Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kinkygirl Nella, Den Haag, Hunsestraat 51k6

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Kinkygirl Nella, Den Haag, Hunsestraat 51k6

    Kinkygirl Nella
    Lange zwarte haren
    Slank/athletisch
    30 jaar
    Roemeense
    D cup borsten (siliconen)
    Tattoo's en piercings: ja
    Engels sprekend

    Ik wist destijds haar naam niet meer, toen ik haar in hetzelfde fraaie gebouw aan de Geleenstraatzijde had bezocht. Toen stond Nella met zwarte laklaarzen in het raam en ben ik op de bonnefooi naar binnen gegaan. Ze zag er kinky opwindend uit in die laarzen, en dus werd ik getriggerd.

    Ik heb toen een leuk geil half uur gespeeld met haar. OpwindeNde nippleplay met haar tong en tanden, en ook haar vingers en nagels gebruikte ze goed daarbij met oogcontact. Verder haar verwennen met mijn tong ze heeft mooie grote geile borsten en strakke body en haar persoonlijke hygiene is in orde. Ook heeft ze geil anaalspel met mij gespeeld van strap on tot fisting. Nella heeft zeker kinky talent en de looks voor het. En hoop dat ze daar ook een grotere SM kamer kan bemachtigen voor vast, wat het spel en speeltijd interessanter kan maken😃

    Ze draait dag en avondshift.

  • #2
    Ja zeker een kinky talent, zal me niet verbazen als ie in een paar maanden naar een grote SM kamer verhuist als ze door meer kinky liefhebbers wordt ontdekt. Goed in tepelteasing en erotisch spel met kinky dingen als fisting, strap on etc.

    Comment


    • #3
      Nu wat uitgebreider, ik had vantevoren tegenstrijdige berichten of Nella gelezen, dus ik had het ff afgewacht, ook destijds haar raam wel voorbij gelopen en getwijfeld. Maar na verschijnen foto's online en wetende dat Nella ook trio's had gedaan met o.a. Stella en Miruna, dacht ik wie weet heeft ze daar ook snel wat van opgestoken dus de gok gewaagd. Dame praat redelijk Engels, en je moet ff door haar pose heen prikken of haar een goed gevoel geven dan is het een allervriendelijkste vrouw met een zeer geil lichaam en in de laarzen en kinky outfit en tattoo's heeft ze een zeer kinky en geile uitstraling. Begonnen voor een uur beneden op haar kamertje, ze stelde nog voor boven grote SM kamer te nemen want die kan voor bijbetaling , als er 1 vrij gehuurd worden, maar dat hoefde van mij niet, want ik wilde eerst zien of wij een spelklik en persoonlijke klik in dit uur zou hebben. Ik gaf aan wat ik leuk vond en toen ze merkte dat ik brandschoon was (douche en spoel altijd uitgebreid vantevoren), begon ze direct uitdagend te spelen met haar lichaam showen, mij te betasten en ook met haar volle lippen op mijn tepels, terwijl ze verder ook haar vingers gebruikte op mijn tepels en over mijn lichaam en pik ging die direct keihard werd.

      Ik had ook aangegeven niet te veel te praten in een sessie dat kan afleidend werken omdat je dan moet nadenken om te reageren op wat ze zegt en dat werkt niet ontspannend. Nu dat pakte dus heel goed uit!

      Ik zat op de rand van het bed terwijl Nella voor met ging staan, een perfect strak rond sexy kontje en in die hoge zwarte laklaarzen een genot om te bekijken en te strelen. Ze ging op haar hurken zitten om zo mijn tepels met direct oogcontact verder op te geilen en spuug uitdagend over mijn pik te laten vallen om zo deze nat te maken waarbij ze hem subtiel aftrok of mij dat liet doen. Even later gebood ze mij op bed te liggen en kronkelde ze met haar geile pornolichaam over me heen terwijl ze goed oogcontact direct of via de zijspiegel zocht, en mijn tepels met haar tong en ook haar tanden werden uitgetest. Haar slipje trok ze uit en een geil kutje werd getoond, ze betaste zich zelf boven mijn gezicht en met 1 vinger stimuleerde ze ook de plek tussen mijn ballen en anus. Ik gaf aan dat ik voorlopig nog even geen anaal wilde omdat haar manier van geil teasen en voorspel mij enorm opwond! En zo ging ze door, zeer afwisselend qua teasen ook met tong in mijn hals en oor en afwisselende geile poses boven mij of over mij heen, totdat ze haar kutje aanbood en ik begon via de binnenkant van haar benen en dijen subtiel met veel gevoel haar afwisselende begon te beffen, Nella werd duidelijk nat wat dan nog meer opwindend is want ik vind het geweldig als ik een vrouw zie genieten.

