Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Chloe, Salon261, Alphen a/d Rijn, Eikenlaan 261

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Chloe, Salon261, Alphen a/d Rijn, Eikenlaan 261

    • Chloe
    • 24 jaar
    • Nederlandse
    • 1.70m
    • Blond haar
    • Blauwe ogen
    • F-cup Borsten (siliconen)
    • Normaal postuur
    https://salon261.nl/alphen/info.php?id=Chloe

    Vandaag bij Chloe geweest. Gekozen voor anderhalf uur met bad, maar was zo benieuwd naar haar dat ik toch de gok heb genomen omdat er maar een foto van haar is. Erg lieve en mooie jonge dame die geduldig en vriendelijk met je omgaat. Mooie borsten en billen waar ik me prima mee heb mogen vermaken. Ze was ontspannen en kletste tussendoor dat zorgde voor een open sfeer. Pijpt voortreffelijk en heerlijk klaargekomen. De anderhalf uur was zo voorbij, helaas!
    Ik hoop je binnenkort weer te zien.
    Last edited by Citygirl.nl; 23-05-2023, 09:15. Reason: Van House of Dreams naar Salon261

  • #2
    Ook ik ben bij Chloe geweest, helaas was de dame waar ik voor kwam niet meer aanwezig. Daarna ben ik toch twijfelend voor een voorstel ronde gegaan, helaas waren er niet veel dames aanwezig naar mijn smaak totdat als laatst Chloe binnenkwam en ik '' oh yeaahhh '' dacht. Ongelovelijk lekker kontje en een knap gezicht heeft ze, zonder twijfel voor haar gekozen voor een half uur. Vroeg of we er een uur van konden maken maar helaas was dat niet mogelijk. Ben voor TZ en PZC gegaan als extras.

    We hebben lekker ontspannen sex gehad! Ik heb er erg van genoten, in doggy en pronebone draaide ik wel door vanwege het uitzicht, waanzinnig om te zien!! Zo een kont heb ik niet eerder meegemaakt, mijn god! Lekker in pronebone klaargekomen, daarna nog wat gekletst en rustig aan aangekleed! Ga zeker wel weer langs, maar dan minimaal een uur.

    Comment


    • #3
      Deze dame inmiddels 2 maal bezocht. Eenmaal voor de operaties en 1 keer erna.

      Ziet er nu nog beter uit. Heerlijke dikke tieten en bolle kont. Gekozen voor zoenen en likken. In het uurtje meerdere keren klaargekomen met als laatst een finish in doggy positie. Lang volhouden doe je het dan niet 😄

      Comment


      • #4
        Gisteren nog maar een keer naar HOD gereden. Ik had gekeken op de website maar het aanbod was beperkt. Chloe en Sabine stonden er wel tussen (ik ken deze dames niet, maar de recensie waren positief.) Dus toch maar op goed geluk daarheen gereden in de hoop dat 1 van deze vrij was.
        In de voorstel kamer kwam er 1 dame zich voorstellen en niet helemaal mijn type. Dit aangegeven bij de gastvrouw. Deze vertelde mij dat Chloe ook binnenkort vrij zou komen. Dat was een mazzeltje. Betaald voor een half uur met Chloe. En wachten tot ze vrij zou komen.
        Toen Chloe mij ophaalde was ik verrast wat een giga langen benen en een stevige kont, mooi volle lippen en een ondeugende blijk in haar ogen.
        Op de kamer aangekomen vroeg Chloe of ik extra diensten wilde afnemen. UIteindelijk voor tongzoenen gekozen. Na het wassen ging ik naast haar liggen waarbij ze zoenend mij heerlijk aftrok tot ik een flinke stijve had. Daarna heeft ze mij heerlijk gepijpt waarnaar ik heerlijk in missionaris houding geneukt hebt. Ze had mij zo geil gemaakt dat ik binnen nowtime kreunend klaar kwam.
        Daarna heeft Chloe mij nog heerlijk gezoent en afgetrokken terwijl ik met haar borsten en billen speelde. 2e hoogte punt zat er voor mij niet in omdat ik lettelijk alle kruid bij de eerste keer had verschoten.
        Ik denk dat ik zeker nog een keertj bij Chloe terug kom. Wil ook wel andere standjes met haar doen. Wat een geile donder is Chloe.
        En Chloe zoals belooft zou ik een resencie plaatsen :-)

        Comment


        • #5
          Voor het eerst bij Chloe geweest. Wat een geil topwijf is het, in tijden niet zulke goede seks gehad. Ik beveel haar aan.

          Comment


          • #6
            Gebeld voor een afspraak en kreeg via de gastvrouw te horen dat Chloe uitsluitend met Nederlandse mannen (uiterlijk) afspreekt. Dus mannen met een ander uiterlijk, bespaar jezelf de moeite.

