Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

June, Privéhuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • June, Privéhuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

    • June
    • Zuid-Amerikaanse
    • 23 lentes
    • 1.70m
    • Zwart haar (steil)
    • Bruine ogen
    • C-Cup Borsten (echt)
    • Slank postuur
    • Geen piercings, geen tattoo’s
    https://www.privehuislacloche.nl/june/

    Gister een afspraak gemaakt met Lynx echter bij binnenkomst werd mij verteld dat zij uitliep, Bella en June waren we beschikbaar, Benieuwd naar de nieuwe dame voor June gekozen. Een leuke en lieve dame die nieuw is bij La cloche maar niet nieuw in het vak. Ze heeft een mooi lichaam en weet wat ze doet, ze laat je een fijn hoogtepunt beleven. Of er een herhaling zal zijn weet ik niet maar een fijn half uur was het zeker

  • #2
    Ik kwam op de bonnefooi en liet mij bij voorstelronde verrassen. En daar was June , mooie slanke twintiger met leuke sexy lach en mooie zwarte bodystocking en hoge hakken. Ik ging er voor. Leuk half uurtje met tongzoenen erbij genomen.

    June heeft iets vrolijks en positiefs over zich en dat maakt dan al blij, plus de lekkere sex en zoenen erbij was het een topmomentje op de dag😊

    Comment


    • #3
      Heeft ze krullen en hele grote tepels?;

      Comment


      • #4
        Originally posted by Brasco_drasco View Post
        Heeft ze krullen en hele grote tepels?;
        Nee heeft ze beide niet. Was gisteren bij haar, recensie volgt later.

        Comment


        • #5
          na toch wat geminderd te hebben met prostitutiebezoekjes ik had wat wisselende gezondheidsprobleempjes, ben ik vandaag naar La Cloche gegaan, voor mij dus best veel nieuwe meiden daar in de loop gekomen en vandaag ging ik voor de goedlachse en leuke meid June. Lekker exotisch en ze heeft iets leuks en vrolijks maar ook zeker een mooie slanke sexy body. Ik heb een leuke 3 kwartier met haar vermaakt met lekkere standjes neuken en ben echt lekker gepijpt door haar, en verder lekker strelen en teasen

          Comment


          • #6
            Het begon gelijk goed, bij het ophalen werd ik vrolijk en opgewekt begroet. Mooie dame, best wel elegante dame. Misschien ook omdat ze mooi rechtop loopt en een heel mooi lichaam heeft. Ik had het gevoel dat ze het werk echt met plezier doet. Dat maakt de date heel ontspannen en geeft ook een GFE gevoel. De sex is werkelijk uitstekend. Het is echt top om met haar sex te hebben zo'n mooie knappe jonge meid . Alles vol aandacht en passie. Ik heb van haar genoten. Aanrader!
            Dank June.

            Comment


            • #7
              Ja dit is inderdaad een leuke sexy tropische meid, een vrolijk type. Maar wel met geilheid en geile energie. Mooi slanke body en knap koppie😃

              Comment


              • #8
                Eigenlijk was dit bezoekje totaal niet gepland aan La Cloche, maar was toevallig op de Amsterdamsestraatweg en het regende echt pijpenstelen. Alsof het gebouw van La Cloche mij gewoon riep: ''kom hier maar eventjes schuilen''. hahahaha.

                Gastvrouw Anneke dacht dat ik zoals gewoonlijk een afspraak had, maar dit keer kwam ik voor een voorstelronde. Mocht er iets leuks bijzitten, ging ik op een hele lekkere manier schuilen voor de regen en mocht er niks bijzitten moest ik alsnog de regen in. Drie dames kwamen zich voorstellen, June, Benthe en Lola. Maar ik was eigenlijk bij June al verkocht, want een mooie verschijning was dat zeg. Afgerekend bij gastvrouw Anneke, en daarna kwam June gelijk de kamer inlopen. Haar pakket met vele extra's is zeer verleidelijk.

                Een soort discoverlichting deed ze aan op de kamer, het licht werd gedimd, en een achtergrondmuziekje ging aan. We ontdeden ons van onze kleding, en gingen elkaar lekker wassen. De toon was duidelijk gezet.

