beter leerde kennen, trok ze de regie van het gesprek volledig naar zich toe.

                      Sophie, die in de twintig minuten die volgden meer en meer verschrompelde tot een braaf luisterend schoolkind, deed af en toe een halfslachtige poging om er tussen te komen, maar gaf dat na een halve vraag al op. Ze beheerste de materie totaal niet en had duidelijk geen idee waar ze met het gesprek naartoe wilde. Daar kom je als presentator misschien mee weg als je Wolter Kroes aan tafel hebt, maar met zo’n omstreden gast is het een regelrechte doodzonde en minachting van je kijker.

                      Het is dat we in dit land geen prijs hebben voor het slechtste tv-interview, anders was de competitie van 2024 woensdagavond beslist. Zelfs het gestuntel van Tijs van den Brink en Margje Fikse met Sywert van Lienden en Twan Huys met Inez Weski viel hierbij in het niet.

                      Ik zou er bijna voor pleiten dat de redactie van Sophie&Jeroen deze Soumaya donderdagavond nog een keer uitnodigt en Jeroen Pauw het interview over laat doen. En dan stevig. Te beginnen met de vraag waarom het dan zo ‘goed’ is dat wij als samenleving Soumaya beter leren kennen.

                      Maar ik doe het niet. Ik heb na de twintig minuten van woensdag mijn buik meer dan vol van deze mevrouw.

                      Comment


                      • Die Hilbrandt is een aanfluiting vd tv

                        Comment


                        • https://www.ad.nl/show/npo-zegt-nee-...boos~ab3e1b64/

                          De Joodse Raad © EO
                          NPO zegt nee tegen 'opvolger' De Joodse Raad, makers boos


                          De NPO heeft het plan voor de ‘opvolger’ van hitserie De Joodse Raad afgeschoten. Dat vertelde scenarist Roos Ouwehand in het NPO Radio 1-programma Met het oog op morgen. Ouwehand werkt inmiddels al anderhalf jaar aan het scenario voor de serie De Terugkeer, die zich afspeelt in het jaar na de Tweede Wereldoorlog.

                          Comment


                          • Adriaan van Dis gaat dit seizoen Zomergasten presenteren na wegvallen Theo Maassen vanwege beschuldigingen van huiselijk geweld aan zijn adres wat hijzelf en zijn vrouw ontkennen.

                            Comment

                            Working...
                            X