Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Madina, Privehuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #26
    Grappig dat sommigen geen leuke dingen delen, maar wel een account aanmaken bij een negatieve ervaring. Ja Madina moet je net als Linda van HOD in goede doen hebben.

    Comment


    • #27
      vanmiddag geweest , mooie hollandse blondine, knappe jonge meid, en ik had best een leuke tijd met haar, ff aftasten maar ze was wel op haar gemak bij mij had ik het vermoeden dus geen negatieve ervaring met haar gehad.

      Comment


      • #28
        Wat een mooie nieuwe fotos heeft Madina, komt ze veel beter in uit want ze ziet er in het echt ook zo goed uit😃

        Comment


        • #29
          Madina, je hebt mij overtuigd op grond van je laatste foto in blauw :-).

          Ik weet niet of ik dit hier mag/kan posten, dus maar even proberen.
          Je extra's klinken veelbelovend.

          Dat wil ik graag met jou delen, is slow-fingering ook fijn voor jou?

          Xx, Jacob

          Comment


          • #30
            Ik zie Madina hier niet schrijven, waarom kijk je niet op haar eigen pagina op de website van La Cloche of het bij haar services staat? Dit hier is een recensietopic 😉

            Comment


            • #31
              Ze was me nog niet opgevallen maar nu wel met deze foto in fel blauw corsetje? Maar ik zie maar 1 foto toch?

              Comment


              • #32
                Vorige week het eerst sinds tijden langsgeweest bij La Cloche en 45 minuten doorgebracht met Madina. Nadat het ijs wat gebroken was een prima tijd gehad met haar, best wel wat herhalingsgevaar voor mij in ieder geval, al kan dit natuurlijk anders zijn voor anderen. Snap waarom sommigen haar wat apart / afwachtend vinden, maar ikzelf vond het wel meevallen (of ik ben zelf ook wat raar natuurlijk).
                Last edited by ijsmannetje; 25-04-2023, 00:38.

                Comment


                • #33
                  Madina ook mogen bezoeken, en kan mij zowel in de negatieve als positieve reacties vinden. Mijn afspraak die ik eigenlijk had staan, was er helaas niet dus kwam ik bij Madina terecht die nog wel een gaatje had,

                  Ik had de recensies in mijn achterhoofd, maar het oog vond Madina een aangename verschijning. Dus met de gastvrouw voor een half uurtje afgerekend.

                  Madina kijkt de kat uit de boom, absoluut. Maar ik moet zeggen, toen die kat eenmaal uit de boom was ik echt een lekker half uurtje met haar heb gehad. Haar orale kunsten waren naar behoren, en lekker in twee standjes geneukt. Prima half uurtje.

                  Nee, Madina is geen de ultieme GFE als Cindy, Coco en Chantal. Maar desondanks heb ik wel een plezierig half uurtje met haar gehad.

                  Comment


                  • #34
                    Je moet Madina beetje op haar gemak stellen, en ruimte geven, en dan heb je een prima knappe leuke sexy meid bij je in bed, waar het lekker mee vertoeven is op de kamer voor een erotisch avontuur. Maar je moet je een beetje mensen kunnen lezen etc. Ze zoent heerlijk en ook standjes neuken lekker en ze pijpt zeer verdienstelijk

                    Comment


                    • #35
                      Was onverwacht in de buurt en was zonder afspraak langs gegaan. Bij het voorstelrondje maakte Madina een goede eerste indruk en ik ben met haar naar de kamer gegaan. Prachtig figuurtje. En daarover maakte ik haar ook een compliment. Wensen besproken en van start gegaan. Dat ze de kat uit de boom kijkt herken ik wel. Wellicht dat het contact groeit bij vervolgafspraken. Die kans zou ik haar zeker willen geven!

                      Comment


                      • #36
                        Ik heb ook een leuke ervaring gehad met deze aantrekkelijke blondine. Nog jong en mooi lichaam en echte grote borsten en mooie lingerie. Dat vind ik dan al snel een feestje voor het oog, en de vrijpartij met Madina was ook lekker kan ik zeggen

                        Comment


                        • #37
                          Vanmiddag weer lekkere sex gehad. Lekker blondje die Madina!

                          Comment


                          • #38
                            Zo 45 min voor 30 min prijs dat is een zondag aktie die ik niet afsla! Blijft een lekker ding met echte grote tieten en Holland en jong voor mij allemaal voordelen, heerlijk geil geneukt met Madina

                            Comment


                            • #39
                              Een uitstekende date gehad met deze bloedmooie jonge dame! Top om lekker met haar seks te hebben. Er zijn wat verschillende recensies over haar, maar een ding is zeker de seks is top! Heerlijk om haar te mogen neuken en door haar gepijpt te worden. Voor mij niet de laatste keer!

                              Comment


                              • #40
                                Madina is apart, maar op zich geen verkeerde meid, looks zijn zeker ok en sexy, en ook lekker dat ze Nederlands is en echte mooie grote borsten heeft en een sexy figuurt. Ik had een half uurtje tijd en prima vermaakt met haar en lekkere sex, dus ben een tevree man, en zit er nu met een glimlach aan terug te denken.

                                Comment


                                • #41
                                  Wilde graag 45 min afspreken met Madina in Utrecht

                                  voor ik afsprak wat reactie's over haar gelezen en die waren niet al te positief 😒 toch maar afgesproken met haar en inderdaad het viel wat tegen ze kan er misschien zelf niets aandoen maar voor veel extra's moet je extra bijbetalen zoals zoenen tongzoenen beffen pijpen deepthroat bodymassage maar dat kunnen ook huisregels zijn waar zij dus niets aan kan doen ?