                Op bed begonnen we hevig te zoenen, en toen vroeg June of ik haar lekker wilde insmeren met massageolie. Dat liet ik geen tweede keer zeggen, en smeerde haar heerlijk in en ging alle plekjes langs. Daarna ging June met de massageolie al mijn intieme plekjes langs. Daarna gingen we over naar het echte werk, en met zo een mooie getinte dame op bed was dat echt een feest. Uiteindelijk kwam June op mij zitten, en haar mooie donkere en perfecte borsten danste op en neer. Het hoogtepunt was door dat goddelijke uitzicht snel bereikt!

                Daarna bleef June nog heerlijk met mij zoenen, en bespraken we nog eventjes onze plannen voor Oud en Nieuw.

                Na afloop was ik toch erg blij dat ik een half uurtje kwam schuilen voor de regen in La Cloche en de prachtige June heb ontmoet.

                Comment


                • #9
                  Leuke sexy meid met slank figuurtje en alles puur natuur ik heb van haar mogen genieten met standjes en ook tongzoenen was mogelijk. En ze weet ook zeker goed te pijpen.

                  Comment


                  • #10
                    June is funny en sexy tegelijk. Ze maakte mij vrolijk en ook geil natuurlijk. Ik heb meerdere standjes mogen doen met haar,,lekker hoor.

                    Comment


                    • #11
                      heb mij net meer dan uitstekend vermaakt met de sexy June die ook vrolijke energie aan je weet t e geven. Ze was lekker speels en zoende en teasde lekker, en lekkere sex met standjes. Dus ik ben blij dat ik vandaag ff gegaan ben

                      Comment


                      • #12
                        een soort spring in het veld is deze June. Dartelt vrolijk door de gang, en heeft een olijke uitstraling en is ook lekker ondeugend in de sex en bed, met haar plagerige manier van uitdagen en teasen en verder ook lekker zoenend. Aandacht heeft ze zeker voor je en weet ook je plekjes wel te vinden. Goede pijpster en ik heb op een geweldige manier met haar kunnen neuken!

                        Comment


                        • #13
                          ''It's February right? No, it's June!''


                          Gisteren kennis mogen maken met de mooie June. Gekozen voor een lekker half uurtje, maar was eigenlijk helemaal verkocht door haar mooie looks. Even de extraatjes afgerekend (June heeft hele lekkere extraatjes), en daarna overgegaan tot een lekker half uurtje. Ook mocht de borsten van June lekker insmeren met olie, heerlijk gewoon. Daarna liet June zien wat ze voor een vakvrouw was met een heerlijke blowjob, en daarna in drie lekkere standjes verder gegaan. Uiteindelijk samen heerlijk tot een hoogtepunt gekomen.

                          June becomplimenteerde mij ook nog met mijn verschijning, en zij dat ik zeker nog een keer mocht langskomen. Ging ik zo trots als een pauw, en met een heerlijk half uurtje op zak weer richting huis.

                          Comment


                          • #14
                            als ik dit zo lees moet ik maar eens snel langs bij die exotische June.

                            Comment


                            • #15
                              morgen dus zie www.privehuislacloche.nl/weekagenda

                              Comment


                              • #16
                                2 weken geleden (donderdag 9 feb) bij June geweest. Zonder afspraak aangekomen en beschikbare dames hebben zich voorgesteld. Was direct verkocht aan June. Wat een prachtige dame! Hiernaast ook vrolijk en open.

                                Na gevraagd wat extra's kosten enkel gekozen voor zoenen. Vond pzc toch net even te. Na wat strelen, spelen en zoenen gevraagd of ze me wilde pijpen. Ik gaf haar het condoom aan en ze zat met haar mond vlak bij mn pik. "Weet je het zeker schatje... ". Ja, wat moet je zeggen. Zo geil.... Ze verstaat het vak en het spel. Ik kon uiteraard niets anders meer kiezen. Ik was echter zo geil dat het kruit snel verschoten was.

                                Hierna heeft ze mij heerlijk gemasseerd. Dat kan ze heel goed. Niet beetje wrijven en verplichte strelen. Cursus voor gevolgd. Heerlijk!

                                We gingen kijken of een tweede keer lukte. Nou, ze heeft er alles aan gedaan. Ik denk dat ze wel 20 minuten non stop gepijpt en getrokken heeft. Zo heerlijk. Ze genoot ervan om mij zo gek te maken.

