Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prostitutie in België hoelang nog? 22 december overleg

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #51
    Heel fijn dat het straks in België ook weer mag! Zijn er al berichten van toppers uit dat gebied dat ze terug komen?

    Comment


    • #52
      ze zijn al maanden prive aan het werk zie de advertorials in rubriek Belgie en advertentiesites als Redlights.be

      Comment


      • #53
        https://www.violett.be/nl/sekswerker...a-en-sekswerk/

        Comment


        • #54
          Als je dit leest dan lijkt het toch niet te gaan gebeuren? Volgens mij zijn ze nog niet in de buurt van de genoemde cijfers of zie ik dat nu verkeerd?

          Comment


          • #55
            Dat is inderdaad tegenstrijdig want pas 40% is gevaccineerd in Belgie

            Comment


            • #56
              Het lijkt er toch op dat het 9 juni wel open gaat, ik zag bij Celina (Villa Tinto) dat je weer afspraken kunt maken vanaf 9 juni. Zij denkt dus dat het open gaat. 😃

              Comment


              • #57
                ja dat staat overal aangekondigd

                Comment


                • #58
                  het is open en relatief rustig qua binnen gaande klanten bij dames

                  Comment


                  • #59
                    Ik dacht dat Belgen juist altijd meer zwart geld in omloop hadden om te besteden? Als het nu er al niet druk is terwijl er een kortere openingstijd is, dan kan het dus straks alleen nog maar slechter worden.

                    Comment


                    • #60
                      Waarom denk je dat?

                      Comment


                      • #61
                        Belgie staat daar bekend om en sport 1 is daar belasting ontduiking

                        http://nederbuur.nl/belastingontduik...tionale-sport/
                        Last edited by Maher; 14-06-2021, 22:05.

                        Comment


                        • #62
                          dit https://www.privehuizenblog.nl/onze-...pperskwartier/ is ook wel een interessant stuk over heropening rosse buurt Antwerpen

                          Comment


                          • #63
                            Originally posted by Maher View Post
                            Belgie staat daar bekend om en sport 1 is daar belasting ontduiking

                            http://nederbuur.nl/belastingontduik...tionale-sport/
                            Oh nooit geweten, weer wat geleerd

                            Comment


                            • #64
                              Ja dat is wel een ding bij ons, maar ook in Italie en Griekenland

                              Comment


                              • #65
                                er is bij een deel van de mensen niets aan de hand financieel of zelfs beter, maar een groot deel is ook geraakt door de lockdown en dat is zeer tegenstellend t.o.v. normale crisissen

                                Comment


                                • #66
                                  De vraag is nu wanneer gaat ie weer dicht vanwege omnikran mutatie

                                  Comment


                                  • #67
                                    https://www.gva.be/cnt/dmf20211220_97714131

                                    Overlegcomité legt ‘omikron-schakelaar’ op tafel: automatisch verstrengen wanneer cijfers stijgen


                                    De omikronvariant doet de stress in de Wetstraat toenemen. Versoepelingen moeten we dan ook niet verwachten van het Overlegcomité van woensdag. Integendeel, mogelijk doet de ‘omikron-schakelaar’ zijn intrede. Daarmee wordt automatisch een pakket verstrengingen ingeroepen als de curves opnieuw stijgen. Al willen sommigen toch liever meteen ingrijpen.

                                    Hannes Heynderickx, Jef Van Hoofstat
                                    Vandaag om 05:00
                                    Het coronabeleid in ons land was tot nog toe heel eenvoudig. Dalen de curves, dan versoepelen we. Stijgen de curves, dan verstrengen we weer. Maar op dit moment in de crisis is die strategie achterhaald. Zowel de besmettingen als de ziekenhuiscijfers blijven immers flink dalen, maar aan versoepelen denkt nu geen enkele politicus meer. Dat heeft alles te maken met de nieuwe omikronvariant van het virus, die veel besmettelijker is en mogelijk tot een gigantisch grote golf kan leiden. Die omikronvariant is nu al goed voor 20 procent van alle besmettingen. Volgens enkele experten, zoals viroloog Marc Van Ranst en biostatisticus Geert Molenberghs, is dat het sein voor nieuwe verstrengingen.

                                    De vraag is natuurlijk wanneer die verstrengingen moeten ingaan. Daarover buigt het Overlegcomité zich woensdag. Volgens onze informatie komt daar een ‘omikron-schakelaar’ op tafel: een soort minibarometer die moet aangeven wanneer de politiek moet verstrengen. Het uitgangspunt daarbij is dat de huidige coronamaatregelen worden aangehouden. Maar wanneer er indicaties zijn dat omikron écht een grote coronagolf kan veroorzaken, moet de handrem op. Aangezien bij een nieuwe golf altijd eerst de besmettingscurve begint te stijgen, zou de schakelaar daarop toegespitst kunnen worden.

