Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Mrs. Alina, Den Haag, Geleenstraat 74 kamer 03

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Mrs. Alina, Den Haag, Geleenstraat 74 kamer 03

    Alina Roemeense
    35-40 jaar
    Kort blond haar
    C-cup echt
    Slank
    1.70m
    Engels sprekend

    Stond in in de avond 22h in het raam met een rode latex catsuit, is een vriendelijke Roemeense.
    Ben voor 35min/100E binnen geweest, vroeg zal ik wat uit doen, en toen ik ja zei stond ze snel in eva's costuum voor me.
    Je mag haar beffen en ook aan haar borsten sabbelen, tepels reageren lekker. Zoent je op je lichaam, verder niet.
    Zelf wat nipple play, en PMZ en daarna met olie.
    Schijnt ook in RDK gewerkt te hebben maar daar heb ik haar nooit gezien.

    https://www.kinkydevils.nl/meesteres-alina/

    Nu luxe grote SM kamer boven op hoekpand nr 23 Geleenstraat

  • #2
    Paar weken geleden bij alina geweest, ze zag van er van buitenaf niet uit alsof ze er erg veel zin in had. Tegen beter weten in toch naar binnen geweest, want kon haar strenge kinky look toch niet weerstaan. Het gevoel wat ik van buiten had bleek te kloppen, weinig enthousiasme. Voor mij geen herhalingsgevaar.

    Comment


    • #3
      Vandaag een bezoekje gebracht aan deze dame. Ze stond op 23 K1 in haar rode catsuit en hoge zwarte laarsen.
      Leuke sessie gehad met oa sounding nipple play en beffen.

      Comment


      • #4
        https://www.kinky.nl/advertenties/7053306-mrs-alina

        Alina staat nu ook op kinky.nl dus per app bereikbaar voor afspraken😃

        Comment


        • #5
          Heb goede kinky sessie gehad met ook nog ff Miruna erbij in strenge dominante rol, dus ik werd lekker gebruikt door deze 2 kinky blondines op die mooie SM kamer😊

          Comment


          • #6
            Weer geweest leuk weer wat extra keuze te hebben in Den Haag en Alina doet ook combi erotiek met SM en ze heeft ook een top kamee oo 2e verdieping.

            Comment


            • #7
              Ik heb haar deze week voor het eerst in het spel meegemaakt toen ze samen met Bianca binnenkwam bij een trio van mij met M en meesteres Andreea van Hunsestraat 37. Eerder op die dag was ze al wildenthousiast toen ik door de gangen rondliep met naalden en piercings in mijn lichaam. Ze heeft heerlijke fist handen en is iemand die absoluut meegaat in de flow van het spel. Ze genoot van het samenspel. En ik ook. Zeker een dame om nader nog meer kennis mee te maken.

              Comment


              • #8
                Afelopen zondag een mooie sessie beleefd met kinkygirl Andrea en Lady Alina. Het begon al met een Appje, en dan de vraag hoelang ik wil blijven. Ik begin meestal met 1 uur en gaandeweg het spel zie ik wel hoe het loopt.Clickt het goed en ben ik in de mood. en ik merk dat de dames er lol in hebben kan ik zo maar een uur langer door spelen. Het spel moet vooral heel leuk blijven voor alle partijen.
                Je komt binnen op het afgesproken tijdstip, en loopt achter de dame aan naar boven, Het moge duidelijk zijn dat dat geen straf is als je 2 van die goddelijke lijven voor hebt lopen.
                De dames weten dat ik altijd schoon ben in alle opzichten en dat Hygiene bij mij wel een issue is zowel van mijn kant als van hun kant.
                Nadat ik mij uit de kleren was gestapt en de dames mij aan alle kanten hadden gecontroleerd mocht ik plaatsnemen op het ronde bed.
                Binnen de kortste keer lag ik vast gebond en gefixeerd op het bed. Beide dames deden een strapon om en besloten even diepo te gaan in mijn mond Pfff ik heb het even geweten, heb er nog pijn in mijn keel van. Andrea had er echt Lol in om mij meerdere malen even goed te grazen te nemen. Alina ging even testen hoeveel ik aan mijn ballen kon hebben, knijpen en met de nagels in mijn ballen, op deze manier krijgen ze je wel rustig . Andrea werd moe en Alina nam het even over, ook zij had er duidelijk plezier in om mij even in de mond te grazen te nemen. Ondertussen ging Andrea even aan de gang met Sounds aangemoedigd door Alina. Vervolgens ging ze mij aan de achterzijde "plagen", u kunt zich daar wel wat bij voorstellen, even wat Poppers en door met de anale behandeling. De dames hebben wel wat met de aangegeven grenzen maar vinden het wel leuk om de grenzen te overschrijden. Tja Kaarsvet is ook een dingetje wat er voorbij komt en dan wou Andrea toch nog even door met mijn mond en Alina aan de achterzijde. Afijn op een geven ogenblik had ik zowel voor en achter een dildo in mijn lijf. Bijna kokhalzend (gaggend) lag ik te kronkelen op het bed genietend als lijdend voorwerp van de dames. Het moge duidelijk zijn dat ca 2 uur een heel fijn spel hebt beleefd met beide dames. Het was in een woord geweldig, ik heb er heerlijk van genoten en ben geheel ontspannen naar huis gegaan. Herhalingsgevaar erg groot! Dames dank je wel

                Comment

                Working...
                X