Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Fabienne, House of Dreams, Amersfoort, Soesterweg 271

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Fabienne, House of Dreams, Amersfoort, Soesterweg 271

    • Fabienne
    • 36 jaar
    • Nederlandse
    • 1.70m
    • Blond haar
    • Blauwe ogen
    • C-cup Borsten (echt)
    • Normaal postuur
    https://www.privehuishod.nl/fabienne/

    Met de neus in de boter noemen ze dat, vanmiddag bij house of dreams langs gegaan en daar gekozen voor Fabienne. Ontwapenende persoon, grappig en voelde me op mijn gemak bij haar. Heb daarom ook gekozen voor het volledige pretpakket en heerlijk tongzoenend begon de vrijpartij. Ik heb haar mooi kutje gelikt en zachtjes gevingerd, waar ze van leek te genieten en ook in standje 69 gegaan waar ik dan weer heel erg van heb genoten! Ze pijpt lekker en nam ook de tijd, geen haastwerk. Daarna in meerdere standjes geneukt en met haar bovenop mij kwam ik heerlijk klaar en sloten we af met een lekkere tongzoen.

  • #2
    Ander neus, zelfde boter.
    Net zoals collega wandelaar Matthijs, heb ik vandaag een bezoek gebracht aan Fabienne.

    Wat een vreselijk leuk, lief en relaxed wijf. Meteen het op je gemak, in voor een dolletje en je kan er, als je wilt, nog een gesprek mee voeren.

    Maar daar komen we niet voor.

    Heerlijk uurtje gehad.
    Lekker lang laten pijpen, daarna wat wisselingen en heerlijk in doggie gekomen.

    Absoluut voor herhaling vatbaar.

    Comment


    • #3
      Nogmaals neus en boter zou echt te makkelijk zijn.

      Wat een topper zeg. Wat een aanwinst. En dat op goed geluk, binnen wandelen en de hoofdprijs. GFE ten top. Stelt je op je gemak. Heerlijk....

      De details hou ik voor mijzelf. Zeker binnenkort een afspraak maken!

      Comment


      • #4
        Ik heb het vermoeden dat dit de Fabiënne is die hier al eerder heeft gewerkt of bij La Cloche, en daarvoor bij HM. Tot afgelopen week was ze nog aktief bij Maison Monty, maar daar staat ze niet meer op de site. Als ze een krullenbol heeft zou het haar moeten zijn. De reviews beschrijven exact het karakter en de vriendelijkheid van deze topper.
        Last edited by Hazelnoot; 31-01-2023, 23:37.

        Comment


        • #5
          Ik heb nooit een Fabienne eerder bij La Cloche gezien... en dan had er wel bij gestaan terug van weggeweest

          Comment


          • #6
            Volgens mij héél kort, maar het kan ook HOD zijn geweest. Maar misschien vergis ik me. Daarvóór ca 2 jaar bij HM. Vervolgens een paar jaar in het westen en in de Villa in Beekbergen.

            In elk geval leuk dat ze er is, een mooie aanwinst waar het huis en de klanten nog veel plezier van zullen hebben.

            Comment


            • #7
              De komst van Fabienne is zeker een aanwinst voor HOD. Ik heb haar in het verleden enige malen in Rotterdam mogen bezoeken. Heerlijke vrijpartij gehad en zij ziet er heel sensueel uit. En daarnaast heel spontaan. Ik ga zeker een afspraak inplannen.

              Comment


              • #8
                Ik kan niet anders zeggen dan dat ik altijd heerlijke dates heb gehad met Fabienne, waar ze ook ontving. Altijd vol passie en energie. Een echte GFE. Wellicht bezoek ik haar nog wel eens binnenkort

                Comment


                • #9
                  Originally posted by Hazelnoot View Post
                  Volgens mij héél kort, maar het kan ook HOD zijn geweest. Maar misschien vergis ik me. Daarvóór ca 2 jaar bij HM. Vervolgens een paar jaar in het westen en in de Villa in Beekbergen.

                  In elk geval leuk dat ze er is, een mooie aanwinst waar het huis en de klanten nog veel plezier van zullen hebben.
                  Dacht dat jij er nu geweest was bij HOD? recensie?

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by Zonnie View Post

                    Dacht dat jij er nu geweest was bij HOD? recensie?
                    Wie zegt dat?

                    Comment


                    • #11
                      jij zelf hier https://www.citygirl.nl/node/52897

                      Maar ze is erg goed, breng haar zaterdag een bezoekje bij HOD en ze kan het je vertellen…..

                      dus je zou er vorige week zaterdag dan geweest moeten zijn bij haar volgens jouw eigen woorden

                      Comment


                      • #12
                        Sorry Frank, je leest niet goed. Ik raadde de vraagsteller ( ik kan niet meer zien wie het was, er zijn wat postings verwijderd net als het citaat wat je hierboven aanhaalt) aan om Fabienne zaterdag te bezoeken. Ze is er meestal alleen op zaterdag. Er staat ook: breng haar zaterdag een bezoekje en ze kan het JE vertellen. ( dus: antwoord geven op de vraag die hij stelde).

