Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sasha, Diemen

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Sasha, Diemen

    Naam: Lady Sasha
    Leeftijd: 31
    Uiterlijk: Nederlandse
    Kleur haar: Bruin
    Lichaamsbouw: Slank
    Cupmaat: C
    Siliconen: Nee
    Piercing: Nee
    Tattoo's: Nee

    https://www.kinky.nl/vrouwen/prive-o.../7609489-sasha

    doordeweeks bij www.smstudio-almere.nl en op zondagen vaak bij www.smstudio-amersfoort.nl
    Last edited by Citygirl.nl; 08-02-2023, 09:57. Reason: Van SM rubriek naar prive ontvangst Noord-Holland

  • #2
    Afgelopen maandagavond een bezoek gebracht aan Lady Sasha, Dit was mijn allereerste echte kennismaking met BDSM.
    Bij aankomst op de locatie in Almere een lichte twijfel of ik wel goed zat. Aan de buitenkant lijkt het een bedrijfspand maar binnen ziet het er zeer netjes uit.
    Na aankomst op de kamer werd mij door Lady Sasha wat te drinken aangeboden en de gelegenheid gegeven om even te douchen.

    Vervolgens doorgesproken wat mijn ervaringen zijn, wat mij iets lijkt en wat ik niets vind. Hierna gestart met het BDSM spel.
    Het is al spannend voor een eerste keer maar als je dan ook nog geblinddoekt wordt is dat extra spannend. Gelukkig wist Lady Sasha mij direct al op mijn gemak te stellen.
    Diverse zaken uitgeprobeerd. De precieze details blijven tussen haar en mij.

    Tijdens dit schrijven komt de hele sessie nog eens in mijn hoofd langs, erg genieten.
    Inmiddels heb ik weer een nieuwe afspraak gemaakt voor een vervolg bezoek aan Lady Sasha.

    Lady Sasha tot snel weer.

    Comment


    • #3
      Vrijdagavond heb ik mijn 2de bezoek aan Lady Sasha gehad, waarbij we mijn BDSM ervaring verder hebben uitgebreid.
      Ik had dit keer voor een 2 uur duren sessie afgesproken om zo optimaal gebruik te maken om meer ervaring op te doen.

      Vanuit mijn eerste ervaring had ik aangegeven dat ik nog meer bondage wou maar open stond voor meer en mij vooral wou laten verrassen.
      Dit heb ik geweten ook en veel nieuwe dingen geprobeerd, waaronder electro wat best een apart gevoel is waarbij Lady Sasha heerlijk naast mij lag en telkens het niveau iets omhoog bracht.

      Ik ben er ook achter gekomen dat een bezoek aan een echter meesters niets voor mij is, ik mis dan namelijk het intieme contact en het zoenen wat Lady Sasha wel aanbied maar de meeste meesteressen zoveel ik dat heb kunnen lezen niet aanbieden. Dit is dus in mijn geval een extra voordeel aan Lady Sasha. Daarnaast is ze een zeer gezellig dame die goed weet waar ze mee bezig is.

      De 2h waren eigenlijk te snel voorbij maar ik denk dat korte bezoeken het wel spannender houder dan een wat langere sessie een volgend bezoek zal dus weer voor een uur zijn.

      Comment


      • #4
        Bij Lady Sasha ben ik ook vorig jaar geweest in Almere en zag nu dat ze na de lockdown naast Almere ook Amersfoort op 2 zondagen in juni aandoet (SM Studio Amersfoort). Leuke dame, en meer erotische playful kinky sessie met erotiek dus. Leuke en geile strap on sessie waar ze zeker wel ervaring mee heeft, ook fisting, en de Mrs. op comando verwennen .

        Comment


        • #5
          Afgelopen week was het weer zover een bezoek aan Lady Sasha. Dit was inmiddels mijn 3de bezoek aan haar waarin we weer verschillende dingen hebben uitgeprobeerd de details blijven daar. De tijd was weer voorbij gevlogen. Op naar een volgend bezoek.

