Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Monique, House of Dreams, Amersfoort, Soesterweg 271

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Monique, House of Dreams, Amersfoort, Soesterweg 271

    • Monique
    • Kaapverdische
    • 45 lentes
    • 1.54m lang
    • Zwart haar
    • Bruine ogen
    • F-Cup borsten (echt)
    • Volslank postuur
    • Wel tattoo’s en piercing
    • Roken? Nee
    https://www.privehuishod.nl/monique/

    Vorige maand enorm van Monique genoten op een zaterdag. Lieve dame, klein van stuk maar weet je goed te verwennen. Na afloop van de daad nog een heerlijke massage van haar gehad!
    Smaakt naar meer!

  • #2
    Werkt alleen nog bij House of Dreams

    Comment


    • #3
      Afgelopen week zonder afspraak naar House of Dreams gegaan.Na de voorstelronde gekozen voor Monique.Leuke getinte dame met fantastische borsten.Een uur genomen zonder extra's omdat het voor mij de eerste maal was met haar. Volgende keer maar eens vragen naar haar extra's want ga zeker nog eens terugkomen.

      Comment


      • #4
        Monique is misschien klein van stuk maar ze heeft een stel heerlijke borsten. En heeft tongzoenden en beffen kan het pakket Voor kan ze niet meer stuk

        Comment


        • #5
          Ik ben onlangs bij deze zeer ondeugende donkere lady geweest. Ze gaf mij alle aandacht en een lekker gevoel. Een vrouw met aandacht is deze exotische lady. Genoten van haar tongzoenen en verrukkelijke pijpkunsten, en daarna in 2 standjes neuken afgemaakt en heerlijk gekomen.

          dank je wel 😊

          Comment


          • #6
            Ik schrijf niet vaak een recensie omdat ik dat niet nodig vindt want een date is iets tussen mij en de desbetreffende dame. Maar voor Monique maak ik graag een uitzondering want ik heb een hele leuke en lekkere date met haar gehad.

            Ik ben een liefhebber van rijpere donkere volslanke dames daar hoort Monique zeker bij met haar grote rondingen.
            Ze kwam de kamer binnen lopen en ik dacht wauw wat een mooie dame is Monique nog mooier dan op de foto's op de website. Na de kennismaking en elkaar wensen hebben verteld gingen we op bed liggen (na dat wij samen gedoucht hadden) en Monique legte haar grote, mooie, ronde borsten (puur natuur) op mijn gezicht waarmee ik lekker mee kon spelen. Na een paar minuten begon Monique zachtjes geluid te maken en drukte haar borsten nog harder tegen mijn gezicht aan. En ging ik met mijn vingers haar poesje verwennen waardoor ze nog harder ging kreunen en ze werd nog natter. We moesten even een time out nemen want het was behoorlijk intensief. En begon heerlijk te knuffelen en te zoenen daarna heeft zij mijn een onvergetelijke pijpbeurt gegeven zo heerlijke pijpbeurt heb ik nog nooit gekregen en ze heeft mijn helemaal leeg gezogen. Omdat er nog tijd over was heeft Monique mijn nog een lekkere totale (van top tot teen) massage gegeven en hebben daarna nog samen gedoucht.

            Ben jij ook een liefhebber van rijpere donkere volslanke dames dan is Monique zeker een aanrader maar ben je geen liefhebber van dit type dames blijft Monique een aanrader omdat ze een hele lieve en leuke dame is zonder poespas.

            Comment


            • #7
              Voor een lekker geil avontuurtje hoef je niet ver te reizen en vind je de Kaapverdische eilanden in Amersfoort. Wat een lekkere geile en leuke vrouw is dit. Een paar opties erbij en je beleeft een heerlijk avontuur. Weet niet hoe ze

              Comment


              • #8
                Monique is al enige tijd op vakantie

                Comment


                • #9
                  Voor de liefhebbers is deze schoonheid weer fris en fruitig weer aanwezig! We kunnen weer wegsmeten in haar schoot van betaalde liefde om elkaar te verwennen

                  Comment


                  • #10
                    Bedankt voor je tip @wippertje. Ga zeker binnenkort weer een afspraak maken deze lekkere Monique 😊😊😊😊

                    Comment


                    • #11
                      Als je van getint en grote tieten houdt is HOD the place to be!! En breng dan een bezoek aan Monique wat een lekkere meid. Alles in de juiste proporties voor een geile GFE

                      Comment


                      • #12
                        Monique weer even mogen bezoeken. Wat een heerlijkheid. Als je met haar in bed ligt smelt ik weg tussen haar mooie borsten. Het blijft pret in bed met deze dame

                        Comment


                        • #13
                          Tijdje terug een uur met dit lekkere chocolaatje doorgebracht
                          (waren haar eigen woorden)
                          meerdere standjes gedaan en tussendoor nog één van mijn fantasieën werkelijkheid laten worden
                          monique bedankt

                          Comment


                          • #14
                            Afgelopen zondag wederom Monique bezocht, en weer een heerlijk uurtje gehad.
                            Een aantal extra’s genomen en elkaar heerlijk verwend haar in 69 tot een bijna orgasme gebeft. ze wilde me in haar voelen en kwam bovenop mij zitten en met uitzicht op haar heerlijke borsten beiden klaargekomen. Tussendoor nog een lekkere goede massage gehad tot er weer wat begon te groeien, lekker gepijpt en in doggy afgemaakt
                            Monique is echt een leuke en geile meid die er zelf ook van geniet, met een top GFE pakket

                            Comment


                            • #15
                              russisch staat niet tussen de mogelijkheden moet je daar extra voor betalen?