                                Het was heel fijn. June is een echte aanrader. Bedankt!

                                Comment


                                • #17
                                  Nadat ik eerder deze maand kennis mocht maken met de mooie June, besloot ik afgelopen week een nieuwe date met June te plannen. Had er erg veel zin in, zeker na de succesvolle eerste date. Netjes bij de gastvrouw afgerekend, waarna enkele minuten later de altijd vrolijk en opgewekte June binnenkwam. Ze herkende mij nog en was blij me weer te zien. Omdat we nu meer tijd dan de vorige date hadden, ook meer extraatjes genomen. Mensen, vraag June naar haar extraatjes, want de mogelijkheden zijn erg ruim.

                                  Daarna ontdeden June en ik ons van de overbodige kleding, en gingen we een speels uurtje tegemoet op bed. Beide elkaar eerst heerlijk oraal verwend, waarna we daarna diverse standjes hebben gedaan. Die mooie bruine dansende borsten die op en neer dansen, Wauw.... Op dat moment is er maar een seksgodin voor mij. Daarna heerlijk hoogtepunt bereikt.

                                  Dit was een tweede geslaagde date met June. Ik verheug me al op de derde date met June.

                                  -x-

                                  Comment


                                  • #18
                                    Genoten met June, leuke vrolijke meid met prachtig lichaam. Licht getint, knap, superslank. Ben voor een uur de kamer op gegaan en een vol uur plezier gehad, waarbij ze opwarmde met een massage die al gauw soort van wederzijds werd waarbij ik haar ook met een beetje olie heb gemasseerd. Daarna nam ze het initiatief om lekker te gaan pijpen waarbij ze af en toe me opwindend aankeek. Ik stond al bijna op springen dus vroeg haar even te stoppen, waarbij ik vervolgens haar oraal heb verwend. Ze werd er goed heet van en dat voelde ook toen ik bij haar naar binnen ging, in missio heb ik genoten van haar kreunen en haar sexy blik. Even omwisselen en met haar bovenop en haar borsten die heen en weer gingen kwam ik tot een knallend orgasme.

                                    Comment


                                    • #19
                                      June weer terug bij www.privehuislacloche.nl 😃

                                      Comment


                                      • #20
                                        Nou voor vandaag is ze alweer offline gehaald, onbetrouwbare meid net als die Rose en Samira en Madina die ze om die reden ontslagen hadden. Privehuis La Cloche geeft meiden veel kansen maar is eigenlijk te lief voor ze....

                                        Comment


                                        • #21
                                          maandag en donderdag worden haar vaste dagen

                                          Comment


                                          • #22
                                            nou ik trof June vandaag dinsdag in oktober bij La Cloche en dat was prettig en lekker kan ik wel zeggen. Leuk en fris in omgang en ze gaf een heerlijke pijpbeurt, en ook teasde ze verder lekker, en ik heb in 2 standjes lekker geneukt met June, en nog tijd voor achteraf talk in het half uurtje wat ik had genomen met haar

                                            Comment


                                            • #23
                                              Afgelopen maandag dacht ik doe eens gek en naar LC en het voorstel rondje gedaan. 2 dames kwamen zich voorstellen. Gekozen voor de mooie June waar ik geen spijt van heb. Gekozen voor het pret pakket wat bij haar wel wat prijzig is. Het is een mooie kleine donkere dame met een lief gezicht en een mooi figuur. Begonnen met een lekkere massage waarbij ze met haar geoliede handjes mij al snel opwond. Na te zijn omgedraaid begon ze mij heerlijk te pijpen waarbij ik moest zeggen ff rustig anders zit zo je mondje vol. Haar ook lekker oraal laten klaarkomen waarna het condoom erom ging en zij als 1e standje bovenop kwam zitten waarna ik in missio weer snel klaarkwam. Juni ondanks je wat prijzig pretpakket heb ik zeer zeker een fijn uur met je gehad wat ik nog wel eens over kom doen.

                                              Comment


                                              • #24
                                                Vanmiddag ff half uur wip tussendoor gehad met de vrolijke June, ff de stress van mijn werk eruit, lekkerrr😜

                                                Comment


                                                • #25
                                                  Net bij June vandaan, lekkere wip, halfuurtje, pijpen en neuken, helemaal goed en lekker.

                                                  Comment

                                                  Working...
                                                  X