      Tussendoor soms ff korte breaks want de speelhitte nam toe in het kamertje en dan stak ze ff een sigaretje op (geen stinkende normale), en wel netjes gevraagd aan mij, overigens ook een geil gezicht en dan bleef ze ook doorspelen met haar lichaam aanbieden wat ik mocht kussen of strelen terwijl ze mij ook bleek betasten. Masturberend kijkend naar elkaar, en ook nam ik nog even plaats op de stoel in de kamer voor het bed terwijl zij op het bed zat en met haar grote borsten en kutje speelden met een geile blik in haar ogen terwijl ik mijzelf aftrok. Subtiel zetten ze haar zwarte hakken van haar laklaarzen op mijn tepels, en onder genot van poppers gaf ik aan wat ik kon hebben of drukte mijn borstkas strakker tegen die hakken aan, opwindende gevoel en uitzicht

      Ik besloot met een uur te verlengen zo goed vond ik het gaan, de chemie was er en Nella speelde zeer uitdagend met precies de energie en intensie die ik opwindend vind. Ik zat duideljk in een flow en besloot dus ook voor dat moment tegaan en dus verlengen met een uur. Daarin werd ik anaal eerst getest met vingers om me daarna weer even een pauze te geven, waarna het teasen door haar bij mij maar ook andersom door ging en weer een heerlijk befbeurt zij boven op met haar nagels nu harder op mijn tepels. Daarna als afsluiting een echte fisting waarbij ze een lange handschoen aantrok en daarover nog een standaard zwart handschoentje, ik ligged op bed en daar ging ze, subtiel opgebouwd en steeds geiler fistend terwijl met 1 hand vrij mijn tepels te grazen name en ook zelfs over mij heen boog tijdens het fisten om mijn tepels met haar mond en tanden te grazen te nemen, en even later gaf ik aan dat ze vol kon gaan en met 1 been op de spiegel geleund kwam ik heftig al aftrekkend klaar. Ja een explosie en had ff tijd nodig met een colaatje om bij te komen. Er was nog wat tijd over dus ik mocht ff relaxt mijzelf wassen en op bed plaatsnemen of even na te strelen en te babbelen.

      Leuke was dat ze naast me lag en ik niet kon weerstaan om haar geile tepels zachtjes met mijn tong te beroeren wat ze volgens mij zeer plezierig vond want ze werden hard en ik voelde haar lippen op mijn oor en zachtjes mij aanmoedigde om mijn lul weer af te trekken. Tot mijn verbazin was ik schijnbaar zo geil en zo in vorm dat ie al weer zo snel hard werd waardoor Nella mij meer aanmoedigde en mijn tepels half achter mij langs met haar nagels bewerkte en ik weer snel klaar kwam. De 2 uur zaten er precies op met wassen er bij nog iets langer, maar ik wil geen tijd stelen van dames dus ik kleedde mij snel aan terwijl Nella aangaf, doe rustig aan, haha. Maar ja dan wil ik de gentleman zij. En zo ik heb ik dus een echt zeer goede sessie ervaren met Nella die smaakt naar meer. Hopende op een trio met bijvoorbeeld Miruna in de toekomst lijkt mij zeer opwindend, maar ja dat zal de toekomst uitwijzen

      Comment


      • #4
        ja deze heeft wel wat, iets ordi geils, geil lichaam en tieten, en als ze niet te veel praat in een sessie dan wordt een kinky geile happening met veel geile interacties, met haar volle lippen zuigend op mijn tepels, geile blowjow (ook a naturel mogelijk bij bijbetaling), anaaspel met strap on en fisting, haar beffen terwijl ze geil boven je hangt en je tepels met haar nagels tegelijk aanpakt. Die geile hoge zwarte laarzen. Ook geile sounding kan ze uitvoeren. Weer eens wat anders qua spel en energie, welkome aanvulling in Den Haag op kinky SM gebied hoor.

        Comment


        • #5
          Nella laat ook rimmen bij haar toe.

          Comment


          • #6
            Klopt. Ik ben er ook geweest en ze is zich bewust van haar beperkte vorm van Engels spreken. Het is een aardige dame met een goede wil. Mooie kamer geregeld boven met genoeg spiegels zodat je goed zicht hebt op haar prachtige lichaam. Best wel plezier met haar gehad en voorlopig werkt ze inderdaad nog. Volgend avontuur wordt met haar en Miruna.

