Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kinkygirl Andrea, Geleenstraat 23 kamer 6, Den Haag

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Kinkygirl Andrea, Geleenstraat 23 kamer 6, Den Haag

    Kinkygirl Andrea
    Naam: Andrea
    Leeftijd: 27
    Lengte: 1.70
    Uiterlijk: Roemeense
    Kleur haar: Donkerblond
    Lichaamsbouw: Athletisch/slanke
    Cupmaat: C
    Siliconen: Nee
    Piercing: Nee
    Tatoeages: Nee

    https://www.kinky.nl/vrouwen/bdsm/de...4128150-andrea
    https://www.kinkydevils.nl/kinkygirl...kygirl-andrea/
    Recensies in raamrubriek/gewone sex: https://www.citygirl.nl/node/331

    In de avond bezocht had haar wel eens in de gang zien lopen als ik daar met andere dame was en had er al wat over gelezen in andere recensietopic, maar dus nu in SM rubriek voor die niche markt een topic want ze heeft aardig wat toys en kinky SM ervaring. Erotische bouwt ze het goed op met goed oogcontact en haar lichaam goed ingezet met een heerlijke bilpartij. Tepels kregen het te verduren zachtjes beginnend met tong en later tanden en nagels en tepelklemmen. Geile oliemassage op mijn pik en sounding wat ze vakkundig opbouwt en geil speelt. Ook met dildo's ging ze mijn kontje oprekken en later een fisting. Ik vind het een goede en leuke kinky dame met prima looks!

  • #2
    Weer een heel fijne tease en denial sessie gehad met Andrea. Deze keer was ze samen met Stella in de bdsm-kamer boven voor een trio.

    In het begin kwamen de dames nog wat onwennig over, maar toen ik eenmaal geboeid voor ze stond kwamen ze los. De manier waarop ze mijn lichaam bespeelden met handen, lippen en benen bracht me snel in een fijne staat van onderdanigheid. Stella deed me een collar om en trok die strak naar boven. Ik ging op mijn tenen staan en dat gevoel was zo goed. Deze twee mochten echt alles met me doen.
    Daarna brachten ze me naar het bed en ook daar lag ik al snel vast in de boeien. De tease was heerlijk: overal handen en lichaam tegen me aan. Dit ging over in een facesitting van Andrea. Een heel fijne ervaring waarbij ik door Stella verder werd afgetrokken, met af en toe een corrigerende mep. Een heel fijne ervaring.
    Vervolgens werd tot mijn grote verrassing een van mijn wensen waargemaakt. Een idee dat ik eerder met Andrea had gedeeld op de app, maar later nooit meer aan gedacht. Zij wist het nog wel. Ik werd geblinddoekt en een van de dames tapete een vibrator vast tegen de onderkant van mijn penis. Ze zetten deze op een hele vervelende maar heerlijke stand, een soort diepe golven van stil naar best intens, waarbij ik steeds minimaal geteased werd. De dames verlieten de ruimte en lieten me zo achter: lijdend en genietend in de boeien. Dit duurde best even en hoe ik ook kronkelde over het bed, een orgasme kon ik net niet bereiken. Maar was wel de hele tijd hard en geil: precies wat ik had verlangd. Ondanks hun afwezigheid voelde ik zo erg 'van hen' te zijn. Een hele fijne staat van frustratie die eeuwig mocht duren.
    Ik spande me in. En net toen ik dacht een manier gevonden te hebben om op de golven van de vibrator klaar te kunnen komen, toen.. viel de vibrator ineens stil. Ik kon het niet zien, maar hoopte van harte dat het een op afstand bestuurbare versie was: hopend op het moment dat ie weer aan ging. In plaats daarvan kwamen de dames weer binnen en naast me liggen. De vibrator werd weggehaald, werd ingesmeerd met glijmiddel en ik werd vervolgens door Andrea supersnel afgetrokken. Dat kleine handje dat zo snel over me heen gleed.. wat een gevoel. Ik hield het niet meer, vroeg nog of ik echt mocht komen, en ze liet me! We lachen er allemaal om. Dank u wel, ik ben blij dat ik het (deze keer) heb verdiend.

    De ervaring was heerlijk en smaakte naar meer. Stella is knap, niet helemaal mijn type maar hoe ze haar rol speelde was heel geil. Ze weet wat ze doet en lijkt ook af en toe het voortouw te nemen. Andrea is echt erg knap, haar lichaam is supermooi en opwindend, maar ook juist haar gezicht is mooi. Moet mezelf beschermen niet meer voor haar te voelen. Een mooie mix van lief en streng. De bdsm-kamer met alle tools is wel heel goed, maar is 'van Stella' zei ze. Ik heb Andrea nog niet gevraagd of ze ook wel eens haar sessies daar doet; weet iemand dat toevallig?

    Overigens, de batterij van de vibrator was - helaas - gewoon leeg. Maar het idee voor een volgend scenario is geboren, zeker nu ik weet dat Andrea zo goed mijn fantasieën kan waarmaken. Op naar de volgende keer.

    Comment


    • #3
      wat een inspirerende recensie Slave! Dus Stella verdient naast Andrea ook deze recensie begrijp ik dat goed? Jij die 2 kunnen leuk spelen samen ook Miruna met Andrea, of Stella met Andrea is een gouden koppel

      Comment


      • #4
        Andrea is voor mij ook een geweldige kinky lady waar ik moeilijk kan voorbij wandelen waneer ze vrij achter het raam staat en dat weet ze goed ,want als ze mij ziet rondwandelen in de straat zoekt ze oogcontact met mij .
        waneer ik oogcontact heb met haar kan ik haar moeilijk weerstaan, dus ben ik al een paar keer bij geweest en steeds een geweldige sessie met haar gehad . Maar ze deinst ook niet terug om wat harder met je te spelen , zo word ik eens naar binnen verleid door mrs Juli en die over haalde mij om een trio met Andrea te doen . Tijdens de sessie had mrs Juli mij serieus opgegeild en kerfde met een mes haar naam op mijn borstkas . Toen Andrea dit zag ging ze mij ook wat harder aanpakken ,eerst wel met een verleidelijke blik , om nadien met een grote glimlach haar sigaret tegen mijn schouder aan te drukken en tenslotte iut te doven ,
        Sindsdien wist ik dat ze van de hardere aanpak geniet en dag ze mij steeds verder zal verleiden om meer pijn te geven en dat lukt haar steeds opnieuw en ik geniet er steeds meer van .
        het is gewoon een topgame en weet wat ze kan doen om mij een geweldige sessie te geven

        Comment


        • #5
          Zo dat was zeker geil om een uurtje met Andrea te spelen. Wat een bloedmooie vrouw, heel zelfverzekerd en absoluut een kinky kanjer. Ik zal later weer een recensie schrijven van mijn Valentijn avonturen gisteren bij Miruna en Andrea en eigenlijk in het hele pand.