            Comment


            • #7
              Vorige week woensdag had ik een afspraak bij Chloe. Ik werd hartelijk verwelkomd door de gastvrouw van House of Dreams (wat een top gastvrouw overigens!) en ik nam plaats in één van de kamers. Al snel ging de deur open en kwam er een beeldschone en enthousiaste dame binnengelopen.

              Ik wist op dat moment even niet meer waar ik het zoeken moest. Chloe ziet er fenomenaal uit! Ze heeft een prachtig gezicht met mooie blauwe ogen, blond haar en een geweldig lichaam. Op de website staat een prachtige foto van haar, maar als Chloe in levende lijve zo voor je staat… dat is een beeld dat een foto niet kan vastleggen !

              Chloe ziet er niet alleen van top tot teen prachtig uit, met haar geweldige zandloperfiguur, maar ze heeft een net zo prachtig innerlijk. Zoals ik net al omschreef kwam ze heerlijk enthousiast binnen, wat zorgde dat ik me snel op mijn gemak voelde. Wat volgde was een gezellig gesprek waarbij ik zo nu en dan heerlijk om haar kon lachen wanneer ze recht voor z’n raap overkomt . Geen ongemakkelijke stiltes met Chloe, alleen maar gezelligheid.

              De rest van de date was oprecht een geweldig! Chloe was heerlijk intiem en ik heb echt van haar genoten, niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk. De verder details, die houd ik voor mijzelf.


              Om het kort samen te vatten: Ik heb Chloe ervaren als een beeldschone dame, met een prachtig figuur van top tot teen, met een ontzettend lief, eerlijk en no-nonsene innerlijk, vol enthousiasme en gezelligheid! Ze is niets minder dan geweldig!

              Chloe, door je aanstekelijke enthousiasme en gezelligheid heb je mij een fantastische ervaring gegeven! Ik kan je niet genoeg bedanken voor de geweldige tijd samen! Ik hoop je binnenkort weer te zien

              Comment


              • #8
                Ik kom al heel lang bij chloe, afgelopen week zelfs 2x en ik blijf me altijd verbazen hoe tip top haar lichaam is en hoe verzorgd zij is. Ik voel me altijd super op me gemak bij haar en haar verschijning zet me altijd direct recht overeind. Ook haar extras zijn het altijd meer dan waard. Graag zuinig zijn op dit pareltje zo zijn er namelijk maar weinig. Chloe tot gauw weer

                Comment


                • #9
                  Eindelijk, na jaren wachten, heeft het huis of Chloë zelf besloten om foto's van haar kont op de site te zetten.

                  Ik heb de 'stijlregel' dat ik alleen vreemdga als de dame of Tindermeid in kwestie een betere kont heeft dan mijn vriendin en geen problemen heeft met anaal. Welnu, dit lijkt het geval bij Chloë en zal z.s.m. voor het eerst naar haar toe gaan! Had ik dit maar eerder geweten; maar wachten loont kennelijk.

                  Dat wordt weer ouderwets douchen na het werk en nieuwe vaste lasten! Kan niet wachten.

                  Comment


                  • #10
                    Op een zondag besloot ik uit nieuwsgierigheid bij Chloe langs te gaan. Meestal ga ik op bezoek bij wat oudere dames, vanwege hun ervaring in dit werk.
                    Daarover hoef je je bij Chloe geen zorgen te maken. Ondanks dat een eerste date met een nieuwe dame/klant wat spanning kan geven, wist ze op de kamer precies wat ze moest doen om de date goed en relaxed te laten verlopen.
                    Na het rustige begin met knuffelen en zoenen, gingen we verder met het heerlijke beffen, pijpen en neuken.
                    Na een prima uurtje ook lekker klaargekomen.
                    Chloe is een aanrader, zoals meerdere dames bij HOD. Toch maar een keer de loterij winnen.

                    Comment


                    • #11
                      https://www.privehuishod.nl/chloe/

                      ik wil iedereen aan raden om naar cloe te gaan wat een heerlijk lekker ding. ik ben vaker bij cloe geweest ze noemde zich zelf eerst kim maar wat een mooie dame is ze heerlijk spontaan. cloe en ik beginnen met een kleine babbel wat dan overloop in heerlijk voorspel elkar lekker voelen strelen. ik hoefde niets te vragen om positie te wisselen ze voelt heerlijk aan wat ik wil. ze geedt echt het idee dat ze je vriendin is voor een uurtje. ik ga zeker snel weer terug. tot snel lekker ding XxX

                      Comment


                      • #12
                        Hoihoi.
                        weet iemand wat de extra's kosten bij HoD / Chloe?
                        bv beffen en anaal?

                        Comment


                        • #13
                          Hallo Corky,

                          De basisregel bij het bezoeken van een DvP: een goed gevulde portemonnee meenemen!

                          De dames, en zeker Chloe, zijn elke euro waard!

