Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Merken jullie al gevolgen in de prostitutiebranche door het Corona virus?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Angst bij dames voor het corona virus heb ik ook nog niet ontmoet, ze zijn wel bang voor een 2e lockdown merk ik

    Comment


    • https://www.ad.nl/video/ab-osterhaus...gerust~p159472

      Comment


      • er worden ook nu meer mensen getest, ik hou alleen het reproduktiegetal in de gaten en dat blijft stabiel op 1.4 momenteel dus nog weinig aan de hand, zie https://coronadashboard.rijksoverheid.nl/

        Comment


        • Hoe staat het met de moraal van de wandelaars eigenlijk? Zijn de wandelaar allemaal gewoon weer terug, zonder angst om corona op te lopen bij een dame van plezier? Of is het aantal bezoekers aan DVP's beduidend minder, omdat ze het risico niet durven nemen?

          In alle eerlijkheid, weet ik ook niet wat ik zou doen als ik corona oploop en vervolgens mee moet werken aan een contact-onderzoek. Ga je dan vertellen dat je een DVP hebt bezocht?

          Comment


          • mijn angst voor zelf corona oplopen is weg, ik doe gewoon mijn ding, bezoek alleen wat minder vanwege de hitte, de massaliteit van zieke mensen zoalsin begin verteld is is totaal uitgebleven,

            Comment


            • Originally posted by rolando19809 View Post
              mijn angst voor zelf corona oplopen is weg, ik doe gewoon mijn ding, bezoek alleen wat minder vanwege de hitte, de massaliteit van zieke mensen zoalsin begin verteld is is totaal uitgebleven,
              Nou ja, 6100 bevestigde doden volgens RIVM en volgens CBS 10.100 mensen in een maand of 6 tijd. Ik vind de term massaal daar wel van op toepassing?

              Hoe ga jij om met dingen als afstand houden, handen wassen etc. etc. als je angst weg is voor het oplopen van corona?

              Comment


              • op een bevolking van ruim 17 miljoen noem ik dat niet massaal en zeker als je dan ook nog bedenkt dat het grootste gedeelte van die doden wel zijn gestorven aan onderliggende problemen zoals hartfalen, ouderdom (broze gezondheid) en andere ziektes, en dat Corona dat laatste duwtje heeft gegeven. In het begin zeiden ze dat vrijwel iedereen of 80% van de bevolking Corona zou krijgen, nu dat is dus uitgebleven, die massaliteit bedoelde ik.

                Dus mijn angst is niet meer zoals ie in de eerste maand was, en ik denk bij velen, want we zijn toch wel weer massaal aan het werk, sporten, horeca aan het bedoeken en dames van plezier aan het bezoeken

                handen wassen doe ik maar niet zo als in de 1e 2 maanden, afstandhouden hou ik rekening mee in winkels en horeca, maar ook niet zo als in 1e maanden en bij een dvp heb ik geen afstand want anders is sex onmogelijk, of hoe doe jij dat dan?

                Comment


                • Ja als je uitgangspunt was dat er miljoenen aan zouden overlijden, dan valt duizenden mensen mee.... Dat is een verschil van perceptie dan, ik vind tussen de 6.000 en 10.000 doden behoorlijk veel.

                  Ik was regelmatig mijn handen, eigenlijk elke keer als ik van locatie wissel. Afstand houden probeer ik vanuit mijn kant zoveel mogelijk rekening mee houden, en met vrienden en familie probeer ik dat ook maar dat is soms lastiger. Als ik echt 0% angst had, zou ik dat allemaal niet meer doen. Angst is misschien een groot wordt, maar ben me er wel terdege van bewust dat ik dingen moet doen en dat je er nog steeds jezelf of anderen mee kan infecteren.