          Comment


          • #6
            Onverwacht.

            Ik liep vanmiddag even door de Geleenstraat. Het was niet druk, maar opeens zie ik het gordijn van Andrea open. Ik vraag aan haar raam of ze tijd heeft en dat heeft ze. Binnen moest ze even goed kijken. “I am Milena, you don’t recognise me without my hair and sissy clothes” Ze moest hard lachen. “I recognise your beautifull eyes”. Lekker naar boven naar haar nieuwe kamer. Erg leuke plek, daar kan ze heel veel plezier met haar kinky klanten hebben. Ik kleed me uit en het is lang geleden dat ik met een meesteres ga spelen zonder pruik, laarzen, jurk, latex borsten, rok en make up. Ze slaat helemaal aan op mijn tepelpiercings. “I didn’t see them the last time” en vervolgens heeft ze bijna het hele uur met mijn tepels gespeeld. Ze geeft me een eerste roes van poppers en ik moet de paal die midden in haar kamer staan vasthouden. Ze speelt met mijn lichaam, mijn tepels en maakt mijn kont lekker rood met een plak. “Stay there” zegt ze terwijl ze een voorbind om doet. Vervolgens neukt ze me heerlijk door. Op het ritme van de muziek. Heel geil.
            Ik mag vervolgens gaan liggen en haar voorbind pijpen, terwijl ze mijn benen in de beugels heeft gehangen. Het is een kwestie van tijd dat ze me ook in die positie gaat neuken. En ze geeft aan dat ik vooral in de spiegel moet kijken. Heel geil om deze mooie vrouw te zien terwijl ze me met haar dildo bijna verkracht.
            Ze geeft me even rust. Terwijl ze een lange handschoen aan doet en me poppers geeft. Daar gaat haar hand naar binnen, steeds verder en ze weet me meerdere malen een anaal orgasme te geven. De handschoenen gaan uit en ze gaat een heerlijk spel met sounding spelen met mijn pik. Die wordt harder en harder. Ze pakt een vibrator met een electro kop en gaat daarmee spelen op mijn op springen staande pik. Nog een keer 4 snuiven poppers, mijn handen op haar heerlijke borsten en ik kom heerlijk klaar.

            Het was een onverwachte ontmoeting, niet gepland of wat ook. Maar wel heel kinky. “See you soon” zei ze bij vertrek. “Then we do another sissy party”. Ze gaf me een heerlijke zoen en knipoog.

            Comment


            • #7
              Nog even een recensie schrijven van mijn bezoek 2 weken geleden bij deze mooie Kinkygirl, afspraak via WA gemaakt dus weinig wachttijd. Goede service voor , tijdens en na de sessie 👍. Nog even de do en don’t besproken want was lang geleden dat ik haar bezocht had 😔

              Ik had me al thuis al gedoucht, dus we konden gelijk aan de kinky sessie beginnen, ik zal deze x een korte beschrijving geven van de gebeurtenissen op haar grote kamer.
              Ze begon mijn te teasen en bond mijn Ballebak1 strak af met touwtje. Wat tikken op mijn lichaam en Ballebak1 met zweepje.
              Toen in de boeien vastgebonden op het bed , waarna ik langdurig anaal werd verwend met haar vingers en de strap-on. Om de sessie nog meer te verhitten een kaars aangestoken die veel kaarsvet op mijn lichaam en Ballebak1 liet neer druppelen.
              Het hoogtepunt kwam dmv een elektromotor the op mijn paal te monteren die er voor zorgde dat ik het orgasme niet langer kon uitstellen.

              Het laatste gedeelte van mijn bezoek aan Andrea bestond uit de boel schoonmaken dmv een douche in het bad om vervolgens met een colaatje in de hand en na 3 💋 het pand te verlaten. Andrea het was weer heerlijk om een sessie met je te doen , volgende bezoek zal iets sneller zijn qua tussen pose.

              Comment


              • #8
                Heerlijke sessie met Andrea gehad. Afgelopen woensdag mocht ik weer; nu gunde ik mezelf 1,5 uur, ook vanwege haar nieuwe SM-kamer. Wederom heb ik ervaren dat deze meid erg goed luistert naar je wensen. Ze onthoudt wat je haar eerder hebt verteld of gevraagd, waar je de vorige keer op kickte en speelt daar heel lekker mee. Ik vind haar rustige houding ook heel fijn. Ze is niet de dwingende strenge meesteres is, maar is vooral de verleidelijke vrouw aan wie je je volledig wil geven. En dat wil ik steeds liever.

                Bij binnenkomst tref ik haar aan in een mooie zwarte body en op hakken. Een prachtig plaatje is ze toch. Ik kleed me uit, nog altijd wat onwennig maar ze pakt de leiding. Ze dwingt me voor haar te komen staan met mijn rug naar het bed. Met doorzichtig plastic folie wikkelt ze mijn lijf in, van boven naar beneden, armen strak tegen de zijkant maar met mijn pik er nog vrij uit. Ze neemt de tijd en aait mijn pik en tepels wat. Ze lijkt oprecht geamuseerd hoe ik me steeds door het strakke plastic steeds minder kan bewegen en me daardoor steeds meer aan haar moet onderwerpen. Super geil. Eenmaal klaar met het folie duwt ze me achterover op het bed en daar krijg ik ook een collar om, tape om mijn mond en een blinddoek om mijn ogen. De macht die ze over me heeft is voelbaar. Als een spin die zijn prooi heeft ingewikkeld en er vervolgens mee doet wat ze wil. Ze kleed zich om maar dat zie ik pas als ze de blinddoek af doet: yes, een zwarte lingerie waarin ze er echt megageil uit ziet. De tease die volgt is fantastisch. Een spel van strelen en likken volgt, met haar lijf tegen me aan, voel ik alles door het gladde folie, en met haar hand rond mijn pik voor een sloppy handjob. Steeds bouwt ze op ('Yes.. yes.. yes..') en stopt ze voor het hoogtepunt. Die techniek van tease & denial lijkt ze steeds beter te beheersen. Het kussen van mijn hals en op mijn beplakte mond wordt me soms echt wat teveel. Ik ben van haar en ze speelt met me. Dit is de hemel.