                          Comment


                          • #14
                            Chloë adverteert zich vooral met haar grote borsten, maar een grotere troef is toch echt haar kont. Je leest daar veel te weinig over. Als ervaren billenjager op Tinder en huizen in binnen- en buitenland, weet ik waar ik het over heb. De recente foto's van Chloë op de site van HOD (inmiddels eraf gehaald) deden geen recht aan haar billen en taille; de foto's waren prachtig en haar kont op die foto's lokte me, maar de werkelijkheid is toch echt een factor 5 of 6 beter, in plaats van de factor 4 minder die je vaker in werkelijkheid aantreft.

                            De verschijning van Chloë is indrukwekkend en dat komt door een bizar goede verhouding van taille en heupen in combinatie met haar lengte. Echt imposant.

                            Haar kont laat zich het beste vergelijken met de PornHub-actrice PovBossBabe. Chloë is echter nóg ronder en haar kont kent absoluut geen rechte lijnen of harde delen. In de breedte, de lengte én de hoogte is alles zo rond als je het maar wil hebben. Niet normaal.

                            Chloë heeft geen cellulitis, maar een prachtig mooie, zachte huid. Geen vlekjes, bultjes, enzovoort.

                            Met leuk oogcontact via de spiegel, zo'n kont voor je en twee dansende kanonnen van borsten erbij, kunnen je hersenen niets anders dan ontspannen.

                            Ze is ook vriendelijk en luisterend.

                            Voor de periode dat zij aan het werk blijft in dit vak, waar in het land ook, zal ik zeker 95% van de betaalde dates aan haar besteden. Simpelweg omdat naar mijn weten geen andere Nederlandse vrouw in dit vak alle vrouwelijke eigenschappen zo sterk bezit als zij.

                            Comment


                            • #15
                              Afgelopen week een afspraak gemaakt met deze mooie Nederlandse porngirl chloe. Vroegtijdig een afspraak met haar in te plannen is aan te raden aangezien zij snel volgeboekt zit.

                              En zoals ik hier boven al zei, ja echt een mooie porngirl!!! Mooie lange blonde haren, mooie make-up en volle opgespoten lipjes. Haar lichaam is ontzettend mooi, grote ronde nep borsten en een slanke taille. Ook heeft ze geile tepelpiercings in haar tepels. Verder heeft ze grote ronde billen en brede heupen en een mooi strak poesje met ja ja, ook een piercing boven haar poesje. Erg geil!!

                              Ze pijpt heerlijk goed en diep met veel spuug en heb heerlijke seks gehad in verschillende posities.

                              Chloe zoals ik al heb gezegd, ga je mij zeker vaker zien!!! Tot snel

                              Comment


                              • #16
                                Afgelopen week een afspraak gemaakt met deze mooie Nederlandse porngirl chloe. Vroegtijdig een afspraak met haar in te plannen is aan te raden aangezien zij snel volgeboekt zit.

                                En zoals ik hier boven al zei, ja echt een mooie porngirl!!! Mooie lange blonde haren, mooie make-up en volle opgespoten lipjes. Haar lichaam is ontzettend mooi, grote ronde nep borsten en een slanke taille. Ook heeft ze geile tepelpiercings in haar tepels. Verder heeft ze grote ronde billen en brede heupen en een mooi strak poesje met ja ja, ook een piercing boven haar poesje. Erg geil!!

                                Ze pijpt heerlijk goed en diep met veel spuug en heb heerlijke seks gehad in verschillende posities.

                                Chloe zoals ik al heb gezegd, ga je mij zeker vaker zien!!! Tot snel

                                Comment


                                • #17
                                  Eind vorige maand bij Cloe geweest en wat een top dame! Erg goede sex en zoals ook hierboven goed aangegeven is dat naast haar borsten ze ook een erg mooie kont heeft. Daarnaast zit er ook een mooi koppie op het geweldige lichaam echt een aanrader dus!

                                  Comment


                                  • #18
                                    Vandaag bij Chloe geweest, enorm geile start van de middag gehad.
                                    Chloe heeft inderdaad een prachtig lichaam, leuk in de omgang en doet echt haar best!

                                    Ga snel weer een keer langs voor de rest van het extra pakket dat ze aanbied!

                                    Comment


                                    • #19
                                      Ook ik had een hele geile start van mijn middag met Chloe, wat een topper! Altijd lief en kan zo genieten van haar lijf. Echt knap hoe ze het zo in shape houd en hoe ze haar best doet om er fantastisch uit te zien.

