Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Meesteres Calea Toxic, SM Studio Nederland, Almere

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Meesteres Calea Toxic, SM Studio Nederland, Almere

    Naam: Calea Toxic
    Leeftijd: 30-35
    Uiterlijk: Europees
    Kleur haar: Blond
    Lichaamsbouw: Slank
    Cupmaat: G
    Siliconen: Ja
    Piercing: Ja
    Tattoo's: Ja

    Twitter.com/caleatoxic
    www.kinkydevils.nl/calea-toxic
    www.caleatoxic.com

    Calea Toxic stond al heeeeeel lang op mijn bucketlist en het was mij gelukt om een sessie met haar te hebben gisteren. Een echt heftige sessie, het is een imposante vrouw. De blik in haar ogen, de mooie grote tattoo's en die borsten... wauw. In het latex dat ze had aangetrokken knalde die er zowat uit. Ze heeft me flink aangepakt zoals ik het graag wil, vastgebonden, gespuugd in mijn mond en gezicht, haar zweep laten knallen op mijn billen die nu nog nagloeien. Ze is ook heel verbaal en sprak mij echt toe als een slaafje, dat Engels met Duitse accent vind ik heel erg geil daarin.

    Het hoogtepunt kwam toen ze haar voorbind op mij gebruikte en me stevig doorneukte. Er was weinig voor nodig om keihard klaar te komen. Wauw wauw wauw wat een vrouw zeg.

  • #2
    Heb weer intens genoten van mijn sessie met Calea Toxic!! Die grote borsten zijn onweerstaanbaar lekker en ik mocht mijn handen er overheen laten gaan toen ik haar latex liet glimmen met olie. Ook haar billen heb ik van dichtbij mogen voelen toen ze op mijn gezicht ging zitten en mij lang zonder adem liet zitten. Echt super heftig. Een hoogtepunt voor mij was haar paddle waar ze mij mee spankte en me geil toesprak als de slaaf die ik ben. Ik kwam helemaal in een roes een soort subspace ofzoiets waarbij ik genoot van elke klap.

    Ze heeft me aan het einde anaal genomen en mij opgerekt totdat langzaam aan haar hele vuist in mij ging en ik al aftrekkend tot een knallend orgasme kwam.

    Danke Calea!!!

    Comment


    • #3
      En wat een belevenis deze 2 blonde top Domina's. Wat een feest om geil gedomineerd en gebruikt te worden door de 2 Duitse Meesteressen. Ze waren heel goed op elkaar ingespeeld en ook visueel een perfecte combi, ik ben er nog steeds een beetje beduusd onder. Beide sympathiek goed uitziend en goed op mijn fantasie ingespeeld. En Vernice en Calea Toxic hadden ook beide duidelijk spelplezier samen. En zijn dit van plan vaker te doen. Nu ik ben dan zeker weer van de partij!😃

      Comment


      • #4
        Ze is een fantastische Meesteres en vrouw, en ook van hoog niveau en uitstekend engels sprekend, is inderdaad in Duitsland beroemd om haar vorige vak politie agente, dus ze leest je als mens ook snel, wel zo fijn bij een goede SM sessie en ze speelt ook heel erotiserend. De triodagen van haar met Vernice komen ook terug, maar zowel haar 1op1 als triodagen zijn razend snel volgeboekt.

        Comment


        • #5
          https://www.sexdome.nl/nieuws/ik-was...jn-handboeien/ interview met Calea Toxic

          Comment


          • #6
            Calea Toxic en Meesteres Vernice weer samen met triodagen in Amersfoort

            https://www.smdome.com/unieke-samenw...dio-nederland/

            Comment


            • #7
              19 tm 21 februari ja, 3 complete triodagen waa in no time volgeboekt, deze zomer komt ze ook nog voor 1op1 sessies, data nog niet bekend

              Comment


              • #8
                shit ja, ik wilde 1op1 sessie, dubbel is me ff teveel qua energie en geld, maar ze is deze 3 dagen er alleen voor trio's met Mrs Vernice inderdaad

                Comment


                • #9
                  Ze schijnt in mei/juni terug te komen.

                  Comment

                  Working...
                  X