                De hand om mijn pik is soms weg en dan wil ik zo graag dat ie terug komt. Maar door de effectieve bondage is al mijn controle weg. Eenmaal met een zwart doek over mijn hoofd zie ik echt niks meer. Ik hoor hoe ze rondloopt en de deur opent. Ik hoor wat geschuivel en merk wat andere aanwezigheid in de kamer. Kort daarna is de hand er weer. 'There is people here, looking at you. Do you want to see them?' Ik antwoord niet echt want kan alleen aan die hand denken. Ik beweeg mijn bekken steeds meer, wil zo graag, moet.. en dan kom ik. Haar hand heeft ze net weer losgelaten. De ruined orgasm die volgt is heerlijk en verschrikkelijk want de druk is van de ketel maar ik vind niet de bevrediging. Onbedoeld, denk ik, want ze klinkt wat verbaasd: 'Ohh you spilled, what did you do?' Ik voel me heerlijk klein.

                Ze haalt de doek van mijn hoofd en we lachen wat over de sessie. Blijkbaar was Stella inderdaad met een slaaf de kamer binnengekomen en ze hadden samen mijn belachelijke positie zitten bekijken. In stilte, want ik heb echt niet doorgehad wie of wat er nou binnenkwam. Het idee vind ik super opwindend. Mijn hoofd voelt wat leeg en ik hoop dat ik in staat ben voor een tweede deel, maar we hebben nog alle tijd. Ze gunt me de tijd om van de ontlading bij te komen en mijn zweterige lijf weer te herstellen. Wat voelt ze ook dat weer goed aan.

                De tweede deel is staand in het midden van de kamer, aan de plafondketting, polsen geboeid en een collar om mijn nek die mijn hele lijf strak omhoog trekt. Ik krijg een hoofdmasker om dat enkel mijn mond en ogen vrijlaat. Ik hoop ook op een gag en enkelboeien, liefst zoveel mogelijk middelen die mijn beweging zouden beperken, maar die zal ik voor een volgende keer moeten bewaren. Andrea lijkt tevreden met het resultaat want kijkt me vrolijk aan. Ze draait om mijn lichaam heen terwijl ik op mijn tenen wat probeer recht te blijven staan. Handen op mijn tepels, rond mijn middel, in mijn dijen en op mijn billen. Ze kon echt alles met me doen en ik was echt hulpeloos. Zo'n ultiem lekker gevoel. Een tik op mijn ballen en weer die hand die mijn pik steeds stijver maakt. Tikken gevend en aftrekkend gaat ze door en ondertussen wordt mijn hoofd echt leeg: hier kom ik voor.

                Dan volgt de ultieme kwelling: ze plakt met tape een vibrator tegen mijn pik aan, net als de vorige keren. Standje teasing, te hard om te negeren maar te langzaam om tot een climax te komen. Ze loopt naar het raam en opent het gordijn. Iedereen kan me zien, terwijl ik probeer om mezelf staand te houden. De behoefte aan orgasme is zo groot, het maakt me niet uit wie vanaf de straat naar me kijkt. Ik worstel met de trillingen terwijl zij zichtbaar geniet van mijn kwellingen. Ze opent ook het raam en fluit wat naar beneden. Mensen kijken echt vanaf de Geleenstraat omhoog naar mijn worstelende lijf. Wauw, ik wist niet dat deze fantasie zou uitkomen: haar seks-slaafje zijn dat gestraft wordt voor zijn geilheid. Ik hou het niet langer vol. Ik trek mezelf op aan de ketting. Van de grond af, spieren in mijn hele lijf gespannen, alle focus op dat orgasme. Maar de vibrator brengt me niet over het randje. Ze loopt om me heen en danst zelfs wat voor me rond de paal in haar prachtige lingerie. 'I want to come, please.. please', smeek ik, tussen een soort wanhoop en geluk in. Mag dat gevoel voor altijd blijven?

                In een nachtmerriescenario stond ik daar nu nog zo te jammeren, maar Andrea is liever dan dat. Ze laat me niet langer worstelen maar komt dicht voor me staan. Ze kust me nog eens glimlachend in mijn nek en drukt dan met haar been strak tegen de vibrator en mijn onderlichaam aan. De trillingen zijn daardoor steviger en golven door me heen. Ik word door de vibraties keihard over het randje getrokken. Ik voel mijn pik exploderen en hoor het zaad op de grond druppen. WOW. Wat een geile manier om voor haar te mogen komen. Wat voel ik me gezien en wat weet ze goed wat ik wil beleven.

                Als ze me losmaakt praten we nog wat na. Ik probeer het uit te leggen hoe lekker dit was, maar ze heeft eigenlijk geen idee. Ik gebruik de resterende tijd om te relaxen en het zweet van me af te douchen. Dat we de volle 1,5 uur niet precies volmaken is prima; dit was het meer dan waard.

                Ik kom zeker weer terug Andrea. ♥

                Comment


                • #9
                  Slavel dat was ik die je zag liggen op het bed bij Andrea… zag er heel geil uit. Ik was daar boven met Stella en Carmen en Andrea had de deur opengezet. Je lag er inderdaad volledig hulpeloos bij, in folie gewikkeld en met een kap op, alleen je pik uit het folie. Ik gebaarde nog naar Andrea of ik mee zou doen, bijvoorbeeld door je af te trekken. Maar Andrea gebaarde van niet helaas. Nou ja helaas, ik ben terug gegaan naar de kamer met Stella en Carmen en dat was fenomenaal. Ik zal daar later nog over schrijven. Maar de beschrijving van je sessie is super, en Andrea een topper inderdaad!