            Comment


            • #7
              Die Nella heeft een lekker lijf, kan ook leuk spelen met erotiek erbij, maar is wel wat gefocusd of je langer blijft, hoewel ze wel eerlijk is met tijd en die netjes vol maakt. En ik heb bij 1 zeer goede sessie met haar gespeeld, en 2e keer minder toen had ze ook wat meer kletspraat, wat mij afleidde. Dus je moet haar goede bui treffen en ze haalde wel steeds wat picolootjes prosseco voor haar zelf, dat vind ik ook geen goed teken qua focus voor het spel van een dame, maar die Oostblok meiden houden wel van een borrel heb ik de indruk.

              Comment


              • #8
                Ja is mij ook opgevallen dat ze drukker bezet is, wie weet maakt ze haar dienstverlening ook beter en praat ze wat minder en meer gericht op spel en klant in de sessie dan dingen erom heen praten dan heeft ze best een eigen goede geile kinky stijl. In trio kan je haar er ook prima ff bij hebben dan volgt ze de andere meer ervaren kinkygirl en is het een geile extra aanvulling op een Sm spel kan ik uit eigen ervaring vertellen. Ik heb alleen niet altijd tijd om die recensies te tikken.

                Comment


                • #9
                  Wel een keer leuk tussendoor voor combi kinkysex en soft SM maar ze is wel van de hak op de tak, drankhes voor haar zelf halen en iets te veel vragen of alles ok is, soort onzekerheid? Maar ze weet je wel gek te maken met haar lippen en tong ik noem het gewoon een geile kinky porngirl.

                  Comment


                  • #10
                    Nella is leergierig en bij duidelijk aangeven wat je wel en niet wilt, kan ze een behoorlijk goed geil spel spelen, en ze leert ook in trio's bij de andere goede kinkygirls

                    Comment


                    • #11
                      ik zie haar vaak staan in die lange zwarte laklaarzen, geil , binnenkort eens naar binnen denk ik

                      Comment


                      • #12
                        Deze is nog van 2 weken terug.
                        Ik was in een kinky bui en was in de middag voor mijn werk in Den Haag dus dacht laat ik weer is een rondje lopen.
                        Bezetting was redelijk maar niet om over naar huis te schrijven tot ik einde middag Nella zag staan.
                        Had al wat gelezen over haar en de foto’s met latex laarzen die ik had gezien konden mijn goedkeuring wel wegdragen maar helaas was ze alweer snel bezet.
                        Had nog even hoop om Miruna te treffen maar die is helaas never nooit vrij achter het raam en als dat al zo is dan wordt je aan alle kanten ingehaald door rennende medewandelaars dus besloten om eerst maar een hapje te gaan eten om de avondbezetting is te checken.
                        Die viel me niet mee, ik vind de dag eerlijk gezegd beter dan de avond maar gelukkig kwam na een paar rondje Nella toch vrij dus snel naar binnen en eea besproken wat ik wilde.
                        Gekozen voor een rustig uurtje spel waarbij ze mij vast bond en ik kreeg een blinddoek om. Ze begon te teasen en tergend langzaam te pijpen waarbij ze haar andere hand gebruikte om mijn kont te verkennen en die een massage te geven.
                        Vervolgens wisselde ze haar schoenen in voor de laklaarzen en dat geluid horende werd ik nog geiler dan dat ik al was.
                        Eigenlijk was het niet heel spectaculair maar voor mij meer dan voldoende. Af en toe krioelde ze over mijn lichaam en gaf me zoentjes in mijn nek terwijl ze in mijn oren fluisterde wat ze ging doen met me, erg geil en vervolgens zakte ze weer af om mijn lul verder te teasen.

                        Ik had trouwens gevraagd aan haar of ze niet te veel wilde zeggen en daar hield ze zich goed aan hoewel ik haar af en toe nog wel een beetje druk vond doen (terwijl ik geblinddoekt lag hoorde ik haar druk bezig met allerlei dingen) maar goed, hinderlijk was het niet.
                        Uiteindelijk liet ze me na een uur spelen heerlijk klaar komen en was er nog tijd voor een rustig napraatje.
                        Al met al een uitstekend bezoek en krijg weer zin nu ik dit allemaal schrijf hoewel ik denk ik eerst maar weer is een keertje naar Antwerpen ga, ik heb er nog een paar op mijn lijstje die ik eerst af moet vinken 😊