                  Bij een DVP was ik mijzelf goed, de dames die ik bezoek hebben naar mijn beste inzicht ook hun hygiene goed op orde. Maar goed, ik ga ook geen volledige inspectie houden

                  Comment


                  • natuurlijk is het veel , maar goed het is wel anders dan men in het begin verwachtte en we verleggen allemaal onze grens, want het blijft raar dat we bij een dvp ondanks het wassen wel contact hebben en dan op straat en bij vrienden en familie afstand gaan houden

                    Comment


                    • gewoon door blijven neuken hoor haha aan mij heeft het t nie gelegen als de dames te weinig verdient hebben

                      Comment


                      • Originally posted by rolando19809 View Post
                        natuurlijk is het veel , maar goed het is wel anders dan men in het begin verwachtte en we verleggen allemaal onze grens, want het blijft raar dat we bij een dvp ondanks het wassen wel contact hebben en dan op straat en bij vrienden en familie afstand gaan houden
                        Het is misschien niet de 100% meest verstandige keuze om nu DVP's te bezoeken. Maar als ik die keuze maak en dat 'risico' wil nemen, dan kan ik maar beter zorgen dat ik naar anderen toe een beetje afstand houd.

                        Comment


                        • infecties dalen, gaat de goede kant op

                          Comment


                          • gaat een beetje heen en weer, nu goed voor ons, dat alles open is, voor hoelang is natuurlijk weer de vraag

                            Comment


                            • Hoe zit het eigenlijk met de mondkapjes plicht in privehuizen en dergelijke? Tijdens de daad hoef je 'm niet op, dat had ik al wel begrepen. Maar moeten de dames als ze geen klant hebben en de gastvrouwen de hele dag ermee lopen? En moet je als klant het huis betreden met mondkapje?

                              Comment


                              • in de raampanden in den haag moet je hem opdoen bij binnenkomst en daarna in kamer weer af en dan sex hebben, hoe absurd lol, maar dat was ook daar al met die 1,5 m afstand

                                Comment


                                • Originally posted by Scuderia View Post
                                  Hoe zit het eigenlijk met de mondkapjes plicht in privehuizen en dergelijke? Tijdens de daad hoef je 'm niet op, dat had ik al wel begrepen. Maar moeten de dames als ze geen klant hebben en de gastvrouwen de hele dag ermee lopen? En moet je als klant het huis betreden met mondkapje?
                                  Ik heb er werkelijk geen enkele ervaring mee of zicht op hoe dat in de praktijk daar nu werkt, maar geeft wel weer aan hoeveel vaagheid, maar ook willekeur zulke maatregelen opleveren, is toch aan bijvoorbeeld de horeca niet langer uit te leggen, en er staat nou niet bepaald in elk privéhuis een BOA. Maar in de meeste privéhuizen valt toch de echte 'menging' van klanten en dames wel mee, buiten de kamers om, als er niet echt een soort van 'huiskamersfeertje' heerst, en tussen de dames onderling, geen flauw idee. Gezond verstand gebruiken en risico's proberen te beperken is altijd raadzaam, maar 't blijft toch een aparte branche in 'corona-tijd'!
                                  "Ontdek jezelf, herontdek jezelf, en vernieuw jezelf, telkens weer, maar blijf wel altijd jezelf!"

                                  Comment


                                  • Ik vind het niet heel erg vaag, 95% van de situaties weet ik wel of een mondkapje verplicht is of niet. Alleen deze specifieke situatie weet ik niet.

                                    Ben het wel met je eens dat het aan de horeca lastig is uit te leggen, dat betaald neuken wel mag maar lunchen in een restaurant niet. Maar het is wel een praktische oplossing voor een probleem, want sekswerk gaat gelijk de illegaliteit in als je het verbied. En dan wordt het probleem alleen maar groter. Een restaurant in de illegaliteit is makkelijker te spotten dan een sekswerker...

                                    En ik denk dat ook 'meehelpt' dat de overheid geen oplossing heeft voor financiële steun aan sekswerkers, waardoor ze tussen wal en schip vallen. Door de boel maar open te laten zijn de illegaliteit én het probleem van financiele hulp opgelost.

                                    Comment


                                    • Vaagheid had ook inderdaad meer betrekking op 't sekswereldje, en hoe daar met de diverse maatregelen en voorschriften om te gaan, en voor wat betreft de motieven van onze overheid, of die ook altijd werkelijk zo diep doordacht zijn, soms kan je daar je twijfels over hebben, soms vinden ze écht maatwerk ook te omslachtig, en dikwijls is dat ook wel zo, maar bepaalde branches worden dan wel harder getroffen, en andere weer te weinig ondersteund!
                                      "Ontdek jezelf, herontdek jezelf, en vernieuw jezelf, telkens weer, maar blijf wel altijd jezelf!"

