Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Marieke, Privéhuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Marieke, Privéhuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

    • Marieke
    • Nederlandse
    • 36 lentes
    • 1.81m
    • Blond haar
    • Blauwe ogen
    • F-Cup
    • Slank postuur
    • Geen Tattoo’s en piercings
    • Roken? Nee
    hhttps://www.privehuislacloche.nl/marieke/

    Nou een nieuwe aanwinst bij La Cloche. Ik had een afspraak met Morgan maar die was ziek geworden en had ik gemist online toen ik vertrok. De gastvrouw had nog 1 dame op dat moment vrij en dat was dus deze blondine met goed slank figuur en giga F cup borsten. Ik vond haar er leuk uit zien en ook een dertiger dus ervaring en dat merk je meestal tijdens de sex is mijn ervaring. Nou ik kan geheel positief zijn. Het uur vloog om, dus een goed teken dat ik her erg naar mijn zin had. Marieke had er zin in en inderdaad wist ze de kneepjes van het vak sex, en heb ik aardig aan de bak gemoeten om mijn kwaliteiten aan haar te tonen, hoop dat me dat gelukt is Ze hebben daar een prima aanwinst erbij met Marieke is mijn bescheiden mening

  • #2
    Ik was net als Trevor Horny vandaag van plan die pornostar Morgan eens te gaan bezoeken, gisteren was ze echter niet op komen dagen dus ik vreesde al het ergste eerlijk gezegd, en ja hoor, ook vandaag kwam ze niet door griep. Toen zag ik dat er een nieuwe aanwinst genaamd Marieke voor het eerst was vandaag, met een paar heerlijke F-cuppers en een slank postuur, dat klonk wel erg veelbelovend, dus maar gebeld en zonder een foto van haar gezien te hebben Marieke voor een uurtje geboekt. Wat een ontzettend leuke, lieve, aardige vrouw met een heerlijk lichaam is dat zeg, ik mag wel zeggen de beste ervaring die ik ooit bij la Cloche heb gehad. Ik had als extra body-to-body massage erbij genomen en dat doet ze werkelijk heerlijk, ik mocht ook nog even Russisch tussen die heerlijke borsten van haar, pijpen was ook hemels, kortom ik hoop dat ze er een blijvertje zal zijn wat je altijd maar weer af moet wachten. Ik moet binnenkort geopereerd worden en erna een tijd revalideren, pas in Maart hoop ik dan weer in staat te zijn la Cloche te kunnen bezoeken, en hopelijk werkt de heerlijke Marieke er dan nog. Ik ben jaren actief geweest op een andere site met de H als beginletter, nadat die eens gehackt is heb ik me daar uit geschreven maar toen gebruikte ik ook de naam Padloper, daarom heb ik die nu maar opnieuw genomen, hij is nog gebaseerd op ons verdwenen roemruchte Zandpad, ik was eigenlijk niet van plan me hier te gaan registreren maar vond dat ik echt iets over die heerlijke Marieke moest gaan schrijven want dat heeft ze echt verdient ! Ze is ook zo lekker lang, ik heb bij het andere privéhuis in Utrecht een favoriete dame met dezelfde cupmaat maar die wil nooit body-to-body massage geven helaas, ik vrees voor haar dat als Marieke een blijvertje is ik de overstap naar la Cloche ga maken.
    Last edited by Padloper; 07-01-2023, 18:57.

    Comment


    • #3
      Padloper had zo'n geweldige ervaring met Marieke Zaterdag dat hij zich niet kon bedwingen en vandaag voor een tweede bezoekje is gegaan, dit omdat het er vanaf het weekend na mijn operatie een week of 6 niet meer in zal zitten. Ik heb haar even met complimenten overladen en dat vond ze uiteraard wel leuk om te horen, ditmaal naast body-to-body ook zoenen erbij genomen en dat doet ze ook heel erg lekker. Vandaag heeft ze me de langste pijpbeurt uit mijn leven gegeven, wat een uithoudingsvermogen heeft die vrouw. Weer lekker met die grote borsten gespeeld, heerlijk als zij on top zit, kortom het was weer een waar feest. Toen ik wegging kwam de gastvrouw van de dag net de gang op gelopen, dus ik zei zo tegen haar, op Marieke wijzend:""Dat is een toppertje, de beste die jullie hier ooit hebben gehad"", en dat meende ik. Ze gaf een nogal ijskoude reactie want zei:"Ja een toppertje, maar smaken verschillen"". Dat weet ik ook wel, maar vond ik niet zo leuk zoals ze het zei. Ik zou gezegd hebben zeker meneer, we zijn er zuinig op, maar ja. Kreeg dus de indruk dat deze gastvrouw niet zo van haar gecharmeerd is, vreemd. Maar reuze bedankt weer Marieke, het was weer een heerlijke ervaring, helemaal toppie !

      Comment


      • #4
        Ook ik heb vandaag een bezoek gebracht aan Marieke. Dit was de beste date in tijden die ik heb gehad. Hij was kort maar ik kom snel langs voor een uur. Normaal schrijf ik nooit reviews. Maar moest toch even zeggen wat een lieve vrouw het is en wat een prachtig lichaam en een mooi gezicht ze heeft. Wees zuinig op haar.