                        Comment


                        • #13
                          Ik ben ook bij Nella geweest. Wat een ongelooflijk lekker lijf heeft ze. Vooral haar borsten zijn megageil en daar mag je lekker mee spelen en in knijpen. Ik was er een uurtje voor kinkysex, maar ze ging vooral over op het anale. Dat was best lekker, maar veel meer leek er qua kinky dingen niet in te zitten. Misschien moet ik de volgende keer wat explicieter mijn wensen doorgeven of moet ze zelf wat meer vlieguren maken op kinkygebied. Ze is heel erg aardig, je kunt echt alle kanten met haar op. Dat is heel leuk, maar ze is niet superdominant.

                          Als ik weer in Den Haag ben, dan wil ik nog eens langs. Misschien ga ik dan een halfuur. Ze komt trouwens uit Italie en niet uit Roemenie. Ze gaf aan lang in Nederland te willen blijven maar wist nog niet per se of dat Den Haag zou blijven. Ik blijf haar volgen en wil zeker nog eens langs. Wat een lekker ding zeg!

                          Comment


                          • #14
                            Nella wil het goed doenen heeft zeker talent en eigen stijl. Maar je moet gewoon haar duidelijk uitleggen wat je wel en niet wil. Dan kan ze daar goed op inspelen. Ze verbetert zich echt, maar je moet als klant natuurlijk wel goed blijven communiceren, dames zijn niet helderziend😉

                            Comment


                            • #15
                              Nou ben er vorige week geweest en vond het best geil en opwindend, misschien is ze meer een kinky lady want ik vond haar geil spelen met vele geile intermezzo's, zoals zij met haar volle lippen en tanden over je lichaam gaat en tepels glijdt is gewoon onwijs geil en gekmakend, Haar lichaam ook, erg geil en ook om dat lichaam te zoenen, beffen, en fraaie volle borsten te verwennen. En Nella weet zich goed te bewegen, ook sensueel en geil ze is voordurend in beweging, en ik kan haar prima duidelijk maken wat ik wilde en niet, en ze vroeg daar ook keurig om en ze maakte de tijd vol, ook na mijn orgasme, en dat doen niet alle dames, terwijl je best veel geld betaalt, dus voor mij Is Nella zeker positief meegevallen en voor herhaling vatbaar hoor!

                              Comment


                              • #16
                                Ik snap wat sommigen bedoelen hierboven, het is een prima meid met geil lichaam inderdaad maar het praten of prosseco drinken kan dan afleiden, als ze geconcentreerd speelt en op jou als klant focust en gewoon haar body language gebruikt is het zeer geil en opwindend, maar het andere kan het verstoren. Maar goed dat ik wel meer mee gemaakt met meiden, daar is zij heus niet de enige in.

                                Comment


                                • #17
                                  Nella dus in de avond weer op het mooiste redlightadresje van Nederland waar ook mijn inziens de beste kinkytopdames werkzaam zijn.

                                  Nella doet haar best en leest je als klant steeds beter ook als je haar goed duidelijk maakt wat je wensen zijn. En met haar geile body met mooie borsten en billen, weet ze je snel op te winden en teast ze geil met haar volle lippen over je hele lichaam.

                                  Daarna komen de kinky skills stap voor stap meer in de sessie voor. Tepels, kontgaatje worden gebruikt e ook wil Nella geplezierd worden en blijft sez ook een onderdeel zodat je het hele spectrum voor ziet en voelt komen. Ja ik ben blij dat ze naast Amsterdam ook nu weer in de avond in Den Haag te bezoeken is. Overigens ook leuk en opwindend in trio met Stella, Andrea of Miruna, als dat lukt😉

                                  Comment


                                  • #18
                                    en bij Nella vanavond binnengeweest, goed geil lichaam, kinky outfit en geil kinky spel met teasen en veel geilheid en erotiek, maar ook strap on, fisting, tepelspel. Ze heeft haar stem en wat ze zegt wel iets tegen, maar je kan als klant gewoon aangeven dat je minder vocaal spel wil dus minder praten van haar kant en dan heeft het best iets opwindends en kinky, weer eens wat anders.

                                    Advertentie via https://www.kinky.nl/advertenties/4808410-nella

                                    Comment


                                    • #19
                                      Komt niet meer terug, schijnt ook nog wat geld uit hebben te staan hier....

                                      Comment


                                      • #20
                                        Dat klopt, topic mag op slot

                                        Comment

                                        Working...
                                        X