                                      Comment


                                      • ja ga er maar aan staan het is zo complex, en daar hebben alle regeringen in onze grote wereld het moeilijk mee

                                        Comment


                                        • gevolgen corona crisis op prostitutie vindt je terug in vele lege of stille raamgebieden zowel qua sexwerkers als klanten, in vele clubs en privehuizen ook. Omdat een deel van de klanten bang is voor het virus, anderen geen geld meer hebben of zuinig aan doen met hun geld omdat er nog een hoop ellende verwacht wordt qua economie en het virus wat er nog lang niet onder is. En dan nog vele dames vanwege quarantaine regels in diverse landen niet mogen reizen dus niet hun werk kunnen uitvoeren. En er zullen ook best dames met corona zijn wat ze natuurlijk niet aan de grote klok gaan hangen.

                                          Comment


                                          • De gevolgen van de corona zijn zeker te merken in de prostitutie branche.
                                            Ik liep gisteravond door Amsterdam. Ondermeer de Wallen waar vrij weinig dames aanwezig waren. Die er waren trouwens zijn wel van super kwaliteit qua uiterlijk en sommige zeker ook qua service. Zo was de mooie Bulgaarse er ook weer op de Oudekennissteeg op nummer 6. Zij werkte trouwens voorheen altijd in de Stoofsteeg.
                                            Damm, wat een mooie dvp is dat zeg!!!!! Om je vingers bij af te likken. Wat een fotomodel.
                                            In het verleden haar een keer bezocht toen ze nog in de Stoof werkte en top service gehad van haar. Graag wil ik haar nog een keer doen maar telkens wordt ze voor me neus weg gekaapt door een andere wandelaar.
                                            Maar wat de situatie op de Wallen betreft, wat een zooitje is het daar geworden zeg! Overal staan er Marokkaanse gastjes drugs aan te bieden. Veel samenscholing daar ook van die gastjes. Ik dacht trouwens dat dat verboden was tijdens corona?? Toen ik de Wallen verliet om een kijkje te gaan nemen in het Singel gebied stak ik de Warmoestraat over. Stonden daar een groot aantal dronken Marokkaanse gastjes. Lege en half aangebroken flesjes Heinikken stonden gewoon midden op de straat. Toen ik wees naar de rotzooi werd 1 van die dronken gastjes ook nog agressief tegen mij en begon me verrot te schelden. Tja, de Wallen beginnen weer verdomd veel te lijken op hoe het was in de jaren 80 en 90. Een grote criminele rotzooi waar je u tegen zegt. Dankjewel Halsema! Klasse werk joh! Maar werkelijk, het wordt nu is een keer hoog tijd dat ze dat wijf wegtrappen uit Amsterdam. Wat een zooitje heeft zij van Amsterdam gemaakt werkelijk!
                                            Ik kan jullie vertellen, die hele corona crisis dat wordt onze aller dood. Kijk maar op de Wallen. Geen toeristen meer te bekennen, winkeliers en horeca uitbaters gaan massaal op de fles omdat er geen stuiver meer valt te verdienen. Prostitutie gaat de illegaliteit in en de criminaliteit viert er hoogtij. En waarom, alles voor dat griepje? Want dat is het. Niet meer dan dat. Ik ken toch best veel mensen maar ken niemand die corona had of heeft. Vreemd toch?
                                            Ik zet daarom grote vraagtekens bij het huidige beleid. Onze regeringsleiders gaan er van uit dat we in een maakbare wereld leven. We accepteren niet meer dat de dood gewoon bij het leven hoort. We leven in een maakbare samenleving en denken dat we ook dit kunnen maken. Pas als we daar vanaf stappen kunnen we een uitweg zoeken naar een nieuw normaal.
                                            Die hele corona onzin is ook enkel en alleen afkomstig uit dat stomme Duitsland. Die lui zijn echt compleet doorgedraaid daar. Gaat helemaal nergens meer over.
                                            Ze willen daar zelfs vanaf januari de hele boel dicht smijten: https://www.zdf.de/nachrichten/polit...kdown-100.html