        Comment


        • #5
          Helaas nog geen foto's van haar, ik ben heel benieuwd naar haar onderstel (dijen/kont). F-cup is mooi, maar vaak zijn langere vrouwen wat mager aan de onderkant en dat vind ik niet zo aantrekkelijk. Hoe zit het bij Marieke?

          Comment


          • #6
            Originally posted by Padloper View Post
            ditmaal naast body-to-body ook zoenen erbij genomen en dat doet ze ook heel erg lekker.
            Kun je vertellen hoeveel B2B extra kost en hoe zijn haar heupen/billen/dijen? Niet te mager (gezien haar lengte)?

            Comment


            • #7
              bekijken de dames altijd persoonlijk per klant en of ze meer dingen tegelijk willen etc, allemaal lastig te zeggen zo ff per item een prijs

              Comment


              • #8
                Dit is ook een goeduitziende geile MILF met een echte F cup en top sex kan ik zeggen. Ik was positief uitgeput na de sex en heb de hele avond met een brede grijns terugdenkend aan haar thuis op de bank gezeten met een goed glas wijn. Ja Marieke is duidelijk ook een aanwinst hier bij La Cloche.

                Comment


                • #9
                  Topper deze Marieke met supergrote echte borsten!😃

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by Hansdeb2020 View Post
                    Kun je vertellen hoeveel B2B extra kost en hoe zijn haar heupen/billen/dijen? Niet te mager (gezien haar lengte)?
                    Ze vroeg mij 30 extra voor B2B, voor zoenen rekende ze 20 dus samen 50. Persoonlijk vond ik haar heupen/billen/dijen goed bij haar lengte passen, in mijn ogen niet te mager maar smaken verschillen.

                    Comment


                    • #11
                      Ik ben gistermiddag voor de eerste keer bij Marieke geweest. Blijft toch altijd interessant om te zien wie je op komt halen, maar ik was gelukkig opgelucht toen zij door de deur liep. Ze is een lekker ding met een mooi vrouwelijk lichaam en erg lekkere borsten. Ze is nuchter, rustig en ruikt ook erg lekker. Ik heb een heerlijk uurtje met haar beleefd en kom zeker vaker bij haar.

                      En Marieke mocht je dit lezen: Hoi lieverd

                      Comment


                      • #12
                        een dame haalt je toch alleen op als je haar gekozen hebt, dus hoe opgelucht? ze sturen toch geen andere dame dan je gekozen hebt/???

                        Comment


                        • #13
                          Ik denk dat West Best opgelucht was omdat Marieke bij hem in de smaak viel toen ze binnen kwam. Hij had haar nog nooit live gezien en het had natuurlijk ook tegen kunnen vallen.

                          Comment


                          • #14
                            maar je ziet haar toch bij voorstellen , als je dan niet wilt dan kies je haar toch niet en speelt dit toch helemaal niet?

                            Comment


                            • #15
                              Hij heeft gewoon net als ik de gok genomen een afspraak met haar te maken zonder haar gezien te hebben dus geen voorstelrondje.

                              Comment


                              • #16
                                ooo ok, ja dat doe ik never, want als je dan de dame niet leuk vindt zit je er mee, of als je dan niet wilt heeft zij voor niets zitten wachten en daardoor klandizie verloren

                                Comment


                                • #17
                                  Originally posted by Hazelnoot View Post


                                  Ik denk dat West Best opgelucht was omdat Marieke bij hem in de smaak viel toen ze binnen kwam. Hij had haar nog nooit live gezien en het had natuurlijk ook tegen kunnen vallen.
                                  Dit inderdaad. Ik maak altijd graag een afspraak ook al heb ik haar nog niet eerder gezien. Ik wil niet het risico lopen dat ik een uur rijd naar een privéhuis en dat het in de voorstelronde tegenvalt. Bovendien heb je dan alleen uiterlijk om op af te gaan en ik vind karakter misschien nog wel belangrijker.
                                  Daarom hou ik de reviews altijd een beetje in de gaten zodat ik een redelijk goede inschatting kan maken.

                                  Soms valt het tegen maar nu was het dus juist erg leuk en lekker. Ik hoop dat ik haar nog vaker kan ontmoeten. Eerst maar weer even een beetje sparen.

                                  Comment


                                  • #18
                                    Helaas was Chantal vandaag afwezig, maar bleef toch eventjes hangen om een voorstelronde mee te maken en mijn oog viel op Marieke. Een vriendelijke, rustige, knappe Nederlandse vrouw, dat waren mijn eerste gedachten. Koos voor een half uurtje met Marieke en dat was toch wel een heel fijn half uurtje zeg.

                                    In details treden doe ik liever niet, maar de seks was heerlijk en Marieke deed lekker mee. Haar pakket met extra's is best wel ruim en heb haar toegezegd dat ik hier later zeker een keer gebruik van wil maken.

                                    Met een tevreden gevoel weer huiswaarts gekeerd, met dank aan een uitstekende Marieke.