          Comment


          • #6
            Afgelopen woensdag was het weer een maand geleden dat ik een bezoek had gebracht aan Lady Sasha, Tijd dus voor weer een nieuw bezoek. Vooraf via de app mogelijkheden besproken en mijn fantasieën gedeeld. Bij aankomst eerst het financiële gedeelte afgehandeld waarna de twee uur durende sessie direct begon met een hogtie, erg leuk om eens op z'n manier vast gemaakt te worden. Hierna was het tijd om de violet wand eens uit te proberen, echt een hele andere ervaring dan z'n tens elektrobox. Toen ik dit overleefd had werd in met folie ingewikkeld waarna er weer elektrodes om mijn jonkheer werden aangesloten. toen de folie gedeeltelijk weg wordt geknipt en Lady Sasha op mijn ging zitten had ik geen idee wat er ging gebeuren, ik verwachte dat er sounds zouden komen maar het bleek kaarsvet te zijn. na afloop hiervan mocht ik Lady Sasha met mijn mond verwennen maar voor ik het wist had ik mijn mond vol champagne. Het was wederom een top bezoek, Lady Sasha bedankt!

            Comment


            • #7
              Gisteren heb ik een bezoek gebracht aan Lady Sasha in Almere. De tekst dat ze een 'Kinky Girlfriend Experience' aanbied vond ik zeer interessant klinken. Doordat haar gezicht 'geblurred' is op de foto's twijfelde ik nog een beetje, maar de recensies zijn veelbelovend.

              In Almere ontving ze mij, wat een prachtige dame en zo lang! Met haar boots met hoge hakken aan kwam ze zelfs iets boven mij uit, met hakken aan is ze dan misschien wel 1.90m lang? Wauw. Ze is superslank, heeft intrigerende ogen en haar C-Cup kwam geweldig tot uiting in haar rode latex jurkje. We hadden een klik had ik het gevoel, een leuk gesprekje en even doorgesproken wat ook alweer mijn limits waren. Vooraf even kunnen douchen en helemaal fris kon de sessie beginnen.

              Terug van de douche met de handdoek om mijn middel begon gelijk de echte sessie. Op duidelijke maar kalme toon zei ze at ik de handdoek af moest doen en op mijn knieeën moest zitten en ze zette langzame stappen richting mij, de hoge hakken van haar laarzen duidelijk hoorbaar bij elke stap. Heupwiegend, met een rijzweepje in de hand. Ze kwam dicht tegen mij aan staan, en uitkijkend naar boven langs haar geweldig lange benen, haar ogen op mij gericht, zwijgend een rondje langs mij heen terwijl de zweep mijn lichaam streelt. Ik was al keihard, en dat had ze gezien natuurlijk. Hele zachte tikjes op mijn pik, terwijl ze zachtjes lachte dat ik al zo opgewonden was door haar verschijning.

              Recht voor mijn neus draait ze om, haar billen voor mijn gezicht. Of eigenlijk zelfs iets boven mijn gezicht, zo lang zijn haar benen. Ze buigt een beetje voorover en gebied mij haar in latex gehulde billen te kussen. Ik wil mijn handen op haar heupen doen, maar dat is niet de bedoeling. Alleen mijn lippen mogen haar billen beroeren. Ik moet mijzelf een beetje in balans houden terwijl ik haar ferme billen kus, de geur van latex en het gevoel op mijn lippen. Heerlijk.

              Ze draait weer om en met het zweepje wijst ze naar beneden, naar haar laarzen. Ook die verdienen aandacht en ik begin met het kussen van haar laars, van onder langzaam naar boven en dan de andere hetzelfde ritueel.

              Lady Sasha stuurt mij naar het bed toe en gebied mij om op mijn rug te gaan liggen. Ze komt naast mij liggen, tegen mij aan en kijkt mij diep in mijn ogen aan terwijl ze haar handen over mijn lichaam en gezicht laat gaan. Ik wordt er verlegen van, ze deed het op een manier alsof ze elk moment mij ging zoenen. Dat deed ze uiteraard niet, maar het verlangen werd des te groter bij mij. Ze ging met haar handen over mijn tepels en kneep zachtjes. Maar steeds iets harder. Op zoek naar het moment waarop ik tekenen van pijn zou laten zien. Haar nagels erin zetten deed de truc, een lichte kreet van mij was niet meer te onderdrukken. Ze pakte er tepelklemmen bij en zette die behoorlijk strak.