                                  Voordat we van start gingen zet ze de timer op 10 min korter dan de afgesproken tijd dit ivm dat je jezelf kan wassen en aankleden in je afgesproken afspraaktijd !!

                                  Madina heeft een hele eigen wil als ze ergens geen zin in heeft doet ze dat ook niet ook al heb je er al wel voor betaald

                                  Je mag dan wel haar borsten ( die kleiner zijn als in haar profiel staan omschreven ) kussen maar dan wel maar heel eventjes

                                  Tijdens het klaarkomen mocht ik ook al niet te dicht op haar liggen want dat vond ze erg warm en benauwd 😥



                                  Kort samengevat ze is wel aardig praat veel en graag maar presteren viel ze me toch wel tegen

                                  Jammer🥵

                                  Comment


                                  • #42
                                    Hoewel Madina inderdaad geen prater is, heeft ze wel andere zeer goede mondelinge vaardigheden: Ze heeft me vanmiddag zó goed verwend met haar mond en tongetje, écht heerlijk!

                                    Comment


                                    • #43
                                      Summer sex sunday met de lekkere Madina gedaan, ze waa goed gemutst en heb genoten van haar mooie lichaam en echte grote tieten, lekker geil gesext

                                      Comment


                                      • #44
                                        De recensies zijn een beetje wisselend. Toch afspraak gemaakt omdat ik haar foto wel heel mooi vind en ze lekker jong is. Als je contact met haar maakt dan praat ze gezellig mee zonder dat het ongemakkelijk is. Ik had niet het idee dat ze de kat uit de boom keek ze deed ook lekker mee. Ik kwam voor de sex en die was uitstekend. Ik heb een prima date gehad. En heerlijk van haar lekkere lijf genoten. En daar was ik voor gekomen.
                                        Madina bedankt!
                                        Last edited by Bedgeheimen; 29-06-2023, 22:47.

                                        Comment


                                        • #45
                                          Na 2 weken nogmaals Madina bezocht. Ze herkende me, net zoals ze wist dat ik een eerdere recensie had geschreven over haar. Ik heb opnieuw een heerlijk uurtje beleefd met haar!!

                                          Comment


                                          • #46
                                            Afgelopen donderdag had ik een afspraak van een uur met bad met Madina. Een erg lief meisje, ze heeft me lekker verwend. De tweede keer hebben we ook lekker in bad geneukt.

                                            Ze wilde per se iets te drinken voor me halen zodat we samen konden drinken, erg lief. We begonnen met knuffelen en zoenen (25 euro extra). Ze was niet echt enthosiast over het zoenen, vooral met de lippen getuit, weinig echt tongzoenen. Ze is een prachtig mooi en slank meisje met hele mooie borsten. Haar tepels waren erg groot en hard, op de best denkbare manier. Volgens haar vanwege de ventillator die aan stond tegen de hitte. Mocht ik lekker mee spelen en die borsten gebruikte ze ook om mijn pik te masseren. Pijpen was goed. Neuken begon rustig, we bouwden het langzaam op en later kon ik helemaal los en in met missionaris afgemaakt. Daarna lekker samen in bad. Heeft ze me lekker verwend met knuffelen, aftrekken, pijpen, neuken, wat ik maar lekker vond.

                                            Comment


                                            • #47
                                              Woensdag ben ik bij Madina langsgeweest. Mijn ervaring met haar was juist top, maar op een bijzondere manier.

                                              We begonnen beide nerveus, wat ik erg schattig vond aan haar. Juist iemand die dan op gelijke level met jou zit. We startte met penis massage zittend waarbij ik haar ook kon aanraken. Dat was een mega fijne start. De sex was lekker en we zaten lekker in een flow. Tot ik merkte dat ze een beetje bloedde.. Ik stelde voor om voor haar te stoppen maar ze vond het oké om af te maken.

                                              Nadat we klaar waren vertelde ze dat het fijn met me vond en me liet doorgaan ondanks dat ik eigenlijk te diep ging bij haar. Ze schaamde zich enorm en boodt zelfs aan of ik m'n geld terug wilde hebben, dit heb ik natuurlijk afgewezen. Ze voelde zich erg verantwoordelijk voor het huis en voor de ervaring van de klant. Dat is een super goed teken van haar instelling, en ik denk dat mensen dit niet zien omdat ze inderdaad een beetje terughoudend is. Voor mij is ze super lief en we hebben een topervaring ervan gemaakt, ondanks het ongelukje. Ik heb haar geadviseerd minder te gaan werken zodat ze beter aan dit werk kan gaan wennen.

                                              ​​

                                              Comment


                                              • #48
                                                lekker ding, maar kan haar issues hebben daar moet je dan ff tactisch mee omgaan en dan kan je haar in een goede vibe krijgen en goede lekkere sex hebben

                                                Comment


                                                • #49
                                                  Prima date gehad met Madina. Mooi lichaam met fantastische borsten. Mooie billen, kortom een plaatje om te zien. Het kosten geen moeite om lekker opgewonden te raken. Geen ongemakkelijke situaties, maar gewoon lekkere geile date gehad. Wanneer je houd van een mooie jonge meid met een goed lichaam dat zou ik zeker met haar afspreken.
                                                  Thx Madina

                                                  Comment


                                                  • #50
                                                    Ben bijna 2 uur bij Madina op de Kamer geweest - ze zoent heerlijk voor zo een jonge meid heb ze veel evaring op sexgebied - ik heb standjes gedaan die ik niet ken wel superlekker allemaal en wat één mooie Jongedame deze Madina.

                                                    Comment

                                                    Working...
                                                    X