                        Ikzelf ga haar zeker nog weer bezoeken, maar de zaterdag is heel lastig voor me. Op Hookers heb ik destijds veel recensies over haar geschreven.
                        Maar als ik er geweest ben zal ik er hier zeker weer eentje plaatsen.
                        Last edited by Hazelnoot; 12-02-2023, 11:16.

                        Comment


                        • #13
                          Dit schijnt dus een toppertje te zijn als men het over dezelfde heeft begrijp ik?

                          Comment


                          • #14
                            GFE TOPPER, geen andere woorden voor

                            Comment


                            • #15
                              Ik ben net terug van een bezoekje aan Amersfoort, waar ik Fabiënne had geboekt voor een uur. Ik had haar zeker 5 jaar niet meer gezien, de laatste keer was bij het ex privéhuis HM ook in Amersfoort. Ik werd hartstochtelijk begroet door haar met een lange tongzoen en ze vond het leuk me weer te zien. Fabiënne ziet er nog steeds fantastisch uit, met een lekkere krullenbol bovenop een knap koppie. Ze is ook nog even fit als een paar jaar geleden, dus het is fijn als je een beetje conditie hebt. Over haar service kan ik kort zijn, die is fantastisch en ze is heel netjes in het berekenen van extra’s. Ze kan geweldig sensueel pijpen en ik moest uitkijken om niet al in het eerste kwartier klaar te komen. Daarnaast laat ze zich graag beffen en je merkt vanzelf dat ze daarvan geniet. Het geheim van Fabiënne is dat ze zo leuk en spontaan is. Ze lacht graag en we hebben ook een paar keer flink in een deuk gelegen. Ze doet dit voor haar plezier en dus niet alleen voor het geld, want ze heeft zelf ook een goedlopend bedrijf. Daarom is ze er ook voornamelijk op zaterdag. Ik kon me herinneren dat ze destijds aan judo deed en de zwarte band had. Tot mijn verbazing doet ze dat nog steeds, en op een onverwacht moment legde ze me in een stevige houdgreep waar ik met geen mogelijkheid meer uitkwam. Fabiënne houdt ervan om elkaar een beetje uit te dagen, en dat maakt het ook wel spannend bij haar. Ze heeft overigens een paar heerlijke borsten met een c cup, die lekker naturel aanvoelen. Helaas één klein minpuntje, maar dat heeft niets met Fabiënne te maken. We hadden een kamer met bad, waar een handdouche op zit. In het verleden, vorig jaar, werd me een keer door het betreffende meisje gemeld dat de douche kapot was, maar toen ik 3 weken later weer op die kamer terecht kwam was dat nog steeds het geval. Vandaag zat er helemaal geen kraan op de douche, dus hij was onbruikbaar. Erg jammer, want ik had daarna nog een andere afspraak en had mezelf graag even willen afdouchen. Ik begrijp het ook niet, want die kamers worden constant gebruikt, de meisjes zien en merken het, de schoonmaakster zal het zien en misschien worden de kamers ook af en toe weleens geïnspecteerd. Dan moet er toch worden opgemerkt dat er geen kraan opzit? Blijkbaar heeft men niet graag dat je hier een douche neemt. De volgende keer vraag ik wel om een kamer met douche en niet met een bad. Bij een clubje 3 hoog achter met minimumprijzen kun je dat verwachten, maar bij HOD niet. Maar verder was alles prima geregeld, de kamers zijn mooi en ruim, de bedden zijn heerlijk, dus niets op aan te merken. Fabiënne gaat me weer terug zien, door haar passie blijf je de hele dag vrolijk.

                              Comment


                              • #16
                                Vandaag bij Fabiënne geweest in Amersfoort, by far de beste wat betreft de GFE. Ik kan haar aanbevelen.

                                Comment


                                • #17
                                  Gisteren bij Fabienne geweest voor 1,5 uur met bad. Wat een heerlijke spontane vrouw met geweldige gevoel voor humor en een mooi lichaam. Ik was direct verkocht toen ze binnenkwam.Na betaling van de extra’s gelijk volop tongzoenen en dat doet ze heerlijk. Het bad vol laten lopen en eerst lekker samen onder de douche. Dat was al zo geil dat we snel op bed zijn beland waar we elkaar verder hebben verkend. Na heerlijk gebeft en gevingerd te hebben heeft ze mij gepijpt en daarna geneukt. Na bij het bad te zijn beland nog staand in doggy geneukt. Dit alles herhaalde zich weer in bad. Daarna weer een herhaling op bed. Pffff het ging maar door en de tijd vloog voorbij. Fabienne gaf zelf ook aan dat ze schrok dat de tijd zo snel ging.
                                  echt een geweldige vrouw waar je tussen door ook nog heerlijk mee kan kletsen en lachen.
                                  volgende keer het laatste extraatje maar uitpakken. Dit was na Lucia de beste ervaring!
                                  het enige dat ik minder vind is dat ze niet aan pzc doet. Wel heb ik er alle begrip voor, maar dit maar de gfe helemaal af.
                                  maar ondanks dat zie je me snel weer terug Fabienne. Dankjewel voor deze onvergetelijke ervaring.