                  Comment


                  • #10
                    Superkinky !…

                    Hoe een onschuldig appje in de middag met Mrs Andrea leidde tot weer een kinky sessie in de avond.
                    De opdracht was duidelijk , ik moest mij avonds op een bepaalt tijdstip melden. En ze had intussen ook geregeld dat Mrs Jessica erbij zou zijn. Na een lange autorit mijn auto geparkeerd en een appje gestuurd dat ik er binnen een paar minuten ben Mrs Andrea reageerde dat ze naar het raam komt. Bij het raam aangekomen staat ze samen met Mrs Jessica mij op te wachten.
                    Na een warme begroeting werd door beide dames gezegd “ you are too “ late.
                    Ik kijk op mijn horloge en bied mijn excuses aan en zeg: “Apologies I think one or two minutes “. Waarop werd geantwoord “ 2 minutes is 120 …you know what it means !” Ik mag naar boven Mrs Andrea voorop en Mrs Jessica achter mij.
                    Ze zagen er weer schitterend uit, Mrs Andrea in een zwart latex jurkje en Mrs Jessica in een strakke bodysuit …en beiden op mooie hoge hakken.
                    In de sm kamer van Mrs Andrea moet ik mij meteen helemaal uitkleden.
                    Er werd een collar om mijn nek vast geriemd de ketting hing langs mijn lichaam.
                    Met polsboeien werden mijn handen hoog aan een ketting vastgemaakt en werd mijn pik en ballen stevig strak getrokken met een touw.
                    Tussendoor voelde ik de nagels over mijn hele lichaam gaan en werden mijn tepels getest.
                    Ik kreeg een zwarte hood om mijn hoofd en ik kon al snel niets meer zien door een oogmasker. Al was ik al behoorlijk geil, het werd alleen maar erger en erger toen ik paar goede snuiven poppers moest nemen. “ Open your mouth wide open” en beide Dames spuugden in mijn mond. Thank You Mistress. Het teasen gaat door en mijn pik wordt harder gemaakt.
                    Om mijn bewegingsruimte nog verder in te perken werd één been vastgemaakt.
                    Mrs Jessica stond achter mij en begon en zei “ Count till 120 “ en nog geen seconde later sloeg ze met haar zweep op mijn rug.
                    Hard, nog harder en met wisselend tempo en 1 of 2 korte pauzes van een paar secondes in één stuk door. Soms een paar keer op dezelfde plek zodat de pijn er als het ware insneed.
                    Het ging soms zo snel dat ik het tellen amper kan bijhouden.
                    Met mijn pseudo dans bewegingen probeer ik de pijn te verdelen maar geen schijn van kans.
                    De laatste 10 slagen zijn als een toetje ..het leken er wel 100 extra….pfff.
                    Ik werd gekeurd en mijn pik was inmiddels weer gekrompen. “ disappointing to see “
                    Mijn handen en been werden losgemaakt waarna Mrs Andrea zei, “time for a walk”.
                    En daar ging ik …volledig naakt, mijn pik en ballen nog steeds gebonden …tussen de Dames in, door de gangen naar beneden. “ Maybe we meer someone to show you “
                    Al weet ik dat ik niet herkenbaar ben door mijn hood, doodeng en supergeil tegelijk.
                    “Shall we show you to the street ?” Ik weet ff niet wat ik moet zeggen.
                    Beneden werd ik naar één van de ingangen begeleid en moest ik op mijn knieën de heels van de Meesteres aanbidden, kussen en de hakken pijpen.
                    Terwijl ik dat doe hoor ik mensen achter mij voorbijlopen. Maar ik durf niet te kijken, en door de opwinding wil ik het aanbidden van de heels goed doen.
                    Dan hoor ik Mrs Andrea praten met een andere dame. Ik moet opstaan en volgen.
                    Een blonde dame heeft haar deur van open gedaan en voordat ik het weet heb ik zicht op de voorbijgangers van de Geleenstraat. En al heel snel staan er mensen stil, lopen mensen terug om te kijken…en wordt er naar mij gekeken …of naar de drie mooie dames naast mij? Hoe dan ook de mannen in de straat lopen zowat tegen elkaar op….echt.
                    Ik schrik en kruip een beetje achter Mrs Andrea om niet helemaal vol in beeld te zijn…best spannend. Terwijl de dames hierom lachen of mij uitlachen.
                    Er wordt besloten om weer te vertrekken en ik loop aan de collar en ketting, tussen de dames, weer naar de sm kamer.
                    Mrs Jessica en Mrs Andrea gingen op de rand van het bed zitten en staken een sigaret op……mijn taak, op mijn knieën mijn rechterhand ophouden die als asbak fungeert. Terwijl ik poppers krijg probeer ik zo geil als ik ben met mijn ene hand de voeten en benen van Andrea en Jessica te strelen en mijn “asbak-hand” recht te houden …best lastig.
                    De sigaretten worden in mijn hand uitgedrukt waarna ik mijn handen moet wassen en op bed moest liggen.
                    Als mijn handen zijn vastgebonden begint een hemels spel van de twee Meesteressen….ik kan het eigenlijk niet in een paar zinnen samenvatten.
                    Met behulp van wat olie wordt mijn pik continu hard gemaakt, krijg ik regelmatig poppers en mag ik de voeten van de dames kussen likken en aanbidden.
                    Voor mijn gevoel denk ik dat ik wel 10 x bijna klaarkwam ! ….maar het mocht nog niet. Een genot en straf tegelijk.
                    Terwijl Mrs Jessica mij iedere keer naar een hoogtepunt bracht speelde Mrs Andrea met mijn tepels. Superkinky!
                    Mijn polsen werden losgemaakt en ik kreeg de opdracht om dan ook de voeten te masseren. “ a bit harder “ .
                    Dan vinden de Meesteressen het wel welletjes …” time for champagne “ ..
                    Ik moet in het bad liggen en de dames staan in het bad bovenop mij.
                    “Make you’re dick harder” en terwijl ik dat doe wacht ik vol spanning op wat komt.
                    En ja een heerlijke warme gouden regen valt op mijn lichaam..er komt geen eind aan. Ik vraag om klaar te komen…..”Yes you can come …10, 9, 8,..”
                    Ik kan mij niet meer inhouden en bij 5 kom ik keihard klaar !
                    Er wordt door ons alledrie keihard gelachen …wat een heerlijke ontlading.
                    Tijd om te douchen, aan te kleden, en relaxt tussendoor na te praten.
                    Ik ken beide dames al langer maar dit was de eerste keer met beide dames tegelijk.
                    Ze zijn op een hele natuurlijke manier op elkaar ingespeeld en dit smaakt naar meer. Superkinky, sadistisch en relaxt tegelijk!

                    Comment


                    • #11
                      Een heerlijke geile middag gehad met Andrea. Kort gewacht voor haar raam met een tas vol spullen en mijn pik opgesloten in een kooi. Binnengelaten en de trap op naar haar nieuwe kamer. De sleutel van mijn kooi overhandigd en die hing zij om haar hals. We praten wat en begon ik me met haar hulp aan te kleden en vervolgens ging zij mij opmaken. Ik had voor mijn blauwe outfit gekozen. Blauw latex rokje, blauwe strapless BH, zwarte laarzen en een blauwe pruik en uiteraard mijn latex borststuk. “So the bitch Milena is back in the house”, zei ze toen ze klaar was. Paar mooie foto’s genomen en het spel ging beginnen. Eerst lekker mijn kont opwarmen met de zweep en daarna liggen op het bed voor een eerste anale verkenning. Haar vingers en vuist gingen als vanzelf naar binnen. “Welcome back, mistress”, zei ik en zij moest hard lachen om die opmerking. We gingen een rondje doen door het huis en stonden even in haar raam beneden. Het was rustig. Mannen keken wel naar ons, maar niemand wilde binnenkomen. Terug naar boven, uitgebreid haar strapon gepijpt en daarna wilde ze mij fisten op de bank in de gang. Ook dat ging weer heerlijk diep. Weer terug naar haar kamer. Helemaal in een geile flow gingen we dansen en Andrea bond me vervolgens vast aan het kruis. Ze vond dat ik, een beloning verdient had.. ze ging op de stoel zitten en begon zichzelf te strelen. Ze liet me haar prachtige borsten zien en haar mooie kale pussy. Ze raakte zichzelf heerlijk aan , ze stond op en liet me haar vingers gestoken in een handschoen aflikken. “Thank you, Mistress” Ze vond dat het tijd was voor een stevige neukpartij. Ik moest gaan liggen op het bed, mijn benen werden omhoog gedaan en ze neukte me hard door met haar grote voorbinddildo. Daarbij gaf ze me constant poppers. Een orkaan van anale orgasmes ging door mijn lijf. Het was even genoeg. We gingen wat drinken en ik moest mij omkleden en we wachten tot Mrs. Jessica bij ons zou komen. Ik had gevraagd of ze een andere meesteres uit het huis erbij wilde vragen en zij had Jessica gesuggereerd. Ik kende haar nog niet, maar daar zou nu verandering in komen.