              Terwijl de lichte pijn door mijn tepels ging, ging ze met haar handen over mijn nog steeds harde pik heen en begon zachtjes af te trekken. Ze zei ondertussen fluisterend in mijn oor dat als ik haar zou pleasen, ze mij ook zou pleasen. Daar zou ik zeker mijn best voor gaan doen beloofde ik. Ze stapte van het bed en pakte een stuk touw, ze legde mijn handen op mijn buik en bond ze daar vast. Mijn voeten werden aan het bed vastgemaakt.

              Ze kwam aan de zijkant van het bed staan met haar billen naar mij toe en trok haar jurkje langzaam een beetje omhoog, haar billen kwamen tergend langzaam vrij uit haar strakke latex jurkje. En ik zag dat ze geen slipje aan had. Ze kwam boven mijn hoofd ziten en gebood mij te likken. Het liefste wilde ik gulzig gaan likken, maar ik hield mijzelf in en begon langzaam. Ze trok aan de tepelklemmen en zei dat ik dat vast beter kon. Ouch! Ik deed echt mijn best en ze leek er van te genieten als ik de geluiden hoorde en haar bewegingen zag, waarbij ze echt over mijn tong begon te 'rijden'.

              Ze ging van het bed, haalde te tepelklemmen er vanaf. Wow wat een pijnscheut gaf dat, ze waren super gevoelig. Langzaam ging ze met haar tong over mijn tepels heen om de pijn weer wat te verzachten. De bondage werd losgemaakt en ze ging tussen mijn benen inzitten. Met wat glijmiddel vingerde ze mij en begon ze weer langzaam met aftrekken, ze vond mijn prostaat en ging daar heerlijk overheen. Het was tijd voor wat meer actie vond ze en de strap-on deed ze om. Ze draaide mij om en de strap-on gleed er zonder problemen in. Ze neukt heerlijk, hield mijn billen stevig vast en liet haar nagels over mijn rug gaan. Af en toe kreeg ik een tik op de billen. Ik voelde me heerlijk onderdanig en de diepe stoten waren verrukkelijk om te voelen.

              Nadat ik voldoende was doorgeneukt mocht ik mij weer omdraaien. Ze spreidde mijn armen en benen en maakte mij zo weer vast in bondage. En ze kwam weer naast mij liggen zoals ze in het begin ook deed, fluisterend in mijn oor waar ze allerlei opwindende dingen zij en haar handen die mijn pik aftrokken. Sneller en dan weer langzamer, sneller en weer langzamer. Dichtbij het hoogtepunt en dan weer stoppen. Op het laatst begon ze langzaam maar continu te trekken, waardoor het orgasme heel langzaam opbouwde. Vlak voor het moment van klaarkomen ging ze door maar nog iets langzamer, tergend langzaam. Het 'point of no return' kwam nu echt dichtbij, ik smeekte om mij te laten klaarkomen en niet te stoppen en het gebeurde, knallend kwam ik klaar en alle spieren in mijn lichaam werden aangetrokken. Hijgend lag ik op bed, met haar nog steeds tegen mij aan. Ze kwam met haar hand naar mijn mond en zonder nadenken likte ik gulzig het zaad van haar vingers. De blik in haar ogen en haar glimlach op dat moment vergeet ik nooit meer.

              Wow wat een ervaring, Lady Sasha is echt top!

              Comment


              • #8
                Tussen mijn vorige recensies en deze heb ik nog een paar bezoeken gebracht aan Lady Sasha en vrijdag 20 september begon mijn vakantie, hoe kon ik mijn vakantie beter beginnen dan dit keer een 3 uur durend bezoek aan lady Sasha. Ik heb weer volop genoten van Lady Sasha, gezien ik haar regelmatig bezoek weet ze ook telkens beter wat ik leuk vind. zo begon de sessie met het vast leggen van mijn hoofd in een kist waarmee ze een heerlijke facesitting kon uitvoeren, hierna werd ik aan het bondage rek vast gezet waar ook diverse activiteiten volgde. vervolgens verplaatst naar het bed waar ik helemaal vast werd gelegd. hier kwamen oa kaarsvet en de flogs voorbij, en we eindige met een tease and denial met een nieuwe tril apparaat van Lady Sasha. Toen ik een maal kwam was dat niet normaal. Lady Sasha weer bedankt voor de gezelligheid.

                Comment


                • #9
                  Leuke Nederlandse Meesteres met veel erotiek in het spel verwerkt dus ik heb mij vermaakt. Was in SM Studio Almere, waar ze zo nu en dan ontvangt zoals morgen woensdag ook weer zag ik op www.smstudio-almere.nl/agenda.

