Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ava, Privehuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287-d

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Ava, Privehuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287-d

    • Ava
    • Zuid-Amerikaanse
    • 22 lentes
    • 1.56m
    • Blond haar
    • Bruine ogen
    • DD-cup Borsten (echt)
    • Normaal postuur
    https://www.privehuishod.nl/ava/

    Gister een leuk half uurtje met Ava gehad. Jonge meid, lekkere kont en flinke borsten. Pijpen deed ze lekker en af en toe ff dr keeltje in was ook geil, heb met wat olie genoten met mijn pik tussen haar zachte volle tieten en in de bekende drie standjes (cowgirl, doggy en missio) lekker klaargekomen in doggy. Lekker geketst en nog een beetje gekletst na afloop bij het wassen en aankleden.

  • #2
    Leuke sexy meid, had ook ff in Den Haag bij DS gezeten maar scheen daar chaos te zijn met vechtende meiden en rare leiding. Ik had een heerlijke vrijpartij met haar bij House of Dreams vandaag.

    Comment


    • #3
      Vandaag met deze redelijk nieuwe dame een heerlijke date mogen hebben. Altijd wel een gokje om een date te boeken met een dame die je alleen van een foto kent, maar gelukkig viel alles bij de mooie Ava heel erg mee. Schitterende borsten, lekkere volle billen, en heb een heerlijke tijd met deze kleine Zuid-Amerikaanse gehad. Zal zeker nog eens langs gaan bij de lieve Ava.

      Ook hoorde ik nog dat er weer een nieuwe dame aanwezig is bij HOD, nu met de naam Julia. Binnenkort maar eens kennismaken ;-)

      Comment


      • #4
        Ja zie Julia op hun website🙈

        Comment


        • #5
          Ik als borstenman moest dan ook maar eens naar Ava. Het zijn echt fantastische borsten, ze laat je er ook gewillig in kneden en dat voelt echt fantastisch. Haar tepels stimuleren kan ze ook erg van genieten.
          De sex was ook erg goed. leuke dame erbij die mij zeker nog een keer gaat zien.

          Comment


          • #6
            Ava is morgen vrijdag van 12-15 uur of misschien langer in Utrecht bij www.privehuislacloche.nl

            Comment


            • #7
              Ava trof ik ook bij La Cloche waar ze nu vooral werkt. Leuke sexy getinte meid die het echt naar mijn zin probeerde te maken wat haar goed lukte. Ze heeft voortreffelijk pijp skills durf ik met mijn nodige ervaring te zeggen😀

              Comment


              • #8
                Leuk sexy en goed uitziende meid met goede service. Ava is speels en lief maar ook ondeugend. Ze zoent lekker en teast ook lekker en verder geeft ze een zeer goede blowjob en was neuken in diverse standjes ook heerlijk met haar. Ja dit is ook een aanwinst voor La Cloche

                Comment


                • #9
                  Ava is een lekker meisje en ziet er goed uit en wist Donald ook naar hogere sferen te brengen. Ik had een half uurt met haar en dat was een geile sextijd met haar met neuken in 2 standjes en een geile pijpbeurt waar ze de Dumptower wel hard wist te krijgen

                  Comment


                  • #10
                    Het was al een tijdje geleden dat ik was geweest omdat de muntjes even beperkt beschikbaar waren. Maar het is weer wat aangevuld en ben op de bonnefooi naar Utrecht gereden en hoopte dat er een leuke dame vrij was. Ik had wel een voorkeur vooraf, maar helaas was die niet beschikbaar.
                    Maar toch ook weer aangenaam verrast met Ava. Echt een mooie dame met de rondingen op de juiste plek. Tenminste dat is mijn mening.
                    Na de financiële afwikkeling en de washandelingen heerlijk van elkaar genoten. Ik eerst Ava lekker mogen verwennen en daarna was ik aan de beurt. Ik ga het niet beschrijven, maar het is voor herhaling vatbaar. Weer een mooie ervaring rijker. Dankjewel Ava en tot binnenkort

                    Comment


                    • #11
                      Als je van kleine vrouwen, mooie curves, goede grote borsten en een heerlijke kont houdt dan ben je bij Ava op het goede adres. Gisteren een heet half uurtje gehad met Ava. Wat een topper. Een lieve en hete vrouw. Volgende keer neem ik het hele pakket en wat langer

                      Comment


                      • #12
                        Ava is een geile getinte twintiger met lekkere rondingen en knap snoetje. Ze tongde lekker met mij en ze wist met haar geile tong mijn pik ook lekker te verwennen. Hij werd knoerdhard en dus daarna lekker geneukt in 2 standjes. Kon ook nog lekker ff douchen, wat wel lekker is.