                      Er werd geklopt, de deur ging open en daar kwam Meesteres Jessica binnen. Een hele mooie vrouw, stevig gebouwd, maar wel strak. Prachtig lang zwart haar en een lak body aan waar haar borsten heerlijk in te zien waren en een hele mooie kokerrok met allemaal ruitjes erin waardoor haar billen goed te zien waren. Ik gaf haar een kushand ter begroeting en zei”I am Milena, do you want to play”. Dat wilde ze maar wat graag. Andrea legde in het Roemeens uit wat we tot nu gedaan hadden en wat voor kinky ideeen ze verder nog had voor die middag. Om te beginnen moest ik voorover bukken en mijn kont aanbieden. Jessica ging lekker los met de zweep op mijn kont. En daarna een eerste verkennng met haar vingers. “We sure are going to have fun”, zei ze goedkeurend. We gingen naar beneden en liepen door het huis. We gingen in het raam van Jessica staan en daar trokken we met zijn drieën veel bekijks van de drukkere straat. Sommige mannen liepen een paar keer heen en weer. Een had interesse, maar bleek alleen met Jessica te willen spelen. Dat ging niet lukken.
                      ”Lets go to my room, its piercing time” zei Jessica. Daar stond ik opeens weer in de kamer waar mijn SM avonturen echt begonnen zijn. SM4, de torenkamer van Mrs. Marina, waar ik zoveel beleefd, geleerd en ervaren heb. Ik moest op ge gynostoel gaan liggen en te samen zetten Andrea en Jessica piercings. Daarna werd ik vast gebonden op het bed, benen omhoog, weer een anale verkenning van Jessica, terwijl ze met saline mijn balzak liet groeien. Nog nooit eerder meegemaakt. De meesteressen hadden ook de letters gezien die ik eerder door Mrs. Andreea, kinkygirl Alesia en Miruna had laten aanbrengen met een hete naald. Zij wilden ook hun letters erbij. Terwijl de een mij poppers gaf zette de andere haar initiaal. We besloten de sessie verder te gaan voortzetten in de kamer van Andrea. Maar eerst namen we nog een prachtige foto van boven af van onze zes borsten.

                      in de kamer van Andrea gebeurde weer heel veel kinky dingen. Ik moest mij uitkleden, want ze wilde een korset van naalden op mijn rug maken. Spontaan kleden zij zich ook uit en was ik omringd door twee prachtige naakte vrouwen. Ze gaven me ook allebei hun champagne te drinken. Samen maakte ze het corset. Ze waren tevreden met het resultaat en ik moest overeind komen en gaan zitten, want het naaldenspel was nog niet over volgens Jessica. Mijn eikel werd ontbloot en schoongemaakt en daar zetten ze samen om en om een naalden doorheen. In een geile poppersroes een heerlijk gevoel. Op mijn handen en knieën werd ik vervolgens door Jessica gefist en moest ik de voorbinddildo van Andrea pijpen en andersom. In de spiegels had ik een fantastisch uitzicht op de naakte vrouwen die zo met hun sexspeeltje bezig waren. De tijd voor Jessica zat er op, ze had een volgende afspraak.
                      Andrea en ik hadden nog even. Ze haalde de naalden uit mijn lijf en terwijl ze met de laatste bezig was werd aan de deur geklopt. Jeanina kwam binnen, “do you want to play with my slave.” Natuurlijk, een kwartiertje laten liepen we naar boven en daar stond Jeanina met haar slaaf, vastgebonden met een halsketting aan de muur. Ik moest hem pijpen. Jeanina deed het gordijn open en de straat kom meegenieten. Het lukt de slaaf niet om klaar te komen en we gingen weer terug naar beneden.

                      Voor een laatste uurtje ofzo. Andrea wilde eerst haar voet in mijn kont zetten. Langzaam ging haar voet naar binnen. Ze gaf me nog een keer vijf diepen snuiven poppers en we voelden haar voet echt naar binnen glijden. Waanzinnig gevoel. Daarna was het de beurt aan haar hand, of beter haar arm. Ze ging tot haar elleboog naar binnen, zo geil en open was ik. Daarna ging ze me hard fisten met haar hand en het lukt haar ook om twee handen naar binnen te krijgen. Anal orgasmes volgden elkaar weer op. Het was bijna klaar, maar er ontbrak nog 1 ding vond ze. “I want to see you come en see your sperm” Met behulp van een grote trildildo, poppers en heel veel dirty talk van haar kant en natuurlijk het uitzicht op haar totaal naakte lichaam met alleen zwarte hoge laarzen aan kwam ik aan het einde van deze kinky middag immens klaar. “thank you Mistress”, “No, thank you Milena, you were fantastic”

                      Rustig napraten, schoonmaken, wassen en weer aankleden. Bij de deur drie dikke zoenen. Het was een heerlijke vrijdagmiddag geweest.

                      Comment


                      • #12
                        Aan het begin van middag afgelopen woensdag in de de Geleenstraat wezen wandelen, niet teveel dames aanwezig of ze waren nog bezig met opstarten. Bordjes bij Jessica en Jeanine hingen voor het raam maar beide dames niet gezien. Toen ff Andrea geappt of ze tijd had , ja antwoordde ze ff 10 minuten wachten om zich klaar te maken voor b zoek. Dus nog ff heen en weer gewandeld door de straat.

                        Toen verscheen Andrea aan het raam gekleed in mooie, zwarte latex kleding met kinky boots er onderaan. Ik werd naar haar kamer no.2 gestuurd terwijl zij voor mijn een colaatje ging pakken. Vervolgens mezelf ontdaan van kleding en ik moest op me knieën voor haar bed plaatsnemen om haar laarzen te likken , ondertussen werden er tepelklemmen op mijn tepels geplaatst die ze iedere keer iets aandraaide. Zo slaafje we gaan eens kijken hoe het met je gesteld is , staand kreeg ik meerdere zweepslagen te verduren op mijn kont . Ik genoot er iets teveel van vond ze dus de slagen werden iets feller. De volgende dag nog rooie striemen op mijn kont.