                                    Comment


                                    • #19
                                      Ik ben ook een bezoekje gaan brengen aan deze dame, pfoe wat een stoot zeg! Echt een lekkere meid, leuk type ook. Fantastische billen. Ik heb het zelf kort gehouden, een half uurtje was meer dan genoeg voor mij deze keer :-) Ze heeft mij heerlijk verwend en ik ben tot een lekker orgasme gekomen. Ja hoor, het was echt genieten met Marieke!

                                      Comment


                                      • #20
                                        ´Super Hupen´. Kent u die uitdrukking? Vrij vertaald vanuit het Duits betekent dit ´Grote Toeters´ en dat heeft helemaal niets met claxonneren te maken, maar met Grote Tieten. ´Zoeken op ´super hupen´ brengt u naar sites waarop dames figuren met omvangrijke borsten en Marieke zou daar zeker niet misstaan. Marieke is een grote vrouw met blond krullend haar en bij binnenkomst viel Jerommeke meteen Marieke´s grote –lees twee- kwaliteiten op.
                                        Op de kamer even de extra´s geregeld en opfrissen bij de wasbak. Daarna hebben we ons naar het bed begeven en begonnen we uitgebreid te tongzoenen. Marieke doet dat intens en geniet er ook zichtbaar van. En daarna ging Jerommeke helemaal los op die knoeperds van borsten. Heerlijk speelgoed niet alleen voor handen en mond, maar Jerommeke zijn pik mocht zich ook graag verstoppen in het dal tussen haar twee majestueuze bergtoppen. Jerommeke ging verder met het verkennen van Marieke´s lichaam en begon uitgebreid haar al vochtige kutje te likken en vingeren. Marieke kreunde van plezier. Toen was het tijd om Jerommeke te gaan verwennen. Marieke sloot haar lippen rond Jerommeke zijn pik en begon met haar tong heerlijk zijn eikel te masseren. Met veel gevoel en vocht werd Jerommeke´s lid harder en harder.
                                        Marieke schonk ook de nodige aandacht aan Jerommeke´s balzak. Ze likte er niet alleen aan, maar begon er op Jerommeke´s verzoek ook hard aan te zuigen. Ze nam mijn ballen stevig in haar mond, zoog ze naar binnen en trok eraan door haar hoofd van mijn lichaam af te bewegen. Mijn ballen stonden zo onder een flinke maar gezonde spanning. Marieke opende haar mond en liet mjn ballen weer los. Dit spelletje met mijn ballen herhaalde zich diverse malen afgewisseld met een lekkere pijpbeurt.
                                        Jerommeke verzocht Marieke lekker op haar knieën te gaan zitten. Jerommeke masseerde haar flinke billen en beet er speeltjes in. Jerommeke kon het niet nalaten om ook zijn tong door haar bilnaad te laten glijden en haar sterretje uitgebreid te verwennen. Dit kon Marieke wel waarderen.
                                        We eindigden in standje 69 waarbij Marieke, terwijl ik haar kutje heerlijk aan het likken was, mijn pik aan het verwennen was. Dit resulteerde in een spetterend orgasme waarbij Jerommeke zijn zaad spoot in de geringe ruimte die zich nog tussen onze lichamen bevond.
                                        Even afdouchen, afscheid nemen en een tevreden Jerommeke verliet La Cloche alweer denkend aan een volgende mogelijkheid om met Marieke af te spreken.
                                        Voor liefhebbers van grote borsten –puur natuur- is Marieke een absolute must. Een super ervaring met deze Super Hupen!

                                        Comment


                                        • #21
                                          vorige week weer eens naar La Cloche geweest en een afspraak gemaakt met Marieke
                                          wouw wat een vrouw komt er binnen
                                          ik was weer opzoek naar een vaste dame nu jasmijn er me is gestopt
                                          maar heb niet lang mogen zoeken maar ik heb gevonden Marieke we hadden een klik vond ik zelf en denk zij ook wel
                                          had een pakketje extra
                                          en dat was heftig voor al het beffen bij haar was top voor beiden ze kwam heerlijk klaar en was super nat
                                          de sex was ook top meerdere standjes
                                          aan het einde heerlijk klaargekomen volgens Marieke veel
                                          dus Marieke tot gauw want je bent verslavend tot gouw xxx P😘


                                          Comment


                                          • #22
                                            Marieke neemt ff een break

                                            Comment


                                            • #23
                                              Komt ze nog terug?

                                              Comment


                                              • #24
                                                Dat is nooit zeker bij dames in dit vak

                                                Comment


                                                • #25
                                                  Nou ze is dus gestopt waar ik al bang voor was, in Januari heb ik haar 2 keer in een paar dagen tijd bezocht naar volle tevredenheid omdat Morgan toen een paar keer ziek en afwezig was, die kan ik tevens nooit meer gaan bezoeken want is er ook mee gestopt, ontzettend balen want volgende week gaat na 12 weken mijn gips eraf en had ik weer eens langs willen gaan.

                                                  Comment

                                                  Working...
                                                  X