                                    Duidelijkheid brengen


                                    De inzet van het overleg van woensdag is volgens sommigen dan ook het afkloppen van concrete drempelwaarden voor de schakelaar én het vastleggen van een pakketje ‘omikron-maatregelen’. Niet om meteen in te voeren, wel om snel te kunnen activeren wanneer de cijfers de verkeerde kant op gaan. Dat zou dan ook kunnen zonder dat het Overlegcomité nog eens bijeen moet komen. “Dat moet wat rust en duidelijkheid brengen”, geeft een bron aan. “De voorbije drie Overlegcomités, waarop we met muizenstapjes verstrengden, schiepen niet echt een fraai beeld van de politiek.”

                                    Het gebruik van zo’n schakelaar moet tegelijk ook vermijden dat de politiek fors ingrijpt zonder dat het echt nodig is. Want over de omikronvariant bestaan ook nog heel wat onzekerheden. Het is bijvoorbeeld nog niet echt geweten hoe ziekmakend de variant is, waardoor het moeilijk inschatten is hoe groot een omikrongolf kan worden. Ondanks die onzekerheid besliste Nederland vorige week al preventief om een volledige lockdown af te kondigen. “Dat is toch wel wat blind en hard”, zegt een bron dicht bij de regering. “Wij willen een stabiel kader, met de mogelijkheid om snel in te grijpen wanneer dat nodig is.”

                                    Handrem

                                    Of de experten van adviesorgaan GEMS ook genoegen nemen met een stabiel kader, is maar zeer de vraag. Gisteravond zat de expertengroep nog samen om een advies op te stellen richting Overlegcomité van woensdag. Wat daar in staat, is nog niet geweten. Maar het is geen geheim dat enkele experten nu al de handrem willen optrekken. Ook aan de tafel van het Overlegcomité is dat zeker geen taboe.

                                    “Door onze maatregelen is er nu een duidelijke daling van de delta-besmettingen”, zei minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) maandag in Terzake. “Nu moeten we vermijden dat er een omikron-golf ontstaat. Mijn hartenwens is dat de scholen na de kerstvakantie opnieuw kunnen openen, dat de kinderen opnieuw naar de klas kunnen gaan. Maar als we dat willen, en dus een totale lockdown willen vermijden, dan moeten we het zekere voor het onzekere kiezen, en uit voorzorg maatregelen nemen.”

                                    Comment


                                    • #68
                                      Voorlopig nog oprn qua prostitutie msar er bestaat kans dat men alsnog ingrijpt als de ziekenhuizen te vol raken.

                                      Comment


                                      • #69
                                        https://www.gva.be/cnt/dmf20211222_97466369

                                        Waarom we verstrengen terwijl de coronacijfers dalen: “Er is een storm op komst”


                                        Dat we met dalende coronacurves toch tegen verstrengingen aankijken, heeft te maken met één woord: omikron. De nieuwe mutatie van het coronavirus is zo gemakkelijk overdraagbaar dat heel veel mensen tegelijk besmet dreigen te raken. Zelfs als het virus je minder ziek maakt, is het puur door het volume problematisch voor de zorg. Tegen april 2022 zal in het beste geval “maar” één derde van de bevolking besmet geraakt zijn, voorspellen Britse statistici.

                                        Koen Baumers, Laurence Torck en Dries De Smet

                                        “Er is storm op komst. Binnen enkele weken zal omikron in nog meer landen in Europa dominant zijn, en de nu al hoog belaste zorgsystemen naar de rand van de afgrond duwen.” Hans Kluge, directeur van de Wereldgezondheidsorganisatie in Europa, had niet bepaald bemoedigende woorden in petto. Nu al is omikron dominant in Portugal, Denemarken en het Verenigd Koninkrijk. Daar werd voor het eerst sinds het begin van de pandemie de kaap van 100.000 besmettingen op één dag overschreden. “Puur het volume aan nieuwe coronabesmettingen kan leiden tot meer hospitalisaties en het verstoren van het zorgsysteem en andere kritieke diensten”, zegt Kluge.

