Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Waarom worden best veel mannen verliefd op een dame van plezier?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #51
    Vind dat het meegemaakte om meerdere redenen wel hier thuishoort. Liep vijf jaar geleden over de wallen in Amsterdam en het volgende trok mij als ervaren HL de aandacht. Voor een pand liepen een aantal HL's nerveus heen en weer. Uit ervaring weet je dan dat daar een bijzondere DVP moet werken. En inderdaad bij het wisselen van klant zag ik een superschoonheid van een meisje de deur opendoen. Vroeg snel het gebruikelijke aan haar maar ze zei dat ze de rest van de dag afspraken had maar als ik over een half uur langs zou komen haar telefoon nummer zou krijgen. Bleek een Hollands meisje te zijn , ook al bijzonder , en werkte alleen zaterdag overdag en heel af en toe op zondag. De volgende zaterdag afgesproken voor een uur want eerlijk gezegd was ik op slag hoteldebotel van haar maar daar maakte ze het zelf ook naar. Bij binnenkomst achter de deur met ondoorzichtbaar gordijn meteen een omhelzende begroeting evenzo bij het weggaan ook weer. Een mooie grote kamer achterin het pand dus geen last van straatlawaai. Op de kamer een echte GFE die ik nog vele zaterdagen heb mogen beleven. Daar ik helemaal verkikkerd op haar was bracht ik bij elk bezoek een cadeautje voor haar mee wat ze zeer waardeerde want s'avonds kreeg ik iedere zaterdag een appje met een bedankje en nog een lief praatje er achteraan. Ook kreeg ik als ze onverhoopt later kwam of helemaal niet een appje zodat ik niet voor niets naar Amsterdam zou komen. Dat gebeurde weleens omdat ze ook van buiten Amsterdam kwam en haar snorder haar te laat kwam ophalen. Toch een bijzonder meisje en zeker voor achter de ramen. Toen ze stopte heb ik het er behoorlijk moeilijk mee gehad want zelfs daarna appte ze me nog een paar keer maar heb nooit geantwoord. Het was een uniek meisje want via de website had ik nog wel eens contact met andere klanten want ze had zeer vele lovende recensies.

    Comment


    • #52
      ja dat gebeurt, altijd van bewust zijn, het zijn working girls, dus betaalde sex/liefde, die zitten er voor de centjes, dus niet verliefd op worden dat kan je pijn doen

      Comment


      • #53
        Originally posted by Rotta View Post
        Sterker nog, als je haar juist beter kent kan die seks ook, zeker tijdelijk, volledig instorten, en dat kan zowel bij dame als klant ontstaan dat gevoel, de soort relatie 'klopt' dan niet meer, de 'zakelijke' overeenkomst vervaagt of verdwijnt, en de relatie moet weer opnieuw uitgevonden worden en vorm krijgen, en vervolgens kan de seks ook weer opbloeien, dan wordt de verliefdheid een bonus!
        De zakelijke overeenkomst verdwijnt nooit, want je betaalt haar dienst

        Comment


        • #54
          Inderdaad, zolang een dame je niet onbetaald in een privesetting ziet is het gewoon bussinessssssss

          Comment


          • #55
            zo zoekt iedereen zijn geluk, maar je moet wel op de reeele plekken zoeken denk ik dan maar

            Comment


            • #56
              Waarom worden best veel mannen verliefd op een dame van plezier?

              Naar mijn mening worden best veel mannen heel snel verliefd op alle vrouwen die ze onderweg tegenkomen...dus niet alleen op dvp's ..

              Het is ook vaak hun buurmeisje en een vrouwelijke collega op hun werk en een caissière en de zus van een beste vriend,

              en de vrouw van een collega en zelfs de moeder van een vriend en etc.. etc!..

              Bekende spreekwoorden als *Girl Next Door of *MILF.. kwamen niet uit het niets.

              En bovendien, hij moet altijd betalen voor de dvp, maar liefde voor een buurmeisje is gewoon gratis!..

              Best veel mannen hebben sneller vlinders in hun piemel dan in hun buik. En ze hebben nergens andere vlinders voor nodig..

              Niet altijd.. maar meestal is de *liefde van een klant voor een dvp te vergelijken met hun ejaculatie..

              Het is onverwacht en van korte duur.. en daarna de dame moet al zijn rommel opruimen..

              Comment


              • #57
                Uit ervaring kan ik zeggen dat het wel degelijk vaker gebeurt dan iedereen hier beweert. Ik heb het dan niet over liefde met groot leeftijdsverschil etc. Dat voert vaak terug naar geld ook zijn er veel verhalen die daarnaar terug voeren. Als jezelf niet bepaald knap bent en een dame bloedmooi dan moet je gaan nadenken. Toch ben ik redelijk bekend in het wereldje en heb ik vele relaties/kinderen etc zien ontstaan. Mannen financieel niets in te brengen en toch met een dvp relaties eraan overhouden nadat ze iemand ontmoet hebben achter het raam. Liefde overkomt je en dit kan ook bij een dvp zo ontstaan. Natuurlijk begint het met betalen maar daarna bezochten de jongens (vaak dezelfde leeftijd / zelfde interesse) deze meisjes vaak achter het raam gratis en vervolgens prive (waarna een relatie ontstaat). Vele dames stoppen vervolgens om in nl een normaal bestaan op te bouwen (heb dit vele malen zien gebeuren). Of dit uitzonderlijke verhalen zijn denk ik niet het gebeurt best vaak maar dan moet die klik er zijn van beide kanten. Het komt inderdaad wel zeer vaak voor dat een man helemaal verliefd is terwijl het voor de dvp zakelijk is. Ik denk dat een man dit aan kan en moet voelen en naïviteit kan leiden tot rare situaties.

                Comment


                • #58
                  Hoeveel is vaker?

                  Comment


                  • #59
                    het is niet alleen de verliefdheid, ook vaak de gedachte dat een dame jou leuk of aardig vindt of de sex lekker vindt wat ook niet zo hoeft te zijn, het is immers haar werk

                    Comment


                    • #60
                      Met vaak bedoel ik dat het best wel voorkomt (ik zie veel berichten dat het onmogelijk is). Niet zo heel veel jonge mannen zijn vaste lopers waardoor het natuurlijk vaker voorkomt dat er bij mannen op leeftijd valse hoop aanwezig is. Overigens zie ik wel dat als er dan een relatie ontstaat deze vaak stranden doordat die meiden het leven in nl niet aantrekkelijk vinden buiten het geld om.

                      Comment


                      • #61
                        andere cultuur, achtergrond, leeftijdsverschil etc.

                        Comment

                        Working...
                        X