                  Strapon gedeelte was goed en geil, en haar op commando beffen ook. Verder tepelspel, lichte flogging en fisting van mij op het eind.

                  Comment


                  • #10
                    Afgelopen vrijdag had ik weer een bezoek gebracht aan Lady Sasha. Waarbij we weer een aantal nieuwe dingen hebben geprobeerd, maar ook een aantal bekende dingen hebben herhaalt. De diverse manieren van bondage in combinatie met het stuk erotiek blijven mij aantrekken. Dit is iets wat Lady Sasha ook heel goed weet af te wisselen. Vooraf wat ideeën aangegeven en dit werd heel mooi in de sessie verwerkt.

                    Lady Sasha wederom bedankt en tot snel weer.

                    Comment


                    • #11
                      Vorige week heb ik alweer mijn 10de bezoek aan Lady Sasha gebracht. Ik heb inmiddels niet van alle 10 de bezoek een review geschreven omdat het weinig waarde toevoegt op mijn bestaande reviews. Maar omdat het mijn 10de bezoek was en ik het super naar mijn zin heb gehad gedurende de 3h die ik met haar door heb gebracht vond ik het zeker wel de moeite om deze korte review te schrijven.

                      Dit keer hadden we een kamer met een bad er bij hierin heb ik mijn eerste keer waterbondage met haar meegemaakt, het was al ontzettend geil om alleen al in het water tegen haar aan te liggen, dan wordt je ook nog eens vast gebonden en onderwater geduwd voor breath play. Ik ben altijd iets zenuwachtig maar ik kon mij super ontspannen bij haar en vertrouwde haar dus ook goed in het breathplay onder water. Een ervaring om nooit meer te vergeten en zeker voor herhaling vatbaar. Daarnaast bestond de sessie uit mijn standaard ritueel wat veel uit bondage bestaat, het verwennen van Lady Sasha, en het stukje erotiek wat je bij een lady hebt.

                      Mijn 11de bezoek aan Lady Sasha zal ik snel weer gaan maken.

                      Comment


                      • #12
                        Lady Sasha mindert komende periode ff, alleen wat vaste klanten begreep ik doet ze nog ff.

                        Comment


                        • #13
                          prive doet ze nu zag ik: https://www.kinky.nl/vrouwen/escort/...89-sasha-sutra

                          Comment


                          • #14
                            Ontvangt Lady Sasha niet meer bij de mooie SM studio in Almere? ze stond nog op mijn verlanglijstje

                            Comment


                            • #15
                              Ik laat me hier ook graag over informeren. Het is mij niet gelukt om contact met haar te krijgen helaas.

                              Comment


                              • #16
                                weet SM Studio Almere het niet, daar ontving ze toch aardig succesvol?

                                Comment


                                • #17
                                  Ze is daar gestopt omdat ze niet meer zo te spreken was over de locatie zover ik weet.

                                  Comment


                                  • #18
                                    Ik heb haar gevonden op internet https://www.kinky.nl/vrouwen/escort/...89-sasha-sutra zit nu in de escortwereld meer op sex gericht. Jammer. Bij SM Studio Almere is het SM spel leuker in SM kamer en ze was vaak volgeboekt, maar zal dus wel een reden hebben dat ze andere werkwijze heeft. Ik ben niet van de escort. Helaas.

                                    Comment


                                    • #19
                                      Regio Diemen

                                      Comment


                                      • #20
                                        Als ik de advertentie zo lees, heeft ze SM een beetje losgelaten qua dienstverlening? Voorbinddildo staat er wel bij, maar verder in tekst of mogelijkheden geen woord meer over. Jammer, ze had er wel goed gevoel voor.

                                        Comment


                                        • #21
                                          dan kan deze naar de gewone escort rubriek

                                          Comment


                                          • #22
                                            klopt gezien ze weg is in Almere en haar advertentie andere dingen aangeeft

                                            Comment


                                            • #23
                                              Volgens ad ontvangt ze gewoon

                                              Comment


                                              • #24
                                                Volgens ad ontvangt ze gewoon in almere

                                                Comment


                                                • #25
                                                  nee hoor in Diemen zie https://www.kinky.nl/vrouwen/prive-o.../7609489-sasha

                                                  Comment

                                                  Working...
                                                  X