                                  Comment


                                  • #18
                                    nadeel van losse doucheslang bij bad is dat veel mensen lomp zijn met vasthouden en die hele kamer nat is, dat heb ik vaker gezien in privehuizen, bij HOD kan je nog boven ff apart douchen als je het vraagt of op kamer 2 of 3 waar een aparte douche is waar dat probleem niet is.

                                    Comment


                                    • #19
                                      Dat vermoeden had ik al, en snap dat ook wel. Ik doe het zelf altijd heel voorzichtig zonder te spatten, maar dat zal niet iedereen doen. En het meisje moet dan de kamer gaan dreggen.
                                      Volgende keer dan maar een kamer met douche vragen. Of eventueel boven maar dan kom je weer in problemen met de tijd, en de dame ook.

                                      Comment


                                      • #20
                                        als je boven doucht is de kamer vrij dus niemand die dan tijd verliest

                                        Comment


                                        • #21
                                          Ok, je neemt afscheid van de dame na je date. Neemt je kleren mee en gaat naar boven om te douchen en vertrekt daarna alleen naar beneden en naar buiten, neem ik aan dan?

                                          Comment


                                          • #22
                                            jeetje, wat is er mis met communiceren als je daar bent, dan zal de gastvrouw best een oplossing hebben wat dan kan, vrij meisje of dezelfde als ze vrij is nog, om je ff op te halen, of dat de gastvrouw dat doet etc, de SM klanten lopen ook zelf naar beneden naar de uitgang, het is allemaal geen hogere scheikunde of zo...

                                            Comment


                                            • #23
                                              Tijd om alle ''douche-perikelen'' eventjes te parkeren, want wat een topper is Fabienne zeg. Ik had op basis van de voorgaande recensies toch besloten om voor Fabienne te gaan, en moet zeggen dat is alles behalve een teleurstelling geworden.

                                              Altijd bij een dame die ik nog niet ken koos ik voor 30 minuten, en op basis daarvan te kijken of ik geen vervolgdate met meer tijd ga boeken. En dat was bij Fabienne absoluut het geval. Haar lieve, open en spontane karakter hebben een ontwapenend effect, zeker toen ze door had dat ik toch ietswat gespannen was. Mij teasend op mijn gemak gesteld en wat volgde was een heerlijke vrijpartij. Na afloop nog eventjes gekletst en daarna voldaan en tevreden afscheid genomen van Fabienne.

                                              Comment


                                              • #24
                                                Gisteren voor 2 uur bij Fabienne geweest.
                                                had een leuk jurkje aan met mooie lingerie. Alsof ik een cadeautje mocht uitpakken. De ultieme GFE was het weer. Ze bouwt het heerlijk op en zeker het zoenen en langzaam uitkleden al liggend op bed maakt het echt tot een feestje.
                                                De ervaring was het zelfde als de vorige keer, maar ik had mezelf getrakteerd op een half uur extra. Green spijt van gehad enjambement haar iedereen aanbevelen.
                                                dankjewel Fabienne voor de fijne, leuke en lekkere tijd die ik met je mocht doorbrengen.

                                                sommige dames kunnen wel bij haar in de leer. Als je als klant voor 1,5 of meer tijd afspreekt wil je een totaal ervaring. Sommige kleden zich snel uit en maken niet een leuk contact als ze binnenkomen.

                                                bij Fabienne krijg je van binnenkomst tot afscheid de totale GFE.

                                                Comment


                                                • #25
                                                  Gisteren voor 2 uur bij Fabienne geweest.
                                                  had een leuk jurkje aan met mooie lingerie. Alsof ik een cadeautje mocht uitpakken. De ultieme GFE was het weer. Ze bouwt het heerlijk op en zeker het zoenen en langzaam uitkleden al liggend op bed maakt het echt tot een feestje.
                                                  De ervaring was het zelfde als de vorige keer, maar ik had mezelf getrakteerd op een half uur extra. Geen spijt van gehad enjambement haar iedereen aanbevelen.
                                                  dankjewel Fabienne voor de fijne, leuke en lekkere tijd die ik met je mocht doorbrengen.

                                                  sommige dames kunnen wel bij haar in de leer. Als je als klant voor 1,5 of meer tijd afspreekt wil je een totaal ervaring. Sommige kleden zich snel uit en maken niet een leuk contact als ze binnenkomen.

                                                  bij Fabienne krijg je van binnenkomst tot afscheid de totale GFE.

                                                  Comment

                                                  Working...
                                                  X