Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Meesteres Andreea, Den Haag, Hunsestraat 37 B3

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Meesteres Andreea, Den Haag, Hunsestraat 37 B3

    Naam: Mrs Andreea
    Leeftijd: 35-45
    Uiterlijk: oost-Europees
    Kleur haar: donkerblond
    lichaamsbouw: normaal
    cupmaat: E (echt)
    siliconen: geen
    piercing: nee
    tattoo’s: ja

    Meesteres Andreea werkt sinds omstreeks 2006 in Den Haag. Eerst heel even gewone sex, maar al snel SM. Ze heeft eerst op geleenstraat 23, daarna op no. 76 en nu al ruim 10 jaar zit zij in de erker op Hunsestraat 37 B3. Al jaren kom ik bij haar, tot wederzijds genoegen. Wij hebben samen het pad van steeds hardere SM bewandeld. Ze had al eerdere recensies op Hookers, maar hier nog niet. Na lang aarzelen zal ik nu toch mijn belevenissen bij haar beschrijven. Ze is haar eigen baas, werkt vooral op afspraak. Als ze geen afspraken heeft, komt ze niet. De tijd dat zij uren achter het raam zit te wachten op een klant heeft ze lang achter zich gelaten. Ze werkt vooral s avonds maar soms op afspraak ook overdag.

    Ik kom zeer geregeld bij haar en heb bij haar een hele ontwikkeling ondergaan. Zij heeft als eerste piercings bij mij gezet en we vinden het samen heel geil om naaldenspel te doen. Patronen op mijn rug of buik. Een jarretel van naalden. Ze draait er haar handen niet voor om. Ook is zij bedreven in spijkers en haken in mijn ballen.
    Op de etage van haar kamer is ook een sling en daar brengen wij heel veel uren door. Dildo’s in verschillende maten, vingers, handen vuisten en voet, alles gaat anaal , heerlijk. Het mooiste is het als we samen met haar vriendin Mrs. Ice spelen. Samen zijn ze geweldig en we hebben met zijn drieën heel veel kinky plezier en zelfs de slappe lach. In het nieuwe jaar heb ik weer een nieuwe afspraak.

  • #2
    Bedankt sana voor de informatie , want ik zag haar niet meer en had het idee dat ze gestopt was .
    ik ben bij Andreea ook meerdere malen geweest , ze heeft mij verscheidene keren verkleed in haar sletje en in de sling geneukt met strapon , maar ook achter haar raam met open gordijn zodanig dat iedereen het goed kon zien , dat ik door haar met een strapon geneukt werd

    Comment


    • #3
      Ze maakt me ook heel graag op tot haar slet, ik heb ook een Roemeense naam van haar gekregen. Zelf heb ik heel veel kleren, laarzen, pruiken en natuurlijk mijn silicone borsten en die neem ik altijd mee naar haar. Samen staan we dan zeer geregeld in de erker voor het raam. Om even een sigaretje te roken, of te kijken of iemand mee wil spelen. Maar ik ben ook geregeld geneukt met haar strapon voor het raam of moest haar dildo pijpen.

      Comment


      • #4
        Een heerlijk trio meegemaakt met Mrs. Andreea en Miruna in de kamer van Miruna op Hunsestraat 51. Ik was het geile speeltje van hen beide. Daarna nog even doorgegaan op de kamer van Mrs. Andreea. Nog een keer naaldenspel en heel veel fisten in de Sling en ook de paardenlul gebruikt.

        Comment


        • #5
          Weer een heerlijk trio meegemaakt van Meesteres Andreea en M. Ze hebben een leuke open klik met elkaar en goede verstandhouding. Andreea weet dat ik ook andere meesteressen bezoek en heeft daar totaal geen probleem mee. Sterker nog, ervaringen die ik elders opdoe gebruiken we in ons eigen spel.