                                            Groot probleem in Duitsland is dat de farmaceutische industrie daar oppermachtig is en grote invloed heeft in de politiek. Die Merkel die moet gewoon dansen naar de pijpen van die farmaceutische managers. Doet ze dat niet dan betekent dat voor haar einde politieke carrière. Die Duitse farmaceutische industrie zit de boel behoorlijk op te blazen en indoctrineert de corona bij de bevolking als een zeer dodelijke ziekte. En dat terwijl het niet meer dan een gewone griepgolf is. Die domme Duitsers die sowieso alles geloven wat in pauperkranten als een Bild staat slikken deze onzin als zoete koek. Moet je daar in Duitsland eens gaan kijken op de straten in de steden. Die rare Duitsers zijn zelfs verplicht op straat een mondkap te dragen. Je ziet ze zelfs buiten de bebouwde kom met mondkappen oplopen. Gewoon in de vrije natuur waar geen mens te bekennen is. Dan ben je toch niet goed wijs toch?
                                            Probleem is ook dat die Merkel en die Macron van Frankrijk, want die is minstens net zo erg, de grote politieke leiders zijn in Europa en andere landen hebben die maar te volgen. Duitsland en Frankrijk zijn economische grootmachten en kunnen de kleinere landen maken en breken. Met andere woorden, Rutte dient dus maar gewoon te doen wat die Merkel hem opdraagt. En daar zit hem nu juist het grootste probleem. Ik ben er ook van overtuigd dat als die hele EU er niet was geweest dit allemaal ook nooit mogelijk zou zijn. Ik waarschuw ook die Rutte, Duitsland te volgen kan een zeer domme stap zijn. Duitsers halen namelijk wel vaker rare dingen uit. Remember: 1940-1945...........
                                            Het wordt gewoon is tijd dat we weer overgaan tot het normale leven. Dus gewoon alles weer opstarten. Horeca weer open, mensen weer op de straat en weg met die verdomde muilkorfen. Laat de middenstand weer geld verdienen, de horeca weer open, de mensen weer aan het werk. Gewoon de straat op, lekker feesten, mensen ontmoeten, genieten van het leven zoals het hoort. Wie denkt dat als we morgen het oude normaal weer opstarten er hele volksstammen gaan sterven moet eens bij zichzelf te rade gaan.
                                            Overigens, vind niemand het raar dat sedert een paar maanden het aantal griepdoden is gedaald tot 0? Juist, de vroegere griepdoden (overigens merendeels zwakke en zieke oude vandagen) zijn onze huidige corona doden geworden. Wat was dat ook alweer? Iets met, accepteren dat de dood gewoon bij het leven hoort en dat onze wereld niet maakbaar is...........................
                                            Het wordt gewoon tijd dat deze virus waanzin een keer tot een einde komt. De offers die wij als bevolking moeten brengen voor het Duitse en Franse wanbeleid beginnen gewoon te groot te worden. Ik zou zeggen, fight for your rights. Gewoon omdat we daar recht op hebben.
                                            Als we deze regeringsleiders hun gang laten gaan belanden we in een onleefbare wereld vol armoede en criminaliteit. Een soort slechte apocalyptische nachtmerrie.

                                            Comment


                                            • je laatste zin... wat wilde je gaan doen om ze niet hun gang te laten gaan?

                                              Comment


                                              • stuk is moeilijk te lezen zonder alinea's en grenst aan complotgekkie gedachtens, maar goed, op de Wallen zit inderdaad nu weinig, er zijn geen toeristen dus weinig klandizie, maar hoe zo goede meiden daar? De Wallen staan er juist bekend om dat het uitpees werk is en dames veel dienste niet doen, ver uit het slechtste raamgebied van nederland. Maar welke meiden vindt jij dan goed 3000meisjes? En open dan eens wat recensietopics met recensies over die meiden, daar is dit forum voor, ik wil daar wel eens paar goede ontdekken!

                                                Comment


                                                • onze overheid? virus wordt wereldwijd binnen bepaalde grote lijnen hetzelfde aangepakt

                                                  we hebben ook nog geen oplossing voor kanker, hiv, griep, niet alles is maakbaar in het leven, anders had men het nu al opgelost

                                                  Comment


                                                  • doe niet zo agressief man, en Ruysdaelkade is geen Wallen

                                                    of ben jij het weer MrDuisburg.... pfff

                                                    Comment

                                                    Working...
                                                    X