                                      Om Wolter Kroes te quoten, ik heb genoten van je stem, van je mond, van je lijf van je kont... En van die geweldige borsten natuurlijk. Chloe heeft alles wat een man kan wensen in de slaapkamer. En net al Wolter zal ik er ook nog wel de hele nacht van dromen 😂

                                      Comment


                                      • #20
                                        Een afspraak telefonisch gemaakt vooraf, gastvrouw zei in eerste instantie dat ze niet meer beschikbaar was maar blijkbaar stond ze naast de gastvrouw en gaf aan dat het laatste halve uurtje van haar shift wel zou kunnen (gebaseerd op wat er op de site van HOD stond). Voor vertrek voor de zekerheid nog even de site gechecked zodat ik niet voor niks ging, helaas na een uur reizen werd ik bij ontvangst door de gastvrouw gelijk teleurgesteld, ze was niet meer beschikbaar/aanwezig, dus toen toch maar naar thuis gegaan.
                                        Volgende keer beter misschien
                                        Last edited by Mbmm1112; 22-03-2023, 21:05.

                                        Comment


                                        • #21
                                          Afgelopen zondag bij Chloe geweest. Vorig jaar ben ik bij haar tweelingzus 😜 op bezoek geweest.
                                          Chloe is alles wat een man wenst: jong, strak, lekkere kont en heerlijke grote borsten. Ze heeft hulp gehad, maar dat maakt mij niks uit; het resultaat is fantastisch. Pijpen kan ze geweldig en zoenen is lekker. Ze zorgt voor een prettige sfeer en ze is een slimme dame. Ze heeft klasse en uitstraling.

                                          Comment


                                          • #22
                                            Vorige week telefonisch een afspraak gemaakt met Chloe. Gelukkig had ze nog een ruimte vrij voor een half uur. Een intelligente en een knappe meid die je goed weet te verwennen. Een aantal maanden geleden had ik haar bezocht en ze had me nog herkend. Als extra tongzoenen genomen en dat doet ze echt goed. Ze heeft een knappe lichaam met de juiste rondingen en leuke tatoeages. Ik zal er zeker nog eens voor teruggegaan. Het half uurtje was zo voorbij.

                                            Comment


                                            • #23
                                              Tijd geleden ook genoten van deze zeer sympathieke dame. Chloe ziet er zoals hier vaker beschreven fantastisch uit. Pure porno met haar blonde haren, grote borsten en bolle kont. Uurtje plezier gehad en ook voor wat leuke extra's gekozen. Totaal geen gehaast gevoel gehad en tussen de bedrijven door ook leuk kunnen kletsen.
                                              ik woon niet om de hoek maar als ik in de buurt ben dan zal ik zeker nog eens binnen"wippen".

                                              Comment


                                              • #24
                                                Vorige week heb ik weer een geweldige date gehad met Chloe. Bij binnenkomst werd ik weer zeer prettig ontvangen door de gastvrouw van House of Dreams. Ik was iets te vroeg maar na een paar minuten wachten hoorde ik iemand op de gang lopen, de deur ging open en…. Heel even weet ik niet meer wat ik met mijzelf aan moet .

                                                Het moment dat de deur open gaat en Chloe de kamer binnen wandelt ben ik zowel bloednerveus als dol enthousiast. WAUW! Wat ziet ze er toch elke keer weer prachtig uit! Chloe heeft een fantastisch lichaam, een prachtig gezicht met mooie blauwe ogen en last maar zeker not least: een ontzettend lief, warm en gezellig karakter. Ze komt bij binnenkomst lekker enthousiast over waardoor ze meteen een heerlijke sfeer creëert.

                                                Over de rest van de date wil ik niet zoveel kwijt, behalve dat ik daar net zo enthousiast over ben als wat ik net allemaal heb omschreven. Ik heb, van begin tot eind, lichamelijk maar zeker ook mentaal, ontzettend van Chloe genoten! (ik hoop stiekem zij ook van mij, al is het maar een beetje ).


                                                Chloe, ontzettend bedankt voor de geweldige tijd! Ondanks dat ik moet afzien van de zenuwen onderweg naar House of Dreams, is dat het mij allemaal waard voor die paar uur met samen jouw. Je bent geweldig! Ik hoop je snel weer te zien!

                                                Wees zuinig en vooral ook lief voor haar! (geldt overigens voor alle dames!)

                                                Comment


                                                • #25
                                                  Donderdag weer mijn favoriete privé huis Hous of Dreams bezocht. Altijd een fijne gastvrouw en mooie schone kamers. Je hebt er ook volop keuze uit mooie dames. Dit keer Chloe bezocht. Een mooie jonge studente met geweldige borsten en ook haar billen zijn mooi. Haar pret pakket is ook mooi van prijs en heerlijk om van te genieten. Ze is een gezellige dame waar je ook een goed gesprek mee kunt voeren. Haar seks skills zijn van een hoog niveau. Door haar gepijpt worden is een genot. Beffen is ook heerlijk en heb het met verschillende standjes van haar kunnen genieten kortom een perfect samen zijn gehad.

                                                  Comment

                                                  Working...
                                                  X