                                        LEES OOK. Meeste binnenactiviteiten verboden, winkelen met maximaal twee personen en geen publiek tijdens sportwedstrijden: dit heeft het Overlegcomité beslist

                                        Er is nog veel onduidelijkheid over omikron – een studie in Oslo wijst erop dat verlies van geur en smaak minder vaak voorkomen. Wetenschappers zijn er ook nog niet uit of de nieuwe mutant van het coronavirus je minder ziek maakt. Studies in Zuid-Afrika zeggen van wel, maar daar is de bevolking jonger en is de zomer bezig. Studies in Denemarken en het Verenigd Koninkrijk wijzen eerder op een vergelijkbare impact als met delta, en daar is de situatie meer vergelijkbaar met ons.
                                        60 procent besmet


                                        Maar over één ding zijn alle studies het eens: omikron springt wel heel erg gemakkelijk over van mens op mens. En daar schuilt het gevaar. Er riskeren binnenkort zo veel mensen tegelijk besmet te raken dat onze testcapaciteit en ons zorgsysteem het moeilijk zullen krijgen. Een Engelse studie telde uit dat tegen april 2022 liefst een derde van de bevolking met omikron besmet is geraakt. In het béste geval, is dat. In het slechtste scenario raakt in de komende vijf maanden ruim 60 procent van de bevolking besmet.

                                        LEES OOK. Vloedgolf van omikronbesmettingen zet testbeleid onder druk: “Vrezen dat we binnenkort plafond bereiken”

                                        Het gaat natuurlijk om een prognose, die geen rekening houdt met het effect van eventuele verstrengingen. Maar de trend is duidelijk. “We krijgen een vloedgolf van ­besmettingen: daar moet je niet aan twijfelen”, zegt biostatisticus en evolutionair bioloog Tom Wenseleers (KU Leuven). “Ook in België zullen we tegen een muur van infecties aanlopen.”

                                        Bij ons maakte omikron dinsdag 27 procent van de coronabesmettingen uit, meldde microbioloog Emmanuel André (KU Leuven). Dubbel zo veel als twee dagen ervoor. Heel binnenkort heeft omikron dus ook hier de absolute meerderheid. Het is nog niet te zien in de weekcijfers, maar het aantal besmettingen op dagbasis steeg ook weer licht – net omdat het virus zo gemakkelijk overspringt.



                                        Dat het zo snel gaat, kan alleen maar betekenen dat de variant de bestaande antistoffen weet te omzeilen. Een Britse studie heeft het over zes keer meer kans op een herbesmetting bij niet-gevaccineerde mensen die al eens corona hadden. Wie wel twee prikken kreeg, heeft vijf keer meer kans om besmet te raken dan bij delta. Een boosterprik vermindert de kans op symptomen wel met 55 tot 80 procent.

                                        Volgens viroloog Steven Van Gucht (Sciensano) zullen we binnen de komende paar weken veel meer te weten komen over omikron. “We wachten nog op ziekenhuisdata van Groot-Brittannië, maar daar zit wat vertraging op omdat het patiëntenprofiel wat tijd vraagt. Maar we kunnen niet wachten op data, want dan kom je te laat met je reactie.”

                                        Comment


                                        • #70
                                          Omikron is in Belgie ook weer verdubbeld, ze hebben daar gewoon voor de kerst de ondernemers nog omzet gegund, gaat straks ook dicht want die omikron storm is te groot voor de 1e opnames qua aantallen

                                          Comment


                                          • #71
                                            https://www.gva.be/cnt/dmf20211220_9...47&adh_i=c2140 aa4a1abd918c48c7629f39dfb9d&adh_i=c2140aa4a1abd918 c48c7629f39dfb9d&hkey=&utm_campaign=newsletter_och tend&utm_content=image&utm_medium=newsletter&utm_s ource=gva

                                            men wacht in Belgie ook met angst af wat de cijfers doen en staan klaar om te schakelen naar zwaardere maatregelen...

                                            Comment


                                            • #72
                                              https://www.telegraaf.nl/nieuws/1520...ting-antwerpen

                                              nou voor dat virus hoeven ze niet bang te zijn dat het via dagjesmensen uit Nederland komt, het virus er daar al een tijdje in Belgie en gaat al hard rond, en komt net als in andere landen via allerlei wegen binnen

                                              Comment


                                              • #73
                                                Morgen wordt er door de Belgische Jaap van Dissel een pakket maatregelen gepresenteerd waarmee er in geval van een stijgende curve op de stopknop kan worden gedrukt.

                                                Zijn er op dit maatregelen van kracht voor de Belgische raamprostitutie zoals bijvoorbeeld vervroegde sluitingstijden/mondkapje?

                                                Is het de moeite waard om naar het schipperskwartier te rijden of is de bezetting minimaal i.v.m. kerst oud/nieuw?

                                                Comment


                                                • #74
                                                  23 uur gesloten, tot die tijd gewoon te bezoeken, mondkapjes weet niet of ze verplicht zijn, indien ja, hooguit bij binnen gaan van het raam, daarna gelijk af anders kan je geen sex hebben

                                                  Comment


                                                  • #75
                                                    Komende week maar eens in Antwerpen kijken nu hier alles dicht is. Ik hoop dat er in het Schipperskwartier wat te beleven valt. En hopen dat het niet alsnog dicht gaat, het is allemaal zo onzeker.

                                                    Comment

                                                    Working...
                                                    X