                        Comment


                        • #13
                          Ben heerlijk verwend door Ava vandaag - ze ging op me zitten - ik kwam behoorlijk snel wat verwacht je met zo geweldig lichaam en ze is heel knap - zeker voor herhaling bij Ava een ding wat zeker is.

                          Comment


                          • #14
                            Ava is ook een lekkertje. Ik wilde wat anders, en mij laten verrassen via de voorstelronde. Ava is een lieve ondeugd die wel van wanten weet qua sex. Had 45 minuten genomen en die tijd vloog om. Standjes, pijpen, zoenen, allemaal erg prettig😁

                            Comment


                            • #15
                              Ava is vandaag in Utrecht bij www.privehuislacloche.nl aanwezig ipv Amersfoort

                              Comment


                              • #16
                                Afgelopen maand een afspraak gemaakt met Ava op basis van de foto's op de website. Leuk jong meisje met Dcup.Pijpen was meer dan goed helaas niet meer van haar kunnen genieten in de beperkte tijd maar ga nog een keer in de herkansing met dat van een uur.

                                Comment


                                • #17
                                  Ff half uurtje gedaan met Ava, geile en pijpen, in orde, wel lichte attitude girl.

                                  Comment


                                  • #18
                                    Onlangs een half uurtje bij deze leuke dame doorgebracht. ging heel gemakkelijk en ontspannen. ze is heel lief en heeft alles voor je over. wederom een topper die je echt laat genieten.als je dit leest Ava bedankt 🤩 en tot snel

                                    Comment


                                    • #19
                                      Mooie meid die Ava bijzonder goed voelt en ziet wat je wel en niet lekker vindt en daar heerlijk mee speelt. Was dan ook weer een heerlijke tijd gehad samen.
                                      tot snel 💨 weer kusjes 💋

                                      Comment


                                      • #20
                                        ff net voor pijpen en neuken wip geweest in Utrecht bij Ava, waren wel wat dames bezet en Ava zag er voor mij leuk en sexy uit. Leuk geil half uurtje, en de druk is er weer ff af bij mij haha

                                        Comment


                                        • #21
                                          voor 2e keer bij haar geweest en dat vergeet Donald liever snel, was stukken minder dan 1e keer, beetje uit de hoogte en kil deed ze opeens, iets teveel verbeelding.

                                          Comment


                                          • #22
                                            Onlangs ook bij deze heerlijke rondborstige dame geweest. Wat een heerlijke meid. Pijpte lang en diep 😁. Haar borsten kan ik wel uren mee spelen. Met Ava bovenop uit mijn tenen klaargekomen 🥰. Bedankt lieverd

                                            Comment


                                            • #23
                                              Vandaag een heerlijke GFE meegemaakt bij Ava. Wat een lieve, lekkere dame is dat zeg! Met super fantastische borsten 🤩Gekozen voor PZC als extra, wat een genot. Ik mocht haar strelen met wat olie en ze genoot ervan. Vervolgens in een tweetal standjes intiem geweest waarbij Ava zelf ook genoot en ten slotte met de hand afgemaakt. Ze ziet me zeker terug. Dankjewel Topper!
                                              Last edited by Isaac; 30-08-2023, 17:38.

                                              Comment


                                              • #24
                                                Originally posted by Isaac View Post
                                                Vandaag een heerlijke GFE meegemaakt bij Ava. Wat een lieve, lekkere dame is dat zeg! Met super fantastische borsten 🤩Gekozen voor PZC als extra, wat een genot. Ik mocht haar strelen met wat olie en ze genoot ervan. Vervolgens in een tweetal standjes intiem geweest waarbij Selina zelf ook genoot en ten slotte met de hand afgemaakt. Ze ziet me zeker terug. Dankjewel Topper!
                                                was het nu Ava of Selina?

                                                Comment


                                                • #25
                                                  Dom dom het was natuurlijk Ava 😜🥳

                                                  Comment

                                                  Working...
                                                  X