                        Neem maar is plaats op bed slaafje dan we is anaal je gaatje oprekken, ze deed haar voorbinddildo aan en mijn benen werden in de lucht vastgemaakt .
                        Langzaam bouwde ze het anale spel op om mijn vervolgens diep en hard te neuken. Soms lachte ik naar haar maar dat werd gelijk afgestraft door de tepelklemmen aan te draaien en mijn dieper en harder te nemen. Nou slaafje de volgende keer weet ik het wel fluisterde ze mijn in me oren , het grotere werk is dan aan de beurt. Ok dan trio? Ja en een champagne bad krijg je dan ook. Ze trok me vervolgens tot een hoogtepunt en een explosie volgde, oh wat een heerlijke sessie weer en een mooi vooruitzicht voor een volgend bezoek. Welke dame zal Andrea dan vergezellen in de sessie wordt het Stella Jessica of de blonde dame van raam 23-3?

                        Comment


                        • #13
                          Vandaag bij Andrea geweest. Prachtige vrouw natuurlijk, en ze heeft zich ook behoorlijk kinky ontwikkeld! Die grote kamer doet haar goed. Op mijn verzoek kreeg ik een folie wrapping a la Slave! Die had ik zien liggen paar weken terug en dat leek me erg geil. Was het ook. Rechtop staand werd ik in folie gewikkeld, alleen mijn pik eruit die ze eerst had afgebonden. Ik werd achterover op het bed geduwd en daar lag ik dan. Kreeg masker op, en voelde een scherp tandwieltje over m’n gevoelige delen gaan. Ze betastte mijn hele lichaam en gebruikte ook haar tanden en tong, erg opwindend op de folie. Na een tijdje ging het masker af, kreeg ik een mond gag/dildo omgebonden en knipte Andrea gaten in de folie bij m’n tepels. Ze like ze en speelde ermee, begin tergend langzaam de dildo te pijpen, vanzelfsprekend heel dichtbij m’n mond. Super opwindend, ze zegt zachtjes “yes”, kreunt een beetje en kijkt me doordringend aan met haar mond half open. Na een tijdje rolde ze me om en knipte een gat bij m’n billen om me vervolgens met een strapon te neuken. Heerlijk, wisselen in tempo, zachtjes en hard. Ik kon het met m’n handen langs m’n lichaam in de folie alleen maar ondergaan en in de spiegel naar kijken. Ik hield het niet meer. Ze ging op een stoel naast het bed zitten om met zichzelf te spelen, mij haar borsten en prachtige kutje tonend. Ik kreeg ook wat folie over m’n mond en ze kuste en like mijn mond met de folie er tussen.

                          het werd tijd om me te bevrijden. We hebben even gerelaxed en m’n benen gingen in de beugels om uitgebreid met m’n kontgat te gaan spelen. Met veel gevoel, zachtjes, diep, verschillende bewegingen. Ze maakte me heel nat en open, met gel en spuug. Onder invloed van veel poppers wilde ze graag haar voet inbrengen. Eerlijk gezegd is dat wel kinky maar vind ik een hand lekkerder. Inmiddels was Andrea naakt met alleen maar haar hoge zwarte laarzen aan. Ik werd nog met een halsketting vastgezet bij het bad, rug maar het raam, zodat ik goed in alle spiegels kon zien hoe ze tegen me aan stond met haar partijen blote lichaam op laarzen. Die gingen uit voor een golden shower in bad, heerlijk. Ze ging zitten op de rand en speelde met zichzelf, en ik ook.

                          dat hebben we voortgezet op bed, iets comfortabeler en met naar elkaar kijken en masturberen kwam hoogtepunt nabij. Het laatste stukje nam ze over om me af te trekken terwijl ze geile dingen in m’n oor lispelde.

                          Echt super, en dan nog rekening houden dat we nooit eerder zo’n langere sessie hadden gehad. Voorheen paar half uurtjes beneden in haar kleine kamer, en wat recenter trio met oa July en Stella. Ik was aangenaam verrast! En ze is natuurlijk een erg leuke meid, humor, lief. En heeft meer kinky mogelijkheden dan ik wist…

                          Comment


                          • #14
                            Vorige week een heerlijke sessie met de prachtige Andrea. Ze is geweldig met het anaal spel en was dan ook teleurgesteld dat ik het deze keer niet lang kon volhouden.

                            Comment


                            • #15
                              Gisteren weer een heerlijke sessie gehad met Anrdea!!!!!!! Wat is ze weer goed in haar kinky vorm na haar vakantie 😍😍😍😍

                              Comment


                              • #16
                                Ik liep dinsdagavond te gek rond in de straat en Miruna had helaas geen tijd maar toen zag ik opeens Andrea vrij staan en bedacht mij geen moment. Ze had nog wel een uurtje de tijd en dus op naar boven naar haar heerlijke SM kamer.

                                Staande werd ik al meteen getest en wist ze mij op volle kracht te krijgen, ze onderzocht hoe gevoelig mij tepels waren en pakte ook mijn ballen even goed vast... Die werden vervolgens goed vastgezet en moest ik op bed gaan liggen. Al snel zat haar hele hand bij mij naar binnen en ik was verrast hoe snel ze vrij diep naar binnen kon. Elleboog diep voelde het opeens alsof ik helemaal vol zat... Na een korte break kreeg ik eerst een heerlijke sounding om vervolgens nog een keer diep gefist. De rust waarmee Andrea naar binnen gaat is heerlijk en werkt verslavend en ik ben benieuwd hoe veel dieper zo nog kan als ik haar vaker zie...

                                Morgen een afspraak bij Miruna, misschien wel met een Andrea extraatje 😁 (bij binnenkomst en weggaan kwam ik Miruna tegen een zij een Andrea kijken en goede klik te geven, ik ben benieuwd...)

                                Comment


                                • #17
                                  Toen ik las dat Andrea weer in het land was een afspraak gemaakt op woensdag 26 juli voor een trio met Miruna 😁, kleding wensen doorgegeven. Andrea beloofde dat als in orde zou komen en dat ik in topvorm moest zijn . Nog effe wat aan mijn conditie gewerkt en de nacht voor bezoek minder geslapen omdat ik gespannen was wat mijn te wachten stond in een trio met deze twee toppers.
                                  Ik vol verwachting naar DH toe , 🚗 netjes geparkeerd. , wandeling gemaakt door de straten omdat ik iets eerder was dan afgesproken tijd. Andrea geappt dat ik er was , ze antwoorde kom naar het raam. Daar stond Andrea in een mooie , zwarte latex kleding met laarzen er onderaan 🔥
                                  Na 3 💋 richting trap gelopen, Andrea ging een colaatje halen, ik ging ondertussen via de trap naar haar kamer 2.