                              Comment


                              • #16
                                Het was buiten koud en guur en Jerommeke had iets nodig om weer warm te worden. Het werd niet ´íets´maar ´iemand´, namelijk Monique. Voor Jerommeke -en dus ook voor Monique, was het een blind date die voor beiden zeer goed uitpakte. Monique is een vriendelijke, donkere dame van rond de 45 jaar met grote cup F borsten. Na de extra´s besproken en afgerekend te hebben, begonnen we eerst rustig te tongzoenen. Maar al snel gaf ze zich volledig bij het tongzoenen en werden we geiler en geiler. Intussen waren haar kokosnoten ook uit hun omhulsel gerold en stond Jerommeke met een enorme stijve klaar om door Monique gepijpt te worden. Haar tong gleed soepel over Jerommeke zijn eikel en terwijl Monique Jerommeke´s staaf lekker bevochtigde en in haar mond nam speelde Jerommeke al lekker met haar borsten. Alhoewel haar borsten niet zo vol en rond zijn als bij sommige andere dames bij HoD met vergelijkbare cupmaat was het toch zeer prettig ´speelgoed´ en al spoedig stonden haar donkere tepels stevig overeind.
                                Na Monique wederom lekker gezoend te hebben -Monique is een echte tongzoenSTER- afgedaald naar haar borsten en na wederom lekker aan haar tepels gezogen te hebben werd het tijd om haar al vochtige vrouwelijkheid te gaan verwennen. Monique genoot er zichtbaar en hoorbaar van en spreidde haar benen zodat Jerommeke vrij spel had.
                                Monique wilde ook graag gelijktijdig Jerommeke verwennen en ze stelde dan ook standje 69 voor. Uiteraard zei Jerommeke daar geen nee tegen en terwijl hij Monique verder aan het beffen was werd Jerommeke heerlijk gepijpt en werden ook zijn ballen lekker naar binnen gezogen.
                                Monique knabbelde ook lekker aan Jerommeke zijn tepels. Eerst zachtjes likkend en stimulerend gevolgd door plagerig en vasthoudend bijtend. Dit maakte Jerommeke super geil en al snel lag Monique op haar rug om stevig geneukt te worden door Jerommeke. Door het uitstekende voorwerk van Monique duurde het dan ook niet lang voordat Jerommeke lekker klaar kwam en het condoom volspoot.
                                Monique en Jerommeke hadden het uurtje uitstekend benut want de klok gaf nog twee minuten aan voor het opfrissen en aankleden. Met een warme en volle tongzoen vertrok Jerommeke huiswaarts. En als Jerommeke weer eens opgewarmd moet worden, weet hij waar hij moet zijn......

                                Comment


                                • #17
                                  Oudjaarsdag weer lekker van Monique genoten. Ze is klein van stuk heeft heerlijke borsten en haar extras zijn prima Na afloop nog een heerlijke massage gehad!
                                  We zien elkaar zeker weer

                                  Comment


                                  • #18
                                    Onlangs voor het eerst bij House of Dreams op bezoek geweest.
                                    Verschillende dames kwamen zich voorstellen en Monique sprong er voor mij uit. Gekozen voor 45 minuten inclusief haar extra's.
                                    Het waren heerlijke 45 minuten. Ze pijpt als een godin en heeft een super lekker lichaam. Ik moest me continue inhouden.. Haar lekker gebeft dat was top en ze leek er ook van te genieten. Daarna heeft ze me weer gepijpt en lekker klaargereden. Een echte GFE met lekker zoenen en knuffelen tussendoor. Voor herhaling vatbaar!

                                    Comment


                                    • #19
                                      En als Jerommeke weer eens opgewarmd moet worden, weet hij waar hij moet zijn...... Zo eindigde Jerommeke zijn vorige recensie over Monique. Nu in januari hebben we zeker een aantal koude dagen gehad waarbij Jerommeke nodig opgeward moest worden dus snel een afspraak met Monique gemaakt.
                                      Monique is een gezellige, goedlachse en geile dame. Jerommeke zou Monique als een ´compacte´ dame willen omschrijven. Klein van stuk, stevig, lekkere kont en een paar grote cup F borsten. Monique zoent gepassioneerd en ze vroeg of Jerommeke haar BH wilde losmaken. Natuurlijk gaf Jerommeke hier graag gehoor aan en het is altijd een magnifiek gezicht om die grote tieten weer vast te mogen pakken en aan die donkere tepels te likken.
                                      Monique begon vervolgens rustig Jerommeke zijn eikel te bevochtigen en stukje bij beetje nam ze zijn hele staaf in haar mond en keel. Jerommeke gromde van genot. Monique is een liefhebster van standje 69 en terwijl Jerommeke heerlijk aan het beffen was speelde Monique uitgebreid met Jerommeke zijn klokkenspel. Monique liet Jerommeke zijn ballen lekker rondgaan in haar mond.
                                      Na verloop van tijd werd het tijd om te neuken. Met Monique haar benen in zijn nek neukte Jerommeke haar lekker in missionaris houding naar een wederzijds hoogtepunt. En Jerommeke? Die had het zeker niet koud meer na deze sessie met de Kaap-Verdische Monique.

                                      Comment


                                      • #20
                                        is russisch mogelijk het staat niet tussen dr mogelijkheden zowel moet je dan extra betalen?

                                        Comment


                                        • #21
                                          als het niet tussen haar mogelijkheden staat dan is dat toch het antwoord

                                          Comment

                                          Working...
                                          X