          Comment


          • #6
            Vorige week weer een fantastisch lang trio meegemaakt met haar en een andere Roemeense kinky girl. Ik ga en kan er weinig over zeggen, maar we hebben samen met z’n drieën grenzen verlegd.. Andreea gaat begin januari een paar weken naar Roemenië. Ze is aan het einde van de maand weer terug.

            Comment


            • #7
              Het was weer even geleden dat ik alleen met haar in haar kamer op 37b3 speelde. Maar het was weer als vanouds. Veel fisten en naaldenspel en ook de combinatie van beiden liggend in de sling. Ook weer nieuwe varianten uitgeprobeerd. Erg kinky en ook leuke avond gehad.

              Comment


              • #8
                Ik vergeet te zeggen dat we ook haar nieuwe neukmachine gebruikt hebben. Die heeft ze een paar maanden geleden gekregen.

                Comment


                • #9
                  Omdat ik volgende week jarig ben heb ik gisteren een “birthday party” gehad met Mrs. Andreea en Lady M. in het zwarte hoekpand. Het was een zinderend trio, met heel veel geile en kinky onderdelen. Zij hebben me als hun sissy anaal compleet uitgewoond. Drie dildo’s tegelijk in mijn kont, een dildo en een hand, om en om fisten met hun handen en voeten. En tot slot allebei met een hand in mijn kont. Waarbij ze echt allebei voorbij de pols kwamen. Nog nooit meegemaakt.
                  Daarnaast ook nieuwe wegen in hun samenspel opgezocht. Uiteraard ook naaldenspel gedaan. Waarbij de dames een groot hart en bloemen op mijn buik en borst maakte met daarbij de tekst Happy Birthday. We hebben ook door het huis gelopen, alle drie in een paars latex jurkje en zwarte laarzen.en daar heerlijke kinky en fun filmpjes gemaakt. Het was een verjaardag om lang van na te genieten.

                  Comment


                  • #10
                    Gisteren weer een heerlijk geil en kinky trio gehad met Mrs. Andreea en lady M in de kamer van M. In het zwarte hoekpand vd Geleen- en Hunsestraat. Zij hebben samen weer uitgebreidt met mij als sissy gespeeld. Ze raken steeds meer op elkaar ingespeeld. Naaldenspel, allerlei soorten anaalspel. Ook in de mooie nieuwe lerensling van M. Teveel om op te noemen.
                    En ook een uurtje met Bianca erbij. Wederom naakt met haar prachtige borsten en lijf, gestoken in hoge zwarte laarzen. Een andere dame uit het pand, wiens naam me ontschoten is kwam ook nog onverwachts langs met haar klant. Hem moest ik pijpen onder het toeziend oog van drie vrouwen. Ook een andere man uit de straat kwam later nog langs om gepijpt te worden.
                    We zijn allemaal in de komende twee maanden een tijdje op vakantie, dus dit was even een zeer geslaagd pre-holiday feestje.

                    Comment


                    • #11
                      ben benieuwd naar de andere dame, beschrijving?

                      Comment


                      • #12
                        Onze laatste ontmoeting was 2 maanden geleden. Gisteren weer in haar eigen kamer in 37b3, hoewel niet helemaal. In de meer dan twintig jaar dat ik dit pand bezoek heb ik voor het eerst ook in de grote kamer met enorme jacuzzi gespeeld. Mooie ruime kamer, maar persoonlijk zou ik er een mooie BDSM kamer van maken. Heeft zeker die potentie.
                        De sessie was weer als vanouds. Opgemaakt als sissy, tentoongesteld voor het raam, even bij Mrs Ice, door het huis gelopen. Samen met een gast kinkygirl uit een ander huis naalden, piercings en ander ijzerwerk in mijn lijf gekregen en daarna ultiem gefist. Kinkygirl Bianca van no23 was bij ons en wist mij als eerste echt tot aan de elleboog te fisten. Echt een enorme kinky ervaring. Het was een mooie dag.

                        Comment

                        Working...
                        X