                                  Toen volgde de ontgoocheling: Andrea vertelde dat Miruna niet aanwezig was 🥲 , ik had de keuze 70 minuten met Andrea of toch een 2de dame erbij. Uiteindelijk gezkozen voor een 2de onbekende dame , ze ging ff apen en de dame zou later tijdens het spel naar haar kamer komen vertelde ze.

                                  Het spel kon beginnen, ik werd aan het kruis vastgebonden en er volgde een spel van teasen. Mijn lichaam werd gestreeld, tepels werden getest, ik voelde mijn piemel hard worden. Toen Andrea tegen me aan kwam staan deed ik een ondeugend stapje naar voren en ze fluisterde in mijn oren : ah mine slave Dick is hard , er volgde meerder trappen op mijn 🔔 hus. Ze deed een strap-on om en om mijn nek werd een halsband gedaan, losgemaakt van het kruis en ik moest haar al kruipend op mijn knie volgen naar het raam aan straatkant op de gang. Ze ging zitten op de leuning van de sofa en ik moest op mijn knieën voor haar plaatsnemen, ik moest haar strap-on pijpen want later zou ik aan de 2de moeten laten zien dat ik dit goed kon. Gadegeslagen door mede wandelaars natuurlijk mijn best want anders volgde een harde pets op mijn billen.
                                  Weer kruipend terug naar haar kamer en op mijn rug liggend op bed werd ik vastgebonden. Andrea ging nu mijn slaven kutje verkennen met haar vingers en later met de voorbind dildo, zo slaafje we gaan je is diep penetreren fluisterde ze mijn en niet zeuren. Ik probeerde uit als ik zeurde, gevolg was een ferme tik op mijn piemel en tets in mijn gezicht.

                                  Ik werd geblinddoekt , Andrea ging verder met het anaal spel , toen hoorde ik iemand de kamer binnen komen lopen , er volgde een conversatie tussen Andrea en de andere dame. Mijn handen werden losgemaakt en ik moest voor het bed op mijn knieën zitten (nog steeds geblinddoekt) , suck me riep Andrea: show the other lady how you can suck. Now now ik gehoorzamen natuurlijk. Ja , ja like this slave , toen werd blinddoek verwijderd en moet ik de 2de dame pijpen, ik kon alleen haar getatoeëerde bene zien , ze droeg ook hoge laarzen . Om de beurt moest ik beide strap-ons pijpen, welke diep in mijn mond penetreerde, nu gaan we je wens vervullen hoorde ik Andrea fluisteren. Ik kon nu de andere dame goed zien , later zou ik kennismaken met haar (Bianca) . Bianca nam plaats op de bank poef voor het raam en Andrea knielde achter mijn neer, Biance niets ik pijpen en Andrea penetreerde tegelijk in mijn slaven kutje 🤪🤪🤪 , ritmische bewegingen volgde en beide moedigde mijn aan om zo diep te ontvangen en te pijpen.

                                  Als slotakkoord moest ik plaats nemen in het bad waar Bianca boven mijn pik ging staan met haar kontje richting mijn gezicht en Andrea boven mijn gezicht staand plaats nam. Speel met je slavenpik was het commando dan krijg je als beloning Champagne Andrea , veel champagne volge in mijn mondje want de rest van de dag geen dorst meer. Ik vond Bianca een beetje non actief meedoen in dit spel trouwens. Nou ik kwam tot een vulkanische uitbarsting, heel mijn buik vol met zaad die ik later moest af likken van Andrea haar vingers ymmmm.

                                  Tijdens het douchen in bad een praatje gemaakt met Bianca en haar toch maar bedankt voor de sessie. Nadat ik weer schoon was afscheid genomen van haar met 3 kussen. Nog even mijn colaatje opgedronken tijdens mijn praatje met Andrea , haar bedankt en gecomplimenteerd met de haar goede service tijdens de sessie. Ook van Andrea afscheid genomen met 3 zoenen en een ferme Hugh.

                                  Bianca begon de sessie als actief en eindigde passief.
                                  Andrea tot volgende keer ik hoop dan wel met Miruna

                                  Comment


                                  • #18
                                    Een natte zondagavond werd heet en kinky…

                                    Afgelopen zondagmiddag leidde een onschuldig Whatsappje van mij naar Mrs Andrea tot een nieuwe afspraak. Hoe kan het ook anders
                                    Hoe dan ook, ik melde mij in de avond voor een 2 uur durende sessie in haar eigen grote sm kamer op de eerste verdieping.
                                    Ze was gisteravond in zwart latex gekleed. Een a
                                    Zwarte latex topje, een zwarte latex rokje en laklaarzen met hoge hakken.
                                    Het staat haar altijd goed. Ik zal niet alles prijsgeven want zo heb ik nog een paar dingen voor mijzelf
                                    Als eerste moest ik op de grond liggen , terwijl Mrs Andrea op een stoel haar sigaret rookte en haar stiletto hakken van haar zwarte laklaarzen in mijn borstkas en tepels priemde. De sporen zitten er nog.
                                    Intussen gebruikte ze mijn mond als asbak en liet haar speeksel in mijn mond vallen.
                                    Hierna moest ik staan en werd ik met mijn handen geboeid.
                                    Mijn mond werd met duct tape afgeplakt. Zo kon ik minder praten en had zij niet zoveel last van pijn kreunen.
                                    Met de single tail, en verschillende zwepen kreeg mn. mijn rug er aardig van langs.
                                    De snuiven poppers maakten mij geil maar de intensiteit van de zwepen overheerste. Tussendoor teasde zij mij, en speelde ze met mijn verlangen.
                                    Als klap op de vuurpijl pakte ze de dunste bamboe stok om mijn rug, billen en mijn pik na te bewerken. Altijd superintens!
                                    Het voelde als een opluchting dat ik werd losgemaakt …niet wetende wat er nog komen zou. Op bed ging zij verder. De ducttape nog op mijn mond en mijn handen en voeten vastgemaakt kreeg ik een grote ballenklem om mijn ballen.
                                    Op mijn tepels kreeg ik electrodes. De electrodes van Mrs Andrea zijn de fijnste die ik in al die jaren heb gehad. Scherpe prikkels die afwisselen met heftige trillingen.
                                    Niet te beschrijven maar op vreemde manier verslavend.
                                    Mrs Andrea vroeg wanneer ik jarig ben en welke kleur ik mooi vind.
                                    Om mijn nieuwsgierigheid te bedwingen kreeg ik een masker.
                                    Naïef dat ik was gaf ik de antwoorden.
                                    Ze deed iets in mijn pik….en ik voelde iets branden …ze deed mijn masker af en zei vrolijk en sadistisch “ happy birthday “ !
                                    Dit was haar verrassing.
                                    Een brandende kaars met rode strepen die helemaal opgebrand moest worden zei ze. Het kaarsvet druppelde op mijn eikel …wat natuurlijk ongelooflijk pijnlijk was.
                                    Maar het was voor haar nog niet genoeg want ze stak nog extra 4 blauwwitte kaarsjes aan en nam deze alle vier in haar linkerhand.
                                    Met haar rechterhand bewoog zij mijn pik heen en weer zodat het kaarsvet van de rood-witte kaars op mijn eikel viel. En met haar linkerhand liet ze het kaarsvet van de andere 4 kaarsjes ook op mijn pik en ballen vallen…
                                    Terwijl ik kroelend zat te rekenen of het totaal aantal kaarsjes mijn geboortedag of leeftijd moest vertegenwoordigen en geen kant op kon had Mrs Andrea enorm veel lol.

