Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Meesteres Silvie, SM Studio Nederland, Almere

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Meesteres Silvie, SM Studio Nederland, Almere

    • Kinkygirl/Meesteres Silvie
    • Nederlandse
    • 30 lentes
    • 1.75m
    • Zwart haar
    • D-cup Borsten (echt)
    • Normaal postuur
    • Spreekt Nederlands & Engels
    https://www.kinkydevils.nl/mrs-silvie/about-mrs-silvie/
    https://www.smstudio-almere.nl/meesteres-silvie/
    https://www.kinky.nl/vrouwen/bdsm/al...ilvie#overview

    Leuk spel gespeeld met deze Nederlande kinkster. Echte volle D cup dat vind ik dan wel een pre en een lekkere combi van kinky games, soft SM en erotiek qua beloningen gespeeld. Tepelspel en kreeg ook elektro te verwerken en een geile facesitting en strap on sessie met later een fisting. Lekker voor en achteraf douchen en mooie SM kamer, dat is daar netjes geregeld. Smaakt naar meer

  • #2
    Gisteren een eerste sessie gehad bij deze meesteres Silvie, is een zeer bekwame domina. Ik werd ontvangen door een zeer sexy domina, en na een aangenaam gesprek over wat wel en wat gewenst is, is het spel begonnen. Ik werd stevig op het bed gebonden (jammer genoeg beschikt ze momenteel nog niet over een ingerichte sm kamer, maar zat komt hopelijk nog) en stevig onder handen genomen zoals ik gevraagd had. Ik was blij verrast door het enthousiasme van deze dame, zij ging echt op in het spel. Na me eerst opgerokken te hebben met haar vingers, heeft ze me dan stevig en genadeloos doorgeneukt met een deftige strapon. Als kers op de taart is ze met haar heerlijk sappig kutje op mijn gezicht komen zitten om haar lekker te likken terwijl ze me hardhandig aftrok tot ik ontplofte.
    Ik ben blij dat deze dame naar België gekomen is om ons mee van haar te laten genieten. Voor haar is dit genieten en een passie, niet enkel een job.
    Ik kom zeker nog terug voor meer !!
    bedankt schat en tot binnenkort

    Comment


    • #3
      Belgie? Ze ontvangt in Almere in Nederland....

      Comment


      • #4
        Ik heb woensdag 26/10 een sessie met haar gehad in België, in temse. Ze gaat regelmatig in België zijn. Wat een super domina. Had via WhatsApp van alles aangegeven. Ik kwam toe en daar stond een mooie domina, zoals ik het graag heb. In een latex kleedje met korte rok en haar mooie grote borsten vielen er bijna uit. Ik ben een borsten freak. Dus dat zat goed. Mocht over de grond kruipen nazr de badkamer. Nadat ik gedouched had moest op de deur kloppen en kwam ze me halen. Ze had een vriendin bij en maakten samen wat opmerkingen dus de vernedering was compleet. Moet hen volgen naar de kamer. Kreeg eerst de zweep over mijn ballen en pik en spuwde regelmatig mijn mond vol en dit in bijzijn van haar vriendin. Plots ging ze boven mij staan waarbij ik haar mooi kutje kon zien. Ze zei me dat ik alles moest opvangen wat uit haar kutje ging komen. Ik miste geen druppel want de straf kan groot zijn.... ze kan overtuigend streng en meedogenloos uit de hoek komen. Ze trok mij daarna lekker af en ik vroeg of ik mocht klaarkomen. Dat mag als je alles daarna schoonlikt en doorslikt. Ik spoot en zij kwam met een hand vol zaad naar mijn mond. Ik slikte en het overtollige smeerde ze in mijn gezicht. Er werd verder met mijn pik gespeeld en bracht 2 naalden aan in mijn voorhuid(was afgesproken). Ik werd voor een 2 de maal gemolken en weerom moest ik alles opeten. Dan verdween ze 5min uit de kamer. En toen ze terug kwam was de sessie eigenlijk voorbij, wat ik spijtig vond. Ik had nog zin en vroeg haar of ik nog 1 keer mocht klaarkomen. Dat mocht maar ik moest mezelf aftrekken. En opeten achteraf natuurlijk. Ik begon eraan en de meesteres kwam voor me staan en begon met zichzelf te vingeren en maakt haar super mooie borsten bloot. Ik spoot en deed spontaan wat ze me opdroeg. Een min puntje ?
        ja 1, ik had zo graag haar borsten willen voelen , maar ik weet dat het kan hoor bij haar. En 2 ik had een uurtje genomen en was exact op 60 min buiten . Met een douche voor en na inbegrepen, dus het mocht wel 15 min langer duren. Ga ik terug? Zeker weten.

        Comment


        • #5
          Pat en Hiker gaat dit wel om dezelfde dame? In de advertenties kunnen wij niet zien dat ze in Belgie ontvangt.

          Kijk even via de link of de foto's dezelfde dame betreft: https://www.kinkydevils.nl/mrs-silvie/

          Comment


          • #6
            Ze ontving ff in Belgie en ook Alphen ad Rijn maar dat schijnt qua eigenaar niet zo prettig te zijn en nu is ze terug in Almere dus, samen met haar kinky vriendin Riley

            Comment


            • #7
              Nu donderdag zijn ze weer in Almere

              Comment


              • #8
                nooit verschenen, zijn opeens van de aardbodem verdwenen, niet echt betrouwbaar die 2 (Riley en Silvie)

                Comment


                • #9
                  Tijdelijk uitgeschakeld vanwege hernia

                  Comment

                  Working...
                  X