                                    Hierna volgde meer en meer…
                                    Zoals een waanzinnige breathcontrol waarbij ze met haar prachtige billen mijn adem benam en ik mijn pik moest hard maken.
                                    Of dat ze haar voeten in mijn gezicht duwde en ik haar voeten moest aanbidden dus kussen, likken en masseren terwijl ze met mijn pik speelde en ik om de aantal minuten “aan de handrem moest trekken” om niet te snel klaar te komen.
                                    Mijn electrodes nog op mijn tepels…die zij met haar benen extra hard tegen mijn tepels aandrukte om het gewenste effect nog intenser te laten beleven.
                                    Voor de afwisseling moest ik in bad plaatsnemen …want zij had speciaal voor mij wat extra opgespaard.
                                    Een goldenshower volgde zoals Mrs Andrea als geen ander kan.
                                    Hierna gedoucht en ons schoongemaakt en weer terug in bed waar ze mij op haar commando heerlijk liet klaarkomen.
                                    Hierna tijd voor opfrissen en opruimen en onwijs relaxt kletsen over alles en nog wat terwijl ze haar sigaretje rookt.
                                    Buiten was het guur en nat, binnen haar sm kamer was het heet en kinky en hadden wij onwijs veel lol.
                                    En eenmaal thuis zag ik het bewijsmateriaal op mijn rug en billen;

                                    Thx Mrs Andrea xxx


                                    Even een kleine voetnoot.
                                    Zoals je kunt lezen noem ik haar Mrs Andrea.
                                    Sommige zien haar (alleen) als kinkygirl…maar ik ken haar inmiddels ook wat langer en gekeken naar haar sadistische skills en haar dominante uitstraling past de titel Mrs haar heel erg goed.
                                    Met alles wat hoort bij een goede Mrs….dus goed opletten op de lichaamstaal en blijven controleren of het goed gaat.

                                    Comment


                                    • #19
                                      Ik kwam haar deze weer tegen in het Zwarte Pand. Spectaculair lichaam en stralend. Ze kwam op het einde van mijn trio met Mrs Andreea en M vragen of ik haar slaaf wilde pijpen. Daar merkte ik dat ze haar SM skills enorm ontwikkeld heeft. Wordt weer tijd voor langere ontmoeting, al dan niet met een andere kinkygirl van de eerste verdieping.

                                      Comment


                                      • #20
                                        Ruim een week geleden was ik weer in het zwarte pand voor een langdurig en kinky trio met twee andere Roemeense meesteressen. Andrea speelde ook een uurtje mee, waarbij de drie dames volop naalden en piercings zetten. Verder neukte Andrea mijn mond met haar voorbinddildo terwijl ik afwisselend door de beide meesteressen gefist en met de voet geneukt werd. Het was waanzinnig geil. Later kwam Andrea met een andere slaaf kijken hoe ik door de twee meesteressen geneukt werd met naalden in rug en piercings in mij pik en ballen. Zij trok de slaaf heftig klaar en gaf mij de gehandschoende hand om schoon te likken.
                                        We hebben voor de eerste week van het nieuwe jaar weer een leuke ontmoeting gepland met zijn tweeen. Daarbij heeft ze zich ten doel gesteld om haar arm tot voorbij de elleboog in mijn kont te laten verdwijnen. Een goed voornemen waar ik graag aan voldoe

                                        Comment


                                        • #21
                                          Gisterenavond een hele geile sessie gehad met Andrea en Laura.

                                          Andrea had me heerlijk getransformeerd naar sissy om daarna heerlijk gebruikt te worden. Daarna door het pand lopen en met deze prachtige dames voor het raam staan. Om vervolgens een slaafje van Jeanina te mogen pijpen. Verder nog wat geile foto's gemaakt samen met Andrea.

                                          Zoals altijd geweldig genoten 😘😘😘😘😘😘

                                          Comment


                                          • #22
                                            Gisteren een zinderend trio meegemaakt op de eerste verdieping van het zwarte pand. Een aantal uren met Twee kinkygirls daar doorgebracht. Het was helemaal af. Zo geil om door deze twee geile vrouwen onder handen te worden genomen. Alles waar ik van hou kwam in het spel voorbij. Sissyfication, zweep, twee voorbinddildo’s tegelijkertijd moeten pijpen. Fisten, diep, lang en hard. Grote dildo’s in mijn kont. En natuurlijk naalden, piercings en sigaretten. Maar ook tegelijkertijd onder hun toezicht een man moeten pijpen terwijl een ander klant mij neukte. Zo verschrikkelijk onderdanig. Ook kwamen Carmen en Bianca even langs. Liggend in de sling werd ik door vier naakte Roemeense dames met alleen maar zwarte laarzen aan gefist. Zelfs met twee handen tegelijk. Het was weer een heerlijk kinky en geile sessie.

                                            Comment


                                            • #23
                                              de laatste maanden kom ik regelmatig voor een uurtje bij kinkygirl Andrea op bezoek. En oh wat kan ze mij goed aanvoelen en ze weet bij mij steeds weer dieper te fisten.

                                              Gisteren was wel een toppunt waarbij ze het voor elkaar kreeg om toch 2 a 3 cm voorbij de elleboog naar binnen te krijgen. Met een regelmatige snuif poppers kon ze steeds dieper en ik lag op een gegeven moment gewoon te trillen op haar bed zo geil was ik geworden.

                                              Binnenkort maar eens een wedstrijd fisten organiseren onder alle kinky/sm dames van het hoekpand....
                                              wie komt het diepste en dan ook echt de lengte van de arm opmeten 😁, ben voorlopig nog niet jarig maar het lijkt me nu al het ultieme verjaardagscadeau... 🥰♥️

                                              Comment

                                              Working...
                                              X